قبل از راه اندازی رستوران پیش نیاز مهم این است که از برخی آیتم های اولیه منو خود مطمئن شوید. نهایی کردن تصمیم به این مسئله که چه چیزی در منو شما از همه مهم تر است و به موازات آن نهایی کردن تجهیزات لازم برای آشپزخانه صنعتی، کارکنانی که استخدام خواهید کرد و گروهی که جذب رستوران شما میشوند همه از جنبههای هستند که باید به آن در مسیر اجرایی پرداخته شود.
راه اندازی رستوران خیلی پیچیده نیست و فقط کافی است در پله دوم آیتم های پایه منو را نهایی کنید و نیازی نیست تا طرز تهیه و همه جزییات آنها را روی پلان راه اندازی رستوران خود بیاورید.
اگر رویای شما راه اندازی فست فود است ، ممکن است در نظر داشته باشید تا یک شعبه از رستورانهای زنجیرهای را خریداری کنید. ممکن است در نگاه اول مسیری سر راست به نظر برسد اما چون قبل از ورود به حوزه رستوران داری حتما یکی از مشتریان پر پا قرص رستورانهای زنجیره ای محبوبمان بودهایم و هر کدام از آنها موفق به نظر میرسند.
اما همه چیز خیلی واضح و بدون مشکل نخواهد بود، حتی اگر راه اندازی فست فود با خرید و قرار داد با یک رستوران شناخته شده و مطرح باشد. اول از همه هزینه که اول از همه باید پرداخت کنید در اکثر موارد بالا است.
در این بلاگ در مورد تمام جزییات مسیر برای راه اندازی فست فود و شرایط ممکن برای خرید یک شعبه از رستورانهای زنجیرهای را بررسی خواهیم کرد.
راه اندازی کافی شاپ به المانهای زیادی نیاز دارد تا به درستی انجام شود. با طی کردن مرحلهای این چک لیست شروع خوبی برای ورود به این کسب خواهید داشت. به خاطر داشته باشید که هرچه اطلاعات بیشتری در مورد کافه داری داشته باشید، حضورتان پرنگ تر و قدتمندتر خواهد شد و موفقیت قطعی خواهد بود.
کسب و کار کترینگ غذا، سرویسی پرسود است. اگر مهارتهای آشپزی رستورانی لازم را داشته باشید و بخواهید در این حوزه کارآفرین شوید، لازم نیست که دقیقا مثل مراحل طولانی افتتاح یک رستوران پیش بروید. کافی است ایده فکر شده و تازه مخصوص راه اندازی کترینگ را به فاز اجرا برسانید، تا با سرعت به نتیجه عالی دست پیدا کنید.
راه اندازی آشپزخانه صنعتی هتل، طراحی درست و متناسب تاسیسات و تجهیزات تهیه و توزیع غذاهای گرم و سرد در مجتمعهای بزرگ چند ستاره یکی از پر چالش ترین فازهای توسعه است. بسیاری از شرکتهای معتبر سازنده تجهیزات آشپزخانه صنعتی با اصولی طراحی آشپزخانههای هتلهای چند ستاره به خوبی آشنا هستند و به دلیل دارا بودن تجربههای متعدد در زمینه طراحی آشپزخانههای صنعتی در پروژههای مختلف همه جنبه ها را برای چنین مجموعههایی به درستی و با حساسیت بالا در نظر میگیرند.
نام تخصصی یک کانسپت غذایی گاهی اوقات شامل یک شهر یا منطقه است ، چه در ترکیه و چه در خارج از آن ، و ممکن است به روش خاص یا مواد استفاده شده در آن منطقه اشاره شده باشد. به عنوان مثال ، تفاوت کباب اورفا با کباب آدانا ضخامت سیخ و مقدار فلفل تند موجود در کباب است. کباب اورفا از ادویه و ضخامت کمتری نسبت به کباب آدانا برخوردار است. در ادامه در این بلاگ حبتور با کانسپت رستوران ترکی رو روش راه اندازی آن آشنا شوید.
راه اندازی قنادی مدرن، بیکری و یا کافه نان هر کدام که انتخاب شما باشد در هر صورت همه چیز به طراحی اختصاصی بر اساس فضای موجود متکی خواهد بود. به جز این موضوع طراحی پلان بیکری اصولی، با در نظر گرفتن تمام نیازمندی ها به فاکتورهای کلیدی دیگری نیز بستگی دارد. در این بلاگ با شیوهای مرسوم طراحی پلان بیکری، و به حداکثر رساندن کارایی در فضا آشنا خواهید شد.
هر طور که فکرش را بکنید اصول کاری کافی شاپ طوری است، که حتی در زمانی که رعایت فاصله اجتماعی الزامی است، با بسته بندی کردن همه چیز و دریافت سفارش های بیرون بر می توان در این کار موفقیت لازم را کسب نمایید.
اما سفارش های حضوری دیگر آنقدرها مثل سابق پررنگ نیستند، در این بلاگ با راهکارهای حل این چالش به خوبی آشنا خواهید شد.
مدیریت موثر رستوران چالش های زیادی شما را روبرو خواهد کرد. این چالش های شامل مدیریت روابط عمومی، خریدهای مورد نیاز مجموعه، مدیریت کارکنان، خدمات مشتریان و موارد بی شمار دیگری است.
در هر صورت یکی از المان های الزامی موفقیت رستوران به کارگیری تکنیک های مدرن مدیریت است.
راه اندازی رستوران رویایی بسیاری است. شاید سالها فکر آن را در ذهن داشتهاید و یا شاید هم فکر این ورود به این کار اخیرا به ذهنتان خطور کرده باشد. در هر صورت زمانی که وارد فاز عملی آن بشوید، ممکن است به مشکلات بی شماری برخورد کنید و کنترل مدیرت همه چیز از دست شما خارج شود. در این بلاگ مجله حبتور با دلایل شایع شکست در رستوران داری و راه کارهای آنها آشنا خواهید شد.
راه اندازی رستوران فرانسوی در صورتی با المان های مهم این فرهنگ آشپزی همراه شود و در عین حال با آنچه در ذهن مشتری محبوب است، منطبق گردد به یک ایده جذاب و عالی و سودآور تبدیل خواهد شد.
برندیگ یا برندسازی رستوران مسیر پیچیدهای دارد. قبل از برداشتن هر قدم باید به آن به خوبی فکر کنید و آن را با نیاز مشتریان و طرح اجرایی رستوران هماهنگ نمایید تا دستیابی به اهداف میسر شود. در این بلاگ با ۱۵ روش خلاقانه و کاربردی برای برند سازی رستوران آشنا خواهید شد.
رستوران داری صنفی است که رقابت در آن بسیار بالا است. جدا از کیفیت غذاهایی که سرو میشود، باید بخش تجاری همه چیز را هم زیر نظر داشته باشید، تا بعد از راه اندازی رستوران و طی کردن مراحل اولیه میزان سودآوری پایین نیاید. در این مقاله با 6 مورد از مواردی آشنا خواهید شد که مدیران رستوران ها برای بی دلیل هزینه زیادی صرف می کنند.
راه اندازی رستوران سنتی همیشه جذاب است و مخاطبان زیادی از آن استقبال میکند. رستورانهای سنتی ایرانی ویژگی های غذاهای هر منطقه را در کنار بافت سنتی و معماری اصیل میگذارند و تجربه منحصر به فردی را به تمام مشتریها انتقال میدهند.
راه اندازی کافه رستوران مراکشی با سرو مزههای اصیل و سنتی بی شمار این ناحیه جغرافیایی، معنا پیدا میکند. ترکیبی از غذای عربی و فرانسوی چیزی است که این کانسپت را برای مشتری ها تازه و غیر منتظره خواهد کرد. با مطالعه این بلاگ از همه اصول لازم برای راه اندازی این نوع کافه رستوران مطلع شوید.
فست فود سیار بخشی از فرهنگ غالب و محبوب است. هر برند فست فودی باید برای حضور قدرتمند، دستیابی خود را به مشتریها هوشندانه تر کنند. یکی از راه حلهای کاربردی شناخته شدن، راه اندازی فست فود سیار است. این حضور شما را پرنگ میکند و به کارتان انعطاف پذیری بالایی میدهد. از طرفی به کارگیری ایدههای نو، سودآوری را برایتان حتمی میکند.
غذای ایتالیایی یکی از پر تقاضاترین سفارشها در هر رستورانی است. شما میتوانید از محبوبیت غذای ایتالیایی به نفع کسب و کار خود استفاده کنید و برای راه اندازی رستوران ایتالیایی سرمایه گذاری کنید. بعد از خواندن این راهنما قادر خواهید بود تا مسیر راه اندازی رستوران ایتالیایی را به بدون سردرگمی طی کنید.
نقطههای پنهان هر کسب و کاری قبل از نهایی شدن همه چیز، با طرح بیزینس پلن آن کاملا آشکار میشود. اگر قصد افتتاح کافه بیکری را داشته باشید، بیزنس پلن کافه نان دقیقا تمام چالشها را از پیش برایتان مشخص میکند و ریسک این کار را به شدت پایین میآورد.
با راه اندازی کافه نان یا کافه بیکری میتوانید آن را به تجارت پر بازده با احتمال موفقیت بالا تبدیل کنید. هیچ چیز بهتر از میل لاته خاص و پر عطر، با مافین گرم و تازه نیست. کسب و کار کافی شاپ همیشه با شیرینی پذیری به بهترین شکل ممکن هماهنگ میشوند و بازار مشتری برای آن همیشه داغ است.
برای موفقیت در راه اندازی کافی شاپ، همیشه انعطاف پذیری بالایی به خرج دهید و ظرفیت تغییر را با توجه به نیاز خاص مجموعه خود داشته باشید. مهم تر اینکه از مشاوره گرفتن نترسید و از تجربیات بقیه همیشه استفاده کنید.
عکسها، فیلمها، برنامه ها و تقریبا هر چیزی که فکرش را بکنید در فضا ابری ذخیره میشود. کسب و کار کافی شاپ و رستوران داری هم به این گروه پیوسته است و بیش از بیش همه چیز را چند هدفه و پیشرفته تر کرده است. ایده آشپزخانه صنعتی اشتراکی چیزی است، که با ایده کافه و رستوران ابری این روزها شکل گرفته است و یک حرفه پر سود و درآمد زا است.