شرکت حبتور

برند کوپونه
برند کوپونه
cuppone

کوپونه

برند Cuppone یکی از برندهای ایتالیایی است که برای تجهیزات و ماشین‌آلات پیتزا با کیفیت بالا شناخته می‌شود. این برند در سال ۱۹۷۰ توسط برادران لورنزو، لوئیچی و پائولو کوپونه راه اندازی شد تأسیس شده و خود را به عنوان یکی از برترین تولیدکنندگان در  تجهیزات آماده سازی و پخت پیتزا معرفی کرده است، با ارائه مجموعه‌ای گسترده از اجاق‌های پیتزا، غلطک‌های خمیر و سایر تجهیزات تهیه پیتزا. این برند به دلیل طراحی‌های نوآورانه، ساختار مقاوم و عملکرد قابل اعتمادش شناخته شده است. با تعهد به کیفیت و رضایت مشتری، برند Cuppone همچنان یکی از گزینه‌های ترجیحی بین سرآشپزان پیتزا و صاحبان رستوران‌ها در سراسر جهان است. پیوستگی این برند به عالیت، همراه با میراث و صنعت دست‌کاری ایتالیایی، جایگاه ثابت خود را به عنوان یک همکار قابل اعتماد در صنعت پیتزا تثبیت کرده است.

products

محصولات کوپونه cuppone

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله کوپونه، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

ترندهای طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران در سال 2024

28 آبان 1403
با توجه به تغییرات سریع در صنعت رستوران‌داری و رشد روزافزون تقاضا برای غذاهای باکیفیت، طراحی آشپزخانه صنعتی به یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت رستوران‌ها تبدیل شده است. برای بسیاری از رستوران‌ها، بهینه‌سازی فضا و راه اندازی آشپزخانه صنعتی به شکلی کارآمد و مدرن، تضمین‌کننده ارائه خدمات سریع و باکیفیت به مشتریان است. همچنین، با تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن می‌توان نه تنها بهره‌وری کارکنان را افزایش داد، بلکه تجربه دلپذیرتری را برای مشتریان فراهم کرد.

آشنایی با سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی، آنچه باید بدانید

22 آبان 1403
هنگام راه اندازی رستوران، به‌ویژه رستوران‌های بزرگ و صنعتی، کیفیت هوای داخل آشپزخانه تأثیر زیادی بر کیفیت غذا و تجربه مشتری دارد. سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی یکی از مهم‌ترین اجزای هر رستوران است که به کنترل دما، رطوبت و کیفیت هوا کمک می‌کند. در این مقاله، به بررسی اجزا، نکات طراحی و نصب سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی و استانداردهای آن می‌پردازیم.

راه اندازی کترینگ غذا

19 آبان 1403
در این مقاله با مفهوم کترینگ غذا، انواع خدماتی که ارائه می‌دهد، تفاوت‌های آن با رستوران‌های سنتی و انواع مختلف کترینگ از جمله شرکتی، مراسم ازدواج و سیار آشنا می‌شوید. همچنین، با نیازمندی‌های مختلف برای راه اندازی یک کسب‌وکار کترینگ و تجهیزات ضروری آن آشنا خواهید شد.