preloading
۲۰ نکته مهم در راه اندازی یک رستوران

سرمایه گذاری در صنعت رستوران جزء پربازده ترین و کم ریسک ترین نوع سرمایه گذاری در دنیای کسب و کار می باشد. البته این بدین معنا نیست که شما برنامه مدون و یا به نوعی طرح توجیهی مشخصی برای ورود به این صنعت نداشته باشید. سرمایه گذاری در صنعت غذا و نوشیدنی چنانچه هدفمند و با درایت باشد حتی در بحران های اقتصادی و سیاسی جزء دسته کسب و کارهائی خواهد بود که بالاترین پایداری را دارد. خوراک نیاز روزمره انسان است و همه ما حداقل روزی ۳ بار به آن فکر می کنیم، در ذیل به بیست نکته مهم در راه اندازی و ورود به صنعت رستوران را یادآوری می شویم.

۲۰ نکته مهم در راه اندازی یک رستوران

 

  • کانسپت رستوران: تعریف صحیح از نوع رستوران است که فراخور اطلاعات محیطی و میدانی و نیاز بازار تعریف می شود.
  • اختصاص بودجه: طراحی ردیف بندی بودجه برای اهداف مورد نظر.
  • طراحی منو: قسمتی از کانسپت است که البته از اهمیت زیادی برخوردار است.
  • قرارداد با شرکتهای مشاوره و طراحی و تجهیز.
  • طراحی داخلی بر اساس کانسپت.
  • طراحی آشپزخانه بر اساس منو و فضای موجود.
  • بررسی فنی و زیر سازی ملک تجاری: بررسی فنی و توانائی ساختاری یک ملک تجاری از موارد مهم است به عبارت دیگر جائی را که برای سرمایه گذاری انتخاب می کنید باید قابلیت لازم برای ایجاد زیر ساخت فنی را داشته باشد.
  • دریافت مجوز از اتحادیه ها.
  • برند و طراحی لوگو: تدوین  Brand Book
  • طراحی بسته بندی: طبق طراحی Brand Book
  • خرید تجهیزات: خرید تجهیزات بر مبنای منو و طراحی آشپزخانه.
  • استخدام مدیران عملیات.
  • قرارداد با شرکتهای حسابداری و تهیه نرم افزار مالی.
  • نصب تجهیزات و سایر لوازم جانبی.
  • استخدام کارمند.
  • آموزش کارمندان تازه کار.
  • تست غذاها و تنظیم رسپی ها.
  • تهیه رسپی محرمانه و نوشتن کارتهای رسپی.
  • برگزاری یک پیش افتتاحیه چند هفته قبل از افتتاحیه اصلی.
  • تنظیم و تدوین اساسنامه عملیاتی در دستورالعملهای زنجیره ای.

والبته بسیار موارد خرد و کلان دیگر می باشد که فراخور اندازه و حجم پروژه پدید می آید.


آخرین‌های مجله
انتخاب کفپوش برای آشپزخانه رستوران، نانوایی و اغذیه فروشی
انتخاب کفپوش برای آشپزخانه رستوران، نانوایی و اغذیه فروشی

بدلیل جلوگیری از خطرات احتمالی در آشپزخانه های صنعتی انتخاب کفپوش با متریال مناسب بسیار مهم می باشد. بنابراین باید از متریالی استفاده کنید که بادوام، ضد آب، ضد لک و همچنین تمیز کردن آن آسان باشد.
در صورتی که آشپزخانه در معرض دید مشتریان باشد، لازم است متریال و رنگ کفپوش آشپزخانه با دکوراسیون کلی رستوران هماهنگی داشته باشد. اما مهمتر از مسائل ظاهری، باید انتخاب کفپوش بر اساس استانداردها و دستورالعمل های بهداشتی و ساختمانی باشد.

چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟
چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟

چنانچه علاقمند به افتتاح کافی شاپ می باشید مقاله زیر می تواند کمک و راهنمای مفیدی برای انجام این کار باشد.

افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟
افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟

هرآنچه که لازم است بدانید؛
وقت آن رسیده که رویایتان درباره رستوران به حقیقت بپیوندد! ولی با چه مقدار هزینه؟ هزینه یک استارتاپ بستگی به لوکیشن، مساحت ،ساخت بنا یا اجاره بنا دارد. مهم نیست چگونه و از کجا شروع می کنید ولی در زیر به برخی از هزینه های این استارتاپ اشاره می کنیم:

تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ
تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ

دستگاه اسپرسو ساز
دستگاه آسیاب قهوه برای تهیه اسپرسو
ابزار لازم برای تهیه اسپرسو مانند پیچر، تمپر، شات، قاشق فوم و غیره
قهوه ساز
ابزار اندازه گیری
ناک باکس، شستشوی پیچر
روش های دم آوری دستی با فیلتر،کتری و غیره

مشاهده همه