مجموعه عمارت وکیل - یزد

عمارت وکیل در شهر یزد در منطقه صفاییه با شش رستوران افتتاح گردید. مشاوره، ارائه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل کلیه رستوران ها توسط شرکت Habtoor-kitchentech انجام شده است.

عمارت وکیل در شهر یزد در منطقه صفاییه با شش رستوران افتتاح گردیده است. سبک این رستوران به گونه ای طراحی و تجهیز گردیده است که در طبقات مختلف با منو های متفاوت و سبک های پخت و سرو متفاوت مخاطب را مواجه می کند.
عمارت وکیل خود جاذبه ای بلفعل برای شهر یزد می باشد.
طبقه منفی یک مختص غذاهای بیرون بر طراحی و اجرا گردیده است.
طبقه همکف با سلف سرویس از مخاطبین میزبانی می کند. خط سلف سرویس دارای تنوعی گسترده از خوراک های ایرانی و فرنگی می باشد. تجهیزات رستورانی استفاده شده در این سبک مشتمل بر کانترهای سرد و گرم جهت نگهداری و نمایش غذا می باشد.
طبقه اول رستوران وی ای پی ایرانی قرار دارد. غذای ایرانی از پر مخاطب ترین و سود آورترین منو های غذایی می باشد. آشپزخانه های ایرانی نیازمند فضایی به مراتب بزرگتر می باشند . استفاده از تجهیزاتی چون منقل های کبابی , یخچال های ایستاده و میز کاری , فرهای پخت متنوع در طراحی درست و اصولی از دیگر ارکان موفقیت مجموعه می باشد.
طبقه دوم رستوران ترکی قرار دارد.
رستوران های ترکی با استفاده از دستگاه های شاورما باعث می گردند تا جذابیت بصری بیشتری برای مخاطب ایجاد گردد.
طبقه سوم رستوران ایتالیایی و غذاهای ملل قرار دارند . و در نهایت در بام, استیک هاس مجموعه قرار دارد.
در طبقات مختلف از به روز ترین تجهیزات پخت و سرو استفاده گردیده است و وجود بهترین برندهای برودتی , پخت و با کیفیت ترین تجهیزات ساخته شده همه تلاشی بوده است توسط مدیریت مجموعه تا در تمام زمان ها غذایی با کیفیت را برای مخاطب خود به ارمغان آورد.
مجموعه وکیل تنها یک رستوران نیست بلکه جاذبه ای است که باعث می گردد تا مشتری ها با مدل های مختلف پخت و سرو و همچنین منو های متنوع , در یک محل آشنا گردند.

عمارت وکیل متشکل از ۶ رستوران و فضای مجزا می باشد:

  • طبقه ۱- مختص غذاهای بیرون بر
  • طبقه همکف، خود میزبان (سلف) با تنوعی گسترده از خوراک های ایرانی و فرنگی
  • طبقه اول رستوران vip ایرانی
  • طبقه دوم رستوران ترکی
  • طبقه سوم رستوران ایتالیایی و غذاهای ملل مختلف
  • ودر نهایت بام که استیک هوس میباشد.
اطلاعــــــــــات پــــــــــــروژه
  • موقعیت مکانی
    یزد

آخرین‌های مجله

طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی

طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی

به هنگام راه اندازی یک رستوران و ورود به صنعت رستوران داری، افراد اغلب اهمیت طراحی و چیدمان را فراموش می‌کنند. در بدترین حالت، کارآفرینان تنها زمانی به فکر ایجاد تغییر و اصلاح چیدمان آشپزخانه می‌افتند که عملکرد دستگاه‌ها و تجهیزات مختل شده و بهره برداری مطلوب به خطر افتاده است.

کریمه لوپز بانوی تاثیرگذار صنعت غذا

کریمه لوپز بانوی تاثیرگذار صنعت غذا

کریمه لوپز بانوی تاثیر‌گذار صنعت غذا و سرآشپز رستوران معروف گوچی آستریا که با تلاش و پشت کار و اعتقاد به اصل برابری و با رویکردی آرام و آزاد، عنوان بهترین سرآشپز زن جهان را از آن خود کرده و اعتقاد دارد زنان باید با یکدیگر متحد شوند و همیشه از یکدیگر حمایت کنند. در حال حاضر، هیچ داستان موفقیتی جذاب‌تر از داستان بانوی سرآشپز مکزیکی کریمه لوپز نیست. اما در پس موفقیت خیره کننده او چه چیزی نهفته است و چه چیزی او را به یک فرد تاثیر گذار تبدیل می‌کند؟

 
بانوان تاثیرگذار صنعت غذا و نوشیدنی

بانوان تاثیرگذار صنعت غذا و نوشیدنی

هر روزه زنان بیشتری در صنایع F&B (غذا و نوشیدنی) در حال ایفای نقش‌های مدیریتی هستند. آن‌ها راه زنان خارق‌العاده‌ای را دنبال می‌کنند که در طول سال‌ها، مسیر کسب‌وکار را هموار کرده و به طور مداوم در حال اثبات این امر هستند که بازار رقابتی نیازمند یک نیروی محرکه می‌باشد.

 

تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها کدام ها هستند؟

تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها کدام ها هستند؟

با درک اطلاعات اساسی در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل‌ها دانش جامعی در این باره کسب خواهید کرد. اطلاع از این موارد برای فراهم کردن کارکرد دقیق در این فضا و بالا نگه‌داشتن کیفیت در هتل‌های چند ستاره ضروری است.

هدف البته این است که آشپزخانه‌ای راه اندازی کنید که با نیازهای هتل کاملا منطبق باشد، همین‌طور بهترین تجربه ممکن را برای میهمانان هتل فراهم کند. در ادامه با تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه هتل‌های چند ستاره آشنا می‌شوید.

مشاهده همه