قبل از راه اندازی کافی شاپ حتما این نکات اساسی را در نظر بگیرید

برای موفقیت در راه اندازی کافی شاپ، همیشه انعطاف پذیری بالایی به خرج دهید و ظرفیت تغییر را با توجه به نیاز خاص مجموعه خود داشته باشید. مهم تر اینکه از مشاوره گرفتن نترسید و از تجربیات بقیه همیشه استفاده کنید.

قبل از راه اندازی کافی شاپ حتما  این نکات اساسی را در نظر بگیرید

اگر بخواهید یک کسب و کار تازه را تجربه کنید و در این بین کم و بیش به فکر راه اندازی کافی شاپ باشید افرادی که در کسب و کار کافی شاپ سابقه دارند نظرهای مختلفی در مورد جنس این کار دارند.

اول از همه اینکه جنبه‌هایی زیادی هستند که درست قبل از عملی کردن ایده راه اندازی کافی شاپ باید به آن فکر کنید. گروه‌های با سابقه که تجربه دسته بندی‌های کاری مشابه در کافه‌ها، رُست و سرو قهوه در شیرینی فروشی‌ها، هر چیزی که به کافه داری مربوط می‌شود به کسانی که  در شروع این کار جدی هستند، توصیه‌های ارزشمندی دارند.

در این مقاله، این توصیه‌های ارزشمند جمع آوری شده است، که حتما برایتان درست قبل از وارد شدن به این حوزه پرطرفدار مفید خواهد بود. با خواندن این بلاگ انتظارات خود را با واقع بینی در مورد راه اندازی کافی شاپ تنظیم هماهنگ خواهید کرد.

با راه اندازی کافی شاپ کار تمام نشده است! انتظار چالش را داشته باشید

اولین چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که آن ویژنی که در ذهن دارید یک شبه اتفاق نخواهد افتاد. پس اصلا زود دلسرد نشوید.

اول از همه اینکه اگر موقعیت خاصی را برای راه اندازی کافی شاپ در نظر گرفته اید و می‌خواهید خیلی سریع پیش بروید، این کار را نکنید! توصیه مهم این است که اندکی تامل کنید زیرا نباید در این مسئله عجله کنید.

در غیر این صورت در کم تر از شش ماه با شکست روبرو خواهید شد. حتما از خود می‌پرسید چرا؟ جواب این سوال در میل فروش مکان کنونی پنهان شده است. باید از خودتان بپرسید چرا صاحب یا مستجر قبلی می‌خواهد فضا را ترک کند؟ شاید این محله میزان تقاضای مناسبی به یک کافه جدید و کم تر شناخته شده ندارد. یا احتمالا بافت محله در حال تغییرات رادیکال است و اکثریت جمعیت علاقه ای به این نوع سرویس‌ها ندارند.

سابقه مدیریت بد و پیچیدگی‌های دیگر می‌تواند به چالش‌های پیش فرض راه اندازی کافی شاپ دامن بزند، و همه چیز را برای شما اندنکی سخت تر کند.

  • حتی اگر مستجر یا صاحب قبلی ادعا می‌کند که مکان مورد نظر شما از لحاظ برای افتتاح کافی شاپ مناسب و مستعد است، باید این فکر را کنار بگذارید. به دنبال مشکلات احتمالی که ممکن است شروع کار شما را با مشکلات بیشتری روبرو کند بگردید. راه حل آنها را پیدا کنید و حتی از روزهای قبل از راه اندازی کافه همه را در سیستم کاری خود جاری کنید.

اصل بررسی موقعیت مد نظر، و زمانبندی برای راه اندازی کافه این است که در بهترین شرایط باید یک بازه 3 ماه زمان بگذارید تا استارت اولین روز کاری را بزنید. اما بهترین شرایط این است که قبل از افتتاح ۸ ماه زمان را صرف تحقیق و توسعه مرحله‌ای همه چیز بکنید. با این وجود باید مقداری از هزینه‌های راه اندازی کافه را به بودجه مورد نیاز برای گذراندن این زمان اختصاص دهید.

دلیل در نظر گرفتن بازه‌های ۳ و ۸ ماه قبل از راه اندازی کافی شاپ این است که از زمان سفارش تا ارسال و تحویل تنها یک از آیتم‌های تجهیزات مورد نیاز کافه مثل دستگاه اسپرسوساز ۳ تا ۵ هفته زمان خواهد برد.

همه آنچه که در قسمت فرانت و بخش مشتریان در نظر گرفته‌اید، روند آماده سازی آن 8 هفته زمان می‌برد. دریافت مجوزهای مختلف مثل بهداشت و سلامت ۴ هفته زمان خواهد برد.

و همه اینها با به انعطاف پذیری زمانی در شرایط تاخیرهای احتمالی نیز نیاز دارد. در کنار این باید از راه حل‌های خود برای روبرو شدن با چالش‌های موجود با تحقیق مطمئن شوید.

برای موفقیت در راه اندازی کافی شاپ باید ارزش متفاوتی به مشتری دهید

برای اینکه مشتریان را وادار کنید تا بارها و بارها ار کافه شما سفارش دهند، باید به فکر کانسپت تازه‌ای باشید که در موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد است. پیش فرض این است که بیزنیس پلن کافی شاپ طرح شده است و شما با توجه به آن زمان می‌گذارید تا تجربه معمول مشتری را از آن هم ویژه‌تر کنید، و چیزی غیر منتظره به او در روزهای معمول ارائه کنید.

اول از همه، برای این کار باید جامعه مشتریان خود را به درستی مشخص کنید و کانسپ کافی شاپ را از چشم آنها ایجاد کنید. زمانی که این پیش نیازها را آماده کردید، خلاصه هدف خود را از راه اندازی کافی شاپ در یک جمله بنویسد و دقیقا مشخص کنید که چه چیزی فضا و سرویس شما را برای مشتریان متفاوت می‌کند؟ بیان هدف شما در طولانی مدت متمرکز می‌کند.

  • اما فقط بیان هدف به این شیوه کافی است؟ مثلا با خود فکر کنید که سرو دسرهای خانگی و نوشیدنی لیموناد تازه برای جذب مشتری کافی خواهد بود! سرویس تازه و خوشمزه ایده‌ای کاملا استاندارد و همه پسند است. اما ایده سازی این گونه سرخط درستی با نیازهای امروزه مشتریان ندارد.

باید در توسعه بازار شخصی کسب و کار خود را هنگام نوشتن خلاصه هدف کاملا در نظر داشته باشید. دقیقا از چه کانال‌هایی می‌خواهید دایره مشتری‌های اولیه را بزرگ و بزرگ تر کنید؟

  • در سیستم کاری کافه شما، نوآوری تکنولوژی وجود دارد؟ از ابزارهای تازه‌ای استفاده می‌کنید؟
  • زیر چتر برند شما محصولات جدید و هیجان انگیزی وجود دارد؟
  • طراحی در راه اندازی کافی شاپ شما حرف اول را می‌زند؟

لازم است تا در یک زیر شاخه  کافه داری و بیکری در ناحیه کاری خود متخصص شوید. مثلا موقعیت راه اندازی کافی شاپ را در نظر بگیرید و بررسی کنید که آیا کافه‌ای که شیرینی‌های فرانسه سرو می‌کند فعال است یا خیر؟ در صورت منفی بودن پاسختان به این سوال همین تازگی را وارد ایده کانسپ کافه خود بکنید.

برای راه اندازی موفق کافی شاپ در انتخاب موقعیت کمی ریسک کنید

شاید این راهکار کمی اغراق آمیز به نظر برسد، اما بهترین رویکرد آن باید در نظر شما باشد. نقاط پرطرفدار و شلوغ همین حالا هم از کافی شاپ‌ها متنوع اشباع شده‌اند. درصد موفقیت شما زمانی بالا خواهد رفت که اندکی ریسک کنید و در موقعیت‌هایی را انتخاب کنید که در آنها کافه کم تری فعال است.

چنین فضاهایی ارزشمندی بیشتری به خصوص در ابتدای کار دریت بعد از راه اندازی کافه برای شما فراهم خواهد کرد. اندکی ریسک کردن حتی از لحاظ مالی نیز به نفع شما تمام خواهد شد.  اگر هوشمندانه عمل کنید، می‌شود موقعیتی را انتخاب کنید که تبدیل به سرمایه آینده هم برای شما شود.  

  • بررسی پتانسیل‌های یک ناحیه در شهر آنقدرها هم دشوار نیست. فقط به اندکی زمان نیاز دارید تا با چند نماینده املاک گفتگو کنید و اعداد مالی برای ملک‌های مختلف در مناطق شهر را با یکدیگر مقایسه کنید. آن را در کنار تعداد کافی شاپ‌های فعال بر روی نقشه‌های آنلاین بگذارید و در انتخاب موقعیت اندکی ماجراجویی به خرج دهید، تا بهترین نتیجه ممکن را بگیرید.

اعداد مالی لازم برای راه اندازی کافی شاپ و اداره آن را خوب از بر کنید

احتمالا در فاز تحقیق، هیچ چیزی مهم تر از کسب اطلاع از بودجه لازم برای راه اندازی کافی شاپ و در ادامه اداره آن نیست. اما باید کمی فراتر بروید و همه چیز را وارد جدول کنید. بهترین راه این است که ار فایل اکسل استفاده کنید و رکود همه چیز را نگاه دارید.

  • میزان درآمد، سود، سفارش‌های برگردانده شده، هزینه‌ مواد اولیه و دریافتی کارکنان را پیش بینی و بررسی کنید. همه اینها را می‌توانید از قبل محاسبه کنید و با هیچ مورد غیر منتظره‌ای مواجهه نشوید.

در فازهای بعدی، زمانی که شروع به کار کردید تمام این هزینه‌ها را با هم جمع بزنید و به آن ۲۰ درصد اضافه کنید. اگر درآمد کافی شاپ در همین رنج یا بیشتر است، روند درستی را طی کرده‌اید. در غیر این صورت بلافاصله باید به فکر راه حل برای تغییر این اعداد باشید وگرنه احتمال کسب موفقیت در آینده کم رنگ خواهد بود.

  • مشکل هرچه باشد می‌شود در مراحل اولیه راه اندازی کافه خودتان شخصا از آن جلوگیری کنید. ممکن است در هسته کانسپت باید تغییراتی صورت بگیرید تا با میل محلیان هماهنگ تر شود. حتی شاید مشتریان دانش خوبی نسبت به آیتم‌های تازه نداشته باشند، و باید با استفاده از ابزراهای مختلف آنها را مطلع کنید.

خودتان از پس همه کارها بر نخواهید آمد! پس برای راه اندازی کافی شاپ و اداره آن از افراد مختلف کمک بگیرید

باید آشنایان در فازهای مختلف چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ روحی از شما پشتیبانی کنند، تا بتوانید در راه اندازی کافی شاپ موفق شوید.

از طرفی انجام همه کارها به تنهایی تقریبا غیر ممکن است. حتی فکر اینکه خودتان هم پشت بار باشید و انواع سفارش‌ها را آماده کنید و هم زمان به مسائل مالی و سازمان دادن به همه چیز بپردازید غیر ممکن است.

پس از همان ابتدای شروع به کار کافه به فکر استخدام کردن حداقل، کارکنان نیمه وقت باشید. وجود یک تیم کوچک می‌تواند پشتوانه خوبی برای موفقیت در این کار باشد و هرکسی به کمک در روزهای سخت کاری نیاز خواهد داشت.

موفقیت در راه اندازی کافی شاپ برابر است با تجهیزات با کیفیت

واقعیت این است که راه اندازی کافه یک سرمایه گذاری بلند مدت است. اگر از همان ابتدا به ایده راه اندازی کافی شاپ این گونه نگاه کنید، در خرید تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ با حساسیت پیش خواهید رفت.

ممکن است دستگا‌ه‌های قهوه‌ساز مختلف گران قیمت باشند، اما هزینه‌ای که شما می‌پردازید در واقع بهای اطمینان از ماندگاری و قدرتمندی آن است.

همه چیز با هزینه کردن برایدستگاه اسپرسو ساز فردعلا تمام نمی‌شود! پس بودجه خود را تقسیم کنید. باید در کنار ماشین اسپرسوساز قدرتمند، یک آسیاب دانه قهوه حرفه‌ای هم خریداری کنید.

  • مدل آسیاب قهوه با توجه به منو کافه شما مشخص می‌شود. اما می‌توانید در انتخاب و خرید آسیاب دانه قهوه اندکی در صرف بودجه مالی صرفه جویی کنید.

ابزارهای ضرروی دیگر که باید در صدر لیست تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ شما باشد، فیلتر قهوه و آب است. بهترین مدل اینها آنقدرها هزینه بردار نیست اما باید هر ۶ تا ۱۲ ماه برای حفظ کیفیت عوض شوند.

در نهایت باید بودجه موجود خود را برای خرید تجهیزات برودتی حرفه‌ای و شوکیس‌های مناسب به درستی تقسیم کنید.

با راه اندازی یک کافی شاپ به سرعت ثروتمند نمی‌شوید

به دلیل ماهیت منو کافه، اکثر افراد تمایل دارند تا نوشیدنی گرم و سر را با قیمت معقول خریداری کنند و خبری از سرو فنجان عجیب و غریب و گران قیمت نیست. پس اگر با فکر کسب سود بی حد و اندازه می‌خواهید ایده راه اندازی کافی شاپ را عملی کنید، توصیه می‌کنیم که بیشتر تامل کنید.

افرادی که با اداره کافه سود کلان در می‌آورند، در این بیزینس تجربه زیادی دارند. این افراد شناخت دقیقی از موقعیت مناسب برای راه اندازی کافی شاپ و نوشیدنی‌های محبوب در هر بازه زمانی دارند. حقیقت این است که انتظار درآمد کافی شاپ سایز متوسط به صورت روزانه رقمی بین ۳ تا ۷ میلیون است. در مجموع همه چیز در کافه داری روند آرام تری دارد، پس آمده این واقعیت باشید.

مجوزهای راه اندازی کافی شاپ ممکن است دست و پاگیر شوند

هیچ چیز بدتر این نیست که شما بر روی فضای بیرونی کافه، و گذاشتن صندلی حساب باز کرده باشید، و متوجه شوید که اصلا نمی‌توانید مجوز لازم برای این کار را از شهرداری دریافت کنید.

اصول کلی صنف کافه و رستوران طالب پیروی از قوانین خاص خودش است، و تحمل کسی را ندارد که خود را با آن آشنا نکرده باشد.

  • برای پیش رفتن ایده‌آل همه چیز پینهاد می‌کنیم تا با کسی که در این کافه داری تجربه دارد، گفتگو کنید تا از تمام این پیش نیازها به خوبی مطلع شوید. در صورتی که به شخص با تجربه دستری ندارید می‌توانید از مشاوره‌های تخصصی راه اندازی کافی شاپ و رستوران هم کمک بگیرید.

حرفه‌ای باشید تا مشتری‌ها را جذب کافه خود کنید

مشتری سخت‌گیر است و همیشه و در هر سفارش انتظار بهترین سرویس را دارد. اگر پیوستگی داشته باشید، آشنایان آنها هم قطعا مشتری شما خواهند شد.

  • نه فراهم کردن مواد اولیه عالی کافی خواهد بود، و نه تجهیز کردن کافی شاپ با بهترین لوازم ممکن! باید دستگاه عالی را با قهوه رُست شده و باریستا حرفه‌ای تکمیل کنید.

برای این کار برای کسب مهارت و اطلاعات زمان و هزینه صرف کنید. در کلاس‌های آموزش دم کردن و روش‌های میکس کردن دانه قهوه شرکت کنید. از همه مهم تر اینکه مشتریان را با لاته آرت به وجد آورید.

به صورت خلاصه قبل از راه اندازی کافی شاپ باید همه این موارد را دقیقا رعایت کنید

  • زمان بگذارید تا فرهنگ غالب در یک موقعیت جغرافیایی را به درستی درک کنید. این به آن معنا است که هم ذائقه غالب را کشف کنید و هم از رقبا و استایل کاری آنها با خبر شوید. هرچقدر تعداد کافی شاپ‌های فعال مستقل در ناحیه بیشتر باشد، چالش‌های ابتدای کار شما بیشتر خواهد شد.
  • فقط به فروش نیاز ندارید، بلکه برای موفقیت در راه اندازی کافی شاپ به حجم فروش نیاز دارید. بنابراین آنقدر بر روی سرو قهوه خاص و ویژه متمرکز نشوید. کیفیت بالای قهوه مهم است اما، آنچه مهم تر است همراه کردن سفارش‌های نوشدینی‌ها با میان وعده‌های مختلف و انواع شیرینی و کیک است.
  • اداره کافی شاپ اصلا راحت نیست و باید از آنچه در که در ذهن دارید ساعات بیشتری را صرف کار کنید. به خصوص در روزهای اول کاری بعد از راه اندازی کافی شاپ همه چیز دشوار خواهد بود.

برای موفقیت در راه اندازی کافه، همیشه انعطاف پذیری بالایی به خرج دهید و ظرفیت تغییر را با توجه به نیاز خاص مجموعه خود داشته باشید. همه تر اینکه از مشاوره گرفتن نترسید و از تجربیات بقیه همیشه استفاده کنید.

 


آخرین‌های مجله
انواع استیک
انواع استیک

گوشت گاو یکی از غذاهای مورد علاقه بشر از زمان های خیلی دور است و همچنان یکی از پر مصرف ترین و پرطرفدارترین انواع گوشتها می باشد. اما برش های مختلف گوشت گاو بر چه اساسی ومنشا آن از کجا بوده است؟ یک  استیک خوب چه ویژگی هایی دارد؟ مطلب زیر توسط کارشناسی به نام اتو  Otto به انواع استیک و کیفیت و نحوه برش آن پرداخته است.

اهمیت منو
اهمیت منو

انواع وطبقه بندی منو
مزایا و معایب انواع مختلف منو
اصول برنامه ریزی منو و عوامل مورد نظر
مراحل برنامه ریزی منو
روانشناسی منو
دقت و درستی منو

هوای تازه
هوای تازه

آنچه که میتواند به عنوان یک تجربه ناخوشایند به هنگام غذا خوردن در رستوران ها شکل گیرد؛ بوی بد و ماندگاری غذا در سالن اصلی است.

فر ترکیبی رشنال مدلIcombi pro
فر ترکیبی رشنال مدلIcombi pro

دارای استاندارد جدید
فر رشنال مدل  Icombi pro یک دستگاه جدید وکارآمد است، تمامی اطلاعات مانند رطوبت، سرعت هوا و دما را بطور خودکار تنظیم می کند و به خاطر می سپارد. باز ماندن طولانی مدت درب کابینه پخت و یا استیک ضخیم تر از حد معمول را هشدار می دهد.  فر رشنال  به طور خودکار تنظیمات را اجرا و نتیجه دلخواه را با راندمان بالا تحویل می دهد. در نهایت، این همان چیزی است که فر رشنال Icombi pro  برای آن طراحی شده است!!

مشاهده همه