شاید تا به حال اصطلاح " آشپزی تلفیقی" یا "فود فیوژن" را در صنعت رستوران داری یا از زبان متخصصان آشپزی شنیده باشید.
اما در واقعیت غذای فیوژن چه هست؟
بیایید به ریشهی آشپزی تلفیقی، وضعیت جنبش کنونی آن و آنچه برای این ترند در سالهای آینده پیش بینی میکنیم، نگاهی بیاندازیم.
در اصل، این اصطلاح به این معناست که مواد غذایی اولیه را از فرهنگها و نقاط مختلف جهان جمع آوری کرده و با استفاده از آنها دستورالعملها را با یکدیگر ادغام کنید. این تکنیک برای ساختن طعمهای جدید و ارائه غذاهای خاص به مشتریان است که جای دیگری نمیتوانند مشابه آن را پیدا کنند. غذای تلفیقی تاریخچهی پیچیده ای دارد که منشا آن را به راحتی نمیتوان مشخص کرد.