در جهان امروزی تصمیم گیری بمنظور ابتدایی ترین و ساده ترین کارها نیازمند برنامه ریزی و مستلزم تفکر و پیش طراحی میباشد، آغاز یک کسب و کار جدید در صنعت غذا نیز از این ماجرا مستثنی نیست. در این راستا آنچه که ما را بر آن داشت تا به فکر طراحی در این حوزه باشیم، کاهش هزینه های مخاطبان جهت شروع این تجارت بود. طراحی یک آشپزخانه صنعتی می تواند شامل مباحثی همچون مدیریت زمان، کاهش تعداد نیروی انسانی، بهره وری کامل از فضا و دستگاه های موجود، کاهش هزینه های پروژه و تسهیل در کارکرد پرسنل بوسیله تفکیک مناسب فضا باشد؛ در نتیجه فرآیند طراحی در شکل گیری یک پروژه باید از مرحله تفکیک فضا تا جانمایی تجهیزات و بهینه سازی روند حرکتی پرسنل براساس اصول و استانداردها را در برگیرد.