preloading
تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ

دستگاه اسپرسو ساز
دستگاه آسیاب قهوه برای تهیه اسپرسو
ابزار لازم برای تهیه اسپرسو مانند پیچر، تمپر، شات، قاشق فوم و غیره
قهوه ساز
ابزار اندازه گیری
ناک باکس، شستشوی پیچر
روش های دم آوری دستی با فیلتر،کتری و غیره

تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ

تجهیزات
انواع یخچال: دیسپانسر شیر برای زیرکانتری، یخچال برای نوشیدنی، دستگاه یخ ساز و غیره
ویترین های نمایش غذا، سینی و بشقاب و غیره
ماشین ظرفشویی
وسایل آماده کننده: دستگاه اسموتی و اب میوه گیری، بلندر، پنینی پرس، فر، مایکرویو، میز کار و غیره
موارد بهداشتی: سینکهای آماده سازی، سینک شستشوی دست، سینک شستشوی ماپ، سینک سه لگنه، قفسه های خشک کننده.
تامین کننده ها و انواع ظروف کوچک رستورانی
ظروف مختص سرو: فنجان، ماگ، نعلبکی، لیوان، بشقاب، ظروف نقره، فنجان ،لیوانهای کاغذی، درپوش، کاغذ محافظ، دستمال سفره، ظروف پلاستیکی، همزن
ترکیبات غذایی و نوشیدنی:شکر، قهوه، چای، شربت، سس، شیر و غیره
ظروف نوشیدنی: تنگ، بین اسکوپ، آیس اسکوپ، بطری های سس/سیروپ، ترمومتر، تایمر، حوله، دیسپانسر خامه /شکر و غیره
لوازم آماده سازی غذا: تخته برش، انواع چاقو، کانتینرهای ذخیره، دستکش نسوز فر، دستکش
نظافت: سطل زباله دیسپانسرهای حوله/ صابون، محصولات تمیز کننده
سایر
دستگاه pos، آی پد، استند ، صندوق، سیستم ضبط و صدا
بک: انبار، قفسه بندی، ایمنی، لاکر و غیره
علامتگذاری
بعد از انجام تحقیقات، با یک آرشیتکت برای برنامه ریزی مشورت کنید برنامه ریزی برای لیست تجهیزات که برای هر آیتم به صورت جداگانه انجام می شود. تجهیزات بستگی به نوع کاربری و وسعت محیط کارتان دارد ولی به طور کل برای شروع تهیه برخی از آنها ضروری است.


آخرین‌های مجله
راه اندازی فودتراک در ۱۰ قدم: شروع یک رستوران سیار موفق
راه اندازی فودتراک در ۱۰ قدم: شروع یک رستوران سیار موفق

اگر بودجه شما کم است، اجاره کردن یک ماشین سیار رستورانی بهترین گزینه ممکن است. رقم مد نظر برای اجاره فودتراک آنقدرها بالا نیست، و اگر با انرژی دست به کار شوید و بعد از گرفتن یک فودتراک مجهز دست فعال باشید خیالتان از بابت هزینه اولیه برای کسب وکارتان باید کاملا راحت باشد.

14 قانون طلایی در طراحی کافی شاپ
14 قانون طلایی در طراحی کافی شاپ

با یک چیدمان خوب و ارائه یک منوی ساده و قابل فهم می توانید فضای عالی و اتفاقات خوب رقم بزنید. همیشه به خاطر داشته باشید که هدف خدمت و رضایت مشتری مخصوصا در اوج شلوغی است. اگر سالهاست که در این شغل فعالیت می کنید و نیاز به طراحی جدید دارید از نگاه مشتری نیازهای لازم را با هزینه کمتر برطرف کنید مثلا آیا باریستاها به درستی کار می کنند یا اینکه مشتریان به راحتی به میز و صندلی دسترسی دارند. با یک طراحی خوب و مناسب در اوج و شلوغی کار استرس و فشار کار از دوش باریستاها کم می شود.

 

۶ اصل مهم در طراحی اصولی آشپزخانه صنعتی
۶ اصل مهم در طراحی اصولی آشپزخانه صنعتی

گر بخواهید طراحی آشپزخانه شما تهویه اصولی داشته باشد لازم است تا کابیت ها و تاپینگ های نگهداری دقیقا در جای درست خود قرار گیریند. این چیدمان در آشپزخانه های صنعتی نتیجه سالها تحقیق است. به بیان دیگر چیدمان آشپزخانه شما باید مهندسی شود و این پروسه نیازمند تحقیق کامل است.

جزییات طراحی ارگونومیک آشپزخانه صنعتی در زیر آورده شده است تا از الگوی کاری نامناسب در آشپزخانه های صنعتی جلوگیری شود. 

سه فودکورت خاص در تهران
سه فودکورت خاص در تهران

اگر بخواهید در تهران اوقات خوشی را بگذارنید حتما تمایل دارید اول از همه همه چیز را امتحان کنید بعد انتخاب های خود را اولویت بندی کنید. هر چه امکانات فضا متنوع تر باشد برگزار کردن دورهمی‌های مختلف در آن محبوب تر خواهد شد. طراحی فودکورت خاص در فضایی با متراژ بالا برای شما این امکان را فراهم می‌کند.

مشاهده همه