مشاوره راه اندازی آشپزخانه صنعتی

تا به حال به این فکر کرده اید که چرا بعضی از کسب و کارها با موفقیت رو به رو شده و برخی با شکست مواجه میشوند؟

قطعا عوامل مهم و تاثیرگذاری هستند که در ابتدا شاید غیر قابل کنترل به نظر برسند، اما در واقع اینگونه نیست و این موارد با بهره گیری از یک مشاور موفق قابل شناسایی خواهند بود؛ خدمات مشاوره تیم تخصصی ما در زمینه مطالعات امکان سنجی، تحلیل موقعیت، توسعه کانسپت، برنامه ریزی استراتژیک و تحلیل نوع مشتریان خواهد بود.

تحلیل نوع مخاطبان

quote

شاهرگ حیاتی هر رستورانی در دستان مشتریان آن می باشد، بنابراین برای ماندن در یک فضای رقابتی خدمات و محصولات نیاز به تجزیه و تحلیل نوع و رفتار مشتریان دارید، تا بتوانید طبق ذائقه حال و آینده انها محصولات و خدمات خود را ارائه دهید؛ زیرا در صورت عدم شناخت درست نیاز مشتری، توان ارائه درست محصول را نخواهید داشت. بنابراین شناخت نیاز حال و آتی مشتریان، شما را به سمت تصمیم گیری درست هدایت خواهد کرد.

برنامه ریزی استراتژیک

quote

در فرآیند مدیریت یک پروژه از زمان مطالعات اولیه تا تمهیدات تبلیغاتی، جهت نیل به یک مجموعه موفق، نیازمند برنامه ریزی دقیق و استراتژیک خواهید بود. انتخاب بازار هدف صحیح با استفاده از ابزار و زمان مناسب برای ورود به این صنعت، تضمینی بر موفقیت یک مجموعه خواهد بود. برنامه ریزی استراتژیک در حقیقت نقشه راهی است که در جهت ارائه پاسخ به نیازهای شناسایی شده مشتریان ارائه میگردد.

توسعه کانسپت

quote

کانسپت بمنظور اصلاحی است از ایده اولیه که روح کلی رستوران را در خود نهفته دارد. توسعه کانسپت فرآیندی است، که سعی دارد این ارتباطات را به صورت شفاف تعریف کند. مفهوم توسعه کانسپت در رستوران به معنی یک برنامه ریزی کلی در مورد چگونگی پاسخگویی به نیازها و انتظارات بازار و ویژگی های رقابتی خود است که به موارد بسیار همچون دکوراسیون رستوران، منو، قیمت گذاری و موقعیت مکانی آن تمرکز دارد؛ در واقع توسعه یک نقطه فروش منحصر به فرد است، که آن را از رقبای خود جدا می کند. اینجاست که اهمیت یک مشاور جهت شروع فرآیند توسعه مفهوم رستوران لازم می باشد.

تحلیل موقعیت

quote

بی شک تحلیل موقعیت یک عنصر اساسی برای بازایابی محصول یا خدمات یک کسب و کار است، که به شناسایی فاکتورهای محیط خارجی و داخلی مانند مشتریان بالقوه و محیط کسب و کار می پردازد و باید مرتبا بروز رسانی شود تا بتوان بوسیله آن، به نقاط قوت و ضعف و فرصت و تهدیدهای پیش رو پی برد.

امکان سنجی

quote

مطالعات امکان سنجی یک مجموعه با توجه به مختصات جغرافیایی، فرهنگی و موقعیت مکانی خود که قادر به اجرای کانسپت انتخابی باشد یا خیر، بر عهده کارشناسان ما در مجموعه حبتور خواهد بود. این تحلیل حاصل سال ها تجربه موفق و متمادی در معتبرترین شرکت های مشاوره ای دنیا می باشد. در صنعت غذا و رستوران این امکان سنجی شامل موارد زیادی چون بررسی ظرفیت بازار، سرمایه و تکنولوژی مورد نیاز و تخمین فروش و .... می باشد، که در نهایت به مشخص شدن ارزش سرمایه گذاری از لحاظ زمانی و هزینه ای منجر می شود.

شاهرگ حیاتی هر رستورانی در دستان مشتریان آن می باشد، بنابراین برای ماندن در یک فضای رقابتی خدمات و محصولات نیاز به تجزیه و تحلیل نوع و رفتار مشتریان دارید، تا بتوانید طبق ذائقه حال و آینده انها محصولات و خدمات خود را ارائه دهید؛ زیرا در صورت عدم شناخت درست نیاز مشتری، توان ارائه درست محصول را نخواهید داشت. بنابراین شناخت نیاز حال و آتی مشتریان، شما را به سمت تصمیم گیری درست هدایت خواهد کرد.

در فرآیند مدیریت یک پروژه از زمان مطالعات اولیه تا تمهیدات تبلیغاتی، جهت نیل به یک مجموعه موفق، نیازمند برنامه ریزی دقیق و استراتژیک خواهید بود. انتخاب بازار هدف صحیح با استفاده از ابزار و زمان مناسب برای ورود به این صنعت، تضمینی بر موفقیت یک مجموعه خواهد بود. برنامه ریزی استراتژیک در حقیقت نقشه راهی است که در جهت ارائه پاسخ به نیازهای شناسایی شده مشتریان ارائه میگردد.

کانسپت بمنظور اصلاحی است از ایده اولیه که روح کلی رستوران را در خود نهفته دارد. توسعه کانسپت فرآیندی است، که سعی دارد این ارتباطات را به صورت شفاف تعریف کند. مفهوم توسعه کانسپت در رستوران به معنی یک برنامه ریزی کلی در مورد چگونگی پاسخگویی به نیازها و انتظارات بازار و ویژگی های رقابتی خود است که به موارد بسیار همچون دکوراسیون رستوران، منو، قیمت گذاری و موقعیت مکانی آن تمرکز دارد؛ در واقع توسعه یک نقطه فروش منحصر به فرد است، که آن را از رقبای خود جدا می کند. اینجاست که اهمیت یک مشاور جهت شروع فرآیند توسعه مفهوم رستوران لازم می باشد.

بی شک تحلیل موقعیت یک عنصر اساسی برای بازایابی محصول یا خدمات یک کسب و کار است، که به شناسایی فاکتورهای محیط خارجی و داخلی مانند مشتریان بالقوه و محیط کسب و کار می پردازد و باید مرتبا بروز رسانی شود تا بتوان بوسیله آن، به نقاط قوت و ضعف و فرصت و تهدیدهای پیش رو پی برد.

مطالعات امکان سنجی یک مجموعه با توجه به مختصات جغرافیایی، فرهنگی و موقعیت مکانی خود که قادر به اجرای کانسپت انتخابی باشد یا خیر، بر عهده کارشناسان ما در مجموعه حبتور خواهد بود. این تحلیل حاصل سال ها تجربه موفق و متمادی در معتبرترین شرکت های مشاوره ای دنیا می باشد. در صنعت غذا و رستوران این امکان سنجی شامل موارد زیادی چون بررسی ظرفیت بازار، سرمایه و تکنولوژی مورد نیاز و تخمین فروش و .... می باشد، که در نهایت به مشخص شدن ارزش سرمایه گذاری از لحاظ زمانی و هزینه ای منجر می شود.

فرم مشاوره برای راه‌اندازی آشپزخانه صنعتی رستوان، فست فود و فودکورت

تیم طراحی

تیم طراحی

مهندسین فروش

پویا بهنود
پویا بهنود
محمد سهیلی مهر
محمد سهیلی مهر
حمید محمدی
حمید محمدی
شماره تماس برای دریافــــت مشاوره
۰۲۱-۲۲۶۹۴۹۹۹

آخرین‌های مجله

طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی

طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی

به هنگام راه اندازی یک رستوران و ورود به صنعت رستوران داری، افراد اغلب اهمیت طراحی و چیدمان را فراموش می‌کنند. در بدترین حالت، کارآفرینان تنها زمانی به فکر ایجاد تغییر و اصلاح چیدمان آشپزخانه می‌افتند که عملکرد دستگاه‌ها و تجهیزات مختل شده و بهره برداری مطلوب به خطر افتاده است.

کریمه لوپز بانوی تاثیرگذار صنعت غذا

کریمه لوپز بانوی تاثیرگذار صنعت غذا

کریمه لوپز بانوی تاثیر‌گذار صنعت غذا و سرآشپز رستوران معروف گوچی آستریا که با تلاش و پشت کار و اعتقاد به اصل برابری و با رویکردی آرام و آزاد، عنوان بهترین سرآشپز زن جهان را از آن خود کرده و اعتقاد دارد زنان باید با یکدیگر متحد شوند و همیشه از یکدیگر حمایت کنند. در حال حاضر، هیچ داستان موفقیتی جذاب‌تر از داستان بانوی سرآشپز مکزیکی کریمه لوپز نیست. اما در پس موفقیت خیره کننده او چه چیزی نهفته است و چه چیزی او را به یک فرد تاثیر گذار تبدیل می‌کند؟

 
بانوان تاثیرگذار صنعت غذا و نوشیدنی

بانوان تاثیرگذار صنعت غذا و نوشیدنی

هر روزه زنان بیشتری در صنایع F&B (غذا و نوشیدنی) در حال ایفای نقش‌های مدیریتی هستند. آن‌ها راه زنان خارق‌العاده‌ای را دنبال می‌کنند که در طول سال‌ها، مسیر کسب‌وکار را هموار کرده و به طور مداوم در حال اثبات این امر هستند که بازار رقابتی نیازمند یک نیروی محرکه می‌باشد.

 

تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها کدام ها هستند؟

تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها کدام ها هستند؟

با درک اطلاعات اساسی در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل‌ها دانش جامعی در این باره کسب خواهید کرد. اطلاع از این موارد برای فراهم کردن کارکرد دقیق در این فضا و بالا نگه‌داشتن کیفیت در هتل‌های چند ستاره ضروری است.

هدف البته این است که آشپزخانه‌ای راه اندازی کنید که با نیازهای هتل کاملا منطبق باشد، همین‌طور بهترین تجربه ممکن را برای میهمانان هتل فراهم کند. در ادامه با تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه هتل‌های چند ستاره آشنا می‌شوید.

مشاهده همه