سرویس‌های ما

متن کامل (فارسی)

بازدید از پروژه
بازدید از پروژه

ابتدایی‌ترین گام جهت نیل به یک تجارت موفق در صنعت غذایی، وابسته به بازدید از موقعیت مکانی و جغرافیایی پروژه است. زیرا تمامی تصمیمات آینده به استعدادهای ذاتی یک پروژه مربوط است و هدف نهایی یک طرح، بالقوه ساختن تمامی پتانسیل‌های موجود است.

امکان سنجی بازار
امکان سنجی بازار

 مطالعات امکان سنجی یک تحلیل از قابلیت‌های یک ایده است که ما را راهنمایی می‌کند که آیا امکان پیشبرد ایده مطرح شده می‌باشد یا خیر؟

در صنعت غذا و رستوران این امکان سنجی شامل موارد زیادی چون بررسی ظرفیت بازار، سرمایه و تکنولوژی مورد نیاز و تخمین فروش و .... است که در نهایت به مشخص شدن ارزش سرمایه گذاری از لحاظ زمانی و هزینه‌ای منجر می‌شود.

توسعه کانسپت
توسعه کانسپت

مفهوم توسعه کانسپت در رستوران به معنی یک برنامه ریزی کلی در مورد چگونگی پاسخگویی به نیازها و انتظارات بازار و ویژگی‌های رقابتی خود است که به موارد بسیار همچون دکوراسیون رستوران، منو، قیمت گذاری و موقعیت مکانی آن تمرکز دارد، در واقع توسعه یک نقطه فروش منحصر به فرد است که آن را از رقبای خود جدا می‌کند.

اینجاست که اهمیت یک مشاور برای شروع فرآیند توسعه مفهوم رستوران لازم است. 

طراحی آشپزخانه
طراحی آشپزخانه

کلید موفقیت یک واحد غذایی در گرو طراحی آشپزخانه آن است؛ فضای کاری با دسترسی آسان به تمامی امکانات، گردش مناسب مواد غذایی و پرسنل و مطابقت با کلیه استانداردهای ایمنی و بهداشت باعث افزایش کارایی و ایمنی افراد شاغل در آن و در نهایت موفقیت کل مجموعه می‌شود.

نقشه های الکترومکانیکال
نقشه های الکترومکانیکال

آشپزخانه های صنعتی دارای تنوع بالایی از تجهیزات خاص با حرارت بالا، تولید چربی زیاد، رطوبت و .... می‌باشند، که در فضایی فشرده در کنار هم قرار می‌گیرند؛ در نتیجه ارائه نقشه‌های کامل الکتریکال برای این فضا، نیازمند شناخت درست و اطلاعات، تجربه و مهارت مهندسی کافی است.

محاسبات میزان مصارف
محاسبات میزان مصارف

هریک از دستگاه‌های آشپزخانه صنعتی دارای الگوریتم مصرفی منحصر به فردی هستند. جهت اجرای صحیح نقشه‌های الکترومکانیکال، ارائه جدول براساس مشخصات فنی و مصرفی دستگاه مورد نیاز است، که بر اساس این جدول کنتور گاز نهایی و مجموعه برق مصرفی تعیین خواهد شد.

نظارت بر اجرا
نظارت بر اجرا

به منظور اجرای دقیق نقشه‌ها، بازدیدهای دوره‌ای و کنترل اجرا بسیار مفید و کارآمد خواهد بود، تا از ایجاد هزینه‌های اضافی ناشی از اجرای اشتباه جلوگیری گردد. حضور متخصصین نشانگر میزان تعهد شرکت طراح نسبت به مشتری خود است، تا سهولت اجرا را برای کارفرما به ارمغان آورد.

تهیه تجهیزات
تهیه تجهیزات

رسالت شرکت حبتور ارائه کامل خدمات به مشتریان است. در این حیث ارائه لیستی از تجهیزات مورد نیاز پروژه از بهترین و به روزترین برندهای دنیا که ضمانت اصالت کالا را دارند از جمله وظایف ماست. شرکت ما با دارا بودن نمایندگی رسمی بسیاری از برندهای معروف این صنعت سعی در ارائه بهترین محصولات را دارد. نظر به سفارشی سازی برخی محصولات؛ تیم مهندسی شرکت این مهم را نیز جامه عمل پوشانده و دست به تولید محصولات با کیفیت داخلی نیز زده است.

خدمات پس از فروش
خدمات پس از فروش

سرویس‌دهی و پشتیبانی مناسب از دستگاه‌ها و خدمات ارائه شده امریست که دغدغه همیشگی مشتریان بوده، در این راستا ارائه خدمات پس از فروش توسط یک تیم حرفه‌ای می‌تواند به عنوان گارانتی و مهر تایید شرکت جهت اطمینان مشتریان به یک مجموعه باشد که این خود به عنوان اصلی‌ترین رسالت همیشگی شرکت‌های پیشتاز است.

آخرین‌های مجله
چالش‌ها و مزیت‌های استفاده از ربات‌ها به عنوان وسایل آشپزی
چالش‌ها و مزیت‌های استفاده از ربات‌ها به عنوان وسایل آشپزی

ربات ها به انسان این قابلیت را میدهند تا از انجام کارهای تکراری رهایی یابند. درهرحال با ورود به فضای همکاری با ربات‌ها، به حمایت مستقیم از انسان ها میپردازیم. پیشبینی میشود در آینده ربات‌ها با فضای آشپزخانه ترکیب شده و همچون دیگر وسایل کاربرد خاص و ویژه‌ای پیدا کنند.در این مقاله به سناریو‌های متفاوتی که ربات به انسان کمک میکند اشاره میکنیم، سپس چالش‌ها و مزیت‌های ورود ربات‌ها به فضای آشپزخانه را مشخص خواهیم کرد.

مطالعه مقدماتی خطرات زیست محیطی از طریق ماتریس GUT (ماتریس اولویت بندی فرایندها و کاربرد آن در آشپزخانه صنعتی)
مطالعه مقدماتی خطرات زیست محیطی از طریق ماتریس GUT (ماتریس اولویت بندی فرایندها و کاربرد آن در آشپزخانه صنعتی)

فقدان اقدامات پیش‌گیرانه موثر می‌تواند به بیماری‌ها و حوادث ناشی از کار منجر شود. برای شناسایی و کاهش این خطرات، ماتریس GUT با تعیین میزان «ضرورت»، «فوریت» و «اهمیت» مشکلات، آنها را اولویت بندی میکند. در این مقاله ماتریسی مطرح شده که در آن خطرات زیست محیطی موجود در آشپزخانه صنعتی یک بیمارستان دانشگاهی بررسی می‌شود.

تجهیزات مورد نیاز کترینگ : همه آنچه برای شروع این کسب و کار به آن نیاز دارید
تجهیزات مورد نیاز کترینگ : همه آنچه برای شروع این کسب و کار به آن نیاز دارید

لیست تجهیزات مورد نیاز کترینگ باید قبل از نهایی شدن همه چیز کامل باشد زیرا نظم کار شما به این فراهم بودن این ابزارهای حیاتی گره خورده است. بررس تمام تجهیزات و لوازم قبل از شروع به کار کترینگ یکی از با اهمیت ترین پله‌های موفقیت است.

در این بلاگ لیست تجهیزات مورد نیاز برای موفقیت در راه اندازی کترینگ آورده شده است تا با خیال آسوده وارد این کسب و کار شوید یا اگر در این حوزه فعال هستید با نگاه دقیق‌تری همه چیز را در آشپزخانه کترینگ خود چیدمان کنید.

راه اندازی فست فود چگونه است؟
راه اندازی فست فود چگونه است؟

اگر رویای شما راه اندازی فست فود است ، ممکن است در نظر داشته باشید تا یک شعبه از رستوران‌های زنجیره‌ای را خریداری کنید. ممکن است در نگاه اول مسیری سر راست به نظر برسد اما چون قبل از ورود به حوزه رستوران داری حتما یکی از مشتریان پر پا قرص رستوران‌های زنجیره ای محبوبمان بوده‌ایم و هر کدام از آنها موفق به نظر می‌رسند.

اما همه چیز خیلی واضح و بدون مشکل نخواهد بود، حتی اگر راه اندازی فست فود با خرید و قرار داد با یک رستوران شناخته شده و مطرح باشد. اول از همه هزینه که اول از همه باید پرداخت کنید در اکثر موارد بالا است.

در این بلاگ در مورد تمام جزییات مسیر برای راه اندازی فست فود و شرایط ممکن برای خرید یک شعبه از رستوران‌های زنجیره‌ای را بررسی خواهیم کرد.

مشاهده همه