طراحی خط پخت با اجاق های صنعتی مارنو Mareno

طراحی خط پخت در آشپزخانه صنعتی رستوران می تواند حجم کاری را در چند منطقه متمرکز و سایر نواحی را از ترافیک انسانی آزاد نماید. اجاق گازی های مارنو ایتالیا با پخت ترکیبی گازی و برقی بر اساس نقشه آشپزخانه صنعتی ساخته می شوند. کیفیت و کارایی بالا این برند در خط پخت رستوران آن را به یکی از تجهیزات بی رقیب تبدیل کرده است. در این بلاگ حبتور با نحوه طراحی و کارکرد خط پخت مارنو آشنا شوید.

طراحی خط پخت با اجاق های صنعتی مارنو Mareno

 

 

طراحی آشپزخانه صنعتی رو به تحول و دگرگونی است. یکی از تازه ترین ترندهای در طراحی استفاده از تجهیزات کامپکت ( فشرده) است. برند مارنو ایتالیا یک سازنده متخصص در امر تولید تجهیزات کامپکت است. فضای باز یا اپن آشپزخانه صنعتی تمرکز را بر روی مناطق پخت افزایش می دهد و همه چیز سازماندهی بهتری خواهد داشت.

طراحی خط پخت به صورت کامپکت، در آشپزخانه صنعتی رستوران می تواند حجم کاری را در چند منطقه متمرکز و سایر نواحی را از ترافیک انسانی آزاد نماید. از این رو تجهیزات رستورانی یکی از محبوب ترین انتخاب ها در آشپزخانه های حرفه ای می باشد.

معنای خط پخت در آشپزخانه های حرفه ای

یکی از قدرتمند ترین و ساده ترین روش های چیدمان المان های مختلف در آشپزخانه صنعتی، طراحی خطی منطقه آماده سازی و پخت است. به این مدل طراحی آشپزخانه یک لاین یا بلاک دیوار نیز می‌گویند.

یکی از مهم ترین المان های در داخل آشپزخانه صنعتی منطقه های پخت است. در داخل هر منطقه، خطوط پخت تعبیه و جایگذاری می‌شوند.

در تعریف خطوط پخت باید گفت که اینها بخش های هستند که در آن آیتم های منو هم گروه آماده سازی و طبخ می‌شوند. هر کدام از خطوط پخت توسط یک سرآشپز هدایت می‌شود، تا کیفیت و سرعت کار به هیچ عنوان افت نکند.

طراحی خط پخت به نحوی که همه چیز در یک خط موازی جایگذاری شود. این روش یکی روش های محبوب چیدمان آشپزخانه صنعتی است. در این استایل، قانون مثلث کار در طراحی آشپزخانه صنعتی به نحوی است که دسترسی همه چیز در یک راستا قرار می گیرد. این نحوه طراحی، ظاهر بصری جذابی به محیط کاری رستوران می دهد. اما خوب است بدانید که این روش طراحی انتخاب قطعی نیست، و زیرا جریان کاری خاص آشپزها باید با این روش چیدمان سازگاری داشته باشد.

به طور معمول زمانی که این نوع طراحی انتخاب شود از جایگذاری جزیره در قسمت های مختلف آشپزخانه صنعتی خوداری می شود. اما در صورتی که در نقشه آشپزخانه صنعتی، جزیره به فضا اضافه شود باید لوله کشی جداگانه، برای آن در نظر کرفته شود. این می تواند در مواردی پیچیدگی کار را بالا ببرد.

این مدل چیدمان از هزینه ناخواسته در طراحی، و آوردن المان های اضافی جلوگیری می‌شود و همه چیز به صورت خطی جایگذاری می‌شود. طراحی منطقه پخت به صورت خطی به خصوص برای آشپزخانه هایی که متراژ کم تری دارند ایده آل است. به این روش می توان بودجه در نظر گرفته شده برای راه اندازی آشپزخانه صنعتی را صرف تجهیزات درجه یک کرد و از چیدمان اضافه خوداری کرد. نهایتا در متراژ هم صرف جویی خواهد شد.

ساختار خطی منطقه پخت

شیوه طراحی خطی مینیمال است، زیرا معمولا آن را موازی یک بلاک دیوار جایگذاری می‌کنند. منطقه های اسمبل شده بر اساس این مدل، همه ابزارها و تجهیزاتی، که برای آماده سازی یک سفارش لازم است،  را در یک ناحیه جمع می‌کند.

طراحی اُپن آشپزخانه های رستورانی

در بین تمام مدل های طراحی آشپزخانه های صنعتی، یکی از منحصر به فردترین طراحی ها آشپزخانه اُپن است. طراحی آشپزخانه اُپن به این معنا است که، مشتریان می توانند جریان کاری را در فضای بک رستوران مشاهده کنند.محبوبیت این نوع رستوران های ۱۷.۳٪ در بین مشتریان بیشتر است. از طرفی سرویس غذا به میزان ۱۳.۲٪ درصد سریع تر خواهد بود. می توان به سادگی طراحی اُپن را با خط پخت مارنو تجهیز کرد و کارایی و ظاهر بصری را به بهترین نحو رعایت کرد. حتی می توان از پارتیشن ها شیشه ای نیز برای جدا سازی فضا استفاده نمود تا همه چیز منسجم تر شود.

برتری های طراحی اُپن آشپزخانه صنعتی

  • مشتری ها می توانند جریان کاری را در آشپزخانه صنعتی تماشا کنند و از آن لذت ببرند. همچنین در چنین فضایی باور کیفیت باری مشتری قطعی تر است . همین می تواند به یکی از عومل جذب بیشتر مخاطب تبدیل گردد.  
  • طراحی آشپزخانه صنعتی با رویکرد فضای اُپن فضا را بازتر می‌کند.
  • می توان سرعت را بالا برد زیرا فاصله بین مشتری ها و آشپزخانه رستوران کمتر است.

طراحی اُپن آشپزخانه صنعتی در رستوران ها با کلاس کاری بالا مرسوم است و تماشای آشپزها بخشی از تجربه فضا است.

استفاده از خطوط در طراحی آشپزخانه صنعتی

اضافه کردن المان های هندسی در حوالی منطقه خطی پخت باعث خواهد شد تا جذابیت چیدمان بالاتر برود و به فضا عمق بدهد.استفاده از خطوط مستقیم در طراحی آشپزخانه صنعتی می تواند همه جوانب و درک فضا را در آشپزخانه صنعتی تغییر دهد.خطوط افقی طوری می تواند فضا را بزرگ تر نشان دهند، در حالی که به کار گرفتن خطوط عمودی در طراحی باعث خواهد شد تا فضا کوچک تر اما مرتفع تر به نظر بیاید.

راه های بی شماری وجود دارد که می توان با آن خطوط طراحی موازی را در فضای کار کارکنان اعمال کرد. طراحی خط پخت با استفاده از اجاق های صنعتی مارنو می تواند یکی از المان هایی باشد که جذابیت بصری را دو چندان کند.

به چه نوع اجاق صنعتی نیاز خواهید داشت؟

همان طور که در بالا به آن اشاره شد، اجاق های صنعتی انواع مختلفی دارند و در بدنه ماژول های مارنو نیز طیف متنوعی گنجانده می‌شوند. اما شاید به این پیچیدگی بر خورد کنید که دقیقا چه مدل های مناسب کار شما است؟

دو نوع پایه ای اجاق های صنعتی که از پرکاربرد ترین ها نیز هستند، با عنوان "اجاق صنعتی" و " اجاق صنعتی با کارایی سنگین" شناخته می‌شوند. (در بین مدل های مختلف مارنو آنها را با عنوان سزی مستر می شناسند.) 

اجاق های صنعتی که با شعله کار می‌کنند، یکی از مرسوم ترین انواع در میان مدل های مختلف هستند. آنها طوری طراحی شده اند که ماندگاری یکی از ویژگی های اصلی این دسته از تجهیزات باشد. در کنار اجاق های صنعتی معمول، مدل هستند که برای حجم کارایی بسیار بالا طراحی شده‌اند.

اجاق های صنعتی رستورانی

  • یکی از مرسوم ترین انتخاب ها در این حرفه است.
  • طوری طراحی شده است که می توان از آن برای عرض ۳۰ سانتی متر تا ۱۸۲ سانتی متر را پوشش دهد. از ظروف با این اندازه به راحتی می توان ب روی این اجاق های قرار گیرند. اتصال گاز هم به بخش انتهایی این تجهیزات متصل می‌شوند.
  • ساختار این نوع از گازها به صورتی است که از آنها برای حجم کاری متوسط می توان استفاده نمود.
  • طراحی شعله طوری است که از آن برای آماده سازی اکثر غذاها می توان استفاده نمود.

اجاق های صنعتی طراحی شده برای حجم کاری بالا

  • منبع تغذیه گاز به طور معمول از ناحیه کناری با جلویی است.
  • طوری طراحی شده است که پاسخگوی حداکثر حجم کاری در فضا باشد. از این رو در بدنه آنها پیمانه های ضخیم تری قرار داده شده و اجراز بدنه محکم تری دارند.
  • این مدل های انرژی بیشتری نسبت به سایر مدل ها مصرف می‌کند، و قیمت به نسبه بالاتری دارند.

 

خرید تجهیزات رستوران

 

ویژگی های برتری طراحی خط پخت با اجاق های صنعتی مارنو ایتالیا

  • یکی از فاکتورهای برتری چیدمان خطی منطقه پخت مارنو، طراحی جمع و جور آن است. تمام المان از جمله اجاق، سینک، فریزر، و بن ماری ها همه در یک فضا و در مجاورت با یکدیگر قرار می‌گیرند.
  • یکی از ویژگی های خطوط پخت مارنو این است که، نیاز به تغییر مکان کاری با چنین چیدمانی به حداقل می‌رسد و سرعت و کارایی افزایش پیدا خواهد کرد.
  • جریان کاری یک پارچه بدون قطع شدن و جابجایی در هر واحد قابل انجام است. این سرعت کار را در مجموعه های شلوغ چند برابر خواهد کرد.
  • استایل مینیمال آشپزخانه صنعتی ظاهری شیک و کلاسیک به خود می‌گیرد.
  • هزینه منطقه پخت خطی که از قبل اسمبل شده باشد، در مقایسه با موار مشابه پایین تر است. همچنین هنگام جایگذاری پیچیدگی های نصب زیادی را نخواهد داشت.
  • احتمال ایجاد گلوگاه، حتی با گذشت زمان در مجموعه صفر خواهد بود. خط پخت یکپارچه با اجاق صنعتی مارنو فضا اطراف را باز می گذارد و حرکت در نواحی مجاور به سادگی صورت می‌گیرد.
  • اگر فکر می‌کنید این نوع طراحی ممکن است ظاهر آشپزخانه رستوران را که یکنواخت کند، می توان بدون تغییر جایگاه هر کدام از المان ها روکش مات یا براق را برای هر منطقه در نظر گرفت تا زیبایی ظاهر آن چند برابر شود.
  • اگر کابیت ها به اندازه کافی فضای ذخیره سازی ندارند به سادگی می توانید بر اساس نیاز خود المان های کشویی و کانتر تاپی را بخش های مختلف جاسازی کنید.
  • در طراحی خطی منطقه پخت با استفاده از اجاق های صنعتی مارنو می توان در بین نواحی مختلف کانتر تاپ تمام استیل قرار داد. از این رو فضای کافی در اختیار هر بخش کاری خواهد بود.
  • گروه بندی تجهیزات با این مدل چیدمان آشپزخانه صنعتی ساده است. کافی است هر بلاک را در موازات یکی از دیوارها و یا پارتیشن قرار دهید.

 

 

تجهیزات کامپکت

در بازه زمانی اخیر توجه زیادی به رعایت پایداری در هر کاری می شود. همانند اغلب صنایع طراحی آشپزخانه صنعتی نیز از این قاعده مستثنا نیست. استفاده از لوازمی که در طولانی مدت کاربری خوبی داشته باشد، یکی از کلیدهای حل این موضوع است.

طراحی کامپکت دقیقا به همین جنبه توجه دارد. بسیاری از فعالان در این کسب و کار رستوران بر روی کاهش لوازم غیر ضرروری توجه دارند. در خطوط پخت کامکپ جزییاتی مثل میز بخار و یخچال های زیر کانتری تعبیه شده است که با آن می توان به جریان کار سرعت  بخشید و میزان دور ریز را به طرز چشم گیری کاهش داد. این به معنای کاهش هزینه های در رستوران است. 

زمانی که نوبت به افزایش میزان انرژی در آشپزخانه رستوران می‌رسد، اعداد نشان دهنده آن هستند که همه چیز به سمت و سوی بهره وری انرژی می‌رود. خط پخت ماژولار یا کامپکت دقیقا بر روی همین جنبه تمرکز کرده است و کلیه المان هایی که با مصرف انرژی مناسب جایگذاری می‌شود.

ماژول بندی

ممکن است در جریان کاری باور شما این باشد که نیاز ها رستوران کاملا مشخص است. اما باید در جواب گفت که منو رستوران ثابت باقی نخواهد ماند. به موازات آن نیازهای طراحی تغییر می‌کند. بنابراین انعطاف پذیری ماژول بندی بسیار با اهمیت است.

در آشپزخانه صنعتی بلاید المان های انعطاف پذیری وجود داشته باشد تا بتوان هر زمان که نیاز بود تغییرات در منو را اعمال کرد. این شامل میزهای آماده سازی و تغییر نحوه اسمبل کردن خط پخت است. اجاق های صنعتی مارنو بر همین اساس ساخته می‌شوند و می توان آنها را در فضا در هر زمانی جدا کرد و بر اساس نیازها خاص به یکدیگر متصل نمود.  

تجهیزات کامپکت برای آشپزخانه های صنعتی با متراژ کم

خط پخت کامپکت اجاق های صنعتی مارنو ایتالیا طوری طراحی شده است که بتوان آن را در متراژ هم کم هم به راحتی جایگذاری کرد. شاید بتوان این طراحی را با جریان پخت در رستوران های سیار (فودتراک) از نظر چند منظوره بودن مقایسه کرد.

نوآوری خاص مارنو ایتالیا در ساخت آون های مولتی کوک یا آون با قابلیت چندین نوع پخت به صورت هم زمان است. این نوع از فرها طوری طراحی شده اند که بتوانند چندین غذا را به صورت هم زمان طبخ کنند. اجاق گازی های مارنو ایتالیا با پخت ترکیبی گازی و برقی بر اساس نقشه آشپزخانه صنعتی ساخته می شوند. کیفیت و کارایی بالا این برند در خط پخت رستوران آن را به یکی از تجهیزات بی رقیب تبدیل کرده است.

قدرت نوآوری در اجاق های صنعتی مارنو

نتیجه تحقیق و توسعه پیدا کردن راه حل های نوآورانه است. به خصوص که استایل های مختلف پخت در هر کانسپت با دیگری متفاوت است و نیازهای هرکدام منحصر به فرد است.  

میزان مصرف انرژی و پایداری

در هر فاز کاری تلاش این است که بهره وری و پایداری را باهم همراه کنید. همین باعث می شود تا علاوه بر نیازهای مشتریان، مصرف انرژی نیز بهینه باشد و پایداری رعایت گردد. توجه به هزینه ها مصرف انرژی یکی از ویژگی های مهم اجاق های صنعتی مارنو است. خطوط پخت اسمبل شده مارنو با سیستم کنترل برق جداگانه متصل می‌شوند که تا 40% مصرف انرژی را کاهش خواهد داد.

تجهیز کردن آشپزخانه صنعتی با اجاق های صنعتی مارنو به سرمایه گذاری طولانی مدت برای هر رستورانی تبدیل خواهد شد.

اجاق های صنعتی مخصوص ظروف های عمیق

شعله های این نوع اجاق ارتفاع کم تری دارند و از آنها می توان برای طبخ پاتیل های عمیق و ساعات طولانی مدت پخت استفاده کرد. ارتفاع کم ریسک ریخت مایعات را پایین می‎آورد. از طرفی گرما را به صورت متوازن برای ساعات زیاد پخش می‌کند. این علاوه بر بالا بردن کیفیت شرایط کار را در فضا ساده تر می‌کند.

اجاق های صنعتی روکانتری مارنو

اجاق های صنعتی روکانتری مارنو ویژگی های مشابه ای دارند. در حالی که ویژگی های اجاق های معمول را دارا می‌باشند، فضای کم تری را اشغال می‌کنند. اجاق های صنعتی روکانتری مارنو کم تر از 120 سانتی متر عرض دارند. آنها راه ایده آل برای به استفاده حداکثری از فضا است. همچنین اجاق های روکانری مارنو از نیروهای پیش ران مختلفی بهره می‌برند. می توان مدل هایی را انتخاب کرد که از نیروی گاز، برق و یا پخت ترکیبی استفاده می‌کنند.

اجاق گازهای صنعتی وک مارنو

کاربرد پیش فرض این اجاق ها برای طبخ غذاهای آسیایی است. اما از آنها برای سرخ کردن سریع خوراکی های مختلف نیز استفاده می‌شود. رنگ حول کاسه های اجاق های وک داغ ترین بخش آن است که گرما را به ظرف القا می‌کند. یکی از ویژگی های مهم این نوع از اجاق ها به کارگیری شعله هایی است که به سرعت دما در کاسه وک را بالا می برند. از این رو پخت در آنها با کیفیت بالاتری صورت می‌گیرد.

مدل Star 70 می تواند برای بلاک های اختصاصی و بر اساس نیاز خاص اسمبل شود. این ماژولاها با طراحی ویژه برای پوشش دهنده نیاز های بسیاری هستند. از این رو کاربردی هستند.

 تمام المان های در این ماژول از سه سمت قابل استفاده هستند. آنها را می توان کنار به کنار، پشت به پشت، بالا به پایین بر روی یکدیگر اسمبل کرد. المان های که در بخش بالایی نسب می‌شوند با واشر انعطاف پذیر مخصوص  در هر لبه پوشش داده شده اند. این نصب کردن را ساده می‌کند و المان را در برابر خرابی حفظ می‌نماید.

 همچنین می توان بخش های مختلف هر کامپکت را با یکدیگر ترکیب کرد تا میزهای بیس ( پایه) برای نگهداری انواع ظروف و استند می توان به صورت جداگانه نیز استفاده نمود. مدل Star 70 خط پخت مارنو طوری طراحی و اسمبل می‌شود که پاسخگوی تمام نیاز های آشپزخانه های و رستوران های کوچک نیز باشد.

 

خرید اجاق صنعتی

 

خط پخت مارنو مدل Star 70  مشابه تصویر بالا از المان های زیر تشکیل شده است:

  • اجاق گاز صنعتی ( نیروی پیش ران گاز)
  • آون Maxi
  • اجاق وگ ( نیروی پیش ران گاز)
  • میز آماده سازی تمام استیل
  • اجاق های برقی
  • اجاق صنعتی با صفحه های سرامیکی
  • اجاق صنعتی القایی
  • محفظه های پخت تحت فشار
  • کانتینر های ( محفظه) گرم نگهدارنده مواد غذایی
  • پایه بدنه
  • المان های خنثی
  • المان های سفارشی که در پایه بدنه جاسازی می‌شود

 

باید گفت که این مدل و هر کدام از خطوط پخت مارنو ایتالیا بر اساس نیاز خاص مجموعه و بر طبق پلان آشپزخانه صنعتی اسمبل می‌شوند. از این رو این خطوط پخت انعطاف پذیری بسیار بالایی دارند. 

رنج شعله ها در هر واحد متفاوت است. رنج آنها ۴۰، ۶۰، ۷۰، ۸۰ و ۱۰۰ سانتی متر است.

اجاق های صنعتی مارنو که با برق کار می‌کنند عمق شعله القایی ۶۵ سانتی متری دارند. مارنو با تمرکز بر روی به حداکثر رساندن کارایی شعله های قدرتمند برای پخت سریع را هم در ماژول Star 70 در نظر گرفته است. این پاسخگو به نیاز پخت سریع در فضای های رستورانی است. این خط پخت به اجاق صنعتی مارنو وک نیز تجهیز شده است. در واحد های خط پخت مارنو می توان دستگاه گریل الکتریکی تعبیه نمود تا پخت مستقیم با سرعت و کیفیت بهتری صورت گیرد.

این واحد ها طوری طراحی شده است که بهداشت هنگام کار با این واحدها کاملا رعایت شود. در مدل Star 70  هیچ نوع اتصالی وجود ندارد و همین تمیز کردن تجهیزات را ساده می‌کند. با هدف رعایت ظرافت در پخت از غذاهای که باید با سرعت بالاتری آماده شوند تا آن گروه از غذاهایی که روند آماده سازی آنها به زمان بیشتری نیاز دارد. در هر دو صورت اجاق گازهای صنعتی مارنو طوری طراحی شده اند که با هر دو این نیاز ها هماهنگ هستند.

سطوح پخت انعطاف پذیری بالایی دارند و برای سرخ کردن مواد غذایی در عمق روغن کم هم  مناسب هستند. جنس این واحدها از استیل ضد زنگ است. پراکندگی حرارت در این واحدها هم کم است از این رو پخت یکدستی دارند.  

در خط پخت مارنو مد پخت ظرفیت نیز تعبیه شده است. از آن می توان برای آماده سازی مواد غذایی که به گرمای کمتری نیاز دارند بهره برد.

 

تفاوت های بنیادی آون های مختلف

آون های صنعتی به صورت اختصاصی برای حجم بالایی از پخت و پز طراحی و ساخته شده اند. البته که یکی از گران ترین اقلام در میان تجیهزات آشپزخانه صنعتی هستند.آون حرفه می تواند چنیدین ده در آشپزخانه صنعتی کار کند.می توان گفت که نوع غذایی که در منو رستوران می گنجانید نوع آون صنعتی را تعیین خواهد کرد.

برای مثال اگر بخواهید چندین نوع باربیکوی مختلف را در منو داشته باشید در آن صورت باید سایزی از آون گریل در خط پخت کامپکت قرار داده شود که ظرفیت بالایی داشته باشد. از طرفی اگر همانند رستوران های ایتالیای آماده کردن انواع ساته از اهمیت بالایی برخودار باشد در آن صورت اجاق گاز صنعتی با چندیدن شعله دقیقا مناسب این کار خواهد بود.

بیس یا پایه خطوط پخت مارنو

در فضای آشپزخانه صنعتی به تنوع خوبی از انواع اجاق صنعتی و دستگاه گریل نیاز است. برای مثال اگر در بخش های از اجاق های روکانتری استفاده کنید در آن صورت باید بیس یا پایه برای آن در نظر بگیرید.پایه های خطوط پخت مارنو از استیل چند لایه ضد زنگ ساخته شده است. در آنها با توجه به نیاز کابینت های با اندازه های مختلف برای ذخیره سازی و انواع یخچال های کشویی جاسازی می‌شود.
پایه مارنو در بخش گریل

سایز استاندار پایه آون های حداکثر عمق ۵۰ تا ۶۶ سانتی دارند. سایز استاندار تولید پایه ها در بخش گریل و آون ۶۶ سانتی متر است. اما با توجه به کلیت سایز اجاق های صنعتی انتخاب شده، این متغییر خواهد بود.

پایه مارنو در قسمت آون ها

در صورتی که مدل هایی انتخاب شوند که سایز کفه آنها سایز متوسط یا کوچک نباشد از چندین لایه استیل برای در پایه های آون ها استفاده می‌شود.همچنین از بدنه مارنو از فن هایی برای به جریان انداختن هوی گرم در اطراف استفاده می‌شود. همین باعث خواهد شد تا غذا یکدست تر پخته شود. پایه های مارنو سایز های مختلف و اندازه های متعددی دارند. یم توان در یک پایه حتی دو نوع آون را جاسازی کرد.  در بخش های مختلف خط پخت اجاق های صنعتی مارنو، فاضا ذخیره سازی در نظر گرفته شده است. از آن می توان برای جاسازی انواع تابه و قابلمه و لوازم پخت استفاده نمود. سایز این کابینت ها ۳۰ تا ۶۶ سانتی متر است.

اجاق صنعتی مارنو طوری طراحی شده است که تجربه عالی به کارکنان در محیط آشپزخانه بدهد. کلیه ویژگی های کارکردی آن بر اساس نیاز های مشتری و راحتی آشپزها است. یکی دیگر از چیزهایی که باید در نظر داشته باشید سیستم تهویه اختصاصی یا هود صنعتی است.

مارنو یک برند ایتالیایی با سابقه است که برای کیفیت و اعتبار آن شناخته شده است.  به کارگیری از خطوط پخت این برند همه چیز را حرفه می کند و سطح کارایی را بالا می برد. همه جزییات موجود در تجهیزات آشپزخانه صنعتی مارنو طوری طراحی شده است که کارایی در فضا به حداکثر برسد. ماشین های مارنو از بهترین نوع تکنولوژی بهره می‌گیرد تا از نتیجه آن مطمئن باشید. طراحی ارگونومیک راحتی در استفاده همه چیز را برای کارکنان در آشپزخانه صنعتی مهیا می‌کند.  

 تجهیزات مارنو با سبک حرفه ای آشپزی هماهنگ است. از این نوع لوازم می توان برای آشپزخانه هتل، رستوران، شرکت های بزرگ و سرویس های سریع استفاده نمود. طراحی کامپکت فرهای مارنو انعطاف پذیر و قابل اتکا است.

 

 

 

 


آخرین‌های مجله
12 مرحله برای راه اندازی رستوران
12 مرحله برای راه اندازی رستوران

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران
تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

فر پخت ترکیبی رشنال
فر پخت ترکیبی رشنال

 فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. فر رشنال قابلیت پخت به روش ۱- فقط حرارت، ۲- پخت به روش حرارت و بخار و ۳- روش فقط بخار را دارد.

 

طراحی فود تراک
طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

مشاهده همه