مجموعه عمارت وکیل - یزد

عمارت وکیل در شهر یزد در منطقه صفاییه با شش رستوران افتتاح گردید. مشاوره، ارائه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل کلیه رستوران ها توسط شرکت Habtoor-kitchentech انجام شده است.

عمارت وکیل در شهر یزد در منطقه صفاییه با شش رستوران افتتاح گردیده است. سبک این رستوران به گونه ای طراحی و تجهیز گردیده است که در طبقات مختلف با منو های متفاوت و سبک های پخت و سرو متفاوت مخاطب را مواجه می کند.
عمارت وکیل خود جاذبه ای بلفعل برای شهر یزد می باشد.
طبقه منفی یک مختص غذاهای بیرون بر طراحی و اجرا گردیده است.
طبقه همکف با سلف سرویس از مخاطبین میزبانی می کند. خط سلف سرویس دارای تنوعی گسترده از خوراک های ایرانی و فرنگی می باشد. تجهیزات رستورانی استفاده شده در این سبک مشتمل بر کانترهای سرد و گرم جهت نگهداری و نمایش غذا می باشد.
طبقه اول رستوران وی ای پی ایرانی قرار دارد. غذای ایرانی از پر مخاطب ترین و سود آورترین منو های غذایی می باشد. آشپزخانه های ایرانی نیازمند فضایی به مراتب بزرگتر می باشند . استفاده از تجهیزاتی چون منقل های کبابی , یخچال های ایستاده و میز کاری , فرهای پخت متنوع در طراحی درست و اصولی از دیگر ارکان موفقیت مجموعه می باشد.
طبقه دوم رستوران ترکی قرار دارد.
رستوران های ترکی با استفاده از دستگاه های شاورما باعث می گردند تا جذابیت بصری بیشتری برای مخاطب ایجاد گردد.
طبقه سوم رستوران ایتالیایی و غذاهای ملل قرار دارند . و در نهایت در بام, استیک هاس مجموعه قرار دارد.
در طبقات مختلف از به روز ترین تجهیزات پخت و سرو استفاده گردیده است و وجود بهترین برندهای برودتی , پخت و با کیفیت ترین تجهیزات ساخته شده همه تلاشی بوده است توسط مدیریت مجموعه تا در تمام زمان ها غذایی با کیفیت را برای مخاطب خود به ارمغان آورد.
مجموعه وکیل تنها یک رستوران نیست بلکه جاذبه ای است که باعث می گردد تا مشتری ها با مدل های مختلف پخت و سرو و همچنین منو های متنوع , در یک محل آشنا گردند.

عمارت وکیل متشکل از ۶ رستوران و فضای مجزا می باشد:

  • طبقه ۱- مختص غذاهای بیرون بر
  • طبقه همکف، خود میزبان (سلف) با تنوعی گسترده از خوراک های ایرانی و فرنگی
  • طبقه اول رستوران vip ایرانی
  • طبقه دوم رستوران ترکی
  • طبقه سوم رستوران ایتالیایی و غذاهای ملل مختلف
  • ودر نهایت بام که استیک هوس میباشد.
اطلاعــــــــــات پــــــــــــروژه
  • موقعیت مکانی
    یزد
آخرین‌های مجله
تاریخچه پیتزا
تاریخچه پیتزا

در متن زیر به صورت مختصر به تاریخچه پیتزا و پیدایش اولیه آن می پردازیم.
اسم پیتزا یادآور کشور ایتالیا و شهرناپل است. این غذای پرطرف‌دار برای تبدیل شدن به یک غذای بین المللی  راه طولانی را پیموده  است.

انواع استیک
انواع استیک

گوشت گاو یکی از غذاهای مورد علاقه بشر از زمان های خیلی دور است و همچنان یکی از پر مصرف ترین و پرطرفدارترین انواع گوشتها می باشد. اما برش های مختلف گوشت گاو بر چه اساسی ومنشا آن از کجا بوده است؟ یک  استیک خوب چه ویژگی هایی دارد؟ مطلب زیر توسط کارشناسی به نام اتو  Otto به انواع استیک و کیفیت و نحوه برش آن پرداخته است.

مواد غذایی که نباید دوباره گرم شوند
مواد غذایی که نباید دوباره گرم شوند

این روزها بسیار دیده می شود که افراد باقی مانده غذای خود را فریز کرده و مجدد آن را مصرف می کنند. اگر چه در برخی موارد، این کار اشکالی ندارد اما گاهی سلامت افراد را تهدید می کند. به گفته متخصصان نگه داری باقی مانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی برای بدن به همراه دارد. واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارد.

روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه
روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه

درصد هزینه غذا منعکس کننده قیمت آن است. هزینه غذا با میزان فروش تغییر می‌کند به همین دلیل باید از فرمولی ساده برای محاسبه قیمت بهره بگیرید تا روند اجرایی به درستی پیش برود. در این بلاگ حبتور روش ساده محاسبه درصد هزینه غذا آورده شده است. 

مشاهده همه