شرکت حبتور

برند رشنال
برند رشنال
rational

رشنال

برند رشنال rational اولین بار در سال ۱۹۷۶ در کشور آلمان یکی از پیشروان تولید کنندگان دستگاه‌های آشپزخانه صنعتی برای رستوران‌ها، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و صنایع غذایی دیگر است. با بیش از ۴۰ سال تجربه در فناوری آشپزی مدرن، این برند استانداردهای بالا را در کیفیت و عملکرد دستگاه‌هایش حفظ کرده و به یکی از معتبرترین برندها در این صنعت تبدیل شده است.

تنوع پخت همزمان، تنها سیستم پخت و پز به همراه ۵ حس، پیاده سازی دقیق خواسته های شما، ترکیب هوشمندانه، قدرت ۴ برابری سیستم پخت، تولید بخار تازه، مدیریت هوشمند رطوبت، سیستم شستشوی خودکار از ویژگی های فر پخت ترکیبی رشنال هستند. دستگاه‌های راشنال به دلیل طراحی مدرن، فناوری پیشرفته و کارایی بالا، شامل انواع دستگاه‌های بخارپز و فرهای گازی/برقی برای آشپزی انواع غذاها به صورت صنعتی هستند. این دستگاه‌ها ویژگی‌هایی مانند کنترل دما و زمان، تنظیمات پیش‌فرض برای غذاهای مختلف و گزینه‌های اتصال به شبکه‌های اینترنتی را ارائه می‌دهند.

products

محصولات رشنال rational

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله رشنال، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

ترندهای طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران در سال 2024

28 آبان 1403
با توجه به تغییرات سریع در صنعت رستوران‌داری و رشد روزافزون تقاضا برای غذاهای باکیفیت، طراحی آشپزخانه صنعتی به یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت رستوران‌ها تبدیل شده است. برای بسیاری از رستوران‌ها، بهینه‌سازی فضا و راه اندازی آشپزخانه صنعتی به شکلی کارآمد و مدرن، تضمین‌کننده ارائه خدمات سریع و باکیفیت به مشتریان است. همچنین، با تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن می‌توان نه تنها بهره‌وری کارکنان را افزایش داد، بلکه تجربه دلپذیرتری را برای مشتریان فراهم کرد.

آشنایی با سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی، آنچه باید بدانید

22 آبان 1403
هنگام راه اندازی رستوران، به‌ویژه رستوران‌های بزرگ و صنعتی، کیفیت هوای داخل آشپزخانه تأثیر زیادی بر کیفیت غذا و تجربه مشتری دارد. سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی یکی از مهم‌ترین اجزای هر رستوران است که به کنترل دما، رطوبت و کیفیت هوا کمک می‌کند. در این مقاله، به بررسی اجزا، نکات طراحی و نصب سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی و استانداردهای آن می‌پردازیم.

راه اندازی کترینگ غذا

19 آبان 1403
در این مقاله با مفهوم کترینگ غذا، انواع خدماتی که ارائه می‌دهد، تفاوت‌های آن با رستوران‌های سنتی و انواع مختلف کترینگ از جمله شرکتی، مراسم ازدواج و سیار آشنا می‌شوید. همچنین، با نیازمندی‌های مختلف برای راه اندازی یک کسب‌وکار کترینگ و تجهیزات ضروری آن آشنا خواهید شد.