شرکت حبتور

پروژه
رستوران بابیلون

پروژه بابیلون «آ. اس. پ» که توسط شرکت حبتور طراحی و اجرا شده، سومین مغازه از سری رستوران‌های بابیلون در مجموعه «آ. اس. پ» تهران می‌باشد که در کنار دو رستوران قبلی راه اندازی شده است. کانسپت این پروژه جدید مختص غذاهای آسیایی در نظر گرفته شده و شامل یک فضای کوچک پخت به عنوان کیچن شو می‌باشد که آشپزی در آن کاملا لایو و در مقابل دید عموم انجام می‌پذیرد و یک ظرفشورخانه کوچک هم در انتهای آشپزخانه در نظر گرفته شده است. برای تجهیزات آشپزخانه رستوران از ووک، گریل، تاپینگ و تاپینگ سالاد استفاده شده و از خط پخت طرح مارنوی ایتالیا استفاده شده است که کاملا در داخل ایران طراحی و تولید شده‌اند. در این مجموعه کل خط تولید و تمامی صنایع استیل کاری و برودتی نیز به سفارش شرکت حبتور در داخل ایران طراحی و اجرا شده است.
طراحی آشپزخانه رستوران بابیلون

طراحی پلن رستوران بابیلون توسط شرکت حبتور

تیم حبتور در این پروژه همگام با مشتری از مرحله مشاوره و بازدید از پروژه، تا طراحی آشپزخانه صنعتی و نظارت بر اجرا و نصب تجهیزات و راه اندازی رستوران در کنار مشتری حضور داشته است. شروع پروژه با جلسات ابتدایی بررسی پروژه آغاز شد. سپس با توجه به مختصات جغرافیایی پروژه و ایده‌های غذایی مطرح، سعی شد تا ضمن امکان‌سنجی، کانسپت مناسب جهت هر یک از واحدهای غذایی انتخاب و به کارفرمای پروژه پیشنهاد گردد. بعد از نهایی شدن کانسپت پیشنهادی، اعضای مستقر در دپارتمان‌های حبتور فعالیت خود را به صورت مستقل و با هدف اجرای صحیح پروژه پیش بردند.

بـــرای مشـــاوره و طـــراحی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات کافه و رستوران، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه، رستوران و یا فست فود شماست. برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

Consultation

رزرو وقت مشاوره