12 مرحله برای راه اندازی رستوران
۳۱ شهریور ۱۴۰۰

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران
۲۸ شهریور ۱۴۰۰

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.


لیست مقالات
12 مرحله برای راه اندازی رستوران

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

فر پخت ترکیبی رشنال

 فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. فر رشنال قابلیت پخت به روش ۱- فقط حرارت، ۲- پخت به روش حرارت و بخار و ۳- روش فقط بخار را دارد.

 

طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

10 کانسپت کافی شاپ متمایز

آن روزهایی که کافی شاپ صرفا محلی برای خرید سریع قهوه و انواع میان وعده بود، گذشته است. فضاهای کافه ها بیش از پیش متحول شده‌اند، و آنها چنان توسعه یافته اند که به محل های محبوب برای دور هم بودن و فعالیت های اجتماعی بی شماری تبدیل شده اند. انتخاب تم متمایز برای کافی شاپ می تواند به این میل مشتری ها پاسخ دهد و آن را با موفقیت روبرو کند. در ادامه با ۱۰ کانسپت پرطرافدار آشنا خواهید شد.

طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن

احتمالا با انواع قهوه، و تکنیک های رست کردن و ترفندهای باریستا آشنایی خوبی دارید و در نظر دارید تا کافی شاپ را افتتاح کنید. اما انتخاب ها برای طراحی کافی شاپ آن هم به طوری که مدرن و جذاب باشد، بی شمار است. به خصوص اگر متراژ زیادی را در اختیار نداشته باشید.

طراحی کافی شاپ برای جذب مشتری الزامی است، و یکی از مهم ترین قدم های برای شروع موفق در این کار است. هدف این است که هر رهگذری که تمایل به صرف نوشیدنی و میان وعده دارد، را به مشتری دائمی خود تبدیل کنید. برای همین باید اصول طراحی کافی شاپ را بدانید تا المان های جذاب برای مجموعه خود انتخاب نمایید. در این بلاگ حبتور با روش طراحی کافی شاپ آشنا خواهید شد.

چگونه بهترین مکان ممکن را برای راه اندازی رستوران انتخاب کنید؟

موقعیت مناسب، مکان یابی دقیق، انتخاب بهترین لوکیشن همه اینها بر این واقعیت تاکید می‌کند که باید برای انتخاب مکان رستوران، راه کارهای اساسی را به کار بگیرید تا موفقیت در این کار را از همان ابتدا قطعی کنید. در این بلاگ با روش های انتخاب بهترین موقعیت رستوران آشنا شوید.

لیست جامع مجوزهای مورد نیاز راه اندازی رستوران و کافه

برای راه اندازی رستوران به مجوزهای مختلفی نیاز است. اما ممکن است بر طبق ویژگی مجموعه مد نظر شما به همه، یا صرفا فقط چند مورد از این مجوزها نیاز داشته باشید. در این بلاگ حبتور با مجوزهای مورد نیاز برای رستوران و کافه و شرایط اخذ هر کدام آشنا خواهید شد.

ایده های تازه رستوران و ترندهای غذا در سال 2021

سال ۲۰۲۰ اصلا سال معمولی نبود و همین موج غذا و رستوران و کافه داری را به طور کل متحول کرد. در سال ۲۰۲۱ و روز های بعد از آن همه چیز باید متحول شود و کم و کاستی ها تا آنجا که ممکن است، جبران شود تا موفقیت کسب و کار خود را قطعی نمایید. در اینجا ۱۰ ایده برتر را آورده شده است تا شما را در تازه کردن همه چیز، همراهی نمایید.

فودهال تفسیری مدرن از کانسپت فودکورت

توسعه دهنده های فودهال این ظرفیت را فراهم کرده اند تا آیتم های خاص برند های فعال به فضای این چنینی آورده و البته نسخه بهتری از آن غذا ها سرو  شود.  این کانسپت دقیقا بر روی همین متمرکز است. هر مجموعه می تواند پرفروش ترین آیتم خود را متفاوت تر در فود هال به فروش برساند. هیچ شکی نیست که با این رویکرد ساخت، فود هال به عادات غذایی افراد هم شکل می‌دهد. رستوران هایی با رنج قیمتی میانه، بازار را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند و همه چیز را برای مخاطبین جذاب تر می‌کنند. 

کانسپت رستوران به چه معنا است؟

اين روز ها كلمه كانسپت از تمام راه انداز ها، مشاوران ، سرآشپزان و اينفلوئنسر ها و البته متولیان مشاغل فوق در صنعت خوراك و نوشيدنى به راحتى شنيده مى شود و هركدام تفسير خود را از اين كلمه دارند. در این بلاگ حبتور با مفهوم کانسپت رستوران و روش انتخاب درست آن آشنا شوید.

راه اندازی رستوران ترکی و تجربه دیگری از غذای اصیل

نام تخصصی یک کانسپت غذایی گاهی اوقات شامل یک شهر یا منطقه است ، چه در ترکیه و چه در خارج از آن ، و ممکن است به روش خاص یا مواد استفاده شده در آن منطقه اشاره شده باشد. به عنوان مثال ، تفاوت کباب اورفا با کباب آدانا ضخامت سیخ و مقدار فلفل تند موجود در کباب است. کباب اورفا از ادویه و ضخامت کمتری نسبت به کباب آدانا برخوردار است. در ادامه در این بلاگ حبتور با کانسپت رستوران ترکی رو روش راه اندازی آن آشنا شوید.

طراحی پلان بیکری : چه چیدمانی با فضای شما هماهنگ است؟

راه اندازی قنادی مدرن، بیکری و یا کافه نان هر کدام که انتخاب شما باشد در هر صورت همه چیز به طراحی اختصاصی بر اساس فضای موجود متکی خواهد بود. به جز این موضوع طراحی پلان بیکری اصولی، با در نظر گرفتن تمام نیازمندی ها به فاکتورهای کلیدی دیگری نیز بستگی دارد. در این بلاگ با شیوهای مرسوم طراحی پلان بیکری، و به حداکثر رساندن کارایی در فضا آشنا خواهید شد.

چالش رعایت فاصله اجتماعی و مدیریت موفق کافه

هر طور که فکرش را بکنید اصول کاری کافی شاپ طوری است، که حتی در زمانی که رعایت فاصله اجتماعی الزامی است، با بسته بندی کردن همه چیز و دریافت سفارش های بیرون بر  می توان در این کار موفقیت لازم را کسب نمایید.

اما سفارش های حضوری دیگر آنقدرها مثل سابق پررنگ نیستند، در این بلاگ با راهکارهای حل این چالش به خوبی آشنا خواهید شد.

مدیریت رستوران : با موثرترین روش ها آشنا شوید

مدیریت موثر رستوران چالش های زیادی شما را روبرو خواهد کرد. این چالش های شامل مدیریت روابط عمومی، خریدهای مورد نیاز مجموعه، مدیریت کارکنان، خدمات مشتریان و موارد بی شمار دیگری است.

 در هر صورت یکی از المان های الزامی موفقیت رستوران به کارگیری تکنیک های مدرن مدیریت است.

35 دلیل شکست رستوران های تازه تاسیس: راه کارهای پیش گیری از آنها چیست؟

راه اندازی رستوران رویایی بسیاری است. شاید سالها فکر آن را در ذهن داشته‌اید و یا شاید هم فکر این ورود به این کار اخیرا به ذهنتان خطور کرده باشد. در هر صورت زمانی که وارد فاز عملی آن بشوید، ممکن است به مشکلات بی شماری برخورد کنید و کنترل مدیرت همه چیز از دست شما خارج شود. در این بلاگ مجله حبتور با دلایل شایع شکست در رستوران داری و راه کارهای آنها آشنا خواهید شد.