شرکت حبتور

برند هنی پنی
برند هنی پنی
henny-penny

هنی پنی

هنی پنی یکی از برندهای معروف که یک سازنده آمریکایی و از پیشگامان صنعت غذا و فست فود است.  به‌ویژه به خاطر تجهیزات تجاری با کیفیت بالا شناخته می‌شود.هنی پنی خود را به عنوان یک ارائه‌دهنده قابل اعتماد و نوآور با توجه به نیاز مشتریان و بازار و با توجه به محیط زیست تجهیزات خود را به روز کرده و در حال پیشرفت در این صنعت می باشد.  

یکی از محصولات برجسته هنی پنی، خط تولید فرایر آن است که به دلیل قابلیت اعتماد، کارایی و فناوری پیشرفته فرایند سرخ کردن شناخته می‌شود. این فرایر به طور منظم نتایج سرخ‌کردنی قارچی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و سایر موارد سرخ‌کردنی را ارائه می‌دهد، در حالی که مصرف انرژی و هزینه‌های عملیاتی را برای مکان‌های خدمات غذایی بهینه می‌کند.

علاوه بر فرایر، هنی پنی طیف گسترده‌ای از تجهیزات خدمات غذایی را ارائه می‌دهد از جمله فرایر فشاری، چرخ‌رو، فرهای کمبی، کابین‌های نگهداری و موارد دیگر. هر یک از این محصولات برای تامین نیازهای خواسته‌شده در آشپزخانه‌های کامرسیال طراحی شده‌اند و عملکرد، مقاومت و سهولت استفاده بالایی را ارائه می‌دهند.

products

محصولات هنی پنی henny-penny

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله هنی پنی، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

چگونه یک منوی فست فود حرفه‌ای طراحی کنیم؟

24 دی 1403
آیا می‌دانستید منوی فست فود شما می‌تواند مثل یک فروشنده حرفه‌ای عمل کند؟ طراحی منوی جذاب و هوشمندانه نه‌تنها مشتریان بیشتری را به سمت شما جذب می‌کند، بلکه می‌تواند فروش شما را به شکل چشمگیری افزایش دهد. در این مقاله با اصول طراحی منوی فست فود و نکات کلیدی برای موفقیت در این حوزه، از نقش آشپزخانه صنعتی گرفته تا ویژگی‌های منوی ایده‌آل و اشتباهاتی که باید از آن‌ها اجتناب کرد آشنا خواهید شد.

نحوه چیدمان تجهیزات در رستوران

18 دی 1403
چیدمان تجهیزات در رستوران به دلیل تأثیر زیادی که بر کارایی آشپزخانه و سرعت خدمات دارد، یکی از مهم‌ترین بخش‌های طراحی رستوران است. در این مقاله، به بررسی چیدمان تجهیزات مختلف آشپزخانه رستوران پرداخته و اصول طراحی و چیدمان هر بخش را به تفصیل توضیح می‌دهیم. این اصول به شما کمک می‌کند تا آشپزخانه‌ای کارآمد، ایمن و بهینه برای کارکنان و مشتریان خود ایجاد کنید