preloading
تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ

دستگاه اسپرسو ساز
دستگاه آسیاب قهوه برای تهیه اسپرسو
ابزار لازم برای تهیه اسپرسو مانند پیچر، تمپر، شات، قاشق فوم و غیره
قهوه ساز
ابزار اندازه گیری
ناک باکس، شستشوی پیچر
روش های دم آوری دستی با فیلتر،کتری و غیره

تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ

تجهیزات
انواع یخچال: دیسپانسر شیر برای زیرکانتری، یخچال برای نوشیدنی، دستگاه یخ ساز و غیره
ویترین های نمایش غذا، سینی و بشقاب و غیره
ماشین ظرفشویی
وسایل آماده کننده: دستگاه اسموتی و اب میوه گیری، بلندر، پنینی پرس، فر، مایکرویو، میز کار و غیره
موارد بهداشتی: سینکهای آماده سازی، سینک شستشوی دست، سینک شستشوی ماپ، سینک سه لگنه، قفسه های خشک کننده.
تامین کننده ها و انواع ظروف کوچک رستورانی
ظروف مختص سرو: فنجان، ماگ، نعلبکی، لیوان، بشقاب، ظروف نقره، فنجان ،لیوانهای کاغذی، درپوش، کاغذ محافظ، دستمال سفره، ظروف پلاستیکی، همزن
ترکیبات غذایی و نوشیدنی:شکر، قهوه، چای، شربت، سس، شیر و غیره
ظروف نوشیدنی: تنگ، بین اسکوپ، آیس اسکوپ، بطری های سس/سیروپ، ترمومتر، تایمر، حوله، دیسپانسر خامه /شکر و غیره
لوازم آماده سازی غذا: تخته برش، انواع چاقو، کانتینرهای ذخیره، دستکش نسوز فر، دستکش
نظافت: سطل زباله دیسپانسرهای حوله/ صابون، محصولات تمیز کننده
سایر
دستگاه pos، آی پد، استند ، صندوق، سیستم ضبط و صدا
بک: انبار، قفسه بندی، ایمنی، لاکر و غیره
علامتگذاری
بعد از انجام تحقیقات، با یک آرشیتکت برای برنامه ریزی مشورت کنید برنامه ریزی برای لیست تجهیزات که برای هر آیتم به صورت جداگانه انجام می شود. تجهیزات بستگی به نوع کاربری و وسعت محیط کارتان دارد ولی به طور کل برای شروع تهیه برخی از آنها ضروری است.


آخرین‌های مجله
انتخاب کفپوش برای آشپزخانه رستوران، نانوایی و اغذیه فروشی
انتخاب کفپوش برای آشپزخانه رستوران، نانوایی و اغذیه فروشی

بدلیل جلوگیری از خطرات احتمالی در آشپزخانه های صنعتی انتخاب کفپوش با متریال مناسب بسیار مهم می باشد. بنابراین باید از متریالی استفاده کنید که بادوام، ضد آب، ضد لک و همچنین تمیز کردن آن آسان باشد.
در صورتی که آشپزخانه در معرض دید مشتریان باشد، لازم است متریال و رنگ کفپوش آشپزخانه با دکوراسیون کلی رستوران هماهنگی داشته باشد. اما مهمتر از مسائل ظاهری، باید انتخاب کفپوش بر اساس استانداردها و دستورالعمل های بهداشتی و ساختمانی باشد.

چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟
چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟

چنانچه علاقمند به افتتاح کافی شاپ می باشید مقاله زیر می تواند کمک و راهنمای مفیدی برای انجام این کار باشد.

افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟
افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟

هرآنچه که لازم است بدانید؛
وقت آن رسیده که رویایتان درباره رستوران به حقیقت بپیوندد! ولی با چه مقدار هزینه؟ هزینه یک استارتاپ بستگی به لوکیشن، مساحت ،ساخت بنا یا اجاره بنا دارد. مهم نیست چگونه و از کجا شروع می کنید ولی در زیر به برخی از هزینه های این استارتاپ اشاره می کنیم:

تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ
تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ

دستگاه اسپرسو ساز
دستگاه آسیاب قهوه برای تهیه اسپرسو
ابزار لازم برای تهیه اسپرسو مانند پیچر، تمپر، شات، قاشق فوم و غیره
قهوه ساز
ابزار اندازه گیری
ناک باکس، شستشوی پیچر
روش های دم آوری دستی با فیلتر،کتری و غیره

مشاهده همه