شرکت حبتور

برند هنی پنی
برند هنی پنی
henny-penny

هنی پنی

هنی پنی یکی از برندهای معروف که یک سازنده آمریکایی و از پیشگامان صنعت غذا و فست فود است.  به‌ویژه به خاطر تجهیزات تجاری با کیفیت بالا شناخته می‌شود.هنی پنی خود را به عنوان یک ارائه‌دهنده قابل اعتماد و نوآور با توجه به نیاز مشتریان و بازار و با توجه به محیط زیست تجهیزات خود را به روز کرده و در حال پیشرفت در این صنعت می باشد.  

یکی از محصولات برجسته هنی پنی، خط تولید فرایر آن است که به دلیل قابلیت اعتماد، کارایی و فناوری پیشرفته فرایند سرخ کردن شناخته می‌شود. این فرایر به طور منظم نتایج سرخ‌کردنی قارچی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و سایر موارد سرخ‌کردنی را ارائه می‌دهد، در حالی که مصرف انرژی و هزینه‌های عملیاتی را برای مکان‌های خدمات غذایی بهینه می‌کند.

علاوه بر فرایر، هنی پنی طیف گسترده‌ای از تجهیزات خدمات غذایی را ارائه می‌دهد از جمله فرایر فشاری، چرخ‌رو، فرهای کمبی، کابین‌های نگهداری و موارد دیگر. هر یک از این محصولات برای تامین نیازهای خواسته‌شده در آشپزخانه‌های کامرسیال طراحی شده‌اند و عملکرد، مقاومت و سهولت استفاده بالایی را ارائه می‌دهند.

products

محصولات هنی پنی henny-penny

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله هنی پنی، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

ترندهای طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران در سال 2024

28 آبان 1403
با توجه به تغییرات سریع در صنعت رستوران‌داری و رشد روزافزون تقاضا برای غذاهای باکیفیت، طراحی آشپزخانه صنعتی به یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت رستوران‌ها تبدیل شده است. برای بسیاری از رستوران‌ها، بهینه‌سازی فضا و راه اندازی آشپزخانه صنعتی به شکلی کارآمد و مدرن، تضمین‌کننده ارائه خدمات سریع و باکیفیت به مشتریان است. همچنین، با تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن می‌توان نه تنها بهره‌وری کارکنان را افزایش داد، بلکه تجربه دلپذیرتری را برای مشتریان فراهم کرد.

آشنایی با سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی، آنچه باید بدانید

22 آبان 1403
هنگام راه اندازی رستوران، به‌ویژه رستوران‌های بزرگ و صنعتی، کیفیت هوای داخل آشپزخانه تأثیر زیادی بر کیفیت غذا و تجربه مشتری دارد. سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی یکی از مهم‌ترین اجزای هر رستوران است که به کنترل دما، رطوبت و کیفیت هوا کمک می‌کند. در این مقاله، به بررسی اجزا، نکات طراحی و نصب سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی و استانداردهای آن می‌پردازیم.

راه اندازی کترینگ غذا

19 آبان 1403
در این مقاله با مفهوم کترینگ غذا، انواع خدماتی که ارائه می‌دهد، تفاوت‌های آن با رستوران‌های سنتی و انواع مختلف کترینگ از جمله شرکتی، مراسم ازدواج و سیار آشنا می‌شوید. همچنین، با نیازمندی‌های مختلف برای راه اندازی یک کسب‌وکار کترینگ و تجهیزات ضروری آن آشنا خواهید شد.