preloading
بررسی ویژگی های گرمخانه غذا از تجهیزات آشپزخانه صنعتی
۵ بهمن ۱۳۹۹

گرمخانه‌ غذا یکی از تجهیزات کاربردی برای سرو سفارش‌ها در بهترین حالت ممکن و سرعت دادن به روند کار در فضای آشپزخانه صنعتی است. با شناخت ویژگی‌های کلیدی این ابزار کاربردی قادر خواهید بود تا مطلوب ترین مدل را تهیه کنید

همه چیز در مورد راه اندازی رستوران سنتی و مدیریت مرحله ای آن
۴ بهمن ۱۳۹۹

راه اندازی رستوران سنتی همیشه جذاب است و مخاطبان زیادی از آن استقبال می‌کند. رستوران‌های سنتی ایرانی ویژگی های غذاهای هر منطقه را در کنار بافت سنتی و معماری اصیل می‌گذارند و تجربه منحصر به فردی را به تمام مشتری‌ها انتقال می‌دهند.


لیست مقالات
بررسی ویژگی های گرمخانه غذا از تجهیزات آشپزخانه صنعتی

گرمخانه‌ غذا یکی از تجهیزات کاربردی برای سرو سفارش‌ها در بهترین حالت ممکن و سرعت دادن به روند کار در فضای آشپزخانه صنعتی است. با شناخت ویژگی‌های کلیدی این ابزار کاربردی قادر خواهید بود تا مطلوب ترین مدل را تهیه کنید

همه چیز در مورد راه اندازی رستوران سنتی و مدیریت مرحله ای آن

راه اندازی رستوران سنتی همیشه جذاب است و مخاطبان زیادی از آن استقبال می‌کند. رستوران‌های سنتی ایرانی ویژگی های غذاهای هر منطقه را در کنار بافت سنتی و معماری اصیل می‌گذارند و تجربه منحصر به فردی را به تمام مشتری‌ها انتقال می‌دهند.

کافه داری موفق: انواع تکنیک‌های رُست کردن یا برشته کردن قهوه

مزه‌های مختلف و خاص قهوه با تکنیک‌های مختلف رُست دانه آن و شیوه‌های دم کردن قهوه آسیاب شده ایجاد می‌شود. برای آنکه کافه شما به سرعت شناخته شود، لازم است تا این مهارت‌ متفاوت را به کار بگیرد و مزه‌های خاص را برای مشتریان تهیه ببینید.  

راه اندازی کافه رستوران مراکشی : یک ایده تازه و پرطرفدار

راه اندازی کافه رستوران مراکشی با سرو مزه‌های اصیل و سنتی بی شمار این ناحیه جغرافیایی، معنا پیدا می‌کند. ترکیبی از غذای عربی و فرانسوی چیزی است که این کانسپت را برای مشتری ها تازه و غیر منتظره خواهد کرد. با مطالعه این بلاگ از همه اصول لازم برای راه اندازی این نوع کافه رستوران مطلع شوید.

بررسی انواع گریل رستورانی : بهترین گریل های صنعتی چه ویژگی های دارند؟

دستگاه گریل رستورانی انواع مختلفی دارد از جمله گریل ذغالی، گریل گازی و گریل صفحه تخت تنها چند مدل از این ابزار حیاتی در آشپزخانه‌های صنعتی هستند. ویژگی های کاربردی هر کدام نیز متفاوت است. با آشنایی از نحوه استفاه هر کدام قادر خواهید بود تا این گروه از تجهیزات رستورانی را هوشمندانه انتخاب کنید.

لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود سیار شامل چه لوازمی می‌شود؟

لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود سیار ممکن است با توجه به منوی شما با دیگری کاملا فرق کند. به خصوص در انتخاب تجهیزات اصلی نو از ابزارهای فرعی که می‌توان نوع استفاده شده آن را هم استفاده کنید، ممکن است دچار سردرگمی شوید. با مطالعه این بلاگ با تمام تجهیزات مورد نیاز فست فود سیار آشنا شوید و با آسودگی این کسب و کار هیجان انگیز را آغاز کنید.

9 ایده جذاب و خاص برای راه اندازی فست فود سیار

فست فود سیار بخشی از فرهنگ غالب و محبوب است. هر برند فست فودی باید برای حضور قدرتمند، دستیابی خود را به مشتری‌ها هوشندانه تر کنند. یکی از راه حل‌های کاربردی شناخته شدن، راه اندازی فست فود سیار است. این حضور شما را پرنگ می‌کند و به کارتان انعطاف پذیری بالایی می‌دهد. از طرفی به کارگیری ایده‌های نو، سودآوری را برایتان حتمی می‌کند.

تجهیزات فست فود: آشنایی با لوازم مورد نیاز این کانسپت محبوب

تجهیزات فست فود یکی از تعیین کننده‌ترین کلیدها برای اداره موفق این کانسپت پرطرفدار رستورانی است.  باید به کلیه ابزار مورد نیاز این فست فود به صورت تخصصی نگاه کنید تا در بین رقبای بی شماری که در این کسب و کار فعال هستند، فاکتور برتری خود را از همان ابتدای کار در دست داشته باشید.

مدل تجاری یا بیزینس مدل برند پیتزا دومینو از چه ساختاری پیروی می‌کند؟

دومینو یکی از موفق‌ترین برندهای عرضه پیتزا در دنیا است. اما راز جذب این رنج وسیع از مشتری‌ها در سراسر دنیا چیست؟ با خواندن این مقاله، با بیزینس مدل برند پیتزای دومینو و نگاه موشکافانه به مدل تجاری این گروه آشنا شوید.

کدام فر پیتزا مناسب رستوران شما است؟ بررسی انواع فر پیتزای رستورانی

سرو پیتزای عالی برای مشتریان با تجهیزات درجه یک نیاز دارد. مهمترین این ابزارها فر پیتزا است. برای مثال بهترین فرهای پیتزا ساختاری برگرفته از تنور دارند که در آن درب کوچک و طاق قوس دار جریان هوا گرم را به مرکز و داخل هدایت می‌کنند.

در بازار، برای تهیه فر صنعتی پیتزا با مدل‌های بی شماری مواجهه خواهید شد. با مطالعه این راهنما می‌توانید مدلی را انتخاب کنید، که پاسخ گوی نیاز شما است.  

راه کارهای عملی برای راه اندازی رستوران ایتالیایی

غذای ایتالیایی یکی از پر تقاضاترین سفارش‌ها در هر رستورانی است. شما می‌توانید از محبوبیت غذای ایتالیایی به نفع کسب و کار خود استفاده کنید و برای راه اندازی رستوران ایتالیایی سرمایه گذاری کنید. بعد از خواندن این راهنما قادر خواهید بود تا مسیر راه اندازی رستوران ایتالیایی را به بدون سردرگمی طی کنید.

چطور بیزینس پلن کافه نان را به درستی طرح کنید؟

نقطه‌های پنهان هر کسب و کاری قبل از نهایی شدن همه چیز، با طرح بیزینس پلن آن کاملا آشکار می‌شود. اگر قصد افتتاح کافه بیکری را داشته باشید، بیزنس پلن کافه نان دقیقا تمام چالش‌ها را از پیش برایتان مشخص می‌کند و ریسک این کار را به شدت پایین می‌آورد.

راه اندازی کافه نان یا کافه بیکری چگونه است؟

 با راه اندازی کافه نان یا کافه بیکری می‌توانید آن را به تجارت پر بازده با احتمال موفقیت بالا تبدیل کنید. هیچ چیز بهتر از میل لاته خاص و پر عطر، با مافین گرم و تازه نیست. کسب و کار کافی شاپ همیشه با شیرینی پذیری به بهترین شکل ممکن هماهنگ می‌شوند و بازار مشتری برای آن همیشه داغ است.

رازهای کافه داری موفق : راهنمای جامع شناخت دانه های قهوه و و شیوه ترکیب آنها

شاید باور نکنید که چند نوع قهوه در دنیا وجود دارد! ترکیب هر  کدام از آنها با هم همه چیز را پیچیده‌تر هم می‌کند. اما این یکی از رازهای کافه داری موفق است که از دانستن آن نباید غافل شوید. 

قبل از راه اندازی کافی شاپ حتما این نکات اساسی را در نظر بگیرید

برای موفقیت در راه اندازی کافی شاپ، همیشه انعطاف پذیری بالایی به خرج دهید و ظرفیت تغییر را با توجه به نیاز خاص مجموعه خود داشته باشید. مهم تر اینکه از مشاوره گرفتن نترسید و از تجربیات بقیه همیشه استفاده کنید.

کافه و رستوران ابری چطور کار می‌کنند؟ همه آنچه که درمورد این ایده جدید باید بدانید

عکس‌ها، فیلم‌ها‌، برنامه ها و تقریبا هر چیزی که فکرش را بکنید در فضا ابری ذخیره می‌شود.  کسب و کار کافی شاپ و رستوران داری هم به این گروه پیوسته است و بیش از بیش همه چیز را چند هدفه و پیشرفته تر کرده است. ایده آشپزخانه صنعتی اشتراکی چیزی است، که با ایده کافه و رستوران ابری این روزها شکل گرفته است و یک حرفه پر سود و درآمد زا است.