مشاوره

تا به حال به این فکر کرده اید که چرا بعضی از کسب و کارها با موفقیت رو به رو شده و برخی با شکست مواجه میشوند؟

قطعا عوامل مهم و تاثیرگذاری هستند که در ابتدا شاید غیر قابل کنترل به نظر برسند، اما در واقع اینگونه نیست و این موارد با بهره گیری از یک مشاور موفق قابل شناسایی خواهند بود؛ خدمات مشاوره تیم تخصصی ما در زمینه مطالعات امکان سنجی، تحلیل موقعیت، توسعه کانسپت، برنامه ریزی استراتژیک و تحلیل نوع مشتریان خواهد بود.

تحلیل نوع مخاطبان
quote

شاهرگ حیاتی هر رستورانی در دستان مشتریان آن می باشد، بنابراین برای ماندن در یک فضای رقابتی خدمات و محصولات نیاز به تجزیه و تحلیل نوع و رفتار مشتریان دارید، تا بتوانید طبق ذائقه حال و آینده انها محصولات و خدمات خود را ارائه دهید؛ زیرا در صورت عدم شناخت درست نیاز مشتری، توان ارائه درست محصول را نخواهید داشت. بنابراین شناخت نیاز حال و آتی مشتریان، شما را به سمت تصمیم گیری درست هدایت خواهد کرد.

برنامه ریزی استراتژیک
quote

در فرآیند مدیریت یک پروژه از زمان مطالعات اولیه تا تمهیدات تبلیغاتی، جهت نیل به یک مجموعه موفق، نیازمند برنامه ریزی دقیق و استراتژیک خواهید بود. انتخاب بازار هدف صحیح با استفاده از ابزار و زمان مناسب برای ورود به این صنعت، تضمینی بر موفقیت یک مجموعه خواهد بود. برنامه ریزی استراتژیک در حقیقت نقشه راهی است که در جهت ارائه پاسخ به نیازهای شناسایی شده مشتریان ارائه میگردد.

توسعه کانسپت
quote

کانسپت بمنظور اصلاحی است از ایده اولیه که روح کلی رستوران را در خود نهفته دارد. توسعه کانسپت فرآیندی است، که سعی دارد این ارتباطات را به صورت شفاف تعریف کند. مفهوم توسعه کانسپت در رستوران به معنی یک برنامه ریزی کلی در مورد چگونگی پاسخگویی به نیازها و انتظارات بازار و ویژگی های رقابتی خود است که به موارد بسیار همچون دکوراسیون رستوران، منو، قیمت گذاری و موقعیت مکانی آن تمرکز دارد؛ در واقع توسعه یک نقطه فروش منحصر به فرد است، که آن را از رقبای خود جدا می کند. اینجاست که اهمیت یک مشاور جهت شروع فرآیند توسعه مفهوم رستوران لازم می باشد.

تحلیل موقعیت
quote

بی شک تحلیل موقعیت یک عنصر اساسی برای بازایابی محصول یا خدمات یک کسب و کار است، که به شناسایی فاکتورهای محیط خارجی و داخلی مانند مشتریان بالقوه و محیط کسب و کار می پردازد و باید مرتبا بروز رسانی شود تا بتوان بوسیله آن، به نقاط قوت و ضعف و فرصت و تهدیدهای پیش رو پی برد.

امکان سنجی
quote

مطالعات امکان سنجی یک مجموعه با توجه به مختصات جغرافیایی، فرهنگی و موقعیت مکانی خود که قادر به اجرای کانسپت انتخابی باشد یا خیر، بر عهده کارشناسان ما در مجموعه حبتور خواهد بود. این تحلیل حاصل سال ها تجربه موفق و متمادی در معتبرترین شرکت های مشاوره ای دنیا می باشد. در صنعت غذا و رستوران این امکان سنجی شامل موارد زیادی چون بررسی ظرفیت بازار، سرمایه و تکنولوژی مورد نیاز و تخمین فروش و .... می باشد، که در نهایت به مشخص شدن ارزش سرمایه گذاری از لحاظ زمانی و هزینه ای منجر می شود.

شاهرگ حیاتی هر رستورانی در دستان مشتریان آن می باشد، بنابراین برای ماندن در یک فضای رقابتی خدمات و محصولات نیاز به تجزیه و تحلیل نوع و رفتار مشتریان دارید، تا بتوانید طبق ذائقه حال و آینده انها محصولات و خدمات خود را ارائه دهید؛ زیرا در صورت عدم شناخت درست نیاز مشتری، توان ارائه درست محصول را نخواهید داشت. بنابراین شناخت نیاز حال و آتی مشتریان، شما را به سمت تصمیم گیری درست هدایت خواهد کرد.

در فرآیند مدیریت یک پروژه از زمان مطالعات اولیه تا تمهیدات تبلیغاتی، جهت نیل به یک مجموعه موفق، نیازمند برنامه ریزی دقیق و استراتژیک خواهید بود. انتخاب بازار هدف صحیح با استفاده از ابزار و زمان مناسب برای ورود به این صنعت، تضمینی بر موفقیت یک مجموعه خواهد بود. برنامه ریزی استراتژیک در حقیقت نقشه راهی است که در جهت ارائه پاسخ به نیازهای شناسایی شده مشتریان ارائه میگردد.

کانسپت بمنظور اصلاحی است از ایده اولیه که روح کلی رستوران را در خود نهفته دارد. توسعه کانسپت فرآیندی است، که سعی دارد این ارتباطات را به صورت شفاف تعریف کند. مفهوم توسعه کانسپت در رستوران به معنی یک برنامه ریزی کلی در مورد چگونگی پاسخگویی به نیازها و انتظارات بازار و ویژگی های رقابتی خود است که به موارد بسیار همچون دکوراسیون رستوران، منو، قیمت گذاری و موقعیت مکانی آن تمرکز دارد؛ در واقع توسعه یک نقطه فروش منحصر به فرد است، که آن را از رقبای خود جدا می کند. اینجاست که اهمیت یک مشاور جهت شروع فرآیند توسعه مفهوم رستوران لازم می باشد.

بی شک تحلیل موقعیت یک عنصر اساسی برای بازایابی محصول یا خدمات یک کسب و کار است، که به شناسایی فاکتورهای محیط خارجی و داخلی مانند مشتریان بالقوه و محیط کسب و کار می پردازد و باید مرتبا بروز رسانی شود تا بتوان بوسیله آن، به نقاط قوت و ضعف و فرصت و تهدیدهای پیش رو پی برد.

مطالعات امکان سنجی یک مجموعه با توجه به مختصات جغرافیایی، فرهنگی و موقعیت مکانی خود که قادر به اجرای کانسپت انتخابی باشد یا خیر، بر عهده کارشناسان ما در مجموعه حبتور خواهد بود. این تحلیل حاصل سال ها تجربه موفق و متمادی در معتبرترین شرکت های مشاوره ای دنیا می باشد. در صنعت غذا و رستوران این امکان سنجی شامل موارد زیادی چون بررسی ظرفیت بازار، سرمایه و تکنولوژی مورد نیاز و تخمین فروش و .... می باشد، که در نهایت به مشخص شدن ارزش سرمایه گذاری از لحاظ زمانی و هزینه ای منجر می شود.

فرم مشاوره
تیم طراحی
مهندسین فروش
پویا بهنود
محمد سهیلی مهر
حمید محمدی
شماره تماس برای دریافــــت مشاوره
۰۲۱-۲۲۶۹۴۹۹۹
آخرین‌های مجله
10 کانسپت کافی شاپ متمایز
10 کانسپت کافی شاپ متمایز

آن روزهایی که کافی شاپ صرفا محلی برای خرید سریع قهوه و انواع میان وعده بود، گذشته است. فضاهای کافه ها بیش از پیش متحول شده‌اند، و آنها چنان توسعه یافته اند که به محل های محبوب برای دور هم بودن و فعالیت های اجتماعی بی شماری تبدیل شده اند. انتخاب تم متمایز برای کافی شاپ می تواند به این میل مشتری ها پاسخ دهد و آن را با موفقیت روبرو کند. در ادامه با ۱۰ کانسپت پرطرافدار آشنا خواهید شد.

طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن
طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن

احتمالا با انواع قهوه، و تکنیک های رست کردن و ترفندهای باریستا آشنایی خوبی دارید و در نظر دارید تا کافی شاپ را افتتاح کنید. اما انتخاب ها برای طراحی کافی شاپ آن هم به طوری که مدرن و جذاب باشد، بی شمار است. به خصوص اگر متراژ زیادی را در اختیار نداشته باشید.

طراحی کافی شاپ برای جذب مشتری الزامی است، و یکی از مهم ترین قدم های برای شروع موفق در این کار است. هدف این است که هر رهگذری که تمایل به صرف نوشیدنی و میان وعده دارد، را به مشتری دائمی خود تبدیل کنید. برای همین باید اصول طراحی کافی شاپ را بدانید تا المان های جذاب برای مجموعه خود انتخاب نمایید. در این بلاگ حبتور با روش طراحی کافی شاپ آشنا خواهید شد.

چگونه بهترین مکان ممکن را برای راه اندازی رستوران انتخاب کنید؟
چگونه بهترین مکان ممکن را برای راه اندازی رستوران انتخاب کنید؟

موقعیت مناسب، مکان یابی دقیق، انتخاب بهترین لوکیشن همه اینها بر این واقعیت تاکید می‌کند که باید برای انتخاب مکان رستوران، راه کارهای اساسی را به کار بگیرید تا موفقیت در این کار را از همان ابتدا قطعی کنید. در این بلاگ با روش های انتخاب بهترین موقعیت رستوران آشنا شوید.

تجهیزات رستوران ایتالیایی
تجهیزات رستوران ایتالیایی

رستوران ایتالیایی با منویی از بر گرفته از رنج خاصی از غذاهای مدیترانه ای مثل  پاستا، پنه و پیتزاهای متفاوت، پذیرای مشتریان است. لازم است تا برای طبخ این نوع منو، آن هم در حجم بالا و بر طبق استایل رستوران، تجهیزات رستوران ایتالیایی اختصاصی را به کار بگیرید و کیفیت  سفارش ها را چند برابر کنید.  در این بلاگ حبتور با جزییات این نوع لوازم آشنا می ‌شوید.

مشاهده همه