شرکت حبتور

پشتیبانی و خدمات پس از فروش

Support

درباره پشتیبانی و اهمیت آن در این صنعت

امروزه اهمیت خدمات پس از فروش بر هیچکس پوشیده نیست؛ بشر امروزی نسبت به ادوار گذشته وابستگی بیشتری به تکنولوژی داشته که این خود نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری را می‌طلبد. این مساله در صنعت غذا و نوشیدنی اهمیت بسزایی دارد؛ تصور کنید به دلیل خرابی یک دستگاه یک روز خط تولید رستورانی متوقف شود، 

قطعا پیامدهای جبران ناپذیری برای کارفرمایان و صاحبان این صنعت خواهد داشت؛ پیامدهایی که علاوه بر ضرر مالی همچون افت میزان فروش، ضررهای معنوی بسیار بزرگتر و جبران ناپذیری ناشی از خدشه دار شدن خوشنامی نزد مشتریان را نیزخواهد داشت. ما اینجا هستیم و مجموعه‌ای را گردآوری کرده‌ایم که خاطر اطمینان مخاطبانمان را تامین و در حد مطلوب سرویس دهی را پاسخگو باشیم.

آشپزخانه صنعتی

Why Us

چرا تیم خدمات پس از فروش ما؟

پشتیبانی در مشاوره​

پشتیبانی در مشاوره

تیم مشاور حبتور در راستای رساندن پروژه ها از گام ابتدایی تا گام انتهایی همواره همراه شماست. آنچه که بموجب آن اعتبار ما تامین میشود، انسجام و موفقیت پروژه هایمان در عرصه های بین المللی است. تیم پشتیبانی در مشاوره همواره سعی در یاری رساندن پروژه های نوپایی را دارد که نیازمند حمایت و پیگیری هستند تا بتوانند استمرار داشته و به نهایت آنچه که رضایتمندیشان را تامین میکند، برسند.

خدمات پس از فروش

شرکت کیچن تک با دارا بودن کادری مجرب و کارآزموده و با اتکا به دانش و تجربه‌ی بیش از دو دهه‌ای در زمینه تامین و تجهیز صنعت آشپزخانه، اطمینان خاطر مشتریان را در راستای بهره وری از پشتیبانی و 

خدمات پس از فروش تامین میکند؛ سعی در رسیدن به این مهم با استفاده از نیروهای متخصص و متعهد و آموزش دیده به مرحله انجام رسیده است. در این راستا رسیدن به بهترین کیفیت در کوتاهترین زمان همواره سرلوحه تیم پشتیبانی و خدمات پس از فروش ما بوده است.

خدمات پس از فروش​

بـــرای مشـــاوره و طـــراحی تمــــاس بگیــــرید


شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات کافه و رستوران، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه، رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

تاریخچه کافه و مقایسه آن با رستوران یا کافه تریا

18 خرداد 1404
در این مقاله به بررسی تاریخچه کافه و تفاوت‌های مفهومی و ساختاری میان کافه، رستوران و کافه‌تریا می‌پردازیم و ضمن معرفی ریشه‌های تاریخی هر یک، ویژگی‌های خدماتی، فضایی و فرهنگی آن‌ها را مقایسه و به نقش اجتماعی و اقتصادی این فضاها در جوامع مختلف خواهیم پرداخت.

سرخ کن صنعتی خارجی یا ایرانی کدام بهتر است؟

20 اردیبهشت 1404
سرخ‌کن صنعتی از تجهیزات ضروری در آشپزخانه‌های رستوران، فست‌فود و کافه‌ است. در این مقاله به بررسی تفاوت سرخ‌کن‌های ایرانی و خارجی، مزایا و معایب هر کدام، برندهای معتبر موجود در بازار ایران و نکات مهم هنگام خرید پرداخته‌ایم تا انتخابی هوشمندانه داشته باشید.