ایده اولیه
فود کورت در یک مجموعه تجاری باعث پویایی و حضور مستمر مخاطب در مجتمع میشود.
از ارکانهای مهم در طراحی فود کورت، طراحی کانسپتهای مختلف و تعریف ایده اولیه هر یک از غرفهها در یک محیط است که در عین رقابت با هم دارای هم افزایی باشند.
استراتژی
در گام اول کانسپتهای هر غرفه بر اساس مخاطبان مجموعه و اهداف فروش هر یک از غرفهها توسط تیم مشاور مشخص شده، به کارفرما پیشنهاد و بر اساس آن طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران شروع میشود.
طرح نهایی
بر مبنای استراتژی تعریف شده و ریز فضاهای مورد نیاز هر یک از رستورانها طرح نهایی شکل گرفت. طرح نهایی شامل تعریف روندها و ارتباطات فضایی میباشد. همچنین تکمیل نقشههای چیدمان تاسیسات و دیتیلهای اجرایی خطوط پخت و کانترهای تحویل در این مرحله صورت میپذیرد.