preloading
طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

طراحی فود تراک

 فودتراک

 

چیدمان فود تراک
سرمایه گذاری در زمینه طراحی فود تراک لزوما نمی تواند مشابه و یکسان باشد. در ادامه مطلب یاد خواهید گرفت که چطور چیدمان و طراحی فودتراک را خودتان انجام دهید و یا اینکه از طراحان متخصص و سازنده فود تراک در این امر کمک بگیرید.


- ابعاد فود تراک ها
اندازه فود تراک ها در طراحی و چیدمان تاثیر دارد. مارکو نوو Marco Novo از واحد های آشپزی در این باره می گوید متداول ترین اندازه برای فود تراک ها ۴ متر و ۲۷ سانتی متر، ۴ متر و ۸۸ سانتی متر و ۶ متر و ۷۱ سانتی متر است. بهتر است این ابعاد را برای انتخاب فودتراک در نظر داشته باشید.

- فضای داخلی فود تراک
اگر می خواهید محیط داخلی کامیون را خودتان طراحی کنید، ابتدا تجهیزات لازم را برای خرید در نظر بگیرید. بخاطر داشته باشد می توانید از فضای عمودی فود تراک با خرید فرهای ترکیبی، شلف های آویز از سقف و قفسه بندی استفاده کنید. در مرحله ی بعد جای موارد زیر را در فضای داخلی تراک علامت بزنید و یا بر روی کاغذ پیاده کنید:
• تجهیزات برودتی
• تجهیزات پخت
• میز کار و آماده سازی
• سینک ظرفشویی
• تجهیزات گرمایشی
• کابینت و انبار
• فضای سرو
• تهویه
 
- برندسازی فود تراک
همچنین چیدمان درست فود تراک به شما این امکان را می دهد تا به مشتری شخصیت بدهید. بطورمثال شما می توانید یک پنجره دو دهنه داشته باشید یکی برای تحویل غذا به مشتریان و دیگری برای سفارش غذا، این کار باعث می شود مشتریان تازه وارد در صف جداگانه قرار بگیرند در نتیجه کارایی کارکنان نیز افزایش می یابد.
نمونه های دیگر برای سفارشی سازی کردن شامل موارد زیر است:
• گرافیک های منحصر به فرد
• رنگهای روشن
• مونیتور
• چراغهای LED رنگی
• چراغهای نور مخفی زیر فود تراک
• منو با تابلو نوری
• منو با تخته سیاه
• تابلو به صورت برجسته
• سایبان
• سیستم های صوتی
• علائم سه بعدی
• بزرگ بودن لگو
 
- جزئیات فود تراک 
هنگامی که ایده ی فود تراک شما محقق شد باید موارد زیر را نیز در نظر بگیرید:
• برنامه های تجاری
• مقرارات بهداشتی و ایمنی
• مجوزهای مخصوص
• اجاره فود تراک و تجهیزات
• مخزن نگهداری آب
• هزینه تجهیزات
• محاسبه تعداد نیروی کار
• زمینه های خدمات رسانی
• پیدا کردن سیستم POS  مناسب
• بسترهای بازاریابی
 
علاوه بر این، طراحی و نوسازی و تجهیز یک فود تراک با توجه به برنامه های شخصی شما می تواند زمانی بیشتر از آنچه که انتظار دارید از شما بگیرد. اگر شما قادر به طراحی و نوسازی فود تراک خود نیستید لازم است تا یک فرد حرفه ای در مدت یک تا سه ماه کار را به طور کامل انجام دهد. انجام تحقیق و سپردن کار به متخصصان جهت صرفه جویی در زمان و هزینه مهم می باشد.
 
میزان مشاغل فود تراک در شهرها و ایونتها  همچنان رو به افزایش است. به منظور خدمات دهی مناسب به مشتریان ، اطمینان حاصل کنید که فود تراک شما دارای طراحی کارآمد و مفید و حین انجام کار برای شما و کارمندانتان مناسب باشد و به گونه ای سفارشی و منحصر به فرد که نشان دهنده برند شخصی شما باشد. از این مقاله برای درست کردن فود تراک منحصر به فرد استفاده کنید.
 
 
فود تراک
 
مترجم: مریم قنبری


آخرین‌های مجله
انتخاب کفپوش برای آشپزخانه رستوران، نانوایی و اغذیه فروشی
انتخاب کفپوش برای آشپزخانه رستوران، نانوایی و اغذیه فروشی

بدلیل جلوگیری از خطرات احتمالی در آشپزخانه های صنعتی انتخاب کفپوش با متریال مناسب بسیار مهم می باشد. بنابراین باید از متریالی استفاده کنید که بادوام، ضد آب، ضد لک و همچنین تمیز کردن آن آسان باشد.
در صورتی که آشپزخانه در معرض دید مشتریان باشد، لازم است متریال و رنگ کفپوش آشپزخانه با دکوراسیون کلی رستوران هماهنگی داشته باشد. اما مهمتر از مسائل ظاهری، باید انتخاب کفپوش بر اساس استانداردها و دستورالعمل های بهداشتی و ساختمانی باشد.

چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟
چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟

چنانچه علاقمند به افتتاح کافی شاپ می باشید مقاله زیر می تواند کمک و راهنمای مفیدی برای انجام این کار باشد.

افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟
افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟

هرآنچه که لازم است بدانید؛
وقت آن رسیده که رویایتان درباره رستوران به حقیقت بپیوندد! ولی با چه مقدار هزینه؟ هزینه یک استارتاپ بستگی به لوکیشن، مساحت ،ساخت بنا یا اجاره بنا دارد. مهم نیست چگونه و از کجا شروع می کنید ولی در زیر به برخی از هزینه های این استارتاپ اشاره می کنیم:

تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ
تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ

دستگاه اسپرسو ساز
دستگاه آسیاب قهوه برای تهیه اسپرسو
ابزار لازم برای تهیه اسپرسو مانند پیچر، تمپر، شات، قاشق فوم و غیره
قهوه ساز
ابزار اندازه گیری
ناک باکس، شستشوی پیچر
روش های دم آوری دستی با فیلتر،کتری و غیره

مشاهده همه