سرویس‌های ما

متن کامل (فارسی)

بازدید از پروژه
بازدید از پروژه

ابتدایی‌ترین گام جهت نیل به یک تجارت موفق در صنعت غذایی، وابسته به بازدید از موقعیت مکانی و جغرافیایی پروژه است. زیرا تمامی تصمیمات آینده به استعدادهای ذاتی یک پروژه مربوط است و هدف نهایی یک طرح، بالقوه ساختن تمامی پتانسیل‌های موجود است.

امکان سنجی بازار
امکان سنجی بازار

 مطالعات امکان سنجی یک تحلیل از قابلیت‌های یک ایده است که ما را راهنمایی می‌کند که آیا امکان پیشبرد ایده مطرح شده می‌باشد یا خیر؟

در صنعت غذا و رستوران این امکان سنجی شامل موارد زیادی چون بررسی ظرفیت بازار، سرمایه و تکنولوژی مورد نیاز و تخمین فروش و .... است که در نهایت به مشخص شدن ارزش سرمایه گذاری از لحاظ زمانی و هزینه‌ای منجر می‌شود.

توسعه کانسپت
توسعه کانسپت

مفهوم توسعه کانسپت در رستوران به معنی یک برنامه ریزی کلی در مورد چگونگی پاسخگویی به نیازها و انتظارات بازار و ویژگی‌های رقابتی خود است که به موارد بسیار همچون دکوراسیون رستوران، منو، قیمت گذاری و موقعیت مکانی آن تمرکز دارد، در واقع توسعه یک نقطه فروش منحصر به فرد است که آن را از رقبای خود جدا می‌کند.

اینجاست که اهمیت یک مشاور برای شروع فرآیند توسعه مفهوم رستوران لازم است. 

طراحی آشپزخانه
طراحی آشپزخانه

کلید موفقیت یک واحد غذایی در گرو طراحی آشپزخانه آن است؛ فضای کاری با دسترسی آسان به تمامی امکانات، گردش مناسب مواد غذایی و پرسنل و مطابقت با کلیه استانداردهای ایمنی و بهداشت باعث افزایش کارایی و ایمنی افراد شاغل در آن و در نهایت موفقیت کل مجموعه می‌شود.

نقشه های الکترومکانیکال
نقشه های الکترومکانیکال

آشپزخانه های صنعتی دارای تنوع بالایی از تجهیزات خاص با حرارت بالا، تولید چربی زیاد، رطوبت و .... می‌باشند، که در فضایی فشرده در کنار هم قرار می‌گیرند؛ در نتیجه ارائه نقشه‌های کامل الکتریکال برای این فضا، نیازمند شناخت درست و اطلاعات، تجربه و مهارت مهندسی کافی است.

محاسبات میزان مصارف
محاسبات میزان مصارف

هریک از دستگاه‌های آشپزخانه صنعتی دارای الگوریتم مصرفی منحصر به فردی هستند. جهت اجرای صحیح نقشه‌های الکترومکانیکال، ارائه جدول براساس مشخصات فنی و مصرفی دستگاه مورد نیاز است، که بر اساس این جدول کنتور گاز نهایی و مجموعه برق مصرفی تعیین خواهد شد.

نظارت بر اجرا
نظارت بر اجرا

به منظور اجرای دقیق نقشه‌ها، بازدیدهای دوره‌ای و کنترل اجرا بسیار مفید و کارآمد خواهد بود، تا از ایجاد هزینه‌های اضافی ناشی از اجرای اشتباه جلوگیری گردد. حضور متخصصین نشانگر میزان تعهد شرکت طراح نسبت به مشتری خود است، تا سهولت اجرا را برای کارفرما به ارمغان آورد.

تهیه تجهیزات
تهیه تجهیزات

رسالت شرکت حبتور ارائه کامل خدمات به مشتریان است. در این حیث ارائه لیستی از تجهیزات مورد نیاز پروژه از بهترین و به روزترین برندهای دنیا که ضمانت اصالت کالا را دارند از جمله وظایف ماست. شرکت ما با دارا بودن نمایندگی رسمی بسیاری از برندهای معروف این صنعت سعی در ارائه بهترین محصولات را دارد. نظر به سفارشی سازی برخی محصولات؛ تیم مهندسی شرکت این مهم را نیز جامه عمل پوشانده و دست به تولید محصولات با کیفیت داخلی نیز زده است.

خدمات پس از فروش
خدمات پس از فروش

سرویس‌دهی و پشتیبانی مناسب از دستگاه‌ها و خدمات ارائه شده امریست که دغدغه همیشگی مشتریان بوده، در این راستا ارائه خدمات پس از فروش توسط یک تیم حرفه‌ای می‌تواند به عنوان گارانتی و مهر تایید شرکت جهت اطمینان مشتریان به یک مجموعه باشد که این خود به عنوان اصلی‌ترین رسالت همیشگی شرکت‌های پیشتاز است.

آخرین‌های مجله
12 مرحله برای راه اندازی رستوران
12 مرحله برای راه اندازی رستوران

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران
تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

فر پخت ترکیبی رشنال
فر پخت ترکیبی رشنال

 فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. فر رشنال قابلیت پخت به روش ۱- فقط حرارت، ۲- پخت به روش حرارت و بخار و ۳- روش فقط بخار را دارد.

 

طراحی فود تراک
طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

مشاهده همه