راه کارهای عملی برای راه اندازی رستوران ایتالیایی

غذای ایتالیایی یکی از پر تقاضاترین سفارش‌ها در هر رستورانی است. شما می‌توانید از محبوبیت غذای ایتالیایی به نفع کسب و کار خود استفاده کنید و برای راه اندازی رستوران ایتالیایی سرمایه گذاری کنید. بعد از خواندن این راهنما قادر خواهید بود تا مسیر راه اندازی رستوران ایتالیایی را به بدون سردرگمی طی کنید.

راه کارهای عملی برای راه اندازی رستوران ایتالیایی

 

غذای ایتالیایی یکی از پر تقاضاترین سفارش‌های در هر رستورانی است. تقریبا همه غذاهای ایتالیایی را دوست دارند و محبوبیت این کانسپت رستورانی بی حد و مزر است. این میزان محبوبیت فاکتوری است که راه اندازی رستوران ایتالیایی را برای هر کسی یکی از جزو یکی از گزینه‌های همیشگی قرار داده است.شما می‌توانید از محبوبیت غذای ایتالیایی به نفع کسب و کار خود استفاده کنید و برای راه اندازی رستوران ایتالیایی سرمایه گذاری کنید. اگر علاقه ویژه به غذاهای ایتالیایی داشته باشید و بخواهید در عملیات اجرایی و اداره کانسپت رستوران ایتالیایی موفق عمل کنید، باید با تجهیزات خاص این رستوران به خوبی آشنا شوید.

در اینجا مقاله به راهنمای راه اندازی رستوران ایتالیایی آورده شده است. پیش نیاز این کانسپت آشنایی کامل با فرآیند راه اندازی رستوران است و بعد از خواندن این راهنما قادر خواهید بود تا مسیر افتتاح رستوران و کافه ایتالیایی را به بدون سردگمی خودتان مستقلا طی کنید. 

راه اندازی رستوران ایتالیایی: شناخت غذاهای این کشور 

یکی از مهمترین چیزی هایی که باید به خاطر بسپارید، شناخت عمیق غذاهای این کشور میتواند یکی از کلیدهای موفقیت رستوران شما باشد.این می تواند در عملی کردن ایده افتتاح رستوران و کافه به شما کمک به سزایی بکند. همیشه منوی جامع و کامل جزو یکی از فاکتورهای برتری به شمار خواهد رفت. اما باید همه چیز را با برآوردهایی که نسبت به هزینه تمام شده و میزان تقاضا هماهنگ کنید. پس شروع با منو محدود می‌تواند نقطه آغاز بسیار مناسبی باشد. آنچه مهم است انتخاب بهترین روند آماده سازی غذاهای مد نظر رستوران ایتالیایی خواهد بود.

در مجمع باید گفت که ۳ اصل در آماده سازی غذای ایتالیایی حکم فرمایی می‌کند. همین اصول سنگ بنای فاز طراحی و راه اندازی رستوران با همین کانسپت هم هستند.

۱.المان‌های مهم در آشپزی ایتالیایی: آماده کردن مواد اولیه خاص 

Battuto در آشپزی ایتالیایی ترکیبی از مواد اولیه‌ای است که به خوبی ریز شده باشند. یکی از این میکس‌های اولیه پرکاربرد پیاز ریز شده، هویچ و کرفس است. همه اینها باید در ناحیه آماده سازی هر روزه تهیه شوند و بدون پخت به غذا اضافه گردد.

ترکیب Battuto بسته به نوع غذا می‌تواند کاملا تغییر کند. مثلا میکس جعفری، سیر، زیتون و مقداری فلفل قرمز ریز شده پایه‌ای برای پخت اکثر غذاهای ایتالیایی است.

۲.استفاده از ظروف آشپزی درجه یک

ماهیتابه در آشپزی ایتالیایی معنای کاملا متفاوتی دارد. از هر فرم آن برای غذا خاصی استفاده می‌شود. مثلا از تابه‌ای که عمیق با لبه‌های آن منحنی باشد برای پخت ملایم انواع استیک استفاده می‌کنند. پاستا همیشه باید در ظرف استوانه‌ای پخته شود. این به این دلیل است که زمانی که آب به نقطه جوش می‌رسد و به آن پاستا اضافه می‌شود، دما سریع‌تر به بالاترین درجه ممکن بازگردد. همچین ظرف استوانه تمام استیل از چسبیدن پاستا به همدیگر جلوگیری می‌کند.

۳.راز آشپزی ایتالیایی: نوع سس و مقدار مناسب آن در غذا

یکی از اصل‌های مهم در آشپزی ایتالیایی این است که هر غذای به سس تنها آغشته شود و هرگز برعکس این رخ ندهد. نسبت سس باید کاملا در غذاهای مختلف مناسب باشد. مثلا برای ۵۰۰ گرم پاستا به عصاره ۱ کیلوگرم گوجه فرنگی نیاز است. کیفیت انواع سس و تازگی آن باید در تمام غذاها کاملا رعایت شود.

این ۳ اصل مهم در آشپزی ایتالیایی باید در رستورانی که از همین کانسپ پیروی می‌کند، رعایت شود. به همین دلیل باید ناحیه آماده سازی اختصاصی و تجهیزات مناسب برای راه اندازی رستوران ایتالیایی در نظر گرفته شود.

 

فاز طراحی منو در راه اندازی رستوران ایتالیایی  

در طراحی منو رستوران ایتالیایی فقط نباید نام‌های مشهور را لیست کنید، بلکه باید برای راه اندازی رستوران ایتالیایی منو را به نحوی بچینید که به هویت، بیزینس کارت شما و کسب و کارتان تبدیل شود. پس از عملی کردن ایده‌های ابتدایی کمی فراتر بروید.

هر رستوارن دار با تجربه می‌داند که با کمک منو عالی همه المان های کانسپت معنا و مفهوم تازه‌ای پیدا می‌کند و موفقیت در این کار حتمی‌تر خواهد بود. اما غذای ایتالیایی با چالش‌هایی همراه است و دلیل آن این است که در هر منطقه ای این غذاهای شناخته شده هستند.

بنابراین، ترفندهایی که با به کارگیری آن طراحی منو این کانسپت رستورانی به بهترین وجه برای راه اندازی رستورانی ایتالیایی جذاب و کاربردی خواهد شد، در این بخش آورده شده است.  

 مراقب نام‌های غذاهای ایتالیایی باشید

در طراحی منو رستورانی که از غذاهای یک کشور خاص تبعیت می‌کند، حتما نام اصلی آنها استفاده خواهد شد. واضح است که برخی از این نام‌ها شناخته شده‌اند و خیلی از آنها شاید به گوش مشتری‌های شما نخورده باشد.

در هر صورت باید از نام اصلی غذاها در منو استفاده کنید و اصلا خلاقیت را وارد این فاز کار نکنید. از طرفی تا آنجا که ممکن است غذایی را در منو رستوران ایتالیایی بگنجانید که خلاصه‌ باشد. طولانی بودن و تلفظ مشکل نام غذاهای درصد سفارش آنها را پایین می‌آورد.

  • در زیر هر آیتم منو باید خلاصه‌ توصیفی در مورد غذاهای و محتویات آن آورده شود، تا مشتری ضمن سفارش شناخت مناسبی از آیتم‌های مختلف داشته باشد.

 پاستا در منو رستوران ایتالیایی  

پاستا یکی از کلیدی‌ترین خوارکی ها در رستوران‌های ایتالیایی است. اما همه مشتریان رستوران شما تفاوت‌های بی شمار بین انواع پاستای ایتالیایی را نمی‌دانند. مثلا فرق راویالی با ترتالینی برای همه مشتری‌ها واضح نیست.

زمانی که می‌خواهید منو این کانسپت را طراحی کنید، خوب است تا برای جلوگیری از سردگرمی، آنچه که این پاستا را متفاوت می‌کند را در ابتدای توضیحات بیاورید. همچنین می‌توانید از تصویر‌های نشانگر برای هر کدام در منو استفاده کنید. این سفارش را برای مشتری ساده خواهد کرد.

 

بیشتر مطالعه کنید: راه اندازی رستوران در ۱۱ قدم 

 

راه اندازی رستوران ایتالیایی: از این اشتباهات در طراحی منو بپرهیزید

رستوران ایتالیایی می‌تواند از سد رقابت بالای این کانسپت رستورانی محبوب عبور کند، به شرطی که فرمول موفقیت همه چیز را قبل از اجرایی کردن در دست داشته باشید. یکی از فاکتورهای موفقیت در راه‌اندازی رستوران ایتالیایی تعیین جایگاه خود و مشخص کردن گروه مشتریان مد نظر است. برای انجام درست این کار باید رقبا و نیازهای خاص گروه مشتریان رستوران خود را به خوبی بشناسید.  همچنین گفتگوی بصری باید تاثیر گذار و هدفمند باشد، تا پیش روی شما در این مسیر روند مناسبی را طی کند.

در رستوران داری رقابت بالایی وجود دارد. در این کار باید مشتریان را به رستوران خود سوق دهید و لذت بردن از فضا را طوری به آنها منتقل کنید، که برای تجربه وعده‌ای دیگر به مجموعه شما قدم بگذارند.

اگر در مراحل ابتدایی بعد از راه اندازی رستوران ایتالیایی از جلب توجه مشتریان باز بمانید، شانس موفقیت در این کار به شدت پایین خواهد آمد. اکثر رستوران‌ها به همین دلیل به سرعت بسته خواهند شد، و روند صعودی رشد اتفاق نخواهد افتاد. اکثر افراد به رستوران می‌روند تا اوقات خاطره انگیزی را با همراهان خود تجربه کنند. با این وجود، خیلی از کارآفرینان مجبور به بستن رستوران می‌شوند زیرا عملکرد آنها برای مشتریان رضایت بخش نیست.

  • یکی از دلایل شکست خیلی از رستوران‌ها عدم آشنایی با اصول اولیه کارکرد این تجارت در بخش‌های مختلف هستند. به همین دلیل به سرعت از گروه رقابتی فعال کنار می‌روند و دیگر جزو انتخاب‌های مشتریان قرار نخواهند گرفت.

باور خیلی‌های این است که اگر رستوران ایتالیایی فقط غذا درجه یک سرو کند، همه چیز برای آن سودآوری خواهد داشت.کیفیت خوب سرویس و آیتم‌های منو یک اصل پایه است، اما در کنار کیفیت، باید رستوران خود را به برند تبدیل کنید تا بتوانید در طولانی مدت اعتماد مشتری‌ها را به خود جلب کنید.

بعد از راه اندازی رستوران ایتالیایی خیلی‌ها نمنی‌توانند پتانسیل مجموعه خود را به فعلیت تبدیل کنند. حتی مواد متعدد از تحقیق‌های مختلف نشان داده است که نرخ شکست در صنف رستوران داری بالا است. مثلا برطبق آنالیزی که مجله Restaurant Startup & Growth magazine انجام داده است، ۲۳ درصد از مجموعه‌های غذاخوری در همان سال اول با شکست روبرو می‌شوند.

اما همین مطالعه نشان می‌دهد که اگر با اعمال راهکار و اصول مختلف از سال اول بعد از راه اندازی کانسپت رستوران ایتالیایی عبور کنند، نرخ شکست به شدت پایین خواهد آمد و عدد آن نزدیک به صفر خواهد شد. آنچه برای راه ندازی موفق کانسپت رستوران ایتالیایی لازم است، دانستن نحوه اداره موثر آن است. باید از اشتباه‌‌هایی که دیگران مرتکب شده‌اند در سیستم مدیریت خود بپرهیزید.

  • برای مثال کارآفرین‌های ناموفق در افتتاح رستوران ایتالیایی معمولا بدون انجام تحقیق مناسب بازار و نیازهای مشتری در موقعیت خاص این ایده را عملی کرده اند.

این گروه اصلا هیچ برنامه‌ای برای تخصیص بودجه اضطراری در ذهن نداشته‌اند. این دقیقا یکی از راهکارهایی است که باید در از همان ابتدای مراحل راه اندازی رستوران ایتالیایی و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی انجام دهید تا کسب موفقیت را برای خود محتمل‌تر کنید. لازم است تا از همان ابتدای کار به فکر شناخته شدن باشید. برند رستورانی که شناخته شده باشد به سادگی رقبا را کنار خواهد زد، و حاشیه سود شما را به طرز چشمگیری بالا بالا خواهد برد.

  • همچنین، تحقیق‌ها نشان می‌دهد که هدف گیری مشتریان ضروری است. برای این کار لازم است تا سطح اقتصادی، کلاس اجتماعی و پس زمینه‌های دیگر را با حساسیت بالا در نظر داشته باشید.

باید به سوال‌های کلیدی قبل از راه اندازی رستوران ایتالیایی پاسخ دهید. در زیر همه آنچه که قبل از اجرایی شدن باید در نظر بگیرید، آورده شده است. 

 

راه اندازی رستوران ایتالیایی: فاز توسعه پلان آشپزخانه صنعتی 

آشپزخانه رستوران ایتالیایی تا حد زیادی از اصول اجرایی آشپزی فرانسه هم استفاده می‌کند. در طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران ایتالیایی اصل brigade system فرانسه به کار گرفته می‌شود.

در سیستم brigade  اعتقاد راسخ بر این است که هر منطقه آشپزخانه صنعتی باید مختص یک وظیفه کاری مشخص گردد و لوازم آشپزخانه صنعتی بر این اساس جایگذاری گردد و اشتراک کاری در فضا تا حد ممکن به حداقل برسد. بر اساس آن منطقه‌های مختلف در آشپزخانه رستوران ایتالیایی بر اساس تکنیک به کار گرفته شده، تقسیم کار و گروه بندی غذا کاملا از هم جدا می‌شوند.

در آشپزخانه صنعتی رستوران ایتالیایی همه چیز منطقه بندی می‌شود. به همین دلیل سازمان دهی در این فضا به شدت بالا خواهد رفت. پتانسیل‌های این سازماندهی کارایی را هم به طرز چشم گیری افزایش می‌دهد. همیشه برای مطمئن شدن از ساختار درست آشپزخانه صنعتی در قبل از فاز راه اندازی رستوران ایتالیایی از گروه متخصص مشاوره بگیرید و تجربیات کسانی که در تحقیق، توسعه و اجرای پلان کانسپ ایتالیایی تجربه زیادی دارند کمک بگیرید.

 منطقه آماده سازی سفارش‌های سرد و پیش غذاهای خاص این کانسپت

در غذاهای ایتالیایی پیش غذاهای تنوع بی حد و مزی دارند. این جغرافیا برای مزه‌های سرد اهمیت زیادی قائل است. بعد از نهایی کردن انتخاب کانسپت و ورود به فاز راه اندازی رستوران در چیدمان بادید منطقه اماده سازی از قبل تعین گردد. 

به همین دلیل می‌توان منطقه آماده سازی مزه‌های سرد را از پیش غذاهای گرم جدا کرد. در صورت مختصر بودن منو این دو بخش را در یک منطقه می‌شود ادغام کرد، اما آنچه اهمیت دارد تخصیص یک فضای مجزا برای آماده سازی پیش غذاها است. بخش انتقال به ظرف، ارسال سفارش به مشتری در مجاورت این قسمت قرار خواهد گرفت.

 ناحیه آماده سازی پیتزا و منطقه فر‌ها

آنچه رستوران ایتالیایی را از رستوران‌های هم گروهش جدا می‌کند، نمایشی بودن پخت و پز برخی آیتم‌ها است. رستوران ایتالیایی تجربه منحصر به فرد تماشای روند پخت انواع پیتزا را در اختیار مشتری‌ها قرار می‌دهد. از همین رو فر پیتزا و ناحیه آماده سازی آن باید در حدفاصل فرانت و بک رستوران، دقیقا در ناحیه مشترک این دو قرار داده شود. همچنین فر پیتزای باید قابلیت نمایش پخت را داشته باشد.

ناحیه ساته کردن یا تاپینگ خاص غذاهای ایتالیایی  

غذاهای ایتالیایی که در دنیا معرف شده‌اند، با نوع اصلی آن که در این کشور مرسوم است کاملا فرق می‌کنند. در حالی که غذاهای ایتالیایی اصیل در پاستای تنوع زیادی دارد در حالی در دنیا پیتزا انواع مختلفی دارد.برای اینکه راه اندازی رستوران ایتالیایی و سرو غذاهای مختلف تا آنجا که ممکن است به مشابه نوع اصیل آن شود، باید ناحیه Sauté یا تاپینگ خاص این نوع غذاها به درستی در نظر گرفته و جایگذاری شوند.

این منطقه یکی از پر استفاده ترین بخش‌های در آشپزخانه صنعتی کانسپت ایتالیایی است، به همین دلیل باید قطعا در راه اندازی رستوران ایتالیایی و پلان آن آورده شود. در اجرای ناحیه Sauté این جنبه حیاتی است که کارایی باید در سطح بالایی باشد، و در آن بتوان حداقل ۱۲ سفارش را به صورت هم زمان آماده کرد. جایگذاری صحیح ناحیه Sauté به این صورت است که یا کاملا از سایر فضا مستقل در نظر گرفته می‌شود، یا در اتصال با منطقه آماده سازی پاستا در پلان طراحی آشپزخانه صنعتی چیده می‌شود. در طراحی این بخش تجهیزات رستوران ایتالیایی و موارد خاص آن حتما باید در نظر گرفته شود. 

ناحیه آماده سازی انواع پاستا

بسته به استایل و پیچیدگی منو رستوران ایتالیایی شما، این منطقه می‌تواند به طوری طراحی شود که کاملا مستقل عمل کند. بسته به شرایط می‌توان ناحیه آماده سازی انواع پاستا ایتالیایی را بخشی از منطقه Sauté قرار داد. اگر برای راه اندازی رستوران ایتالیایی درنظر دارید تا در منو ۳ تا ۴ پاستا را بگنجانید، بهترین راهکار این است که برای آماده سازی پاستا یک منطقه کاملا جداگانه در پلان طراحی آشپزخانه صنعتی در نظر بگیرید.

ناحیه آماده سازی انواع پاستا را باید به پاستاپز رستورانی با قابلیت کارایی بالا مجهز کنید. تجهیز کردن آشپزخانه به پاستاپز حرفه‌ای باعث خواهد شد تا منطقه Sauté حجم کاری متناسبی داشته باشد. برای موفقیت در راه اندازی رستوران ایتالیایی باید اطمینان حاصل کنید که همه چیز در منو به درستی در منطقه‌های کاری مختلف بالانس شده باشد. روند اجرا و سرعت کاری در هر ناحیه باید با منطقه‌های کاری مرتبط با آن کاملا هماهنگ شود. رعایت این اصل باعث خواهد شد تا سرعت آماده سازی و کیفیت سفارش‌ها و کیفیت آن بالا برود. همین یکی از عوامل اصلی جلب رضایت مشتری‌های رستوران شما خواهد شد.  

 

استخدام آشپز حرفه، که در تهیه و آماده سازی غذاهای ایتالیایی متخصص باشد

مطمئن شوید که آشپزی را استخدام می‌کنید که حداقل چندین سال تجربه در پخت و آماده سازی غذاهای ایتالیایی دارد. هر آیتم منو باید طوری اماده سازی شود که مطلوب‌ترین تجربه ممکن را برای مشتری‌ها رقم بزند.

برای آشپز اصلی مجموعه خود استاندار بالایی داشته باشید زیرا مشتریان اغلب جذب رستورانی خواهند شد، که علاقه خاصی به یکی از غذاهای آن مجموعه دارند. با این وجود استعداد، مهارت و البته به سطح تجربه آشپز ضمن استخدام باید در نظر گرفته شود. برای راه اندازی رستوران ایتالیایی که به سرعت شناخته شود، موقعیت هم اهمیت بالایی دارد. برای انتخاب فضا با موقعیت جغرافیایی مناسب تا آنجا که می‌توانید تحقیق کنید و فعال کنونی این کاسنپ را زیر نظر بگیرید.

در کنار این بررسی کنید که دقیقا چه چیزی در منوهای و یا سرویس گروه‌های فعال کم است. چه نیاز سنجی از نظر پنهان مانده است. آن را در پلان کاری مجموعه خود بیاورید. کانسپت رستوران خود را محتاطانه با میل مشتری‌ها همسو کنید. ترافیک عبوری چه گروهی در حوزه مد نظر شما بیشتر است؟ از چه کانال‌های قصد جذب مشتری دارید؟

آیا برای مثال می‌خواهید طبقه متوسط را هدفگیری کنید؟ یا موقعیت مد نظر شما جایی است که همپوشانی خوبی با فضاهای کاری و تجاری دارد؟ باید قبل از راه اندازی رستوران ایتالیایی با تمام آن ایده‌هایی که در ذهن خودتصور کرده‌اید، مشتری‌ها را به خوبی شناسایی کنید.

بازاریابی موفق رستوران ایتالیایی می‌تواند از درگاه‌های ایستگاه‌های غذاخوری pop Up در فضاهای شلوغ و یا راه اندازی فودتراک اختصاصی برای مجموعه استفاده شود. این دو نمایده مجموعه شما در هر منطقه و فضای شلوغی خواهند شد و بهترین راه کار برای جذب مشتری‌های تازه هستند.  

راه اندازی رستوران ایتالیایی: تخصیص بودجه اضطراری  

تغییرات ناگهانی در این کسب و کار اجتناب ناپذیر است. پس بدون غافلگیری انتظار آن را داشته باشید و خود را به خوبی آماده کنید.خیلی از رستوران‌ها شروع خوبی دارند اما به بازه زمانی که در آن مشتری زیاد نیست بر می‌خورند و اداره همه چیز کاملا به هم می‌خورد. حتی شاید لازم باشد تا از جزییات مراحل راه اندازی رستوران قبل از قطعی کردن کانسپت ایتالیایی به خوبی مطلع گردید. 

راهکار هوشمندانه این است که همیشه بودجه اضطراری داشته باشید. آن را برای هر ماه کاری به روز کنید و از کافی بودن آن با توجه به روند کاری مطمئن شوید.

  • دقیقا ۹ تا ۱۰ ماه کاری طول خواهد کشید تا روند رو به رشد رستوران کاملا معکوس و منفی شود. نقطه شکست بعد از راه اندازی رستوران ایتالیایی در این بازه به طور معمول رخ می‌دهد.

بنابراین بوجه کافی داشته باشید تا این بازه بحرانی را از سر بگذارنید. اگر به فکر بحران نباشید تمام دارایی‌‎های خود را بدون برنامه ریزی مصرف خواهید کرد. نباید با دیدن استقبال روزهای اولیه بعد از افتتاح رستوران ایتالیایی خوش خیال شوید. زمان دهید تا کسب و کار شما شکل مناسب به خودش بگیرید و روند تخصص بودجه را در همه ماه‌ها با در نظر داشتن پس اندازی هدفمند مدیریت کنید.

غذاهایی که بر اساس موقعیت جغرافیای همراه با ویژگی‌های خاص یک کشور هستند، یکی از سمبل رستوران‌داری هستند. کانسپت رستوران ایتالیایی دقیقا یکی از همین استایل‌ها است. نفوذ محبوبیت این نوع رستوران در هر کشوری باعث شده است، اداره رستوران ایتالیایی را به تجارت پر سود تبدیل کند.  

خیلی از کانسپت‌های رستورانی سرخط کاری و آشپزی خود را از اصول غذاهای ایتالیایی می‌گیرند. نه تنها غذاهای ایتالیایی باب میل خیلی‌ها هستند بلکه تکنیک‌های به کار گرفته شده در فرآیند آماده سازی این غذا در کانسپ‌های رستورانی دیگر نیز استفاده می‌شود. البته که خیلی از غذاهای شناخته شده این کشور روند آماده‌سازی مشابه‌ای دارند و این راه اندازی رستوران ایتالیایی را ساده‌تر می‌کند. اما برای اینکه طعم خاص را با استاندارد بالای هر غذا همراه کنید با ظرافیت اجرایی را وارد کار کنید.

غذاهای فرانسوی بنیان گذار شروع آشپزی مدرن بوده‌اند. از طرفی غذاهای ایتالیایی سرآغاز تغییر در الگوی مصرف تقریبا همه چیز شده‌اند. با این وجود در راه اندازی رستوران ایتالیایی و طراحی آشپزخانه آن لازم است تا الزامات تکنیک‌های آشپزی و ابزارهای مورد نیاز آن را در نظر داشته باشید. طراحی و تجهیز دقیقا باید با این جنبه‌ها هماهنگ شوند.

تمام آشپزخانه‌های صنعتی به سطح یکسانی از پارامترهای طراحی از جمله، قابلیت ذخیره سازی، سادگی پاکیزگی، کارایی و اجرا ساده نیاز دارند. اما بسته به منو رستوران ایتالیایی، خط کاری در بخش پشتی می‌تواند بسته به تم رستوران تفاوت زیادی با موارد دیگر داشته باشد.

 

 توسعه کانسپت رستوران ایتالیایی : به کارگیری تبلیغات تهاجمی

برای آنکه برند رستوران ایتالیایی از بقیه شناخته شود باید از تکنیک تبلیغات تهاجمی در صورت فراهم بودن شرایط استفاده کنید. برای این کار باید پل ارتباطی مستقیمی به مشتری بزنید و در روزهای اول کاری این ارتباط را حفظ کنید. مثلا استفاده از پستر تبلیغاتی و اعلام تاریخ راه اندازی رستوران ایتالیایی و روز شروع به کار آن در موقعیت‌های مختلف یکی از راه کارهای تبلیغات تهاجمی برای جذب مشتری به رستوران خواهد بود.  

باید برای راه اندازی رستوران ایتالیایی قدم‌های استراتژیک بردارید. با این ایده کسب و کار همانند تجارت حرفه‌ای برخورد کنید و از هیچ جنبه‌ای را کوچک نبینید. موفقیت این کانسپت رستورانی در نظر گرفتن تمام جنبه ها و اداره موفق همه چالش‌های آن است. برای طراحی و راه اندازی رستوران با طبق کانسپت ایتالیایی با گروه مشاوره تخصصی حبتور در ارتباط باشید. 

 

 بیشتر مطالعه کنید: با تجهیزات رستوران ایتالیایی آشنا شوید 

 


آخرین‌های مجله
10 کانسپت کافی شاپ متمایز
10 کانسپت کافی شاپ متمایز

آن روزهایی که کافی شاپ صرفا محلی برای خرید سریع قهوه و انواع میان وعده بود، گذشته است. فضاهای کافه ها بیش از پیش متحول شده‌اند، و آنها چنان توسعه یافته اند که به محل های محبوب برای دور هم بودن و فعالیت های اجتماعی بی شماری تبدیل شده اند. انتخاب تم متمایز برای کافی شاپ می تواند به این میل مشتری ها پاسخ دهد و آن را با موفقیت روبرو کند. در ادامه با ۱۰ کانسپت پرطرافدار آشنا خواهید شد.

طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن
طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن

احتمالا با انواع قهوه، و تکنیک های رست کردن و ترفندهای باریستا آشنایی خوبی دارید و در نظر دارید تا کافی شاپ را افتتاح کنید. اما انتخاب ها برای طراحی کافی شاپ آن هم به طوری که مدرن و جذاب باشد، بی شمار است. به خصوص اگر متراژ زیادی را در اختیار نداشته باشید.

طراحی کافی شاپ برای جذب مشتری الزامی است، و یکی از مهم ترین قدم های برای شروع موفق در این کار است. هدف این است که هر رهگذری که تمایل به صرف نوشیدنی و میان وعده دارد، را به مشتری دائمی خود تبدیل کنید. برای همین باید اصول طراحی کافی شاپ را بدانید تا المان های جذاب برای مجموعه خود انتخاب نمایید. در این بلاگ حبتور با روش طراحی کافی شاپ آشنا خواهید شد.

چگونه بهترین مکان ممکن را برای راه اندازی رستوران انتخاب کنید؟
چگونه بهترین مکان ممکن را برای راه اندازی رستوران انتخاب کنید؟

موقعیت مناسب، مکان یابی دقیق، انتخاب بهترین لوکیشن همه اینها بر این واقعیت تاکید می‌کند که باید برای انتخاب مکان رستوران، راه کارهای اساسی را به کار بگیرید تا موفقیت در این کار را از همان ابتدا قطعی کنید. در این بلاگ با روش های انتخاب بهترین موقعیت رستوران آشنا شوید.

تجهیزات رستوران ایتالیایی
تجهیزات رستوران ایتالیایی

رستوران ایتالیایی با منویی از بر گرفته از رنج خاصی از غذاهای مدیترانه ای مثل  پاستا، پنه و پیتزاهای متفاوت، پذیرای مشتریان است. لازم است تا برای طبخ این نوع منو، آن هم در حجم بالا و بر طبق استایل رستوران، تجهیزات رستوران ایتالیایی اختصاصی را به کار بگیرید و کیفیت  سفارش ها را چند برابر کنید.  در این بلاگ حبتور با جزییات این نوع لوازم آشنا می ‌شوید.

مشاهده همه