تجهیزات کافه و رستوران
تحقیق و توسعه

ﺷﺮﮐﺖ ﻓﻨﻰ ﻣﻬﻨﺪﺳﻰ رﺳﺎم ﺗﮏ آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ (ﺣﺒﺘﻮر) ﻧﻈﺮ ﺑﻪ دارا ﺑﻮدن ﺳﺎﺑﻘﻪ ﻃﻮﻻﻧﻰ در اﺟﺮاى ﭘﺮوژه‌ﻫﺎى رﺳﺘﻮراﻧﻰ و ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺷﮑﺴﺖ و ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺑﺴﯿﺎر، ﺑﺎ چالش‌های اﯾﻦ ﺻﻨﻌﺖ ﮐﺎﻣﻼ آﺷﻨﺎ است؛ ﻟﺬا از اﯾﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ و در ﺟﻬﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮى از ﺗﺸﺎﺑﻬﺎت ﮐﺎﻧﺴﭙﺘﻰ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺮ رﻗﺒﺎ، اﻗﺪام ﺑﻪ اﯾﺠﺎد دﭘﺎرﺗﻤﺎن ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻧﻤﻮده اﺳﺖ، ﮐﻪ ﻓﺮاﺧﻮر ﻫﺮ ﭘﺮوژه و ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ آن و رﺟﻮع ﺑﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻣﺤﯿﻄﻰ و ﻣﯿﺪاﻧﻰ، ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻠﯿﻠﻰ اﯾﻦ دﭘﺎرﺗﻤﺎن در ﺑﺨﺶ‌ﻫﺎى ذﯾﻞ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻧﻤﻮده اﺳﺖ:

 

ﮔﺎﻫﻰ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻧﯿﺎز و ﺑﺮرﺳﻰ ﻣﻨﻮ، ﺷﻤﺎ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﯾﮏ دﺳﺘﮕﺎه ﺧﺎص ﭘﺨﺖ، ﺳﺮو و ﯾﺎ ﺣﺘﻰ آﻣﺎده ﺳﺎزى دارﯾﺪ و ﯾﺎ ﮔﺎﻫﺎ ﻣﺪل آن را در ﺟﺎﯾﻰ ﺣﺘﻰ ﺧﺎرج از ﮐﺸﻮر دﯾﺪه‌اﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﺎ آن را در ﻗﺎﻟﺐ ﯾﮏ اﯾﺪه درآورﯾﺪ و ﺑﺎ ﺑﻮﻣﻰ ﺳﺎزى از آن ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ وﯾﮋﮔﻰ در رﺳﺘﻮران ﺧﻮد ﺑﻬﺮه ﺑﺒﺮﯾﺪ.

تجهیزات انحصاری (ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﭘﺮوژه-ﺳﻔﺎرشی-اﺧﺘﺼﺎصی)

 

در اﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺣﺒﺘﻮر ﺑﺎ ﺑﺮرﺳﻰ اﯾﺪه‌ﻫﺎى ﺷﻤﺎ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﺪ ﻃﺮاﺣﻰ آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ را ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ‌اى ﭘﯿﺶ ﺑﺒﺮد ﮐﻪ ﺿﻤﻦ رﻋﺎﯾﺖ ﮐﻠﯿﻪ ﺿﻮاﺑﻂ ﻣﻬﻨﺪﺳﻰ و ﭼﯿﺪﻣﺎن ﺻﺤﯿﺢ ﻗﺴﻤﺘﻰ از رﻓﺘﺎر ﭘﺨﺖ ﯾﺎ ﺳﺮو را ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻧﻤﺎﯾﺸﻰ ﻃﺮاﺣﻰ و اﺟﺮا ﮐﻨﺪ.

ﭘﺨﺖ ﻧﻤﺎﯾﺸﻰ و ﯾﺎ زﻧﺪه ﻧﺸﺎن دادن ﻗﺴﻤﺘﻰ از ﯾﮏ ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﭘﺨﺖ در آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻧﯿﺎز ﺑﻪ اﺟﺮاى ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ زﯾﺮﺳﺎﺧﺖ‌ﻫﺎ و اﻟﺰاﻣﺎت ﻓﻨﻰ دارد ﮐﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن اﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻪ آن آﮔﺎه ﻫﺴﺘﻨﺪ.

طراحی خاص و نمایشی یک آشپزخانه

 

در ﺑﺴﯿﺎري از ﻣﻮارد ﭘﺮوژه‌ﻫﺎ در ﮔﺎم‌ﻫﺎي اﺑﺘﺪاﯾﯽ، زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖ ﻻزم ﺗﺄﺳﯿﺴﺎﺗﻰ و ﻓﻨﻰ را ﺑﺮاى اﯾﺠﺎد ﯾﮏ واﺣﺪ رﺳﺘﻮراﻧﻰ ﻧﺎدﯾﺪه ﮔﺮﻓﺘﻪ‌اﻧﺪ و ﯾﺎ در ﺑﺮﺧﯽ ﻣﻮارد ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﺠﺎرى ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﯾﺎد ﻓﻨﻰ از ﻗﺒﯿﻞ اﯾﺠﺎد اﮔﺰاﺳﺖ ﻻزم ﺑﺮاى ﻫﻮدﻫﺎ و ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻫﻮاى ﺗﺎزه ﺑﺮاى آن‌ها، ﻣﺸﮑﻼت ﮐﻤﺒﻮد ﮔﺎز، ﻣﺤﺪودﯾﺖ در اﯾﺠﺎد زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺖ‌ﻫﺎى ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﻰ و اﻟﮑﺘﺮﯾﮑﻰ ﻻزم را دارﻧﺪ ﻟﺬا در اﯾﻦ ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﯿﻢ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﻣﺎ ﺑﺎ ورود ﺑﻪ ﭘﺮوژه ﻣﺸﺎوره‌ﻫﺎى ﻻزم را در ﺟﻬﺖ ﺑﺎزﮐﺮدن ﮔﺮه‌ﻫﺎى ﻓﻨﻰ ارائه ﻣﻰ‌دﻫﺪ.

بازکردن ﮔﺮه‌ﻫﺎى ﻓﻨﻰ

 

ﺑﺎ اﯾﺠﺎد ﯾﮏ اﺗﺎق ﻓﮑﺮ ﻣﺸﺘﺮک، در ﺻﻮرت ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺷﻤﺎ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﯿﺪ از اﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺸﺎور در ﺟﻬﺖ ﺑﺮرﺳﻰ اﺟﺮاي ﻃﺮح و اﯾﺪه‌ﻫﺎى ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺧﻮد اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﯿﺪ.

ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﻮان ﺗﯿﻢ ﻃﺮاﺣﻰ و اﺟﺮاﯾﻰ، اﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﺪ در ﺑﺨﺸﻰ از اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﻰ ﭘﺮوژه ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﺸﺎوره دﻫﺪ.

ﻓﺮاﻣﻮش ﻧﮑﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﻫﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎى ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﻰ ﯾﮏ ﻃﺮح روى ﮐﺎﻏﺬ ﺑﻪ ﻣﺮاﺗﺐ ﮐﻤﺘﺮ از ﻋﻤﻠﯿﺎت‌ﻫﺎى آزﻣﻮن ﺧﻄﺎﯾﻰ ﻫﻤﺎن ﻃﺮح است. 

بررسی بیزنس (فکر اقتصادی و ایجاد) مدل اجرایی
صنایع استیل
صنایع استیل

در بخش آماده سازی و آشپزخانه واحدهای غذایی، بیش از ۶۰ درصد فضا توسط محصولات استیل اشغال شده که این بدان معنی است که حجم زیادی از تجهیزات شامل محصولات صنایع استیل ساختنی اعم از هود، میز، شلف، سینک و سایر صنایع از این قبیل است.

نظر به اینکه این محصولات دائما در معرض تنش و فشار از جمله حرارت، لرزش و ضربه هستند، ضروریست در ساخت آن استانداردهای فنی و نظارت کافی رعایت شود، از جمله نکاتی چون گرید استیل و ضخامت های مختلف آن و ترکیب اصولی آن در محصول و بسته به کاربری تاثیر به سزایی در کیفیت و بهای تمام شده خواهد داشت.

در نتیجه اگر این موارد با حساسیت و علم لازم انجام نشود علاوه بر هزینه های بالایی که به کارفرما تحمیل میکند، از کاربری محصولات کاسته و ضررهای مالی در پی خواهد داشت.

 

در راه اندازی آشپزخانه های صنعتی وسایل و تجهیزات بسیار متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد؛ از جمله می توان به تجهیزات آماده سازی آشپزخانه صنعتی مانند کابینت - میز کار- شلف- هود- سینک. تجهیزات سرو غذا همچون ترولی گاری حمل بار غذا و تجهیزات سلف سرویس و سایر مواردی چون لوازم طبخ غذا شامل انواع اجاق ها- دیگها- فرها و سرخ کن ها اشاره کرد.

کلیه تجهیزات عنوان شده و سایر مواردی مچون تجهیزات فست فود و تجهیزات کافی شاپ اعم از دستگاههای نگهداری مواد (فریزر- یخچال ها و... ) به طور فنی و کارشناسانه توسط تیم های فنی و مهندسی ما ساخته و جهت اراده عرضه میگردد.      

تولیدات

 

در محصولات برودتی جهت عایق سازی از فرآیند مختلفی استفاده میشود. پلاستوفوم و فوم های تزریقی در حقیقت هریک از این روش ها نقاط قوت و ضعف خود را دارا میباشند. طراحی محصولات این امکان را فراهم میکند تا به فراخور نیازی که قرار بر پاسخگویی میباشد ترکیبی از این روش ها استفاده شود تا به بالاترین بهره وری در پروژه ها نائل آییم.

مکانیزم یخچال و صنایع برودتی متاثر از پارامترهایی است که در عین پیوستگی عملکرد دارای شخصیتی مجزا میباشند و طراحی این امکان را فراهم میکند تا موتور، کندانسور، اواپراتور و روش های عایق سازی در بهینه ترین و بالاترین حال عملکردی خود در خدمت پروژه قرار گیرند.

برودتی

تجهیزات پخت و پز حرفه ای شاهرگ حیاتی هر آشپزخانه صنعتی می باشد. شما چه صاحب یک کافه کوچک باشید، چه یک رستوران بسیار معروف در دل یک مرکز تجاری نیازمند مجموعه ای از تجهیزات پخت و پز صنعتی می باشید؛ که بتواند ضمن تامین کیفیت پخت استاندارد موجب صرفه جویی در وقت و هزینه شما گردد. تجهیزات پخت ما، طیف گسترده ای از کباب پزهای حرفه ای برای رویداد های شلوغ در فضای باز، پلوپزهای برنج برای سرویس های بیرون بردرحجم بالا، تا دستگاه های پخت ابتدایی برای گسترش منوی صبحانه شما را در بر میگیرد.

پخت

 

 هات بن ماری ابزاری است، که شرایط را به گونه ای مهیا میسازد تا موادی که در زمانهای دیگر پخته و آماده شده اند، توسط پرسنلی که در آشپزخانه در حال کار میباشند مورد استفاده قرار گیرند. آب و برق دو عنصری که همجواری آنها میتواند آبستن اتفاقاتی ناخوشایند باشند، در این دستگاه در کنار هم قرار دارند.

بنابراین استفاده از المنت هایی که باعث جرم گرفتگی در قسمت مخزن آب نشود و طول عمر المنت و همچنین مباحث امنیتی را به شکلی مناسب مد نظر قرار دهد بسیار مهم میباشد. اگرچه راهکارهای دیگری مانند گاز نیز میتواند جهت تولید گرما باشد اما حفظ امنیت آشپزخانه، پرسنل ما را بر آن داشت تا در جهت طراحی و ساخت هات بنماری با ضریب امنیت بالا گام هایی موثر برداریم.

هات بن ماری
برندها
شماره تماس برای دریافــــت مشاوره

 

 

آخرین‌های مجله

طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی

طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی

به هنگام راه اندازی یک رستوران و ورود به صنعت رستوران داری، افراد اغلب اهمیت طراحی و چیدمان را فراموش می‌کنند. در بدترین حالت، کارآفرینان تنها زمانی به فکر ایجاد تغییر و اصلاح چیدمان آشپزخانه می‌افتند که عملکرد دستگاه‌ها و تجهیزات مختل شده و بهره برداری مطلوب به خطر افتاده است.

کریمه لوپز بانوی تاثیرگذار صنعت غذا

کریمه لوپز بانوی تاثیرگذار صنعت غذا

کریمه لوپز بانوی تاثیر‌گذار صنعت غذا و سرآشپز رستوران معروف گوچی آستریا که با تلاش و پشت کار و اعتقاد به اصل برابری و با رویکردی آرام و آزاد، عنوان بهترین سرآشپز زن جهان را از آن خود کرده و اعتقاد دارد زنان باید با یکدیگر متحد شوند و همیشه از یکدیگر حمایت کنند. در حال حاضر، هیچ داستان موفقیتی جذاب‌تر از داستان بانوی سرآشپز مکزیکی کریمه لوپز نیست. اما در پس موفقیت خیره کننده او چه چیزی نهفته است و چه چیزی او را به یک فرد تاثیر گذار تبدیل می‌کند؟

 
بانوان تاثیرگذار صنعت غذا و نوشیدنی

بانوان تاثیرگذار صنعت غذا و نوشیدنی

هر روزه زنان بیشتری در صنایع F&B (غذا و نوشیدنی) در حال ایفای نقش‌های مدیریتی هستند. آن‌ها راه زنان خارق‌العاده‌ای را دنبال می‌کنند که در طول سال‌ها، مسیر کسب‌وکار را هموار کرده و به طور مداوم در حال اثبات این امر هستند که بازار رقابتی نیازمند یک نیروی محرکه می‌باشد.

 

تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها کدام ها هستند؟

تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها کدام ها هستند؟

با درک اطلاعات اساسی در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل‌ها دانش جامعی در این باره کسب خواهید کرد. اطلاع از این موارد برای فراهم کردن کارکرد دقیق در این فضا و بالا نگه‌داشتن کیفیت در هتل‌های چند ستاره ضروری است.

هدف البته این است که آشپزخانه‌ای راه اندازی کنید که با نیازهای هتل کاملا منطبق باشد، همین‌طور بهترین تجربه ممکن را برای میهمانان هتل فراهم کند. در ادامه با تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه هتل‌های چند ستاره آشنا می‌شوید.

مشاهده همه