طراحی آشپزخانههای صنعتی رستوران، فست فود و فودکورت
در جهان امروزی تصمیمگیری برای ابتداییترین و سادهترین کارها نیز نیازمند برنامهریزی، تفکر و پیشطراحی است. آغاز یک کسب و کار جدید در صنعت غذا نیز از این ماجرا مستثنی نیست. در این راستا آنچه که ما را بر آن داشت تا به فکر طراحی آشپزخانه های صنعتی رستوران ها باشیم، کاهش هزینههای مخاطبان جهت شروع این تجارت بود. طراحی یک آشپزخانه صنعتی میتواند شامل مباحثی همچون مدیریت زمان، کاهش تعداد نیروی انسانی، بهرهوری کامل از فضا و دستگاههای موجود، کاهش هزینههای پروژه و تسهیل در کارکرد پرسنل به وسیله تفکیک مناسب فضا باشد؛ در نتیجه فرآیند طراحی در شکلگیری یک پروژه باید از مرحله تفکیک فضا تا جانمایی تجهیزات و بهینهسازی روند حرکتی پرسنل براساس اصول و استانداردها را در برگیرد.
فرآیند طراحی آشپزخانه صنعتی