مشاوره، ارائه نقشه های تاسیسات و تجهیز کامل فود کورت مجتمع تجاری تشریفات واقع در کیانپارس اهواز توسط شرکت Habtoor- Kitchentech انجام شده است. کاربری این مجتمع ۱۷ طبقه شامل ۵ طبقه منفی پارکینگ ، ۶ طبقه تجاری و ۶ طبقه اداری می باشد
هر روزه زنان بیشتری در صنایع F&B (غذا و نوشیدنی) در حال ایفای نقشهای مدیریتی هستند. آنها راه زنان خارقالعادهای را دنبال میکنند که در طول سالها، مسیر کسبوکار را هموار کرده و به طور مداوم در حال اثبات این امر هستند که بازار رقابتی نیازمند یک نیروی محرکه میباشد.
با درک اطلاعات اساسی در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتلها دانش جامعی در این باره کسب خواهید کرد. اطلاع از این موارد برای فراهم کردن کارکرد دقیق در این فضا و بالا نگهداشتن کیفیت در هتلهای چند ستاره ضروری است.
هدف البته این است که آشپزخانهای راه اندازی کنید که با نیازهای هتل کاملا منطبق باشد، همینطور بهترین تجربه ممکن را برای میهمانان هتل فراهم کند. در ادامه با تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه هتلهای چند ستاره آشنا میشوید.
به دست آوردن مشتریان جدید بسیار خوب است، اما چیزی که رستوران را سرپا نگه میدارد افرادی هستند که به طور مکرر به رستوران شما میآیند. این مشتریان دائمی، علاوه بر اینکه چهرههای آشنا هستند، مشتریان برتر و وفادار شما نیز به حساب میآیند. بیشتر اوقات، آنها پول بیشتری نسبت به سایر مهمانان رستوران خرج میکنند و از تجربیاتشان در رابطه با رستوران مورد علاقه خود به دیگران میگویند.
محفظههای غذا به عنوان یک گزینه تحویل غذا به طور فزایندهای محبوب شدهاند. در این مقاله به چگونگی عملکرد آنها خواهیم پرداخت. به طور کلی میتوان گفت، مشتریان غذا را از رستورانهای مورد علاقه خود سفارش میدهند و میتوانند آن را از یک محفظه نگهدارنده تحویل بگیرند.