شرکت حبتور

پشتیبانی و خدمات پس از فروش

Support

درباره پشتیبانی و اهمیت آن در این صنعت

امروزه اهمیت خدمات پس از فروش بر هیچکس پوشیده نیست؛ بشر امروزی نسبت به ادوار گذشته وابستگی بیشتری به تکنولوژی داشته که این خود نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری را می‌طلبد. این مساله در صنعت غذا و نوشیدنی اهمیت بسزایی دارد؛ تصور کنید به دلیل خرابی یک دستگاه یک روز خط تولید رستورانی متوقف شود، 

قطعا پیامدهای جبران ناپذیری برای کارفرمایان و صاحبان این صنعت خواهد داشت؛ پیامدهایی که علاوه بر ضرر مالی همچون افت میزان فروش، ضررهای معنوی بسیار بزرگتر و جبران ناپذیری ناشی از خدشه دار شدن خوشنامی نزد مشتریان را نیزخواهد داشت. ما اینجا هستیم و مجموعه‌ای را گردآوری کرده‌ایم که خاطر اطمینان مخاطبانمان را تامین و در حد مطلوب سرویس دهی را پاسخگو باشیم.

آشپزخانه صنعتی

Why Us

چرا تیم خدمات پس از فروش ما؟

پشتیبانی در مشاوره​

پشتیبانی در مشاوره

تیم مشاور حبتور در راستای رساندن پروژه ها از گام ابتدایی تا گام انتهایی همواره همراه شماست. آنچه که بموجب آن اعتبار ما تامین میشود، انسجام و موفقیت پروژه هایمان در عرصه های بین المللی است. تیم پشتیبانی در مشاوره همواره سعی در یاری رساندن پروژه های نوپایی را دارد که نیازمند حمایت و پیگیری هستند تا بتوانند استمرار داشته و به نهایت آنچه که رضایتمندیشان را تامین میکند، برسند.

خدمات پس از فروش

شرکت کیچن تک با دارا بودن کادری مجرب و کارآزموده و با اتکا به دانش و تجربه‌ی بیش از دو دهه‌ای در زمینه تامین و تجهیز صنعت آشپزخانه، اطمینان خاطر مشتریان را در راستای بهره وری از پشتیبانی و 

خدمات پس از فروش تامین میکند؛ سعی در رسیدن به این مهم با استفاده از نیروهای متخصص و متعهد و آموزش دیده به مرحله انجام رسیده است. در این راستا رسیدن به بهترین کیفیت در کوتاهترین زمان همواره سرلوحه تیم پشتیبانی و خدمات پس از فروش ما بوده است.

خدمات پس از فروش​

بـــرای مشـــاوره و طـــراحی تمــــاس بگیــــرید


شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات کافه و رستوران، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه، رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

راه اندازی کافه روف گاردن، از طراحی آشپزخانه تا مراحل و هزینه

12 اسفند 1403
راه اندازی کافه روف گاردن یکی از جذاب‌ترین ایده‌ها برای ورود به دنیای رستوران‌داری و کافه‌داری است. این نوع کافه‌ها به دلیل فضای باز و طراحی منحصر به فرد خود، جذابیت خاصی دارند و می‌توانند تجربه‌ای متفاوت و لوکس برای مشتریان فراهم کنند. در این مقاله به بررسی مراحل راه اندازی کافه روف گاردن، هزینه‌های لازم و طراحی آشپزخانه آن خواهیم پرداخت.

راه اندازی پیتزا فروشی، آشنایی با مراحل، تجهیزات و هزینه ها

24 بهمن 1403
پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاهای سریع در سراسر جهان است که همیشه طرفداران زیادی دارد. با توجه به رشد صنعت رستوران داری و فست فودها، راه اندازی پیتزا فروشی می‌تواند یک ایده تجاری پرسود باشد. در این مقاله، به بررسی مراحل مختلف، تجهیزات مورد نیاز و هزینه‌های لازم برای راه اندازی پیتزا فروشی می‌پردازیم.

لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود

7 بهمن 1403
آگاهی از تجهیزات فست فود نقش مهمی در مدیریت بهینه و ارائه غذاهای باکیفیت دارد. انتخاب ابزار مناسب نه‌تنها سرعت و بهره‌وری را افزایش می‌دهد، بلکه موفقیت شما را در این صنعت تضمین می‌کند. در این مقاله با لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود و نکات ضروری برای تهیه لوازم فست فود آشنا خواهید شد.