سرویس‌های ما
بازدید از پروژه
بازدید از پروژه

ابتدایی‌ترین گام جهت نیل به یک تجارت موفق در صنعت غذایی، وابسته به بازدید از موقعیت مکانی و جغرافیایی پروژه است. زیرا تمامی تصمیمات آینده به استعدادهای ذاتی یک پروژه مربوط است و هدف نهایی یک طرح، بالقوه ساختن تمامی پتانسیل‌های موجود است.

امکان سنجی بازار
امکان سنجی بازار

 مطالعات امکان سنجی یک تحلیل از قابلیت‌های یک ایده است که ما را راهنمایی می‌کند که آیا امکان پیشبرد ایده مطرح شده می‌باشد یا خیر؟

در صنعت غذا و رستوران این امکان سنجی شامل موارد زیادی چون بررسی ظرفیت بازار، سرمایه و تکنولوژی مورد نیاز و تخمین فروش و .... است که در نهایت به مشخص شدن ارزش سرمایه گذاری از لحاظ زمانی و هزینه‌ای منجر می‌شود.

توسعه کانسپت
توسعه کانسپت

مفهوم توسعه کانسپت در رستوران به معنی یک برنامه ریزی کلی در مورد چگونگی پاسخگویی به نیازها و انتظارات بازار و ویژگی‌های رقابتی خود است که به موارد بسیار همچون دکوراسیون رستوران، منو، قیمت گذاری و موقعیت مکانی آن تمرکز دارد، در واقع توسعه یک نقطه فروش منحصر به فرد است که آن را از رقبای خود جدا می‌کند.

اینجاست که اهمیت یک مشاور برای شروع فرآیند توسعه مفهوم رستوران لازم است. 

طراحی آشپزخانه
طراحی آشپزخانه

کلید موفقیت یک واحد غذایی در گرو طراحی آشپزخانه آن است؛ فضای کاری با دسترسی آسان به تمامی امکانات، گردش مناسب مواد غذایی و پرسنل و مطابقت با کلیه استانداردهای ایمنی و بهداشت باعث افزایش کارایی و ایمنی افراد شاغل در آن و در نهایت موفقیت کل مجموعه می‌شود.

نقشه های الکترومکانیکال
نقشه های الکترومکانیکال

آشپزخانه های صنعتی دارای تنوع بالایی از تجهیزات خاص با حرارت بالا، تولید چربی زیاد، رطوبت و .... می‌باشند، که در فضایی فشرده در کنار هم قرار می‌گیرند؛ در نتیجه ارائه نقشه‌های کامل الکتریکال برای این فضا، نیازمند شناخت درست و اطلاعات، تجربه و مهارت مهندسی کافی است.

محاسبات میزان مصارف
محاسبات میزان مصارف

هریک از دستگاه‌های آشپزخانه صنعتی دارای الگوریتم مصرفی منحصر به فردی هستند. جهت اجرای صحیح نقشه‌های الکترومکانیکال، ارائه جدول براساس مشخصات فنی و مصرفی دستگاه مورد نیاز است، که بر اساس این جدول کنتور گاز نهایی و مجموعه برق مصرفی تعیین خواهد شد.

نظارت بر اجرا
نظارت بر اجرا

به منظور اجرای دقیق نقشه‌ها، بازدیدهای دوره‌ای و کنترل اجرا بسیار مفید و کارآمد خواهد بود، تا از ایجاد هزینه‌های اضافی ناشی از اجرای اشتباه جلوگیری گردد. حضور متخصصین نشانگر میزان تعهد شرکت طراح نسبت به مشتری خود است، تا سهولت اجرا را برای کارفرما به ارمغان آورد.

تهیه تجهیزات
تهیه تجهیزات

رسالت شرکت حبتور ارائه کامل خدمات به مشتریان است. در این حیث ارائه لیستی از تجهیزات مورد نیاز پروژه از بهترین و به روزترین برندهای دنیا که ضمانت اصالت کالا را دارند از جمله وظایف ماست. شرکت ما با دارا بودن نمایندگی رسمی بسیاری از برندهای معروف این صنعت سعی در ارائه بهترین محصولات را دارد. نظر به سفارشی سازی برخی محصولات؛ تیم مهندسی شرکت این مهم را نیز جامه عمل پوشانده و دست به تولید محصولات با کیفیت داخلی نیز زده است.

خدمات پس از فروش
خدمات پس از فروش

سرویس‌دهی و پشتیبانی مناسب از دستگاه‌ها و خدمات ارائه شده امریست که دغدغه همیشگی مشتریان بوده، در این راستا ارائه خدمات پس از فروش توسط یک تیم حرفه‌ای می‌تواند به عنوان گارانتی و مهر تایید شرکت جهت اطمینان مشتریان به یک مجموعه باشد که این خود به عنوان اصلی‌ترین رسالت همیشگی شرکت‌های پیشتاز است.

آخرین‌های مجله
بانوان تاثیرگذار صنعت غذا و نوشیدنی
بانوان تاثیرگذار صنعت غذا و نوشیدنی


هر روزه زنان بیشتری در صنایع F&B (غذا و نوشیدنی) در حال ایفای نقش های مدیریتی هستند. آن‌ها راه زنان خارق‌العاده ای را دنبال می‌کنند که در طول سال‌ها، مسیر کسب‌وکار را هموار کرده و به طور مداوم در حال اثبات این امر هستند که بازار رقابتی نیازمند یک نیروی محرکه می باشد.
طبق تحقیق «زنان در محل کار» که توسط McKinsey & Company در سال 2021 صورت گرفت، طی پنج سال گذشته حضور زنان در سطوح مختلف مدیریتی افزایش قابل توجهی داشته است. در میان شرکت کنندگان در این تحقیق، 61 درصد موافق بودند که قرارگیری زنان در پست‌های مدیریتی مزایای زیادی به همراه دارد، برای مثال آن ها با بررسی مداوم وضعیت کارمندان به بهتر شدن حال آنها کمک می کنند.
در اینجا هشت بانوی استثنایی در صنعت غذا و نوشیدنی معرفی می شود که داستان‌هایشان برای بسیاری از افراد الهام‌بخش بوده است.

طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی
طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی

طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی
به هنگام راه اندازی یک رستوران و ورود به صنعت رستوران داری، افراد اغلب اهمیت طراحی و چیدمان را فراموش می‌کنند.
در بدترین حالت، کارآفرینان تنها زمانی به فکر ایجاد تغییر و اصلاح چیدمان آشپزخانه می‌افتند که عملکرد دستگاه ها و تجهیزات مختل شده و بهره برداری مطلوب به خطر افتاده است.
علاوه بر توجه ویژه به پیشبرد صحیح امور روزمره آشپزخانه، موارد دیگری نیز وجود دارند که می‌بایست آن ها را در ساختار آشپزخانه‌ در نظر بگیرید.
عملکرد کامل و درست یک رستوران زمانی محقق می‌شود که فعالیت کارکنان، تقسیم‌بندی فضا، مدیریت زمان بندی عملکردها، فضای آماده سازی غذا و چیدمان و طراحی سالن غذا خوری کارآمد بوده و هماهنگ با یکدیگر فعالیت کنند.

کریمه لوپز، بانوی تاثیرگذار صنعت غذا
کریمه لوپز، بانوی تاثیرگذار صنعت غذا

کریمه لوپز بانوی تاثیرگذار صنعت غذا و سرآشپز رستوران معروف گوچی آستریا که با تلاش و پشت کار و اعتقاد به اصل برابری و با رویکردی آرام و آزاد، عنوان بهترین سرآشپز زن جهان را از آن خود کرده و اعتقاد دارد زنان باید با یکدیگر متحد شوند و همیشه از یکدیگر حمایت کنند. در حال حاضر، هیچ داستان موفقیتی جذاب تر از داستان بانوی سرآشپز مکزیکی «کریمه لوپز» نیست. اما در پس موفقیت خیره کننده او چه چیزی نهفته است و چه چیزی او را به یک فرد تاثیر گذار تبدیل می کند؟

سه ایده برای افتتاحیه های بزرگ  که افراد را تحت تاثیر قرار میدهد
سه ایده برای افتتاحیه های بزرگ که افراد را تحت تاثیر قرار میدهد

ایده‌های کاربردی در جهت داشتن یک افتتاحیه مناسب برای رستورانتان

مشاهده همه