ﮔﺎﻫﻰ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻧﯿﺎز و ﺑﺮرﺳﻰ ﻣﻨﻮ، ﺷﻤﺎ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﯾﮏ دﺳﺘﮕﺎه ﺧﺎص ﭘﺨﺖ، ﺳﺮو و ﯾﺎ ﺣﺘﻰ آﻣﺎده ﺳﺎزى دارﯾﺪ و ﯾﺎ ﮔﺎﻫﺎ ﻣﺪل آن را در ﺟﺎﯾﻰ ﺣﺘﻰ ﺧﺎرج از ﮐﺸﻮر دﯾﺪه‌اﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﺎ آن را در ﻗﺎﻟﺐ ﯾﮏ اﯾﺪه درآورﯾﺪ و ﺑﺎ ﺑﻮﻣﻰ ﺳﺎزى از آن ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ وﯾﮋﮔﻰ در رﺳﺘﻮران ﺧﻮد ﺑﻬﺮه ﺑﺒﺮﯾﺪ.

تجهیزات انحصاری (ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﭘﺮوژه-ﺳﻔﺎرشی-اﺧﺘﺼﺎصی)

 

در اﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺣﺒﺘﻮر ﺑﺎ ﺑﺮرﺳﻰ اﯾﺪه‌ﻫﺎى ﺷﻤﺎ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﺪ ﻃﺮاﺣﻰ آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ را ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ‌اى ﭘﯿﺶ ﺑﺒﺮد ﮐﻪ ﺿﻤﻦ رﻋﺎﯾﺖ ﮐﻠﯿﻪ ﺿﻮاﺑﻂ ﻣﻬﻨﺪﺳﻰ و ﭼﯿﺪﻣﺎن ﺻﺤﯿﺢ ﻗﺴﻤﺘﻰ از رﻓﺘﺎر ﭘﺨﺖ ﯾﺎ ﺳﺮو را ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻧﻤﺎﯾﺸﻰ ﻃﺮاﺣﻰ و اﺟﺮا ﮐﻨﺪ.

ﭘﺨﺖ ﻧﻤﺎﯾﺸﻰ و ﯾﺎ زﻧﺪه ﻧﺸﺎن دادن ﻗﺴﻤﺘﻰ از ﯾﮏ ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﭘﺨﺖ در آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ اﺟﺮاى ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ زﯾﺮﺳﺎﺧﺖ‌ﻫﺎ و اﻟﺰاﻣﺎت ﻓﻨﻰ دارد ﮐﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن اﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻪ آن آﮔﺎه ﻫﺴﺘﻨﺪ.

طراحی خاص و نمایشی یک آشپزخانه

 

در ﺑﺴﯿﺎري از ﻣﻮارد ﭘﺮوژه‌ﻫﺎ در ﮔﺎم‌ﻫﺎي اﺑﺘﺪاﯾﯽ، زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖ ﻻزم ﺗﺄﺳﯿﺴﺎﺗﻰ و ﻓﻨﻰ را ﺑﺮاى اﯾﺠﺎد ﯾﮏ واﺣﺪ رﺳﺘﻮراﻧﻰ ﻧﺎدﯾﺪه ﮔﺮﻓﺘﻪ‌اﻧﺪ و ﯾﺎ در ﺑﺮﺧﯽ ﻣﻮارد ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﺠﺎرى ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﯾﺎد ﻓﻨﻰ از ﻗﺒﯿﻞ اﯾﺠﺎد اﮔﺰاﺳﺖ ﻻزم ﺑﺮاى ﻫﻮدﻫﺎ و ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻫﻮاى ﺗﺎزه ﺑﺮاى آن‌ها، ﻣﺸﮑﻼت ﮐﻤﺒﻮد ﮔﺎز، ﻣﺤﺪودﯾﺖ در اﯾﺠﺎد زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖ‌ﻫﺎى ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﻰ و اﻟﮑﺘﺮﯾﮑﻰ ﻻزم را دارﻧﺪ ﻟﺬا در اﯾﻦ ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﯿﻢ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﻣﺎ ﺑﺎ ورود ﺑﻪ ﭘﺮوژه ﻣﺸﺎوره‌ﻫﺎى ﻻزم را در ﺟﻬﺖ ﺑﺎزﮐﺮدن ﮔﺮه‌ﻫﺎى ﻓﻨﻰ ارائه ﻣﻰ‌دﻫﺪ.

بازکردن ﮔﺮه‌ﻫﺎى ﻓﻨﻰ

 

ﺑﺎ اﯾﺠﺎد ﯾﮏ اﺗﺎق ﻓﮑﺮ ﻣﺸﺘﺮک، در ﺻﻮرت ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺷﻤﺎ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﯿﺪ از اﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺸﺎور در ﺟﻬﺖ ﺑﺮرﺳﻰ اﺟﺮاي ﻃﺮح و اﯾﺪه‌ﻫﺎى ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺧﻮد اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﯿﺪ.

ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﻮان ﺗﯿﻢ ﻃﺮاﺣﻰ و اﺟﺮاﯾﻰ، اﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﺪ در ﺑﺨﺸﻰ از اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﻰ ﭘﺮوژه ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﺸﺎوره دﻫﺪ.

ﻓﺮاﻣﻮش ﻧﮑﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﻫﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎى ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﻰ ﯾﮏ ﻃﺮح روى ﮐﺎﻏﺬ ﺑﻪ ﻣﺮاﺗﺐ ﮐﻤﺘﺮ از ﻋﻤﻠﯿﺎت‌ﻫﺎى آزﻣﻮن ﺧﻄﺎﯾﻰ ﻫﻤﺎن ﻃﺮح است. 

بررسی بیزنس (فکر اقتصادی و ایجاد) مدل اجرایی
آخرین‌های مجله
فیوژن فود
فیوژن فود

شاید تا به حال اصطلاح " آشپزی تلفیقی" یا "فود فیوژن" را در صنعت رستوران داری یا از زبان متخصصان آشپزی شنیده باشید.
اما در واقعیت غذای فیوژن چه هست؟
بیایید به ریشه‌ی آشپزی تلفیقی، وضعیت جنبش کنونی آن و آنچه برای این ترند در سال‌های آینده پیش بینی می‌کنیم، نگاهی بیاندازیم.

در اصل، این اصطلاح به این معناست که مواد غذایی اولیه را از فرهنگ‌ها و نقاط مختلف جهان جمع آوری کرده و با استفاده از آنها دستورالعمل‌ها را با یکدیگر ادغام کنید. این تکنیک برای ساختن طعم‌های جدید و ارائه غذاهای خاص به مشتریان است که جای دیگری نمیتوانند مشابه آن را پیدا کنند. غذای تلفیقی تاریخچه‌ی پیچیده ای دارد که منشا آن را به راحتی نمی‌توان مشخص کرد.

قرص رشنال
قرص رشنال

قرص رشنال


کاربرد قرص رشنال در فر کامبی،
زمانی که از دستگاه فر رشنال برای پخت غذاهایی از جمله مرغ سوخاری ، برگر هات داگ ، تخم مرغ ، استیک، کنتاکی ، سوپ ، کباب ، نان ، برنج ، میگو ، ماهی ، کیک ، سبزیجات ،سیب زمینی تنوری ، کروسان و غذاهای متنوع دیگر استفاده می کنید،باید بدانید این دستگاه مانند دیگر تجهیزات نیاز به شستشو و نگهداری مناسب خواهد داشت.
شرکت رشنال علاوه بر تولید دستگاهی با این کارایی بالا، لوازم جانبی کاملی برای فرکامبی رشنال تولید و عرضه و در زمینه شستشو و نگهداری دستگاه فر کامبی رشنال ، قرص های متفاوت با کارایی متنوع ارائه کرده است.

محفظه‌های نگهدارنده غذا، انقلابی در شیوه‌های تحویل غذا
محفظه‌های نگهدارنده غذا، انقلابی در شیوه‌های تحویل غذا

محفظه های غذا به عنوان یک گزینه تحویل غذا به طور فزاینده ای محبوب شده اند. در این مقاله به چگونگی عملکرد آن‌ها خواهیم پرداخت. به طور کلی میتوان گفت، مشتری‍ان غذا را از رستوران های مورد علاقه خود سفارش می دهند و می‌توانند آن را از یک محفظه نگهدارنده تحویل بگیرند.

استراتژی های حفظ مشتری در صنعت رستوران
استراتژی های حفظ مشتری در صنعت رستوران

به دست آوردن مشتریان جدید بسیار خوب است، اما چیزی که رستوران را سرپا نگه می دارد افرادی هستند که به طور مکرر به رستوران شما می آیند. این مشتریان دائمی، علاوه بر اینکه چهره های آشنا هستند، مشتریان برتر و وفادار شما نیز به حساب می آیند. بیشتر اوقات، آنها پول بیشتری نسبت به سایر مهمانان رستوران خرج می کنند و از تجربیاتشان در رابطه با رستوران مورد علاقه خود به دیگران می گویند. بر اساس یک مطالعه که توسط Bain & Company انجام شد، با حفظ مشتری تنها به میزان 5٪، سود حاصل بین 25٪ تا 95٪ افزایش می یابد.

بنابراین، اگر استراتژی کسب و کار شما صرفاً بر جذب مشتریان جدید متمرکز است ممکن است فرصت ارزشمندی را از دست دهید. ما در اینجا چهار استراتژی ثابت برای حفظ مشتری ارائه می کنیم که باعث می شود مردم در مورد رستوران شما صحبت کنند و به رستوران شما بازگردند. پس با ما همراه شوید!

مشاهده همه