تجهیزات رستوران ایتالیایی

رستوران ایتالیایی با منویی از بر گرفته از رنج خاصی از غذاهای مدیترانه ای مثل  پاستا، پنه و پیتزاهای متفاوت، پذیرای مشتریان است. لازم است تا برای طبخ این نوع منو، آن هم در حجم بالا و بر طبق استایل رستوران، تجهیزات رستوران ایتالیایی اختصاصی را به کار بگیرید و کیفیت  سفارش ها را چند برابر کنید.  در این بلاگ حبتور با جزییات این نوع لوازم آشنا می ‌شوید.

تجهیزات رستوران ایتالیایی

 

غذاهای ایتالیایی باید تازه، با ادویه خاص این منطقه آماده شود. پاستای دندان گیر ایتالیایی در مقایس رستورانی، فقط با پاستا پز اختصاصی با بهترین کیفیت در کم ترین زمان تهیه می‌شود. یا ریستو سس قارچ که بافت نرم و لطیف داشته باشد، باید بر روی اجاق ویژه این کار طبخ شود. پیتزا های با نان های پخته شده به سبک ایتالیایی، فقط با فر ویژه این کار ممکن است.

روی هم رفته با هدف تهیه تمام آیتم های منو رستوران ایتالیایی آن هم به بهترین وجه ممکن، باید از تجهیزات و لوازم اختصاصی این کار را استفاده نمایید. طراحی و تجهیز رستوران ایتالیایی خود بر اساس کانسپت های مختلف مثل رستوران ایتالیایی با سرویس سریع، خانوادگی و کلاس کار درجه یک با جزییات متفاوتی همراه می‌شود. پیروی از کانسپت و تامین تجهیزات با کیفیت یکی از اصول شروع موقف در این کار است.

آون های که به صورت اختصاصی بر روی تهیه انواع پیتزا ایتالیایی طراحی و ساخته شده باشند. این فرهای صنعتی پخت ترکیبی دارند. حتی می توان در آنها انواع پیتزای سنگی را آماده نمود. در ادامه با تجیهزات مورد نیاز کانسپت ایتالیایی و نحوه جایگذاری صحیح آنها در آشپزخانه صنعتی رستوران آشنا خواهید شد.

تجهیزات رستوران ایتالیایی منطقه آماده سازی

  • میز های کار سفارشی تمام استیل: برای خرد کردن و بسته بندی مواد غذایی و هر سرویس دیگر در رستوران به میز های کار نیاز است . اما این میزها باید دقیقا بر اساس متراژ و در هماهنگی با سایر تجهیزات بر طبق پلان ساخته شوند. آنچه در ساخت این ابزار کلیدی حیاتی است به کارگیری از کامپوزیت های و آلیاژهای ضد خش و ضد زنگ است. همچنین هر میز کار برای فضای بک باید بر اساس کاربرد آن ساخته شود. برای مثال ساختار میز آماده سازی مخصوص انواع گوشت در مقایسه با سایر میزها کاربرد متفاوتی دارد.
  • دستگاه خمیرگیر صنعتی: در میان تجهیزات رستوران ایتالیایی، دستگاه خمیرگیر صنعتی یکی از ابزارهای مهم و پر استفاده است. بهترین مدل ها طوری طراحی شده‌اند که به صورت تمام اتوماتیک و بر اساس برنامه کار کنند. این ککارایی خود فشار کار را به حداقل می‌رساند و خمیر درجه یک مناسب برای انواع پیتزا را برای مجموعه آماده خواهد کرد.
  • چونه گیر خمیر ای جی اف: البته که همه چیز باید در یک خط کاری باشد تا هیچ گره کاری در فضا به وجود نیاید. بعد از آماده سازی خمیر پیتزا و نان باید آنها در زمان کم به چانه های مساوی تبدیل نمایید. انجام این کار با دست غیر ممکن است زیرا هم زمان بر است و هم از استاندار دقیق پیروی نخواهد کرد. چونه گیر خمیر ای جی اف ایتالیا یکی از ابزارهای مهم در تجهیزات رستوران ایتالیایی است. این به کار سرعت می‌بخشد و همه چیز را حرفه‌ای تر خواهد کرد.
  • خمیر پهن کن کوپونه: هیچ شکی نیست که سفارش ها باید با سرعت انجام شوند و کیفیت از دست نرود. از این رو به کار گرفتن دستگاه خمیر پهن کن باعث خواهد شد تا پیوستگی در پخت در هر سفارش آن هم با با درجه کیفیت بالا اتفاق بیافتد.  

 

خرید تجهیزات رستوران ایتالیایی

تجهیزات رستوران ایتالیایی ناحیه پخت

  • فر پیتزای گنبدی و یا سه گوش:این نوع فر طوری ساخته شده است که در آن امکان پخت ترکیبی فراهم است. هم می توان با اتصال به گاز از آن برای پخت استفاده کرد و هم با سفارشی سازی قسمت پخش شعله، از آن را برای تهیه و آماده سازی انواع پتزاهای تنوری استفاده کرد. فرهای پیتزای سه گوش و یا گنبدی آیتم های رستوران را از حالت یکنواختی در می‌آورند و جذاب را در فضا بیشتر می‌کنند. هیجان پخت فضای آزاد را در داخل رستوران برای مشتریان ممکن می‌کنند. پیتزای استایل ناپولی در فر اختصاصی ایتالیایی ترد و خوش طعم ان در باز زمانی کوتاهی آماده خواهد شد. آون های سه گوش و گنبدی کوپونه همه ویژگی های خاص فر های سنتی را با تکنولوژی همراه کرده اند. از این رو تنوری کردن هر چیزی با استفاده از این تجهیزات لذت بخش است. بدنه خارجی از جنس استیل و کامپوزیت سرامیک ساخته شده است و ظاهر بصری ویژه ای به فضا می ‌دهند.
  • اجاق گازهای صنعتی: نظر هر آشپز حرفه و متخصص در این کار این است که مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی، اجاق گاز حرفه ای آن است. این ابزار هم مدل های بی شماری دارد و بر اساس نوع شعله و ارتفاع قسمت پخت پاسخگوی نیازهای مختلفی است. اجاق های سفارشی دقیقا بر اساس نیاز مجموعه و فضای موجود طراحی و ساخته می‌شوند. یکی از برندهای برتر در میان اجاق های صنعتی، مارنو ایتالیا است. این برند دقیقا با نیازهای خاص کانسپت رستوران ایتالیایی ساخته می‌شود و دقیقا برای این کار مناسب است.
  • سرخ کن های با قابلیت برنامه دهی برای پخت: ظرفیت بالا در پخت انواع مواد غذایی یکی از ویژگی ها اصلی سرخ کن های صنعتی درجه یک است. آنچه در خرید این سری از تجهیزات رستوران ایتالیای باید به آن توجه کنید، قابلیت کنترل دما و سرعت در کارایی است. این دو در کنار ویژگی فلیتر اتوماتیک روغن سرخ کن صنعتی، را به یکی از پر استفاده ترین تجهیزات تبدیل می‌کند.  
  • سرخ کن های فرای مستر: سرخ کن های فرای مستر از آن دسته از تجهیزات رستورانی هستند، که دقیقا برای طبخ ظریف انواع خوراکی طراحی و ساخته شده اند.
  • دستگاه پاستا پز سیرمن: انواع مختلف پاستا در منو رستوران ایتالیای هر کدام درجه پخت خاص خود را دارند. دستگاه پاستاپز سیرمن طوری طراحی شده است، که در آن چند تانکر مختلف تعبیه گردیده. می توان با توجه به ظرفیت بالا و قابلیت برنامه دهی چندین نوع پاستا در بازه زمان کوتاهی برای سرو آماده کرد.
  • مولتی کوکر صنعتی: در میان تجهیزات رستوران ایتالیایی از مولتی کوکر می توان برای پخت تحت فشار، آرام پز کردن، پخت انواع برنج و بخار پز کردن سبزیجات استفاده کرد. دستگاه مولتی کوکر به خصوص برای پخت انواع دورچین ها و تهیه سالادهای متفاوت کاربرد زیادی خواهد داشت. همچنین مولتی کوکر مواد غذایی را تا مدت زیادی گرم نگه می‌دارد.
  • دستگاه گریل پنینی: نان های مخصوص برگرها و ساندویچ های ایتالیایی به تستر و دستگاه پرس خاص خودشان نیاز دارند. برای تهیه انواع رپ ها و ساندویچ ها باید از دستگاه گریل پنینی استفاده نمایید. همچنین از این دستگاه برای گریل مرغ و استیک های مختلف نیز می توان استفاده کرد.

 

خرید تجهیزات رستوران

 

تجهیزات مورد نیاز در بخش ذخیره سازی

  • یخچال های و فریزر های صنعتی: یکی از رموز موفقیت در راه اندازی رستوران ایتالیایی سرو غذای تازه و خوش طعم است. اما آنچه اهمیت دارد حفظ مواد اولیه خریداری شده به بهترین وجه ممکن و تازه نگهداشتن آنها است. یخچال و فریزرهای صنعتی با اندازه و ظرفیت های مختلفی در بازار موجود هستند. می توان با توجه به فضای موجود از انواع رو و زیر کانتری نیز برای فضا استفاده نمود.  
  • فریزهای زیرکانتری: این مدل از یخچال فریزر صنعتی در زیر کانتر ها و انواع میز آماده سازی جاسازی می‌شوند. برای دسترسی سریع برای اقلام پر استفاده یکی از پرکاربردی‌ترین لوازم در آشپزخانه رستوران است. 
  • دستگاه گرمخانه خمیر: بهترین زمان استفاده از خمیر ۴۸ ساعت بعد از آماده سازی آن است. اما برای آنکه خمیر به درستی فرآوری شود باید در فضای مرطوب با درجه دمای دقیق قرار گیرد. با توجه به این نکته آماده سازی، دستگاه گرمخانه خمیر، یکی از در میان تجهیزات رستوران ایتالیایی کاربردی است. بهترین مدل موجود در بازار برند کوپونه است. 
  • قفسه بندی و محل ذخیره سازی تمام استیل: محل های ذخیره سازی دقیقا با بر اساس نیاز و متراژ موجود در ناحیه کارکنان رستوران طراحی و ساخته شود. برای آنکه همه چیز در مجموعه شما به درستی انجام شود، باید ابتدا بر اساس پلان طراحی آشپزخانه صنعتی قفسه بندی ساخته شوند.
  • دستگاه یخ ساز: سرو نوشیدنی با کیفیت به اندازه سرو انواع غذا مهم است. انواع یخ برای آماده کردن نوشدینی های مختلف با فراهم بودن دستگاه یخ ساز رستورانی ممکن خواهد شد.
  • دیسپلی های مختلف بر اساس طراحی و نیاز: نقطه اتصال ناحیه کارکنان رستوران با ناحیه مشتریان بخشی است که از آن برای به اشتراک گذاشتن انواع دسر و آماده کردن نوشیدنی می توان استفاده کرد. دیسپلی ها هم با ویژگی سرمایی و هم با قابلیت تولید گرما موجود هستند که می‌توان آنها را در این بخش های قرار داد.

 

تجهیزات رستوران ایتالیایی بخش شستشو

یکی از نکات مهم در جایگذاری تجهیزات رستوران ایتالیایی، جدا کردن بخش مواد غذایی از نظافت است. این به این معنا است که باید سینک ها جداسازی شوند.

  • سینک های سه الی چند محفظه ای
  • سینک اختصاصی برای شستشو دست و نظافت

در حالی که این تجهیزات به شما هر آنچه نیاز باشد تا با آن غذاهای ایتالیایی را به نحو احسنت آماده  کنید، در اختیارتان قرار می‌دهد. فراهم بودن این تجهیزات در آشپزخانه حرفه ای ضروری هستند. تجهیزات رستوران ایتالیایی در این لیست یکی از پر کاربردترین ها ابزارها در محیط آشپزخانه صنعتی است. از آنها می توان استفاده های بی شماری کرد اما باید جایگذاری آنها دقیق باشد.

جایگذاری تجهیزات در پلان طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران ایتالیایی

برای آنکه کارایی تجهیزات اختصاصی رستوران ایتالیایی به حداکثر برسد باید، هر ناحیه کار در بخش بک رستوران نیاز سنجی شود. بر این اساس المان ها باید بر اساس سایز و فضای موجود در تعادل بر قرار کنند. همچنین یکی از نکته های کلیدی دیگر در جایگذاری این تجهیزات رابطه عملکردی بین ابزارهای مختلف است.

 

خرید تجهیزات رستوران ایتالیایی

الگوی جریان در آشپزخانه رستوران ایتالیایی

مسیر جریان و طراحی برای شرایط مطابق با نیازهای خاص است. مجاورت آیتم های هم گروه یکی از مهم ترین بخش های طراحی آشپزخانه ای مناسب کانسپت رستوران ایتالیایی است.

  • بخش دریافت
  • ناحیه ذخیره سازی خشک
  • ناحیه ذخیره سازی اقلام تر
  • منطقه آماده سازی
  • ناحیه آماده سازی نهایی
  • قسمت سرویس
  • ناحیه های شستشو

مجاروت منطقه های که از نظر کاربرد با هم همپوشانی دارند اهمیت به سزایی خواهد داشت. فاصله زیاد بین این مناطق باعث می‌شود تا کیفیت کار پایین بیاید. بر اساس تعداد سرویس باید سایز مناسب برای هر قسمت از تجهیزات مشخص گردد. بر طبق اصول طراحی آشپزخانه صنعتی جریان کاری باید بر اساس الگو زیر باشد.

 

 

تجهیزات رستوران ایتالیایی - حبتور

 

 

از این رو همان طور که در بالا گفته شده المان های هم گروه باید در این مناطق و در فاصله مجاور مناسب از یکدیگر قرار بگیرند. بهترین شیوه طراحی طوری است که فرآیندهای مختلف را در جریان کاری مستقیم و یا دوار قرار دهد. علاوه بر آن المان ها باید به نحوی چیده شوند که سرعت کار در فضا حداکثر باشد.

برای آنکه زیرجریان ها با یکدیگر هیچ تداخلی نداشته باشد از این از الگوی کاری زیر در جایگذاری تجهیزات در فضا استفاده می‌شود.

 

تجهیزات رستوران ایتالیایی - حبتور کیچن تک

 

همه چیز در جایگذاری و طراحی آشپزخانه صنعتی باید بر اساس میزان مجاورت، حجم کاری، سرعت و جهت کار بهینه شود. برای طراحی و راه اندازی رستوران ایتالیایی باید اول از همه از چیدمان پلان طراحی آشپزخانه صنعتی اطمینان کامل داشته باشید. طراحی این پلان با پیچیدگی ها و در نظر گرفتن ویژگی های مختلفی همراه است.  برای انجام دقیق این کار با تیم مهندسین حبتور مرتبط شوید. 

 

 

بیشتر مطالعه کنید: توصیه های کاربردی برای راه اندازی رستوران ایتالیایی

 

 

 


آخرین‌های مجله
10 کانسپت کافی شاپ متمایز
10 کانسپت کافی شاپ متمایز

آن روزهایی که کافی شاپ صرفا محلی برای خرید سریع قهوه و انواع میان وعده بود، گذشته است. فضاهای کافه ها بیش از پیش متحول شده‌اند، و آنها چنان توسعه یافته اند که به محل های محبوب برای دور هم بودن و فعالیت های اجتماعی بی شماری تبدیل شده اند. انتخاب تم متمایز برای کافی شاپ می تواند به این میل مشتری ها پاسخ دهد و آن را با موفقیت روبرو کند. در ادامه با ۱۰ کانسپت پرطرافدار آشنا خواهید شد.

طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن
طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن

احتمالا با انواع قهوه، و تکنیک های رست کردن و ترفندهای باریستا آشنایی خوبی دارید و در نظر دارید تا کافی شاپ را افتتاح کنید. اما انتخاب ها برای طراحی کافی شاپ آن هم به طوری که مدرن و جذاب باشد، بی شمار است. به خصوص اگر متراژ زیادی را در اختیار نداشته باشید.

طراحی کافی شاپ برای جذب مشتری الزامی است، و یکی از مهم ترین قدم های برای شروع موفق در این کار است. هدف این است که هر رهگذری که تمایل به صرف نوشیدنی و میان وعده دارد، را به مشتری دائمی خود تبدیل کنید. برای همین باید اصول طراحی کافی شاپ را بدانید تا المان های جذاب برای مجموعه خود انتخاب نمایید. در این بلاگ حبتور با روش طراحی کافی شاپ آشنا خواهید شد.

چگونه بهترین مکان ممکن را برای راه اندازی رستوران انتخاب کنید؟
چگونه بهترین مکان ممکن را برای راه اندازی رستوران انتخاب کنید؟

موقعیت مناسب، مکان یابی دقیق، انتخاب بهترین لوکیشن همه اینها بر این واقعیت تاکید می‌کند که باید برای انتخاب مکان رستوران، راه کارهای اساسی را به کار بگیرید تا موفقیت در این کار را از همان ابتدا قطعی کنید. در این بلاگ با روش های انتخاب بهترین موقعیت رستوران آشنا شوید.

تجهیزات رستوران ایتالیایی
تجهیزات رستوران ایتالیایی

رستوران ایتالیایی با منویی از بر گرفته از رنج خاصی از غذاهای مدیترانه ای مثل  پاستا، پنه و پیتزاهای متفاوت، پذیرای مشتریان است. لازم است تا برای طبخ این نوع منو، آن هم در حجم بالا و بر طبق استایل رستوران، تجهیزات رستوران ایتالیایی اختصاصی را به کار بگیرید و کیفیت  سفارش ها را چند برابر کنید.  در این بلاگ حبتور با جزییات این نوع لوازم آشنا می ‌شوید.

مشاهده همه