سرویس‌های ما

متن کامل (فارسی)

بازدید از پروژه
بازدید از پروژه

ابتدایی‌ترین گام جهت نیل به یک تجارت موفق در صنعت غذایی، وابسته به بازدید از موقعیت مکانی و جغرافیایی پروژه است. زیرا تمامی تصمیمات آینده به استعدادهای ذاتی یک پروژه مربوط است و هدف نهایی یک طرح، بالقوه ساختن تمامی پتانسیل‌های موجود است.

امکان سنجی بازار
امکان سنجی بازار

 مطالعات امکان سنجی یک تحلیل از قابلیت‌های یک ایده است که ما را راهنمایی می‌کند که آیا امکان پیشبرد ایده مطرح شده می‌باشد یا خیر؟

در صنعت غذا و رستوران این امکان سنجی شامل موارد زیادی چون بررسی ظرفیت بازار، سرمایه و تکنولوژی مورد نیاز و تخمین فروش و .... است که در نهایت به مشخص شدن ارزش سرمایه گذاری از لحاظ زمانی و هزینه‌ای منجر می‌شود.

توسعه کانسپت
توسعه کانسپت

مفهوم توسعه کانسپت در رستوران به معنی یک برنامه ریزی کلی در مورد چگونگی پاسخگویی به نیازها و انتظارات بازار و ویژگی‌های رقابتی خود است که به موارد بسیار همچون دکوراسیون رستوران، منو، قیمت گذاری و موقعیت مکانی آن تمرکز دارد، در واقع توسعه یک نقطه فروش منحصر به فرد است که آن را از رقبای خود جدا می‌کند.

اینجاست که اهمیت یک مشاور برای شروع فرآیند توسعه مفهوم رستوران لازم است. 

طراحی آشپزخانه
طراحی آشپزخانه

کلید موفقیت یک واحد غذایی در گرو طراحی آشپزخانه آن است؛ فضای کاری با دسترسی آسان به تمامی امکانات، گردش مناسب مواد غذایی و پرسنل و مطابقت با کلیه استانداردهای ایمنی و بهداشت باعث افزایش کارایی و ایمنی افراد شاغل در آن و در نهایت موفقیت کل مجموعه می‌شود.

نقشه های الکترومکانیکال
نقشه های الکترومکانیکال

آشپزخانه های صنعتی دارای تنوع بالایی از تجهیزات خاص با حرارت بالا، تولید چربی زیاد، رطوبت و .... می‌باشند، که در فضایی فشرده در کنار هم قرار می‌گیرند؛ در نتیجه ارائه نقشه‌های کامل الکتریکال برای این فضا، نیازمند شناخت درست و اطلاعات، تجربه و مهارت مهندسی کافی است.

محاسبات میزان مصارف
محاسبات میزان مصارف

هریک از دستگاه‌های آشپزخانه صنعتی دارای الگوریتم مصرفی منحصر به فردی هستند. جهت اجرای صحیح نقشه‌های الکترومکانیکال، ارائه جدول براساس مشخصات فنی و مصرفی دستگاه مورد نیاز است، که بر اساس این جدول کنتور گاز نهایی و مجموعه برق مصرفی تعیین خواهد شد.

نظارت بر اجرا
نظارت بر اجرا

به منظور اجرای دقیق نقشه‌ها، بازدیدهای دوره‌ای و کنترل اجرا بسیار مفید و کارآمد خواهد بود، تا از ایجاد هزینه‌های اضافی ناشی از اجرای اشتباه جلوگیری گردد. حضور متخصصین نشانگر میزان تعهد شرکت طراح نسبت به مشتری خود است، تا سهولت اجرا را برای کارفرما به ارمغان آورد.

تهیه تجهیزات
تهیه تجهیزات

رسالت شرکت حبتور ارائه کامل خدمات به مشتریان است. در این حیث ارائه لیستی از تجهیزات مورد نیاز پروژه از بهترین و به روزترین برندهای دنیا که ضمانت اصالت کالا را دارند از جمله وظایف ماست. شرکت ما با دارا بودن نمایندگی رسمی بسیاری از برندهای معروف این صنعت سعی در ارائه بهترین محصولات را دارد. نظر به سفارشی سازی برخی محصولات؛ تیم مهندسی شرکت این مهم را نیز جامه عمل پوشانده و دست به تولید محصولات با کیفیت داخلی نیز زده است.

خدمات پس از فروش
خدمات پس از فروش

سرویس‌دهی و پشتیبانی مناسب از دستگاه‌ها و خدمات ارائه شده امریست که دغدغه همیشگی مشتریان بوده، در این راستا ارائه خدمات پس از فروش توسط یک تیم حرفه‌ای می‌تواند به عنوان گارانتی و مهر تایید شرکت جهت اطمینان مشتریان به یک مجموعه باشد که این خود به عنوان اصلی‌ترین رسالت همیشگی شرکت‌های پیشتاز است.

آخرین‌های مجله
فیوژن فود
فیوژن فود

شاید تا به حال اصطلاح " آشپزی تلفیقی" یا "فود فیوژن" را در صنعت رستوران داری یا از زبان متخصصان آشپزی شنیده باشید.
اما در واقعیت غذای فیوژن چه هست؟
بیایید به ریشه‌ی آشپزی تلفیقی، وضعیت جنبش کنونی آن و آنچه برای این ترند در سال‌های آینده پیش بینی می‌کنیم، نگاهی بیاندازیم.

در اصل، این اصطلاح به این معناست که مواد غذایی اولیه را از فرهنگ‌ها و نقاط مختلف جهان جمع آوری کرده و با استفاده از آنها دستورالعمل‌ها را با یکدیگر ادغام کنید. این تکنیک برای ساختن طعم‌های جدید و ارائه غذاهای خاص به مشتریان است که جای دیگری نمیتوانند مشابه آن را پیدا کنند. غذای تلفیقی تاریخچه‌ی پیچیده ای دارد که منشا آن را به راحتی نمی‌توان مشخص کرد.

قرص رشنال
قرص رشنال

قرص رشنال


کاربرد قرص رشنال در فر کامبی،
زمانی که از دستگاه فر رشنال برای پخت غذاهایی از جمله مرغ سوخاری ، برگر هات داگ ، تخم مرغ ، استیک، کنتاکی ، سوپ ، کباب ، نان ، برنج ، میگو ، ماهی ، کیک ، سبزیجات ،سیب زمینی تنوری ، کروسان و غذاهای متنوع دیگر استفاده می کنید،باید بدانید این دستگاه مانند دیگر تجهیزات نیاز به شستشو و نگهداری مناسب خواهد داشت.
شرکت رشنال علاوه بر تولید دستگاهی با این کارایی بالا، لوازم جانبی کاملی برای فرکامبی رشنال تولید و عرضه و در زمینه شستشو و نگهداری دستگاه فر کامبی رشنال ، قرص های متفاوت با کارایی متنوع ارائه کرده است.

محفظه‌های نگهدارنده غذا، انقلابی در شیوه‌های تحویل غذا
محفظه‌های نگهدارنده غذا، انقلابی در شیوه‌های تحویل غذا

محفظه های غذا به عنوان یک گزینه تحویل غذا به طور فزاینده ای محبوب شده اند. در این مقاله به چگونگی عملکرد آن‌ها خواهیم پرداخت. به طور کلی میتوان گفت، مشتری‍ان غذا را از رستوران های مورد علاقه خود سفارش می دهند و می‌توانند آن را از یک محفظه نگهدارنده تحویل بگیرند.

استراتژی های حفظ مشتری در صنعت رستوران
استراتژی های حفظ مشتری در صنعت رستوران

به دست آوردن مشتریان جدید بسیار خوب است، اما چیزی که رستوران را سرپا نگه می دارد افرادی هستند که به طور مکرر به رستوران شما می آیند. این مشتریان دائمی، علاوه بر اینکه چهره های آشنا هستند، مشتریان برتر و وفادار شما نیز به حساب می آیند. بیشتر اوقات، آنها پول بیشتری نسبت به سایر مهمانان رستوران خرج می کنند و از تجربیاتشان در رابطه با رستوران مورد علاقه خود به دیگران می گویند. بر اساس یک مطالعه که توسط Bain & Company انجام شد، با حفظ مشتری تنها به میزان 5٪، سود حاصل بین 25٪ تا 95٪ افزایش می یابد.

بنابراین، اگر استراتژی کسب و کار شما صرفاً بر جذب مشتریان جدید متمرکز است ممکن است فرصت ارزشمندی را از دست دهید. ما در اینجا چهار استراتژی ثابت برای حفظ مشتری ارائه می کنیم که باعث می شود مردم در مورد رستوران شما صحبت کنند و به رستوران شما بازگردند. پس با ما همراه شوید!

مشاهده همه