preloading
افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟

هرآنچه که لازم است بدانید؛
وقت آن رسیده که رویایتان درباره رستوران به حقیقت بپیوندد! ولی با چه مقدار هزینه؟ هزینه یک استارتاپ بستگی به لوکیشن، مساحت ،ساخت بنا یا اجاره بنا دارد. مهم نیست چگونه و از کجا شروع می کنید ولی در زیر به برخی از هزینه های این استارتاپ اشاره می کنیم:

افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟

۱- لوکیشن
وقتی صحبت از جاهای شلوغ می شود قاعدتا قیمتها هم بالاتر می رود. اجاره رستوران دریک منطقه معین ازیک تا پنج دلار برای هر متر مربع به صورت ماهیانه پرداخت می شود. آیا می خواهید همه سرمایه تان را برای یک جای شلوغ و پرتردد هزینه کنید؟ یا اینکه ترجیح می دهید در یک مکان ارزانتر رستوران بزنید و بعد برای مشتریان تبلیغ کنید. مشورت با یک کارشناس رستوران به شما در این امر کمک خواهد کرد و پول اضافی بابت هزینه های دیگر را به جیبتان بر میگرداند.


۲- هزینه های قبل از انجام کار
داشتن مجوز کار در اولویت است. ثبت نام گاز و برق، اینترنت و... با یک شرکت بیمه وابسته قرارداد ببندید و خسارت بیمه کارکنان را فراموش نکنید. بودجه ای برای سیستم های دیجیتالی جهت خدمات فروش مانند کامپیوتر، تبلت و کارتخوان و تهیه فاکتور به صورت ماهیانه در نظر بگیرید. قبل از افتتاح، تبلیغات را در رسانه های اجتماعی آغاز کنید.
مبلغی هم برای روز افتتاحیه در نظر بگیرید. این مخارج شامل:
فهرستی از کالاهای غیرخوراکی مانند تمیزکننده ها و لوازم کاغذی
آموزش اعضای تیم
کابینت های ذخیره سازی
لباس یونیفورم


۳- طراحی
به غیر از هزینه های اجاره، باید هزینه اضافی برای طراحی داخلی و دکوراسیون هم لحاظ شود مانند:
فضاسازی
روشنایی و نورپردازی
دکور داخلی و هنری
طراحی سقف و نقاشی


۴- تجهیزات، دستگاه و مبلمان
چه رستوران را با تجهیزات کامل بخرید و چه از ابتدا شروع کنید باید هزینه های زیادی را متقبل شوید. در هنگام خرید تجهیزات دسته دوم کاملا آنرا بررسی کنید و بودجه لازم را برای تعمیر و یا تعویض در نظر بگیرید و چنانچه قصد دارید از صفر تا صد یک رستوران را خودتان انجام دهید حتما با یک کارشناس مشاوره کنید تا به بهترین نحو آن را انجام دهید.
ممکن است مراحل راه اندازی یک رستوران دلهره آور و هزینه بر باشد ولی سعی نکنید این ترس و دلهره شما را از اهدافتان دور کند.


آخرین‌های مجله
انتخاب کفپوش برای آشپزخانه رستوران، نانوایی و اغذیه فروشی
انتخاب کفپوش برای آشپزخانه رستوران، نانوایی و اغذیه فروشی

بدلیل جلوگیری از خطرات احتمالی در آشپزخانه های صنعتی انتخاب کفپوش با متریال مناسب بسیار مهم می باشد. بنابراین باید از متریالی استفاده کنید که بادوام، ضد آب، ضد لک و همچنین تمیز کردن آن آسان باشد.
در صورتی که آشپزخانه در معرض دید مشتریان باشد، لازم است متریال و رنگ کفپوش آشپزخانه با دکوراسیون کلی رستوران هماهنگی داشته باشد. اما مهمتر از مسائل ظاهری، باید انتخاب کفپوش بر اساس استانداردها و دستورالعمل های بهداشتی و ساختمانی باشد.

چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟
چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟

چنانچه علاقمند به افتتاح کافی شاپ می باشید مقاله زیر می تواند کمک و راهنمای مفیدی برای انجام این کار باشد.

افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟
افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟

هرآنچه که لازم است بدانید؛
وقت آن رسیده که رویایتان درباره رستوران به حقیقت بپیوندد! ولی با چه مقدار هزینه؟ هزینه یک استارتاپ بستگی به لوکیشن، مساحت ،ساخت بنا یا اجاره بنا دارد. مهم نیست چگونه و از کجا شروع می کنید ولی در زیر به برخی از هزینه های این استارتاپ اشاره می کنیم:

تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ
تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ

دستگاه اسپرسو ساز
دستگاه آسیاب قهوه برای تهیه اسپرسو
ابزار لازم برای تهیه اسپرسو مانند پیچر، تمپر، شات، قاشق فوم و غیره
قهوه ساز
ابزار اندازه گیری
ناک باکس، شستشوی پیچر
روش های دم آوری دستی با فیلتر،کتری و غیره

مشاهده همه