طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی
۷ آبان ۱۴۰۲

به هنگام راه اندازی یک رستوران و ورود به صنعت رستوران داری، افراد اغلب اهمیت طراحی و چیدمان را فراموش می‌کنند. در بدترین حالت، کارآفرینان تنها زمانی به فکر ایجاد تغییر و اصلاح چیدمان آشپزخانه می‌افتند که عملکرد دستگاه‌ها و تجهیزات مختل شده و بهره برداری مطلوب به خطر افتاده است.

تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها کدام ها هستند؟
۲۵ مرداد ۱۴۰۲

با درک اطلاعات اساسی در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل‌ها دانش جامعی در این باره کسب خواهید کرد. اطلاع از این موارد برای فراهم کردن کارکرد دقیق در این فضا و بالا نگه‌داشتن کیفیت در هتل‌های چند ستاره ضروری است.

هدف البته این است که آشپزخانه‌ای راه اندازی کنید که با نیازهای هتل کاملا منطبق باشد، همین‌طور بهترین تجربه ممکن را برای میهمانان هتل فراهم کند. در ادامه با تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه هتل‌های چند ستاره آشنا می‌شوید.


لیست مقالات
طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی
طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی

به هنگام راه اندازی یک رستوران و ورود به صنعت رستوران داری، افراد اغلب اهمیت طراحی و چیدمان را فراموش می‌کنند. در بدترین حالت، کارآفرینان تنها زمانی به فکر ایجاد تغییر و اصلاح چیدمان آشپزخانه می‌افتند که عملکرد دستگاه‌ها و تجهیزات مختل شده و بهره برداری مطلوب به خطر افتاده است.

تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها کدام ها هستند؟
تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها کدام ها هستند؟

با درک اطلاعات اساسی در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل‌ها دانش جامعی در این باره کسب خواهید کرد. اطلاع از این موارد برای فراهم کردن کارکرد دقیق در این فضا و بالا نگه‌داشتن کیفیت در هتل‌های چند ستاره ضروری است.

هدف البته این است که آشپزخانه‌ای راه اندازی کنید که با نیازهای هتل کاملا منطبق باشد، همین‌طور بهترین تجربه ممکن را برای میهمانان هتل فراهم کند. در ادامه با تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه هتل‌های چند ستاره آشنا می‌شوید.

استراتژی های حفظ مشتری در صنعت رستوران
استراتژی های حفظ مشتری در صنعت رستوران

به دست آوردن مشتریان جدید بسیار خوب است، اما چیزی که رستوران را سرپا نگه می‌دارد افرادی هستند که به طور مکرر به رستوران شما می‌آیند. این مشتریان دائمی، علاوه بر اینکه چهره‌های آشنا هستند، مشتریان برتر و وفادار شما نیز به حساب می‌آیند. بیشتر اوقات، آن‌ها پول بیشتری نسبت به سایر مهمانان رستوران خرج می‌کنند و از تجربیاتشان در رابطه با رستوران مورد علاقه خود به دیگران می‌گویند.

 
محفظه‌های نگهدارنده غذا، انقلابی در شیوه‌های تحویل غذا
محفظه‌های نگهدارنده غذا، انقلابی در شیوه‌های تحویل غذا

محفظه‌های غذا به عنوان یک گزینه تحویل غذا به طور فزاینده‌ای محبوب شده‌اند. در این مقاله به چگونگی عملکرد آن‌ها خواهیم پرداخت. به طور کلی می‌توان گفت، مشتریان غذا را از رستوران‌های مورد علاقه خود سفارش می‌دهند و می‌توانند آن را از یک محفظه نگهدارنده تحویل بگیرند.

 
قرص رشنال
قرص رشنال

زمانی که از دستگاه فر رشنال برای پخت غذاهایی از جمله مرغ سوخاری، برگر هات داگ، تخم مرغ، استیک، کنتاکی، سوپ، کباب، نان، برنج، میگو، ماهی، کیک، سبزیجات، سیب زمینی تنوری، کروسان و غذاهای متنوع دیگر استفاده می‌کنید، باید بدانید این دستگاه مانند دیگر تجهیزات نیاز به شستشو و نگهداری مناسب خواهد داشت.

سه ایده برای افتتاحیه های بزرگ  که افراد را تحت تاثیر قرار میدهد
سه ایده برای افتتاحیه های بزرگ که افراد را تحت تاثیر قرار میدهد

ایده‌های کاربردی در جهت داشتن یک افتتاحیه مناسب برای رستورانتان

چالش‌ها و مزیت‌های استفاده از ربات‌ها به عنوان وسایل آشپزی
چالش‌ها و مزیت‌های استفاده از ربات‌ها به عنوان وسایل آشپزی

ربات ها به انسان این قابلیت را میدهند تا از انجام کارهای تکراری رهایی یابند. درهرحال با ورود به فضای همکاری با ربات‌ها، به حمایت مستقیم از انسان ها میپردازیم. پیشبینی میشود در آینده ربات‌ها با فضای آشپزخانه ترکیب شده و همچون دیگر وسایل کاربرد خاص و ویژه‌ای پیدا کنند.در این مقاله به سناریو‌های متفاوتی که ربات به انسان کمک میکند اشاره میکنیم، سپس چالش‌ها و مزیت‌های ورود ربات‌ها به فضای آشپزخانه را مشخص خواهیم کرد.

مطالعه مقدماتی خطرات زیست محیطی از طریق ماتریس GUT (ماتریس اولویت بندی فرایندها و کاربرد آن در آشپزخانه صنعتی)
مطالعه مقدماتی خطرات زیست محیطی از طریق ماتریس GUT (ماتریس اولویت بندی فرایندها و کاربرد آن در آشپزخانه صنعتی)

فقدان اقدامات پیش‌گیرانه موثر می‌تواند به بیماری‌ها و حوادث ناشی از کار منجر شود. برای شناسایی و کاهش این خطرات، ماتریس GUT با تعیین میزان «ضرورت»، «فوریت» و «اهمیت» مشکلات، آنها را اولویت بندی میکند. در این مقاله ماتریسی مطرح شده که در آن خطرات زیست محیطی موجود در آشپزخانه صنعتی یک بیمارستان دانشگاهی بررسی می‌شود.

روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه
روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه

درصد هزینه غذا منعکس کننده قیمت آن است. هزینه غذا با میزان فروش تغییر می‌کند به همین دلیل باید از فرمولی ساده برای محاسبه قیمت بهره بگیرید تا روند اجرایی به درستی پیش برود. در این بلاگ حبتور روش ساده محاسبه درصد هزینه غذا آورده شده است. 

استاندارد های طراحی رستوران: حداقل متراژ مورد نیاز و ارتفاع سقف آشپزخانه صنعتی
استاندارد های طراحی رستوران: حداقل متراژ مورد نیاز و ارتفاع سقف آشپزخانه صنعتی

برای مثال در طراحی رستورانی استاندارد پوشش سطح دیوار سالنهاى پذیرایى باید ضمن دارا از کف تا زیر سقف از مصالح مقاوم، صاف، بدون فرورفتگى و شکاف و قابل شستشو باشد. در ادامه ویژگی های مهم که باید ضمن طراحی و راه اندازی رستوران در نظر داشته باشید آورده شده است.

انتخاب بهترین تجهیزات کافه نان
انتخاب بهترین تجهیزات کافه نان

انتخاب بهترین تجهیزات، آنهایی که دقیقا با کافه نان شما هماهنگی لازم را داشته باشد کار ساده‌ای نیست. این اهمیت دارد که نه تنها به آنچه که در مجموعه آماده و فرآوری می‌شود، فکر کنید بلکه باید حداقل میزان تولید روز را از هم قبل مشخص نمایید. هر دو این عوامل در انتخاب تجهیزات کافه نان نقش اساسی بازی خواهند کرد.

کفپوش آشپزخانه صنعتی
کفپوش آشپزخانه صنعتی

دمای بالا، پاشیدن و ریختن آب و انواع مایع ها، نشت مداوم و قرار گرفتن تجهیزات پخت سنگین، همه اینها فاکتورهایی است که کفپوش آشپزخانه صنعتی باید آن را پوشش دهد و محیط را از خرابی و کارکنان همه روزه از آسیب دیدن مصون نگه دارد.

برآورده کردن این نیاز به همین چند مورد ختم نمی‌شود. اگر تمایل دارید تا محیط رستوران و به خصوص آشپزخانه صنعتی را به نحو احسنت امن کنید، باید دانش خود را در مورد انواع کفپوش آشپزخانه صنعتی بالا ببرید. در این راهنما مجله حبتور، اطلاعات جامعی در این مورد کسب خواهید کرد.  

قهوه ساز وی ام اف WMF : با تکنولوژی های خاص این برند آشنا شوید
قهوه ساز وی ام اف WMF : با تکنولوژی های خاص این برند آشنا شوید

برند وی ام اف همیشه در ساخت انواع دستگاه قهوه ساز، ابتکاری ترین متدهای مهندسی شده را به کار می‌گیرد. بیشتر از نیم قرن است که این برند آلمانی دستگاه های خود را بر طبق نیاز مشتری سفارشی می سازد و کارایی را چاشنی همه جنبه ها می‌کند.

در این بلاگ با تکنولوژی های خاص به کار گرفته شده در قهوه سازی های وی ام اف  WMF آشنا شوید.  

فر رشنال : بهترین فر صنعتی با ۴ مدل متمایز
فر رشنال : بهترین فر صنعتی با ۴ مدل متمایز

فر رشنال با پخت ترکیبی قابلیت رست کردن، گریل کردن، بخار پز کردن و پخت انواع کیک و شیرینی را دارد. این فر ظرفیت پخت ۲۰۰ تا ۲۰۰۰ انواع سفارش را دارد.

به لطف قابلیت پخت تمام هوشمند فر رشنال و ظرفیت تطابق با محیط و آب و هوای خاص، تنظیم همه چیز به صورت اتوماتیک و بر اساس سیستم اختصاصی رشنال صورت می‌گیرد.

تجهیزات رستوران با کیفیت : با برندهای درجه یک آشنا شوید
تجهیزات رستوران با کیفیت : با برندهای درجه یک آشنا شوید

کار در رستوران تازه تاسیس یا آشپزخانه صنعتی رستوران قدیمی که به تازگی بازسازی شده باشد، به خودی خود هیجان انگیز اما دشوار است. تجهیزات رستوران در بخش آشپزخانه نیروی پیش ران موفقیت کل مجموعه‌اند. با این تفاسیر آشنایی با برترین برندها و ظرفیت هرکدام می‌تواند یک راهنمایی عالی برای تجهیز دقیق رستوران شما باشد.

مدل های مختلف سرخ کن صنعتی : بررسی ویژگی های کاربردی این ابزار مهم
مدل های مختلف سرخ کن صنعتی : بررسی ویژگی های کاربردی این ابزار مهم

هر سرخ کن صنعتی با ویژگی های مختلفی همراه است. موارد مهم از جمله سایز، منبع انرژی مورد استفاده، جایگیری و چیزهای دیگری که در کیفیت این محصول اثر گذاری به سزایی دارد.

درک تفاوت های هر مدل از سرخ کن صنعتی بسیار کلیدی خواهد بود. باید از اینکه کدام  ویژگی های با نیاز خاص شما مطابقت دارد کاملا مطمئن شوید. در این راهنما خرید ویژگی های کلیدی مدل های مختلف سرخ کن صنعتی آشنا خواهید شد.