ﮔﺎﻫﻰ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻧﯿﺎز و ﺑﺮرﺳﻰ ﻣﻨﻮ، ﺷﻤﺎ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﯾﮏ دﺳﺘﮕﺎه ﺧﺎص ﭘﺨﺖ، ﺳﺮو و ﯾﺎ ﺣﺘﻰ آﻣﺎده ﺳﺎزى دارﯾﺪ و ﯾﺎ ﮔﺎﻫﺎ ﻣﺪل آن را در ﺟﺎﯾﻰ ﺣﺘﻰ ﺧﺎرج از ﮐﺸﻮر دﯾﺪه‌اﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﺎ آن را در ﻗﺎﻟﺐ ﯾﮏ اﯾﺪه درآورﯾﺪ و ﺑﺎ ﺑﻮﻣﻰ ﺳﺎزى از آن ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ وﯾﮋﮔﻰ در رﺳﺘﻮران ﺧﻮد ﺑﻬﺮه ﺑﺒﺮﯾﺪ.

تجهیزات انحصاری (ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﭘﺮوژه-ﺳﻔﺎرشی-اﺧﺘﺼﺎصی)

 

در اﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺣﺒﺘﻮر ﺑﺎ ﺑﺮرﺳﻰ اﯾﺪه‌ﻫﺎى ﺷﻤﺎ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﺪ ﻃﺮاﺣﻰ آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ را ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ‌اى ﭘﯿﺶ ﺑﺒﺮد ﮐﻪ ﺿﻤﻦ رﻋﺎﯾﺖ ﮐﻠﯿﻪ ﺿﻮاﺑﻂ ﻣﻬﻨﺪﺳﻰ و ﭼﯿﺪﻣﺎن ﺻﺤﯿﺢ ﻗﺴﻤﺘﻰ از رﻓﺘﺎر ﭘﺨﺖ ﯾﺎ ﺳﺮو را ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻧﻤﺎﯾﺸﻰ ﻃﺮاﺣﻰ و اﺟﺮا ﮐﻨﺪ.

ﭘﺨﺖ ﻧﻤﺎﯾﺸﻰ و ﯾﺎ زﻧﺪه ﻧﺸﺎن دادن ﻗﺴﻤﺘﻰ از ﯾﮏ ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﭘﺨﺖ در آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ اﺟﺮاى ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ زﯾﺮﺳﺎﺧﺖ‌ﻫﺎ و اﻟﺰاﻣﺎت ﻓﻨﻰ دارد ﮐﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن اﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻪ آن آﮔﺎه ﻫﺴﺘﻨﺪ.

طراحی خاص و نمایشی یک آشپزخانه

 

در ﺑﺴﯿﺎري از ﻣﻮارد ﭘﺮوژه‌ﻫﺎ در ﮔﺎم‌ﻫﺎي اﺑﺘﺪاﯾﯽ، زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖ ﻻزم ﺗﺄﺳﯿﺴﺎﺗﻰ و ﻓﻨﻰ را ﺑﺮاى اﯾﺠﺎد ﯾﮏ واﺣﺪ رﺳﺘﻮراﻧﻰ ﻧﺎدﯾﺪه ﮔﺮﻓﺘﻪ‌اﻧﺪ و ﯾﺎ در ﺑﺮﺧﯽ ﻣﻮارد ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﺠﺎرى ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﯾﺎد ﻓﻨﻰ از ﻗﺒﯿﻞ اﯾﺠﺎد اﮔﺰاﺳﺖ ﻻزم ﺑﺮاى ﻫﻮدﻫﺎ و ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻫﻮاى ﺗﺎزه ﺑﺮاى آن‌ها، ﻣﺸﮑﻼت ﮐﻤﺒﻮد ﮔﺎز، ﻣﺤﺪودﯾﺖ در اﯾﺠﺎد زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖ‌ﻫﺎى ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﻰ و اﻟﮑﺘﺮﯾﮑﻰ ﻻزم را دارﻧﺪ ﻟﺬا در اﯾﻦ ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﯿﻢ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﻣﺎ ﺑﺎ ورود ﺑﻪ ﭘﺮوژه ﻣﺸﺎوره‌ﻫﺎى ﻻزم را در ﺟﻬﺖ ﺑﺎزﮐﺮدن ﮔﺮه‌ﻫﺎى ﻓﻨﻰ ارائه ﻣﻰ‌دﻫﺪ.

بازکردن ﮔﺮه‌ﻫﺎى ﻓﻨﻰ

 

ﺑﺎ اﯾﺠﺎد ﯾﮏ اﺗﺎق ﻓﮑﺮ ﻣﺸﺘﺮک، در ﺻﻮرت ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺷﻤﺎ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﯿﺪ از اﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺸﺎور در ﺟﻬﺖ ﺑﺮرﺳﻰ اﺟﺮاي ﻃﺮح و اﯾﺪه‌ﻫﺎى ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺧﻮد اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﯿﺪ.

ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﻮان ﺗﯿﻢ ﻃﺮاﺣﻰ و اﺟﺮاﯾﻰ، اﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﺪ در ﺑﺨﺸﻰ از اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﻰ ﭘﺮوژه ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﺸﺎوره دﻫﺪ.

ﻓﺮاﻣﻮش ﻧﮑﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﻫﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎى ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﻰ ﯾﮏ ﻃﺮح روى ﮐﺎﻏﺬ ﺑﻪ ﻣﺮاﺗﺐ ﮐﻤﺘﺮ از ﻋﻤﻠﯿﺎت‌ﻫﺎى آزﻣﻮن ﺧﻄﺎﯾﻰ ﻫﻤﺎن ﻃﺮح است. 

بررسی بیزنس (فکر اقتصادی و ایجاد) مدل اجرایی
آخرین‌های مجله
12 مرحله برای راه اندازی رستوران
12 مرحله برای راه اندازی رستوران

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران
تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

فر پخت ترکیبی رشنال
فر پخت ترکیبی رشنال

 فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. فر رشنال قابلیت پخت به روش ۱- فقط حرارت، ۲- پخت به روش حرارت و بخار و ۳- روش فقط بخار را دارد.

 

طراحی فود تراک
طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

مشاهده همه