ایده اولیه
در دنیا ساختمانهای چند منظوره متشکل از واحدهای اداری، تجاری و غذایی متنوع به صورت متمرکز شکل میگیرد. مجموعهای که در آن افراد میتوانند با ترکیبی از سبکها و ذائقههای مختلف غذایی مواجه شوند و از میان آنها انتخاب نمایند. بر این پایه ایده اولیه مجموعه فرشته ۲۴ شکل گرفت.
استراتژی
در گام اول نوع مخاطب، ظرفیت و کلاس کاری قابل ارائه مبنای شکلگیری استراتژی اولیه بود. در گام دوم بر مبنای تحلیلهای پروژه و دیتابیسهای شکل گرفته در مجموعه حبتور و چشم اندازهای سرمایهگذاری و بهرهبرداری، تفکیک مجموعه به ۴ واحد متشکل از برگر شاپ(مورگن)، کافی شاپ(۲۴)، رستوران ایرانی(دیوان) و رستوران ملل(کاشی بیاز) صورت گرفت.
طرح نهایی
بر مبنای استراتژی تعریف شده و ریز فضاهای مورد نیاز هر یک از رستورانها طرح نهایی شکل گرفت. طرح نهایی شامل تعریف روندها و ارتباطات فضایی میباشد. همچنین تکمیل نقشههای چیدمان تاسیسات و دیتیلهای اجرایی خطوط پخت و کانترهای تحویل در این مرحله صورت میپذیرد.