مجموعه عمارت وکیل - یزد

عمارت وکیل در شهر یزد در منطقه صفاییه با شش رستوران افتتاح گردید. مشاوره، ارائه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل کلیه رستوران ها توسط شرکت Habtoor-kitchentech انجام شده است.

عمارت وکیل در شهر یزد در منطقه صفاییه با شش رستوران افتتاح گردیده است. سبک این رستوران به گونه ای طراحی و تجهیز گردیده است که در طبقات مختلف با منو های متفاوت و سبک های پخت و سرو متفاوت مخاطب را مواجه می کند.
عمارت وکیل خود جاذبه ای بلفعل برای شهر یزد می باشد.
طبقه منفی یک مختص غذاهای بیرون بر طراحی و اجرا گردیده است.
طبقه همکف با سلف سرویس از مخاطبین میزبانی می کند. خط سلف سرویس دارای تنوعی گسترده از خوراک های ایرانی و فرنگی می باشد. تجهیزات رستورانی استفاده شده در این سبک مشتمل بر کانترهای سرد و گرم جهت نگهداری و نمایش غذا می باشد.
طبقه اول رستوران وی ای پی ایرانی قرار دارد. غذای ایرانی از پر مخاطب ترین و سود آورترین منو های غذایی می باشد. آشپزخانه های ایرانی نیازمند فضایی به مراتب بزرگتر می باشند . استفاده از تجهیزاتی چون منقل های کبابی , یخچال های ایستاده و میز کاری , فرهای پخت متنوع در طراحی درست و اصولی از دیگر ارکان موفقیت مجموعه می باشد.
طبقه دوم رستوران ترکی قرار دارد.
رستوران های ترکی با استفاده از دستگاه های شاورما باعث می گردند تا جذابیت بصری بیشتری برای مخاطب ایجاد گردد.
طبقه سوم رستوران ایتالیایی و غذاهای ملل قرار دارند . و در نهایت در بام, استیک هاس مجموعه قرار دارد.
در طبقات مختلف از به روز ترین تجهیزات پخت و سرو استفاده گردیده است و وجود بهترین برندهای برودتی , پخت و با کیفیت ترین تجهیزات ساخته شده همه تلاشی بوده است توسط مدیریت مجموعه تا در تمام زمان ها غذایی با کیفیت را برای مخاطب خود به ارمغان آورد.
مجموعه وکیل تنها یک رستوران نیست بلکه جاذبه ای است که باعث می گردد تا مشتری ها با مدل های مختلف پخت و سرو و همچنین منو های متنوع , در یک محل آشنا گردند.

عمارت وکیل متشکل از ۶ رستوران و فضای مجزا می باشد:

  • طبقه ۱- مختص غذاهای بیرون بر
  • طبقه همکف، خود میزبان (سلف) با تنوعی گسترده از خوراک های ایرانی و فرنگی
  • طبقه اول رستوران vip ایرانی
  • طبقه دوم رستوران ترکی
  • طبقه سوم رستوران ایتالیایی و غذاهای ملل مختلف
  • ودر نهایت بام که استیک هوس میباشد.
اطلاعــــــــــات پــــــــــــروژه
  • موقعیت مکانی
    یزد
آخرین‌های مجله
12 مرحله برای راه اندازی رستوران
12 مرحله برای راه اندازی رستوران

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران
تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

فر پخت ترکیبی رشنال
فر پخت ترکیبی رشنال

 فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. فر رشنال قابلیت پخت به روش ۱- فقط حرارت، ۲- پخت به روش حرارت و بخار و ۳- روش فقط بخار را دارد.

 

طراحی فود تراک
طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

مشاهده همه