رف کافه

این مجموعه واقع در بلوار مرزداران بعد از یادگار امام با مدیریت باریستای گرامی  آقای بهاور سمیعی و سرآشپز آقای میلاد میدانی سعی در ایجاد فضایی راحت و ارائه غذایی سالم، سریع و خوشمزه نموده است. افتخار طراحی و تجهیز این مجموعه با شرکت Habtoor-kitchentech بوده است. در این مجموعه از بهترین دستگاه ها نظیر دستگاه های آماده سازی سیرمن(چرخگوشت، خردکن سبزیجات، خردکن کاتانا) و خطوط پخت AKE، یخچال تاپینگ حرفه ای، پیتزای ایتالیایی Coreco، دستگاه فر پخت نان ترکیبی Unox  و... استفاده شده است.

اطلاعــــــــــات پــــــــــــروژه
  • موقعیت مکانی
    تهران - بلوار مرزداران
آخرین‌های مجله
12 مرحله برای راه اندازی رستوران
12 مرحله برای راه اندازی رستوران

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران
تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

فر پخت ترکیبی رشنال
فر پخت ترکیبی رشنال

 فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. فر رشنال قابلیت پخت به روش ۱- فقط حرارت، ۲- پخت به روش حرارت و بخار و ۳- روش فقط بخار را دارد.

 

طراحی فود تراک
طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

مشاهده همه