تجهیزات رستوران ایتالیایی
۱۸ فروردین ۱۴۰۰

رستوران ایتالیایی با منویی از بر گرفته از رنج خاصی از غذاهای مدیترانه ای مثل  پاستا، پنه و پیتزاهای متفاوت، پذیرای مشتریان است. لازم است تا برای طبخ این نوع منو، آن هم در حجم بالا و بر طبق استایل رستوران، تجهیزات رستوران ایتالیایی اختصاصی را به کار بگیرید و کیفیت  سفارش ها را چند برابر کنید.  در این بلاگ حبتور با جزییات این نوع لوازم آشنا می ‌شوید.

طراحی خط پخت با اجاق های صنعتی مارنو Mareno
۱۶ فروردین ۱۴۰۰

طراحی خط پخت در آشپزخانه صنعتی رستوران می تواند حجم کاری را در چند منطقه متمرکز و سایر نواحی را از ترافیک انسانی آزاد نماید. اجاق گازی های مارنو ایتالیا با پخت ترکیبی گازی و برقی بر اساس نقشه آشپزخانه صنعتی ساخته می شوند. کیفیت و کارایی بالا این برند در خط پخت رستوران آن را به یکی از تجهیزات بی رقیب تبدیل کرده است. در این بلاگ حبتور با نحوه طراحی و کارکرد خط پخت مارنو آشنا شوید.


لیست مقالات
تجهیزات رستوران ایتالیایی

رستوران ایتالیایی با منویی از بر گرفته از رنج خاصی از غذاهای مدیترانه ای مثل  پاستا، پنه و پیتزاهای متفاوت، پذیرای مشتریان است. لازم است تا برای طبخ این نوع منو، آن هم در حجم بالا و بر طبق استایل رستوران، تجهیزات رستوران ایتالیایی اختصاصی را به کار بگیرید و کیفیت  سفارش ها را چند برابر کنید.  در این بلاگ حبتور با جزییات این نوع لوازم آشنا می ‌شوید.

طراحی خط پخت با اجاق های صنعتی مارنو Mareno

طراحی خط پخت در آشپزخانه صنعتی رستوران می تواند حجم کاری را در چند منطقه متمرکز و سایر نواحی را از ترافیک انسانی آزاد نماید. اجاق گازی های مارنو ایتالیا با پخت ترکیبی گازی و برقی بر اساس نقشه آشپزخانه صنعتی ساخته می شوند. کیفیت و کارایی بالا این برند در خط پخت رستوران آن را به یکی از تجهیزات بی رقیب تبدیل کرده است. در این بلاگ حبتور با نحوه طراحی و کارکرد خط پخت مارنو آشنا شوید.

۵ مثال پلان طراحی آشپزخانه صنعتی و ناحیه مشتریان رستوران

طراحی پلان رستوران چه در بخش آشپزخانه صنعتی و چه در ناحیه مشتریان در واقع نقشه فضای فیزیکی رستوران شما است. زمانی که به خوبی طراحی شده باشد، می تواند حاشیه سود مجموعه را بالا نگه دارد. در این بلاگ حبتور ۵ نمونه پلان بر اساس طراحی فضاهای مختلف آورده شده است. 

روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه

درصد هزینه غذا منعکس کننده قیمت آن است. هزینه غذا با میزان فروش تغییر می‌کند به همین دلیل باید از فرمولی ساده برای محاسبه قیمت بهره بگیرید تا روند اجرایی به درستی پیش برود. در این بلاگ حبتور روش ساده محاسبه درصد هزینه غذا آورده شده است. 

استاندارد های طراحی رستوران: حداقل متراژ مورد نیاز و ارتفاع سقف آشپزخانه صنعتی

برای مثال در طراحی رستورانی استاندارد پوشش سطح دیوار سالنهاى پذیرایى باید ضمن دارا از کف تا زیر سقف از مصالح مقاوم، صاف، بدون فرورفتگى و شکاف و قابل شستشو باشد. در ادامه ویژگی های مهم که باید ضمن طراحی و راه اندازی رستوران در نظر داشته باشید آورده شده است.

انتخاب بهترین تجهیزات کافه نان

انتخاب بهترین تجهیزات، آنهایی که دقیقا با کافه نان شما هماهنگی لازم را داشته باشد کار ساده‌ای نیست. این اهمیت دارد که نه تنها به آنچه که در مجموعه آماده و فرآوری می‌شود، فکر کنید بلکه باید حداقل میزان تولید روز را از هم قبل مشخص نمایید. هر دو این عوامل در انتخاب تجهیزات کافه نان نقش اساسی بازی خواهند کرد.

کفپوش آشپزخانه صنعتی

دمای بالا، پاشیدن و ریختن آب و انواع مایع ها، نشت مداوم و قرار گرفتن تجهیزات پخت سنگین، همه اینها فاکتورهایی است که کفپوش آشپزخانه صنعتی باید آن را پوشش دهد و محیط را از خرابی و کارکنان همه روزه از آسیب دیدن مصون نگه دارد.

برآورده کردن این نیاز به همین چند مورد ختم نمی‌شود. اگر تمایل دارید تا محیط رستوران و به خصوص آشپزخانه صنعتی را به نحو احسنت امن کنید، باید دانش خود را در مورد انواع کفپوش آشپزخانه صنعتی بالا ببرید. در این راهنما مجله حبتور، اطلاعات جامعی در این مورد کسب خواهید کرد.  

قهوه ساز وی ام اف WMF : با تکنولوژی های خاص این برند آشنا شوید

برند وی ام اف همیشه در ساخت انواع دستگاه قهوه ساز، ابتکاری ترین متدهای مهندسی شده را به کار می‌گیرد. بیشتر از نیم قرن است که این برند آلمانی دستگاه های خود را بر طبق نیاز مشتری سفارشی می سازد و کارایی را چاشنی همه جنبه ها می‌کند.

در این بلاگ با تکنولوژی های خاص به کار گرفته شده در قهوه سازی های وی ام اف  WMF آشنا شوید.  

فر رشنال : بهترین فر صنعتی با ۴ مدل متمایز

فر رشنال با پخت ترکیبی قابلیت رست کردن، گریل کردن، بخار پز کردن و پخت انواع کیک و شیرینی را دارد. این فر ظرفیت پخت ۲۰۰ تا ۲۰۰۰ انواع سفارش را دارد.

به لطف قابلیت پخت تمام هوشمند فر رشنال و ظرفیت تطابق با محیط و آب و هوای خاص، تنظیم همه چیز به صورت اتوماتیک و بر اساس سیستم اختصاصی رشنال صورت می‌گیرد.

تجهیزات رستوران با کیفیت : با برندهای درجه یک آشنا شوید

کار در رستوران تازه تاسیس یا آشپزخانه صنعتی رستوران قدیمی که به تازگی بازسازی شده باشد، به خودی خود هیجان انگیز اما دشوار است. تجهیزات رستوران در بخش آشپزخانه نیروی پیش ران موفقیت کل مجموعه‌اند. با این تفاسیر آشنایی با برترین برندها و ظرفیت هرکدام می‌تواند یک راهنمایی عالی برای تجهیز دقیق رستوران شما باشد.

مدل های مختلف سرخ کن صنعتی : بررسی ویژگی های کاربردی این ابزار مهم

هر سرخ کن صنعتی با ویژگی های مختلفی همراه است. موارد مهم از جمله سایز، منبع انرژی مورد استفاده، جایگیری و چیزهای دیگری که در کیفیت این محصول اثر گذاری به سزایی دارد.

درک تفاوت های هر مدل از سرخ کن صنعتی بسیار کلیدی خواهد بود. باید از اینکه کدام  ویژگی های با نیاز خاص شما مطابقت دارد کاملا مطمئن شوید. در این راهنما خرید ویژگی های کلیدی مدل های مختلف سرخ کن صنعتی آشنا خواهید شد. 

محاسبه هزینه های ثابت و متغییر رستوران به ساده ترین روش

برای آنکه هزینه های رستوران را به درستی مدیریت کنید، ابتدا باید با روش محاسبه اصولی آشنا شوید.  باید هزینه های ثابت، متغییر و سربار را قدم به قدم شناسایی کنید و بودجه ای برای هرکدام بسته به شرایط در نظر بگیرید. به این صورت پیشبرد همه چیز به صورت مرحله ای و با شناخت خواهد بود و احتمال موفقیت در این کار قطعی خواهد شد.  

آشنایی با انواع هود آشپزخانه صنعتی

قطعاً وجود هودهای آشپزخانه های صنعتی که استاندارد باشند، کارایی و امنیت را آشپزخانه رستوران بالا خواهند برد. اما تا زمانی که سیستم کانال کشی با رعایت استانداردهای روز دنیا اجرا نشود نه ایمنی و نه آسایش کارکنان مجموعه تامین نخواهد شد. استفاده از متریال مناسب و اجرای صحیح سیستم کانال کشی استاندارد از مواردی هستند که باید حتما در فاز راه اندازی هر رستورانی در نظر گرفته شود. 

بررسی ویژگی های گرمخانه غذا از تجهیزات آشپزخانه صنعتی

دستگاه گرمخانه‌ غذا صنعتی یکی از تجهیزات کاربردی برای سرو سفارش‌ها در بهترین حالت ممکن و سرعت دادن به روند کار در فضای آشپزخانه صنعتی است. با شناخت ویژگی‌های کلیدی این ابزار کاربردی قادر خواهید بود تا مطلوب ترین مدل را تهیه کنید

بررسی انواع دستگاه گریل صنعتی : بهترین گریل های رستورانی چه ویژگی های دارند؟

دستگاه گریل رستورانی انواع مختلفی دارد از جمله گریل ذغالی، گریل گازی و گریل صفحه تخت تنها چند مدل از این ابزار حیاتی در آشپزخانه‌های صنعتی هستند. ویژگی های کاربردی هر کدام نیز متفاوت است. با آشنایی از نحوه استفاه هر کدام قادر خواهید بود تا این گروه از تجهیزات رستورانی را هوشمندانه انتخاب کنید.

لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود سیار شامل چه لوازمی می‌شود؟

لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود سیار ممکن است با توجه به منوی شما با دیگری کاملا فرق کند. به خصوص در انتخاب تجهیزات اصلی نو از ابزارهای فرعی که می‌توان نوع استفاده شده آن را هم استفاده کنید، ممکن است دچار سردرگمی شوید. با مطالعه این بلاگ با تمام تجهیزات مورد نیاز فست فود سیار آشنا شوید و با آسودگی این کسب و کار هیجان انگیز را آغاز کنید.