راه اندازی رستوران ترکی و تجربه دیگری از غذای اصیل
۳۰ اسفند ۱۳۹۹

نام تخصصی یک کانسپت غذایی گاهی اوقات شامل یک شهر یا منطقه است ، چه در ترکیه و چه در خارج از آن ، و ممکن است به روش خاص یا مواد استفاده شده در آن منطقه اشاره شده باشد. به عنوان مثال ، تفاوت کباب اورفا با کباب آدانا ضخامت سیخ و مقدار فلفل تند موجود در کباب است. کباب اورفا از ادویه و ضخامت کمتری نسبت به کباب آدانا برخوردار است. در ادامه در این بلاگ حبتور با کانسپت رستوران ترکی رو روش راه اندازی آن آشنا شوید.

طراحی پلان بیکری : چه چیدمانی با فضای شما هماهنگ است؟
۱۶ اسفند ۱۳۹۹

راه اندازی قنادی مدرن، بیکری و یا کافه نان هر کدام که انتخاب شما باشد در هر صورت همه چیز به طراحی اختصاصی بر اساس فضای موجود متکی خواهد بود. به جز این موضوع طراحی پلان بیکری اصولی، با در نظر گرفتن تمام نیازمندی ها به فاکتورهای کلیدی دیگری نیز بستگی دارد. در این بلاگ با شیوهای مرسوم طراحی پلان بیکری، و به حداکثر رساندن کارایی در فضا آشنا خواهید شد.


لیست مقالات
راه اندازی رستوران ترکی و تجربه دیگری از غذای اصیل

نام تخصصی یک کانسپت غذایی گاهی اوقات شامل یک شهر یا منطقه است ، چه در ترکیه و چه در خارج از آن ، و ممکن است به روش خاص یا مواد استفاده شده در آن منطقه اشاره شده باشد. به عنوان مثال ، تفاوت کباب اورفا با کباب آدانا ضخامت سیخ و مقدار فلفل تند موجود در کباب است. کباب اورفا از ادویه و ضخامت کمتری نسبت به کباب آدانا برخوردار است. در ادامه در این بلاگ حبتور با کانسپت رستوران ترکی رو روش راه اندازی آن آشنا شوید.

طراحی پلان بیکری : چه چیدمانی با فضای شما هماهنگ است؟

راه اندازی قنادی مدرن، بیکری و یا کافه نان هر کدام که انتخاب شما باشد در هر صورت همه چیز به طراحی اختصاصی بر اساس فضای موجود متکی خواهد بود. به جز این موضوع طراحی پلان بیکری اصولی، با در نظر گرفتن تمام نیازمندی ها به فاکتورهای کلیدی دیگری نیز بستگی دارد. در این بلاگ با شیوهای مرسوم طراحی پلان بیکری، و به حداکثر رساندن کارایی در فضا آشنا خواهید شد.

چالش رعایت فاصله اجتماعی و مدیریت موفق کافه

هر طور که فکرش را بکنید اصول کاری کافی شاپ طوری است، که حتی در زمانی که رعایت فاصله اجتماعی الزامی است، با بسته بندی کردن همه چیز و دریافت سفارش های بیرون بر  می توان در این کار موفقیت لازم را کسب نمایید.

اما سفارش های حضوری دیگر آنقدرها مثل سابق پررنگ نیستند، در این بلاگ با راهکارهای حل این چالش به خوبی آشنا خواهید شد.

مدیریت رستوران : با موثرترین روش ها آشنا شوید

مدیریت موثر رستوران چالش های زیادی شما را روبرو خواهد کرد. این چالش های شامل مدیریت روابط عمومی، خریدهای مورد نیاز مجموعه، مدیریت کارکنان، خدمات مشتریان و موارد بی شمار دیگری است.

 در هر صورت یکی از المان های الزامی موفقیت رستوران به کارگیری تکنیک های مدرن مدیریت است.

35 دلیل شکست رستوران های تازه تاسیس: راه کارهای پیش گیری از آنها چیست؟

راه اندازی رستوران رویایی بسیاری است. شاید سالها فکر آن را در ذهن داشته‌اید و یا شاید هم فکر این ورود به این کار اخیرا به ذهنتان خطور کرده باشد. در هر صورت زمانی که وارد فاز عملی آن بشوید، ممکن است به مشکلات بی شماری برخورد کنید و کنترل مدیرت همه چیز از دست شما خارج شود. در این بلاگ مجله حبتور با دلایل شایع شکست در رستوران داری و راه کارهای آنها آشنا خواهید شد. 

راه اندازی رستوران فرانسوی : کانسپتی پرطرفدار با استیک های خاص و دسرهای ویژه

راه اندازی رستوران فرانسوی در صورتی با المان های مهم این فرهنگ آشپزی همراه شود و در عین حال با آنچه در ذهن مشتری محبوب است، منطبق گردد به یک ایده جذاب و عالی و سودآور تبدیل خواهد شد.

برندسازی رستوران با ۱۵ روش خلاقانه و نو

برندیگ یا برندسازی رستوران مسیر پیچیده‌ای دارد. قبل از برداشتن هر قدم باید به آن به خوبی فکر کنید و آن را با نیاز مشتریان و طرح اجرایی رستوران هماهنگ نمایید تا دستیابی به اهداف میسر شود. در این بلاگ با ۱۵ روش خلاقانه و کاربردی برای برند سازی رستوران آشنا خواهید شد.

تکنیک مدیریت بعد راه اندازی رستوران: از صرف هزینه زیاد برای این ۶ مورد بپرهیزید

رستوران داری صنفی است که رقابت در آن بسیار بالا است. جدا از کیفیت غذاهایی که سرو می‌شود، باید بخش تجاری همه چیز را هم زیر نظر داشته باشید، تا بعد از راه اندازی رستوران و طی کردن مراحل اولیه میزان سودآوری پایین نیاید. در این مقاله با 6 مورد از مواردی آشنا خواهید شد که مدیران رستوران ها برای بی دلیل هزینه زیادی صرف می کنند.

همه چیز در مورد راه اندازی رستوران سنتی و مدیریت مرحله ای آن

راه اندازی رستوران سنتی همیشه جذاب است و مخاطبان زیادی از آن استقبال می‌کند. رستوران‌های سنتی ایرانی ویژگی های غذاهای هر منطقه را در کنار بافت سنتی و معماری اصیل می‌گذارند و تجربه منحصر به فردی را به تمام مشتری‌ها انتقال می‌دهند.

راه اندازی کافه رستوران مراکشی : یک ایده تازه و پرطرفدار

راه اندازی کافه رستوران مراکشی با سرو مزه‌های اصیل و سنتی بی شمار این ناحیه جغرافیایی، معنا پیدا می‌کند. ترکیبی از غذای عربی و فرانسوی چیزی است که این کانسپت را برای مشتری ها تازه و غیر منتظره خواهد کرد. با مطالعه این بلاگ از همه اصول لازم برای راه اندازی این نوع کافه رستوران مطلع شوید.

9 ایده جذاب و خاص برای راه اندازی فست فود سیار

فست فود سیار بخشی از فرهنگ غالب و محبوب است. هر برند فست فودی باید برای حضور قدرتمند، دستیابی خود را به مشتری‌ها هوشندانه تر کنند. یکی از راه حل‌های کاربردی شناخته شدن، راه اندازی فست فود سیار است. این حضور شما را پرنگ می‌کند و به کارتان انعطاف پذیری بالایی می‌دهد. از طرفی به کارگیری ایده‌های نو، سودآوری را برایتان حتمی می‌کند.

راه کارهای عملی برای راه اندازی رستوران ایتالیایی

غذای ایتالیایی یکی از پر تقاضاترین سفارش‌ها در هر رستورانی است. شما می‌توانید از محبوبیت غذای ایتالیایی به نفع کسب و کار خود استفاده کنید و برای راه اندازی رستوران ایتالیایی سرمایه گذاری کنید. بعد از خواندن این راهنما قادر خواهید بود تا مسیر راه اندازی رستوران ایتالیایی را به بدون سردرگمی طی کنید.

چطور بیزینس پلن کافه نان را به درستی طرح کنید؟

نقطه‌های پنهان هر کسب و کاری قبل از نهایی شدن همه چیز، با طرح بیزینس پلن آن کاملا آشکار می‌شود. اگر قصد افتتاح کافه بیکری را داشته باشید، بیزنس پلن کافه نان دقیقا تمام چالش‌ها را از پیش برایتان مشخص می‌کند و ریسک این کار را به شدت پایین می‌آورد.

راه اندازی کافه نان یا کافه بیکری چگونه است؟

 با راه اندازی کافه نان یا کافه بیکری می‌توانید آن را به تجارت پر بازده با احتمال موفقیت بالا تبدیل کنید. هیچ چیز بهتر از میل لاته خاص و پر عطر، با مافین گرم و تازه نیست. کسب و کار کافی شاپ همیشه با شیرینی پذیری به بهترین شکل ممکن هماهنگ می‌شوند و بازار مشتری برای آن همیشه داغ است.

قبل از راه اندازی کافی شاپ حتما این نکات اساسی را در نظر بگیرید

برای موفقیت در راه اندازی کافی شاپ، همیشه انعطاف پذیری بالایی به خرج دهید و ظرفیت تغییر را با توجه به نیاز خاص مجموعه خود داشته باشید. مهم تر اینکه از مشاوره گرفتن نترسید و از تجربیات بقیه همیشه استفاده کنید.

کافه و رستوران ابری چطور کار می‌کنند؟ همه آنچه که درمورد این ایده جدید باید بدانید

عکس‌ها، فیلم‌ها‌، برنامه ها و تقریبا هر چیزی که فکرش را بکنید در فضا ابری ذخیره می‌شود.  کسب و کار کافی شاپ و رستوران داری هم به این گروه پیوسته است و بیش از بیش همه چیز را چند هدفه و پیشرفته تر کرده است. ایده آشپزخانه صنعتی اشتراکی چیزی است، که با ایده کافه و رستوران ابری این روزها شکل گرفته است و یک حرفه پر سود و درآمد زا است.