پروژه بابیلون «آ. اس. پ» که توسط شرکت حبتور طراحی و اجرا شده، سومین مغازه از سری رستورانهای بابیلون در مجموعه «آ. اس. پ» تهران میباشد که در کنار دو رستوران قبلی راه اندازی شده است.
کانسپت این پروژه جدید مختص غذاهای آسیایی در نظر گرفته شده و شامل یک فضای کوچک پخت به عنوان کیچن شو میباشد که آشپزی در آن کاملا لایو و در مقابل دید عموم انجام میپذیرد و یک ظرفشورخانه کوچک هم در انتهای آشپزخانه در نظر گرفته شده است.
برای تجهیزات آشپزخانه رستوران از ووک، گریل، تاپینگ و تاپینگ سالاد استفاده شده و از خط پخت طرح مارنوی ایتالیا استفاده شده است که کاملا در داخل ایران طراحی و تولید شدهاند. در این مجموعه کل خط تولید و تمامی صنایع استیل کاری و برودتی نیز به سفارش شرکت حبتور در داخل ایران طراحی و اجرا شده است.