عمارت همای، پروژهای واقع در شهر دزفول، یک کافه رستوران بینالمللی تحت مدیریت آقای راجی است. این رستوران با کانسپت داینینگ در دو طبقه طراحی شده است.
طبقه بالای عمارت همای، فضایی گرد را ارائه میدهد که با کانسپت بینالمللی خود، ترکیبی از غذاهای ایرانی و فرنگی را به مشتریان عرضه میکند. در بخش غذاهای فرنگی، منویی شامل غذاهای اروپای غربی، پیتزا، پاستا ، برگر… در نظر گرفته شده است.
آشپزخانه اصلی رستوران در طبقه زیرزمین قرار دارد. این آشپزخانه کاملاً مجهز بوده و شامل تمامی امکانات لازم برای آمادهسازی، سردخانه و انبار است. همچنین، در طبقه زیرزمین، بخشی مجزا برای سرویس دلیوری با کبابپز جداگانه در نظر گرفته شده است و طبقه بالا نیز به کافه اختصاص داده شده.
در خط پخت طبقه پایین، از دستگاههای آتالیای ترکیه استفاده شده است همچنین، برای پیتزا از فر کوپونه و برای کباب از منقل کبابی مخصوص کیچن تک سهجداره بهره گرفته شده است .دستگاه رشنال نیز از دیگر تجهیزات به کار رفته در خط پخت این مجموعه است. تمامی مراحل راه اندازی رستوان از طراحی تا تجهیز آن توسط شرکت حبتور اینترنشنال انجام شده است.