شرکت حبتور

برند کورکو
برند کورکو
coreco

کورکو

برند اسپانیایی کورکو Coreco که در هر ۵ قاره جهان دارای نمایندگی می باشد، از سال ۱۹۸۶ تا کنون در زمینه تجهیزات آشپزخانه صنعتی مشغول به فعالیت است. برند کورکو به خاطر تولید تجهیزات یخچال‌های صنعتی و مجمدان تجاری معروف است. این برند به عنوان سازنده دستگاه‌هایی برای نگهداری ایمن و موثر اقلام غذایی در محیط‌های صنعتی و تجاری شناخته می‌شود. با بیش از چهل سال تجربه در این زمینه، کورکو به عنوان رهبر در صنعت محسوب می‌شود.

محصولات کورکو شامل یخچال‌ها، فریزرها، اتاق‌های سرد و دستگاه‌های خنک‌کننده صنعتی مختلف است که به عنوان اجزای حیاتی زیرساخت‌ها در هتل‌ها، رستوران‌ها، فروشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و سایر مجموعه‌های خدماتی عمل می‌کنند. این دستگاه‌ها برای ملاقات با نیازهای گوناگون مشتریان، از جمله نیازهای نگهداری اقلام غذایی در شرایط دمایی مختلف، طراحی و ساخته شده‌اند کمپانی کورکو با توجه به نیاز مشتری و اهمیت به بهبود محیط زیست، تجهیزاتی با طراحی‌های با کیفیت در اختیارمشتریان خود قرار می دهد. این محصولات بی سرو صدا و علاقمند به محیط زیست، با استفاده از تکنولوژی جدید کم مصرف، دارای آلاینده‌های خیلی کمتر که پیوسته در آزمایشگاه های کورکو در حال تجزیه و تحلیل هستند..

products

محصولات کورکو coreco

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله کورکو، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

معرفی بهترین برند تجهیزات آشپزخانه صنعتی

27 آذر 1403
در این مقاله به معرفی و بررسی بهترین برندهای تجهیزات آشپزخانه صنعتی خواهیم پرداخت. برندهای معتبر و نام‌آشنایی چون WMF، San Marco، Sirman، Cuppone، Mareno، Lincoln، IGF، Coreco، Rational، Vitamix و Henny Penny هرکدام به دلیل ویژگی‌ها و کیفیت محصولاتشان مورد توجه صنعت آشپزخانه‌های صنعتی قرار گرفته‌اند.

راهنمای جامع تجهیزات آشپزخانه فودکورت

20 آذر 1403
فودکورت‌ها به عنوان مراکز غذایی پرطرفدار، نیاز به تجهیزات مناسب و کارآمد برای ارائه خدمات با کیفیت دارند. تجهیزات آشپزخانه فودکورت به گونه‌ای طراحی شده‌اند که می‌توانند به بهبود کارایی، افزایش سرعت سرو و حفظ کیفیت غذا کمک کنند. در این مقاله، به بررسی تجهیزات آشپزخانه فودکورت خواهیم پرداخت و نکات مهمی را در راه اندازی فودکورت بررسی خواهیم کرد.

روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه

17 آذر 1403
درصد هزینه غذا منعکس کننده قیمت آن است. هزینه غذا با میزان فروش تغییر می‌کند به همین دلیل باید از فرمولی ساده برای محاسبه قیمت بهره بگیرید تا روند اجرایی به درستی پیش برود. در این بلاگ حبتور روش ساده محاسبه درصد هزینه غذا آورده شده است.