شرکت حبتور

پشتیبانی و خدمات پس از فروش

Support

درباره پشتیبانی و اهمیت آن در این صنعت

امروزه اهمیت خدمات پس از فروش بر هیچکس پوشیده نیست؛ بشر امروزی نسبت به ادوار گذشته وابستگی بیشتری به تکنولوژی داشته که این خود نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری را می‌طلبد. این مساله در صنعت غذا و نوشیدنی اهمیت بسزایی دارد؛ تصور کنید به دلیل خرابی یک دستگاه یک روز خط تولید رستورانی متوقف شود، 

قطعا پیامدهای جبران ناپذیری برای کارفرمایان و صاحبان این صنعت خواهد داشت؛ پیامدهایی که علاوه بر ضرر مالی همچون افت میزان فروش، ضررهای معنوی بسیار بزرگتر و جبران ناپذیری ناشی از خدشه دار شدن خوشنامی نزد مشتریان را نیزخواهد داشت. ما اینجا هستیم و مجموعه‌ای را گردآوری کرده‌ایم که خاطر اطمینان مخاطبانمان را تامین و در حد مطلوب سرویس دهی را پاسخگو باشیم.

آشپزخانه صنعتی
Play Video

Why Us

چرا تیم خدمات پس از فروش ما؟

پشتیبانی در مشاوره​

پشتیبانی در مشاوره

تیم مشاور حبتور در راستای رساندن پروژه ها از گام ابتدایی تا گام انتهایی همواره همراه شماست. آنچه که بموجب آن اعتبار ما تامین میشود، انسجام و موفقیت پروژه هایمان در عرصه های بین المللی است. تیم پشتیبانی در مشاوره همواره سعی در یاری رساندن پروژه های نوپایی را دارد که نیازمند حمایت و پیگیری هستند تا بتوانند استمرار داشته و به نهایت آنچه که رضایتمندیشان را تامین میکند، برسند.

خدمات پس از فروش

شرکت کیچن تک با دارا بودن کادری مجرب و کارآزموده و با اتکا به دانش و تجربه‌ی بیش از دو دهه‌ای در زمینه تامین و تجهیز صنعت آشپزخانه، اطمینان خاطر مشتریان را در راستای بهره وری از پشتیبانی و 

خدمات پس از فروش تامین میکند؛ سعی در رسیدن به این مهم با استفاده از نیروهای متخصص و متعهد و آموزش دیده به مرحله انجام رسیده است. در این راستا رسیدن به بهترین کیفیت در کوتاهترین زمان همواره سرلوحه تیم پشتیبانی و خدمات پس از فروش ما بوده است.

خدمات پس از فروش​

بـــرای مشـــاوره و طـــراحی تمــــاس بگیــــرید


شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات کافه و رستوران، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه، رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

ترندهای طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران در سال 2024

28 آبان 1403
با توجه به تغییرات سریع در صنعت رستوران‌داری و رشد روزافزون تقاضا برای غذاهای باکیفیت، طراحی آشپزخانه صنعتی به یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت رستوران‌ها تبدیل شده است. برای بسیاری از رستوران‌ها، بهینه‌سازی فضا و راه اندازی آشپزخانه صنعتی به شکلی کارآمد و مدرن، تضمین‌کننده ارائه خدمات سریع و باکیفیت به مشتریان است. همچنین، با تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن می‌توان نه تنها بهره‌وری کارکنان را افزایش داد، بلکه تجربه دلپذیرتری را برای مشتریان فراهم کرد.

آشنایی با سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی، آنچه باید بدانید

22 آبان 1403
هنگام راه اندازی رستوران، به‌ویژه رستوران‌های بزرگ و صنعتی، کیفیت هوای داخل آشپزخانه تأثیر زیادی بر کیفیت غذا و تجربه مشتری دارد. سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی یکی از مهم‌ترین اجزای هر رستوران است که به کنترل دما، رطوبت و کیفیت هوا کمک می‌کند. در این مقاله، به بررسی اجزا، نکات طراحی و نصب سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی و استانداردهای آن می‌پردازیم.

راه اندازی کترینگ غذا

19 آبان 1403
در این مقاله با مفهوم کترینگ غذا، انواع خدماتی که ارائه می‌دهد، تفاوت‌های آن با رستوران‌های سنتی و انواع مختلف کترینگ از جمله شرکتی، مراسم ازدواج و سیار آشنا می‌شوید. همچنین، با نیازمندی‌های مختلف برای راه اندازی یک کسب‌وکار کترینگ و تجهیزات ضروری آن آشنا خواهید شد.