صنایع استیل

در بخش آماده سازی و آشپزخانه واحدهای غذایی، بیش از ۶۰ درصد فضا توسط محصولات استیل اشغال شده که این بدان معنی است که حجم زیادی از تجهیزات شامل محصولات صنایع استیل ساختنی اعم از هود، میز، شلف، سینک و سایر صنایع از این قبیل است.

نظر به اینکه این محصولات دائما در معرض تنش و فشار از جمله حرارت، لرزش و ضربه هستند، ضروریست در ساخت آن استانداردهای فنی و نظارت کافی رعایت شود، از جمله نکاتی چون گرید استیل و ضخامت های مختلف آن و ترکیب اصولی آن در محصول و بسته به کاربری تاثیر به سزایی در کیفیت و بهای تمام شده خواهد داشت.

در نتیجه اگر این موارد با حساسیت و علم لازم انجام نشود علاوه بر هزینه های بالایی که به کارفرما تحمیل میکند، از کاربری محصولات کاسته و ضررهای مالی در پی خواهد داشت.

 
صنایع استیل

در راه اندازی آشپزخانه های صنعتی وسایل و تجهیزات بسیار متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد؛ از جمله می توان به تجهیزات آماده سازی آشپزخانه صنعتی مانند کابینت - میز کار- شلف- هود- سینک. تجهیزات سرو غذا همچون ترولی گاری حمل بار غذا و تجهیزات سلف سرویس و سایر مواردی چون لوازم طبخ غذا شامل انواع اجاق ها- دیگها- فرها و سرخ کن ها اشاره کرد.

کلیه تجهیزات عنوان شده و سایر مواردی مچون تجهیزات فست فود و تجهیزات کافی شاپ اعم از دستگاههای نگهداری مواد (فریزر- یخچال ها و... ) به طور فنی و کارشناسانه توسط تیم های فنی و مهندسی ما ساخته و جهت اراده عرضه میگردد.      

تولیدات

 

در محصولات برودتی جهت عایق سازی از فرآیند مختلفی استفاده میشود. پلاستوفوم و فوم های تزریقی در حقیقت هریک از این روش ها نقاط قوت و ضعف خود را دارا میباشند. طراحی محصولات این امکان را فراهم میکند تا به فراخور نیازی که قرار بر پاسخگویی میباشد ترکیبی از این روش ها استفاده شود تا به بالاترین بهره وری در پروژه ها نائل آییم.

مکانیزم یخچال و صنایع برودتی متاثر از پارامترهایی است که در عین پیوستگی عملکرد دارای شخصیتی مجزا میباشند و طراحی این امکان را فراهم میکند تا موتور، کندانسور، اواپراتور و روش های عایق سازی در بهینه ترین و بالاترین حال عملکردی خود در خدمت پروژه قرار گیرند.

برودتی

تجهیزات پخت و پز حرفه ای شاهرگ حیاتی هر آشپزخانه صنعتی می باشد. شما چه صاحب یک کافه کوچک باشید، چه یک رستوران بسیار معروف در دل یک مرکز تجاری نیازمند مجموعه ای از تجهیزات پخت و پز صنعتی می باشید؛ که بتواند ضمن تامین کیفیت پخت استاندارد موجب صرفه جویی در وقت و هزینه شما گردد. تجهیزات پخت ما، طیف گسترده ای از کباب پزهای حرفه ای برای رویداد های شلوغ در فضای باز، پلوپزهای برنج برای سرویس های بیرون بردرحجم بالا، تا دستگاه های پخت ابتدایی برای گسترش منوی صبحانه شما را در بر میگیرد.

پخت
شماره تماس برای دریافــــت مشاوره
آخرین‌های مجله
10 کانسپت کافی شاپ متمایز
10 کانسپت کافی شاپ متمایز

آن روزهایی که کافی شاپ صرفا محلی برای خرید سریع قهوه و انواع میان وعده بود، گذشته است. فضاهای کافه ها بیش از پیش متحول شده‌اند، و آنها چنان توسعه یافته اند که به محل های محبوب برای دور هم بودن و فعالیت های اجتماعی بی شماری تبدیل شده اند. انتخاب تم متمایز برای کافی شاپ می تواند به این میل مشتری ها پاسخ دهد و آن را با موفقیت روبرو کند. در ادامه با ۱۰ کانسپت پرطرافدار آشنا خواهید شد.

طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن
طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن

احتمالا با انواع قهوه، و تکنیک های رست کردن و ترفندهای باریستا آشنایی خوبی دارید و در نظر دارید تا کافی شاپ را افتتاح کنید. اما انتخاب ها برای طراحی کافی شاپ آن هم به طوری که مدرن و جذاب باشد، بی شمار است. به خصوص اگر متراژ زیادی را در اختیار نداشته باشید.

طراحی کافی شاپ برای جذب مشتری الزامی است، و یکی از مهم ترین قدم های برای شروع موفق در این کار است. هدف این است که هر رهگذری که تمایل به صرف نوشیدنی و میان وعده دارد، را به مشتری دائمی خود تبدیل کنید. برای همین باید اصول طراحی کافی شاپ را بدانید تا المان های جذاب برای مجموعه خود انتخاب نمایید. در این بلاگ حبتور با روش طراحی کافی شاپ آشنا خواهید شد.

چگونه بهترین مکان ممکن را برای راه اندازی رستوران انتخاب کنید؟
چگونه بهترین مکان ممکن را برای راه اندازی رستوران انتخاب کنید؟

موقعیت مناسب، مکان یابی دقیق، انتخاب بهترین لوکیشن همه اینها بر این واقعیت تاکید می‌کند که باید برای انتخاب مکان رستوران، راه کارهای اساسی را به کار بگیرید تا موفقیت در این کار را از همان ابتدا قطعی کنید. در این بلاگ با روش های انتخاب بهترین موقعیت رستوران آشنا شوید.

تجهیزات رستوران ایتالیایی
تجهیزات رستوران ایتالیایی

رستوران ایتالیایی با منویی از بر گرفته از رنج خاصی از غذاهای مدیترانه ای مثل  پاستا، پنه و پیتزاهای متفاوت، پذیرای مشتریان است. لازم است تا برای طبخ این نوع منو، آن هم در حجم بالا و بر طبق استایل رستوران، تجهیزات رستوران ایتالیایی اختصاصی را به کار بگیرید و کیفیت  سفارش ها را چند برابر کنید.  در این بلاگ حبتور با جزییات این نوع لوازم آشنا می ‌شوید.

مشاهده همه