ﮔﺎﻫﻰ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻧﯿﺎز و ﺑﺮرﺳﻰ ﻣﻨﻮ، ﺷﻤﺎ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﯾﮏ دﺳﺘﮕﺎه ﺧﺎص ﭘﺨﺖ، ﺳﺮو و ﯾﺎ ﺣﺘﻰ آﻣﺎده ﺳﺎزى دارﯾﺪ و ﯾﺎ ﮔﺎﻫﺎ ﻣﺪل آن را در ﺟﺎﯾﻰ ﺣﺘﻰ ﺧﺎرج از ﮐﺸﻮر دﯾﺪه‌اﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﺎ آن را در ﻗﺎﻟﺐ ﯾﮏ اﯾﺪه درآورﯾﺪ و ﺑﺎ ﺑﻮﻣﻰ ﺳﺎزى از آن ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ وﯾﮋﮔﻰ در رﺳﺘﻮران ﺧﻮد ﺑﻬﺮه ﺑﺒﺮﯾﺪ.

تجهیزات انحصاری (ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﭘﺮوژه-ﺳﻔﺎرشی-اﺧﺘﺼﺎصی)

 

در اﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺣﺒﺘﻮر ﺑﺎ ﺑﺮرﺳﻰ اﯾﺪه‌ﻫﺎى ﺷﻤﺎ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﺪ ﻃﺮاﺣﻰ آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ را ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ‌اى ﭘﯿﺶ ﺑﺒﺮد ﮐﻪ ﺿﻤﻦ رﻋﺎﯾﺖ ﮐﻠﯿﻪ ﺿﻮاﺑﻂ ﻣﻬﻨﺪﺳﻰ و ﭼﯿﺪﻣﺎن ﺻﺤﯿﺢ ﻗﺴﻤﺘﻰ از رﻓﺘﺎر ﭘﺨﺖ ﯾﺎ ﺳﺮو را ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻧﻤﺎﯾﺸﻰ ﻃﺮاﺣﻰ و اﺟﺮا ﮐﻨﺪ.

ﭘﺨﺖ ﻧﻤﺎﯾﺸﻰ و ﯾﺎ زﻧﺪه ﻧﺸﺎن دادن ﻗﺴﻤﺘﻰ از ﯾﮏ ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﭘﺨﺖ در آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ اﺟﺮاى ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ زﯾﺮﺳﺎﺧﺖ‌ﻫﺎ و اﻟﺰاﻣﺎت ﻓﻨﻰ دارد ﮐﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن اﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻪ آن آﮔﺎه ﻫﺴﺘﻨﺪ.

طراحی خاص و نمایشی یک آشپزخانه

 

در ﺑﺴﯿﺎري از ﻣﻮارد ﭘﺮوژه‌ﻫﺎ در ﮔﺎم‌ﻫﺎي اﺑﺘﺪاﯾﯽ، زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖ ﻻزم ﺗﺄﺳﯿﺴﺎﺗﻰ و ﻓﻨﻰ را ﺑﺮاى اﯾﺠﺎد ﯾﮏ واﺣﺪ رﺳﺘﻮراﻧﻰ ﻧﺎدﯾﺪه ﮔﺮﻓﺘﻪ‌اﻧﺪ و ﯾﺎ در ﺑﺮﺧﯽ ﻣﻮارد ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﺠﺎرى ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﯾﺎد ﻓﻨﻰ از ﻗﺒﯿﻞ اﯾﺠﺎد اﮔﺰاﺳﺖ ﻻزم ﺑﺮاى ﻫﻮدﻫﺎ و ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻫﻮاى ﺗﺎزه ﺑﺮاى آن‌ها، ﻣﺸﮑﻼت ﮐﻤﺒﻮد ﮔﺎز، ﻣﺤﺪودﯾﺖ در اﯾﺠﺎد زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖ‌ﻫﺎى ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﻰ و اﻟﮑﺘﺮﯾﮑﻰ ﻻزم را دارﻧﺪ ﻟﺬا در اﯾﻦ ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﯿﻢ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﻣﺎ ﺑﺎ ورود ﺑﻪ ﭘﺮوژه ﻣﺸﺎوره‌ﻫﺎى ﻻزم را در ﺟﻬﺖ ﺑﺎزﮐﺮدن ﮔﺮه‌ﻫﺎى ﻓﻨﻰ ارائه ﻣﻰ‌دﻫﺪ.

بازکردن ﮔﺮه‌ﻫﺎى ﻓﻨﻰ

 

ﺑﺎ اﯾﺠﺎد ﯾﮏ اﺗﺎق ﻓﮑﺮ ﻣﺸﺘﺮک، در ﺻﻮرت ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺷﻤﺎ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﯿﺪ از اﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺸﺎور در ﺟﻬﺖ ﺑﺮرﺳﻰ اﺟﺮاي ﻃﺮح و اﯾﺪه‌ﻫﺎى ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺧﻮد اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﯿﺪ.

ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﻮان ﺗﯿﻢ ﻃﺮاﺣﻰ و اﺟﺮاﯾﻰ، اﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﺪ در ﺑﺨﺸﻰ از اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﻰ ﭘﺮوژه ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﺸﺎوره دﻫﺪ.

ﻓﺮاﻣﻮش ﻧﮑﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﻫﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎى ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﻰ ﯾﮏ ﻃﺮح روى ﮐﺎﻏﺬ ﺑﻪ ﻣﺮاﺗﺐ ﮐﻤﺘﺮ از ﻋﻤﻠﯿﺎت‌ﻫﺎى آزﻣﻮن ﺧﻄﺎﯾﻰ ﻫﻤﺎن ﻃﺮح است. 

بررسی بیزنس (فکر اقتصادی و ایجاد) مدل اجرایی
آخرین‌های مجله
بانوان تاثیرگذار صنعت غذا و نوشیدنی
بانوان تاثیرگذار صنعت غذا و نوشیدنی


هر روزه زنان بیشتری در صنایع F&B (غذا و نوشیدنی) در حال ایفای نقش های مدیریتی هستند. آن‌ها راه زنان خارق‌العاده ای را دنبال می‌کنند که در طول سال‌ها، مسیر کسب‌وکار را هموار کرده و به طور مداوم در حال اثبات این امر هستند که بازار رقابتی نیازمند یک نیروی محرکه می باشد.
طبق تحقیق «زنان در محل کار» که توسط McKinsey & Company در سال 2021 صورت گرفت، طی پنج سال گذشته حضور زنان در سطوح مختلف مدیریتی افزایش قابل توجهی داشته است. در میان شرکت کنندگان در این تحقیق، 61 درصد موافق بودند که قرارگیری زنان در پست‌های مدیریتی مزایای زیادی به همراه دارد، برای مثال آن ها با بررسی مداوم وضعیت کارمندان به بهتر شدن حال آنها کمک می کنند.
در اینجا هشت بانوی استثنایی در صنعت غذا و نوشیدنی معرفی می شود که داستان‌هایشان برای بسیاری از افراد الهام‌بخش بوده است.

طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی
طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی

طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی
به هنگام راه اندازی یک رستوران و ورود به صنعت رستوران داری، افراد اغلب اهمیت طراحی و چیدمان را فراموش می‌کنند.
در بدترین حالت، کارآفرینان تنها زمانی به فکر ایجاد تغییر و اصلاح چیدمان آشپزخانه می‌افتند که عملکرد دستگاه ها و تجهیزات مختل شده و بهره برداری مطلوب به خطر افتاده است.
علاوه بر توجه ویژه به پیشبرد صحیح امور روزمره آشپزخانه، موارد دیگری نیز وجود دارند که می‌بایست آن ها را در ساختار آشپزخانه‌ در نظر بگیرید.
عملکرد کامل و درست یک رستوران زمانی محقق می‌شود که فعالیت کارکنان، تقسیم‌بندی فضا، مدیریت زمان بندی عملکردها، فضای آماده سازی غذا و چیدمان و طراحی سالن غذا خوری کارآمد بوده و هماهنگ با یکدیگر فعالیت کنند.

کریمه لوپز، بانوی تاثیرگذار صنعت غذا
کریمه لوپز، بانوی تاثیرگذار صنعت غذا

کریمه لوپز بانوی تاثیرگذار صنعت غذا و سرآشپز رستوران معروف گوچی آستریا که با تلاش و پشت کار و اعتقاد به اصل برابری و با رویکردی آرام و آزاد، عنوان بهترین سرآشپز زن جهان را از آن خود کرده و اعتقاد دارد زنان باید با یکدیگر متحد شوند و همیشه از یکدیگر حمایت کنند. در حال حاضر، هیچ داستان موفقیتی جذاب تر از داستان بانوی سرآشپز مکزیکی «کریمه لوپز» نیست. اما در پس موفقیت خیره کننده او چه چیزی نهفته است و چه چیزی او را به یک فرد تاثیر گذار تبدیل می کند؟

سه ایده برای افتتاحیه های بزرگ  که افراد را تحت تاثیر قرار میدهد
سه ایده برای افتتاحیه های بزرگ که افراد را تحت تاثیر قرار میدهد

ایده‌های کاربردی در جهت داشتن یک افتتاحیه مناسب برای رستورانتان

مشاهده همه