Habtoor

پروژه
مجموعه عمارت وکیل

عمارت وکیل در شهر یزد در منطقه صفاییه با شش رستوران افتتاح گردید. مشاوره، ارائه نقشه‌های تاسیسات و تجهیز کامل کلیه رستوران‌ها توسط شرکت Habtoor-kitchentech انجام شده است. سبک آشپزخانه صنعتی این رستوران به گونه‌ای طراحی و تجهیز گردیده است که در طبقات مختلف با منو‌های متفاوت و سبک‌های پخت و سرو متفاوت مخاطب را مواجه می‌کند. عمارت وکیل خود جاذبه‌ای بلفعل برای شهر یزد می‌باشد.

درباره پروژه مجموعه عمارت وکیل

در طبقات مختلف از به روزترین تجهیزات پخت و سرو استفاده گردیده است و وجود بهترین برندهای برودتی، پخت و با کیفیت‌ترین تجهیزات ساخته شده همه تلاشی بوده است توسط مدیریت مجموعه تا در تمام زمان‌ها غذایی با کیفیت را برای مخاطب خود به ارمغان آورد. مجموعه وکیل تنها یک رستوران نیست بلکه جاذبه‌ای است که باعث می‌گردد تا مشتری‌ها با مدل‌های مختلف پخت و سرو و همچنین منو‌های متنوع، در یک محل آشنا گردند. مجموعه حبتور با استفاده از امکانات و تجربیات خود در زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی، طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران، ساخت و تامین تجهیزات کافه رستوران در این مسیر گام‌هایی موثر برداشت.

عمارت وکیل متشکل از ۶ رستوران و فضای مجزا می‌باشد:

  • طبقه منفی یک مختص غذاهای بیرون بر
  • طبقه همکف، خود میزبان (سلف) با تنوعی گسترده از خوراک‌های ایرانی و فرنگی
  • طبقه اول رستوران vip ایرانی
  • طبقه دوم رستوران ترکی
  • طبقه سوم رستوران ایتالیایی و غذاهای ملل مختلف
  • در نهایت بام که استیک هوس می‌باشد.

آنچه
حبتور انجام داد

ﺷﺮﮐﺖ ﻓﻨﻰ ﻣﻬﻨﺪﺳﻰ رﺳﺎم ﺗﮏ آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ (ﺷﺮﮐﺖ ﺣﺒﺘﻮر) ﻧﻈﺮ ﺑﻪ دارا ﺑﻮدن ﺳﺎﺑﻘﻪ ﻃﻮﻻﻧﻰ در اﺟﺮاى ﭘﺮوژه‌ﻫﺎى رﺳﺘﻮراﻧﻰ و ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺷﮑﺴﺖ و ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺑﺴﯿﺎر، ﺑﺎ چالش‌های اﯾﻦ ﺻﻨﻌﺖ (راه اندازی و طراحی آشپزخانه صنعتی) ﮐﺎﻣﻼ آﺷﻨﺎ است؛ ﻟﺬا از اﯾﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ و در ﺟﻬﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮى از ﺗﺸﺎﺑﻬﺎت ﮐﺎﻧﺴﭙﺘﻰ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺮ رﻗﺒﺎ، اﻗﺪام ﺑﻪ اﯾﺠﺎد دﭘﺎرﺗﻤﺎن ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻧﻤﻮده اﺳﺖ، ﮐﻪ ﻓﺮاﺧﻮر ﻫﺮ ﭘﺮوژه و ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ آن و رﺟﻮع ﺑﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻣﺤﯿﻄﻰ و ﻣﯿﺪاﻧﻰ، ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻠﯿﻠﻰ اﯾﻦ دﭘﺎرﺗﻤﺎن در ﺑﺨﺶ‌ﻫﺎى ذﯾﻞ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻧﻤﻮده اﺳﺖ:
راه اندازی آشپزخانه صنعتی رستوران عمارت وکیل یزد

طبقه منفی یک و هم کف رستوران عمارت وکیل​

طبقه منفی یک مختص غذاهای بیرون بر طراحی و اجرا گردیده است. طبقه همکف با سلف سرویس از مخاطبین میزبانی می‌کند. خط سلف سرویس دارای تنوعی گسترده از خوراک‌های ایرانی و فرنگی می‌باشد. تجهیزات رستورانی استفاده شده در این سبک مشتمل بر کانترهای سرد و گرم جهت نگهداری و نمایش غذا می‌باشد.

طبقه اول رستوران عمارت وکیل​

طبقه اول رستوران وی آی پی ایرانی قرار دارد. غذای ایرانی از پر مخاطب‌ترین و سود آورترین منوهای غذایی می‌باشد. آشپزخانه‌های ایرانی نیازمند فضایی به مراتب بزرگ‌تر می‌باشند. استفاده از تجهیزاتی چون منقل‌های کبابی، یخچال‌های ایستاده و میز کاری، فرهای پخت متنوع در طراحی درست و اصولی از دیگر ارکان موفقیت مجموعه می‌باشد.

طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران عمارت وکیل یزد
تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران عمارت وکیل یزد

طبقه دوم و سوم رستوران عمارت وکیل​

طبقه دوم رستوران ترکی قرار دارد. رستوران‌های ترکی با استفاده از دستگاه‌های شاورما جذابیت بصری بیشتری برای مخاطب ایجاد می‌کند. طبقه سوم رستوران ایتالیایی و غذاهای ملل قرار دارند و در نهایت در بام، استیک‌های مجموعه قرار دارد.

بـــرای مشـــاوره و طـــراحی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات کافه و رستوران، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه، رستوران و یا فست فود شماست. برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.
Consultation

رزرو وقت مشاوره