preloading
راه اندازی آشپزخانه صنعتی
۱۱ تیر ۱۳۹۹

هر آشپزخانه ای چه در رستوران و چه در آشپزخانه صنعتی به عنوان یک مکان مجزا نیاز به تجهیزات خاصی دارد. همیشه تجهیزاتی را انتخاب کنید که مخصوص آشپزخانه های صنعتی هستند، فرقی نمی کند که نو و یا تجهیزات دست دوم آشپزخانه باشند.

خرید تجهیزات فست فود؛ نو یا کارکرده؟
۱۱ تیر ۱۳۹۹

شروع هر کسب و کاری با صرف هزینه همراه است معمولا هر چقدر میزان تجهیزات سخت افزاری یک کسب و کار بیشتر باشد هزینه‌های اولیه آن مجموعه نیز بیشتر خواهد بود. رستوران‌ها و فست فودها از این دست هستند.


لیست مقالات
چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟

چنانچه علاقمند به افتتاح کافی شاپ می باشید مقاله زیر می تواند کمک و راهنمای مفیدی برای انجام این کار باشد.

افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟

هرآنچه که لازم است بدانید؛
وقت آن رسیده که رویایتان درباره رستوران به حقیقت بپیوندد! ولی با چه مقدار هزینه؟ هزینه یک استارتاپ بستگی به لوکیشن، مساحت ،ساخت بنا یا اجاره بنا دارد. مهم نیست چگونه و از کجا شروع می کنید ولی در زیر به برخی از هزینه های این استارتاپ اشاره می کنیم:

تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ

دستگاه اسپرسو ساز
دستگاه آسیاب قهوه برای تهیه اسپرسو
ابزار لازم برای تهیه اسپرسو مانند پیچر، تمپر، شات، قاشق فوم و غیره
قهوه ساز
ابزار اندازه گیری
ناک باکس، شستشوی پیچر
روش های دم آوری دستی با فیلتر،کتری و غیره

چهار دلیل برای داشتن چیدمان خوب در آشپزخانه صنعتی

اگر رستورانی را اداره می کنید، نگرانی شما مربوط به چیدمان آشپزخانه صنعتی می باشد. چیدمان آشپزخانه شما چگونه خواهد بود؟ چیدمان آشپزخانه از پایه تاثیر می پذیرد.

۲۰ نکته مهم در راه اندازی یک رستوران

سرمایه گذاری در صنعت رستوران جزء پربازده ترین و کم ریسک ترین نوع سرمایه گذاری در دنیای کسب و کار می باشد. البته این بدین معنا نیست که شما برنامه مدون و یا به نوعی طرح توجیهی مشخصی برای ورود به این صنعت نداشته باشید. سرمایه گذاری در صنعت غذا و نوشیدنی چنانچه هدفمند و با درایت باشد حتی در بحران های اقتصادی و سیاسی جزء دسته کسب و کارهائی خواهد بود که بالاترین پایداری را دارد. خوراک نیاز روزمره انسان است و همه ما حداقل روزی ۳ بار به آن فکر می کنیم، در ذیل به بیست نکته مهم در راه اندازی و ورود به صنعت رستوران را یادآوری می شویم.

چگونه محل مناسبی را برای تاسیس رستوران انتخاب نماییم؟

فهرستی از اطلاعات برای ارزیابی موقعیت مکانی رستوران توسط رستورانهای زنجیره ای آمریکا ارائه گردید که موارد ضروری در آن قید شده است و باید به آنها توجه کرد.
فهرست زیر جهت راهنمای ارزیابی موقعیت مکانی تاسیس یک رستوران تنظیم شده است:

اهمیت مشاوره در راه اندازی اصولی یک رستوران

مشاوره به معنای دریافت کمک حرفه ای و کسب اطلاعات لازم از افرادی است که صاحب تخصص و دانش در زمینه ای خاص هستند. دریافت اطلاعات و کسب مشاوره در همه زمینه ها می تواند کار ساز و راه گشا باشد. راه اندازی و شروع یک کسب و کار خصوصاً در صنعت غذا و نوشیدنی یک رویای وسوسه انگیز و جالب است؛ چرا که در صورت موفقیت یک کسب و کار پرسود و پر درآمد در اختیار خواهید داشت.

استراتژی بین المللی مک دونالد

این روزها، بازارهای بین المللی به دلیل آزادی تجارت جهانی وشرایط سرمایه گذاری بسیار رقابتی عمل می کنند. هر بنگاهی که درگیر تجارت بین الملل باشد باید برای مقابله با رقابت بین المللی یک استراتژی بین المللی نیز انتخاب کند.

چهار استراتژی برای ورود و رقابت در بازارهای بین المللی وجود دارد که به نام استراتژیهای داخلی چندگانه، بین المللی، انتقالی و جهانی است.

اهمیت منو

اهمیت منو
انواع وطبقه بندی منو
مزایا و معایب انواع مختلف منو
اصول برنامه ریزی منو و عوامل مورد نظر
مراحل برنامه ریزی منو
روانشناسی منو
دقت و درستی منو

طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

خرید تجهیزات فست فود؛ نو یا کارکرده؟

شروع هر کسب و کاری با صرف هزینه همراه است معمولا هر چقدر میزان تجهیزات سخت افزاری یک کسب و کار بیشتر باشد هزینه‌های اولیه آن مجموعه نیز بیشتر خواهد بود. رستوران‌ها و فست فودها از این دست هستند.

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

هر آشپزخانه ای چه در رستوران و چه در آشپزخانه صنعتی به عنوان یک مکان مجزا نیاز به تجهیزات خاصی دارد. همیشه تجهیزاتی را انتخاب کنید که مخصوص آشپزخانه های صنعتی هستند، فرقی نمی کند که نو و یا تجهیزات دست دوم آشپزخانه باشند.