صنایع استیل

در بخش آماده سازی و آشپزخانه واحدهای غذایی، بیش از ۶۰ درصد فضا توسط محصولات استیل اشغال شده که این بدان معنی است که حجم زیادی از تجهیزات شامل محصولات صنایع استیل ساختنی اعم از هود، میز، شلف، سینک و سایر صنایع از این قبیل است.

نظر به اینکه این محصولات دائما در معرض تنش و فشار از جمله حرارت، لرزش و ضربه هستند، ضروریست در ساخت آن استانداردهای فنی و نظارت کافی رعایت شود، از جمله نکاتی چون گرید استیل و ضخامت های مختلف آن و ترکیب اصولی آن در محصول و بسته به کاربری تاثیر به سزایی در کیفیت و بهای تمام شده خواهد داشت.

در نتیجه اگر این موارد با حساسیت و علم لازم انجام نشود علاوه بر هزینه های بالایی که به کارفرما تحمیل میکند، از کاربری محصولات کاسته و ضررهای مالی در پی خواهد داشت.

 
صنایع استیل

در راه اندازی آشپزخانه های صنعتی وسایل و تجهیزات بسیار متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد؛ از جمله می توان به تجهیزات آماده سازی آشپزخانه صنعتی مانند کابینت - میز کار- شلف- هود- سینک. تجهیزات سرو غذا همچون ترولی گاری حمل بار غذا و تجهیزات سلف سرویس و سایر مواردی چون لوازم طبخ غذا شامل انواع اجاق ها- دیگها- فرها و سرخ کن ها اشاره کرد.

کلیه تجهیزات عنوان شده و سایر مواردی مچون تجهیزات فست فود و تجهیزات کافی شاپ اعم از دستگاههای نگهداری مواد (فریزر- یخچال ها و... ) به طور فنی و کارشناسانه توسط تیم های فنی و مهندسی ما ساخته و جهت اراده عرضه میگردد.      

تولیدات

 

در محصولات برودتی جهت عایق سازی از فرآیند مختلفی استفاده میشود. پلاستوفوم و فوم های تزریقی در حقیقت هریک از این روش ها نقاط قوت و ضعف خود را دارا میباشند. طراحی محصولات این امکان را فراهم میکند تا به فراخور نیازی که قرار بر پاسخگویی میباشد ترکیبی از این روش ها استفاده شود تا به بالاترین بهره وری در پروژه ها نائل آییم.

مکانیزم یخچال و صنایع برودتی متاثر از پارامترهایی است که در عین پیوستگی عملکرد دارای شخصیتی مجزا میباشند و طراحی این امکان را فراهم میکند تا موتور، کندانسور، اواپراتور و روش های عایق سازی در بهینه ترین و بالاترین حال عملکردی خود در خدمت پروژه قرار گیرند.

برودتی

تجهیزات پخت و پز حرفه ای شاهرگ حیاتی هر آشپزخانه صنعتی می باشد. شما چه صاحب یک کافه کوچک باشید، چه یک رستوران بسیار معروف در دل یک مرکز تجاری نیازمند مجموعه ای از تجهیزات پخت و پز صنعتی می باشید؛ که بتواند ضمن تامین کیفیت پخت استاندارد موجب صرفه جویی در وقت و هزینه شما گردد. تجهیزات پخت ما، طیف گسترده ای از کباب پزهای حرفه ای برای رویداد های شلوغ در فضای باز، پلوپزهای برنج برای سرویس های بیرون بردرحجم بالا، تا دستگاه های پخت ابتدایی برای گسترش منوی صبحانه شما را در بر میگیرد.

پخت
شماره تماس برای دریافــــت مشاوره
آخرین‌های مجله
12 مرحله برای راه اندازی رستوران
12 مرحله برای راه اندازی رستوران

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران
تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

فر پخت ترکیبی رشنال
فر پخت ترکیبی رشنال

 فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. فر رشنال قابلیت پخت به روش ۱- فقط حرارت، ۲- پخت به روش حرارت و بخار و ۳- روش فقط بخار را دارد.

 

طراحی فود تراک
طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

مشاهده همه