طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

طراحی فود تراک

زمان مطالعه: 5 دقیقه

چیدمان فود تراک

سرمایه گذاری در زمینه طراحی فود تراک لزوما نمی تواند مشابه و یکسان باشد. در ادامه مطلب یاد خواهید گرفت که چطور چیدمان و طراحی فودتراک را خودتان انجام دهید و یا اینکه از طراحان متخصص و سازنده فود تراک در این امر کمک بگیرید.

راه اندازی فود تراک در 10 قدم


ابعاد فود تراک ها
اندازه فود تراک ها در طراحی و چیدمان تاثیر دارد. مارکو نوو Marco Novo از واحد های آشپزی در این باره می گوید متداول ترین اندازه برای فود تراک ها ۴ متر و ۲۷ سانتی متر، ۴ متر و ۸۸ سانتی متر و ۶ متر و ۷۱ سانتی متر است. بهتر است این ابعاد را برای انتخاب فودتراک در نظر داشته باشید.

فضای داخلی فود تراک
اگر می خواهید محیط داخلی کامیون را خودتان طراحی کنید، ابتدا تجهیزات لازم را برای خرید در نظر بگیرید. بخاطر داشته باشد می توانید از فضای عمودی فود تراک با خرید فرهای ترکیبی، شلف های آویز از سقف و قفسه بندی استفاده کنید. در مرحله ی بعد جای موارد زیر را در فضای داخلی تراک علامت بزنید و یا بر روی کاغذ پیاده کنید:
• تجهیزات برودتی
• تجهیزات پخت
• میز کار و آماده سازی
• سینک ظرفشویی
• تجهیزات گرمایشی
• کابینت و انبار
• فضای سرو
• تهویه

 

برندسازی فود تراک
همچنین چیدمان درست فود تراک به شما این امکان را می دهد تا به مشتری شخصیت بدهید. بطورمثال شما می توانید یک پنجره دو دهنه داشته باشید یکی برای تحویل غذا به مشتریان و دیگری برای سفارش غذا، این کار باعث می شود مشتریان تازه وارد در صف جداگانه قرار بگیرند در نتیجه کارایی کارکنان نیز افزایش می یابد.
نمونه های دیگر برای سفارشی سازی کردن شامل موارد زیر است:
• گرافیک های منحصر به فرد
• رنگهای روشن
• مانیتور
• چراغهای LED رنگی
• چراغهای نور مخفی زیر فود تراک
• منو با تابلو نوری
• منو با تخته سیاه
• تابلو به صورت برجسته
• سایبان
• سیستم های صوتی
• علائم سه بعدی
• بزرگ بودن لگو

 

جزئیات فود تراک 

هنگامی که ایده ی فود تراک شما محقق شد باید موارد زیر را نیز در نظر بگیرید:
• برنامه های تجاری
• مقرارات بهداشتی و ایمنی
• مجوزهای مخصوص
• اجاره فود تراک و تجهیزات
• مخزن نگهداری آب
• هزینه تجهیزات
• محاسبه تعداد نیروی کار
• زمینه های خدمات رسانی
• پیدا کردن سیستم POS  مناسب
• بسترهای بازاریابی

 

علاوه بر این، طراحی و نوسازی و تجهیز یک فود تراک با توجه به برنامه های شخصی شما می تواند زمانی بیشتر از آنچه که انتظار دارید از شما بگیرد. اگر شما قادر به طراحی و نوسازی فود تراک خود نیستید لازم است تا یک فرد حرفه ای در مدت یک تا سه ماه کار را به طور کامل انجام دهد. انجام تحقیق و سپردن کار به متخصصان جهت صرفه جویی در زمان و هزینه مهم می باشد.

 

میزان مشاغل فود تراک در شهرها و ایونتها  همچنان رو به افزایش است. به منظور خدمات دهی مناسب به مشتریان ، اطمینان حاصل کنید که فود تراک شما دارای طراحی کارآمد و مفید و حین انجام کار برای شما و کارمندانتان مناسب باشد و به گونه ای سفارشی و منحصر به فرد که نشان دهنده برند شخصی شما باشد. از این مقاله برای درست کردن فود تراک منحصر به فرد استفاده کنید.


آخرین‌های مجله
تقسیم بندی هودهای صنعتی آشپزخانه
تقسیم بندی هودهای صنعتی آشپزخانه

هودهای دیواری به دیوار توسط پیچ  نصب می شود و هودهای مرکزی نیاز به گرفتن ساپورت و اتصالات با محاسبات  مهندسی از سقف دارد که استقرار درست هود موجب بالارفتن ایمنی و ذخیره انرژی و کاهش دمای آشپزخانه و همچنین مانع ورود روغن به کانالهای اگزاست و در نهایت راحتی  پرسنل در زمان کار در آشپزخانه خواهد شد.

ماشین ظرفشویی صنعتی
ماشین ظرفشویی صنعتی

مهمترین دلیل استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی میزان انرژی است زیرا با استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی به میزان زیادی در مصرف اب برق و نیروی کار صرفه جویی می گردد البته علاوه بر کاهش مصرف انرژی یکی دیگر از مسائل مهم بهداشت نظم و انضباط در محیط اشپزخانه صنعتی است  .

انواع استیک
انواع استیک

گوشت گاو یکی از غذاهای مورد علاقه بشر از زمان های خیلی دور است و همچنان یکی از پر مصرف ترین و پرطرفدارترین انواع گوشتها می باشد. اما برش های مختلف گوشت گاو بر چه اساسی ومنشا آن از کجا بوده است؟ یک  استیک خوب چه ویژگی هایی دارد؟ مطلب زیر توسط کارشناسی به نام اتو  Otto به انواع استیک و کیفیت و نحوه برش آن پرداخته است.

اهمیت منو
اهمیت منو

انواع وطبقه بندی منو
مزایا و معایب انواع مختلف منو
اصول برنامه ریزی منو و عوامل مورد نظر
مراحل برنامه ریزی منو
روانشناسی منو
دقت و درستی منو

مشاهده همه