انتخاب درست یکی انواع مدل های چیدمان آشپزخانه صنعتی یکی از المان های مهم و قلب تپنده موفقیت هر رستوران تازه تاسیسی است. اینکه چه زمانی غذا به میز سرو برسد، تجربه غذا خوردن را برای مشتری به اوقات خوش یا به زمان تلخ تبدیل می کند.
مدل های چیدمان آشپزخانه های صنعتی در نهایت تصمیم گیرنده این خواهد شد، که عملکرد کلی رستوران شما چقدر نرم و سریع خواهد بود. زمانی که روند چیدمان آشپزخانه صنعتی اصول استراتژیکی را در پی داشته باشند، کیفیت غذا در بالاترین حد خواهد بود. این مسئله باید پیوستگی خود را حفظ کند تا بتوانید تعداد مشتریان را در بالاترین حالت ممکن نگاه دارید.
اجرای کانسپ مدرن طراحی فودکورت با هدف بازسازی برند یک مجموعه تفریحی و افزایش میزان بازدید کنندگان یکی از چالش های است که در هر منطقه با پیچیدگی های خاص خودش روبرو خواهد شد.
طراحی کانسپ فود کورت به شدت فضا و جذابیت آن را تحت تاثیر خود قرار میدهد. مراکز خرید از آن دسته کسب و کارهایی هستند که در ایران و و بسیاری از کشورهایی دیگر مثل مالزی و اندونزی رشد به سرعت بالا دارند. جاکرتای اندورنزی یکی از پایتخت هایی است که بیشترین تعداد مرکز خرید را در خود در مقایسه با هر شهر دیگری در جهان دارد.
اگر بخواهید در تهران اوقات خوشی را بگذارنید حتما تمایل دارید اول از همه همه چیز را امتحان کنید بعد انتخاب های خود را اولویت بندی کنید. هر چه امکانات فضا متنوع تر باشد برگزار کردن دورهمیهای مختلف در آن محبوب تر خواهد شد. طراحی فودکورت خاص در فضایی با متراژ بالا برای شما این امکان را فراهم میکند.
با درک اطلاعات اساسی در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها دانش جامعی در این باره کسب خواهید کرد. اطلاع از این موارد برای فراهم کردن کارکرد دقیق در این فضا و بالا نگهداشتن کیفیت در هتلهای چند ستاره ضروری است.
هدف البته این است که آشپزخانهای راه اندازی کنید که با نیازهای هتل کاملا منطبق باشد، همین طور بهترین تجربه ممکن را برای میهمانان هتل فراهم کند. در اینجا راهنمای در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه هتلهای چند ستاره آورده شده است.
طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی
به هنگام راه اندازی یک رستوران و ورود به صنعت رستوران داری، افراد اغلب اهمیت طراحی و چیدمان را فراموش میکنند.
در بدترین حالت، کارآفرینان تنها زمانی به فکر ایجاد تغییر و اصلاح چیدمان آشپزخانه میافتند که عملکرد دستگاه ها و تجهیزات مختل شده و بهره برداری مطلوب به خطر افتاده است.
علاوه بر توجه ویژه به پیشبرد صحیح امور روزمره آشپزخانه، موارد دیگری نیز وجود دارند که میبایست آن ها را در ساختار آشپزخانه در نظر بگیرید.
عملکرد کامل و درست یک رستوران زمانی محقق میشود که فعالیت کارکنان، تقسیمبندی فضا، مدیریت زمان بندی عملکردها، فضای آماده سازی غذا و چیدمان و طراحی سالن غذا خوری کارآمد بوده و هماهنگ با یکدیگر فعالیت کنند.
هر روزه زنان بیشتری در صنایع F&B (غذا و نوشیدنی) در حال ایفای نقش های مدیریتی هستند. آنها راه زنان خارقالعاده ای را دنبال میکنند که در طول سالها، مسیر کسبوکار را هموار کرده و به طور مداوم در حال اثبات این امر هستند که بازار رقابتی نیازمند یک نیروی محرکه می باشد.
طبق تحقیق «زنان در محل کار» که توسط McKinsey & Company در سال 2021 صورت گرفت، طی پنج سال گذشته حضور زنان در سطوح مختلف مدیریتی افزایش قابل توجهی داشته است. در میان شرکت کنندگان در این تحقیق، 61 درصد موافق بودند که قرارگیری زنان در پستهای مدیریتی مزایای زیادی به همراه دارد، برای مثال آن ها با بررسی مداوم وضعیت کارمندان به بهتر شدن حال آنها کمک می کنند.
در اینجا هشت بانوی استثنایی در صنعت غذا و نوشیدنی معرفی می شود که داستانهایشان برای بسیاری از افراد الهامبخش بوده است.
به دست آوردن مشتریان جدید بسیار خوب است، اما چیزی که رستوران را سرپا نگه می دارد افرادی هستند که به طور مکرر به رستوران شما می آیند. این مشتریان دائمی، علاوه بر اینکه چهره های آشنا هستند، مشتریان برتر و وفادار شما نیز به حساب می آیند. بیشتر اوقات، آنها پول بیشتری نسبت به سایر مهمانان رستوران خرج می کنند و از تجربیاتشان در رابطه با رستوران مورد علاقه خود به دیگران می گویند. بر اساس یک مطالعه که توسط Bain & Company انجام شد، با حفظ مشتری تنها به میزان 5٪، سود حاصل بین 25٪ تا 95٪ افزایش می یابد.
بنابراین، اگر استراتژی کسب و کار شما صرفاً بر جذب مشتریان جدید متمرکز است ممکن است فرصت ارزشمندی را از دست دهید. ما در اینجا چهار استراتژی ثابت برای حفظ مشتری ارائه می کنیم که باعث می شود مردم در مورد رستوران شما صحبت کنند و به رستوران شما بازگردند. پس با ما همراه شوید!
محفظه های غذا به عنوان یک گزینه تحویل غذا به طور فزاینده ای محبوب شده اند. در این مقاله به چگونگی عملکرد آنها خواهیم پرداخت. به طور کلی میتوان گفت، مشتریان غذا را از رستوران های مورد علاقه خود سفارش می دهند و میتوانند آن را از یک محفظه نگهدارنده تحویل بگیرند.
قرص رشنال
کاربرد قرص رشنال در فر کامبی،
زمانی که از دستگاه فر رشنال برای پخت غذاهایی از جمله مرغ سوخاری ، برگر هات داگ ، تخم مرغ ، استیک، کنتاکی ، سوپ ، کباب ، نان ، برنج ، میگو ، ماهی ، کیک ، سبزیجات ،سیب زمینی تنوری ، کروسان و غذاهای متنوع دیگر استفاده می کنید،باید بدانید این دستگاه مانند دیگر تجهیزات نیاز به شستشو و نگهداری مناسب خواهد داشت.
شرکت رشنال علاوه بر تولید دستگاهی با این کارایی بالا، لوازم جانبی کاملی برای فرکامبی رشنال تولید و عرضه و در زمینه شستشو و نگهداری دستگاه فر کامبی رشنال ، قرص های متفاوت با کارایی متنوع ارائه کرده است.
شاید تا به حال اصطلاح " آشپزی تلفیقی" یا "فود فیوژن" را در صنعت رستوران داری یا از زبان متخصصان آشپزی شنیده باشید.
اما در واقعیت غذای فیوژن چه هست؟
بیایید به ریشهی آشپزی تلفیقی، وضعیت جنبش کنونی آن و آنچه برای این ترند در سالهای آینده پیش بینی میکنیم، نگاهی بیاندازیم.
در اصل، این اصطلاح به این معناست که مواد غذایی اولیه را از فرهنگها و نقاط مختلف جهان جمع آوری کرده و با استفاده از آنها دستورالعملها را با یکدیگر ادغام کنید. این تکنیک برای ساختن طعمهای جدید و ارائه غذاهای خاص به مشتریان است که جای دیگری نمیتوانند مشابه آن را پیدا کنند. غذای تلفیقی تاریخچهی پیچیده ای دارد که منشا آن را به راحتی نمیتوان مشخص کرد.
شاید تا به حال اصطلاح " آشپزی تلفیقی" یا "فود فیوژن" را در صنعت رستوران داری یا از زبان متخصصان آشپزی شنیده باشید.
اما در واقعیت غذای فیوژن چه هست؟
بیایید به ریشهی آشپزی تلفیقی، وضعیت جنبش کنونی آن و آنچه برای این ترند در سالهای آینده پیش بینی میکنیم، نگاهی بیاندازیم.
در اصل، این اصطلاح به این معناست که مواد غذایی اولیه را از فرهنگها و نقاط مختلف جهان جمع آوری کرده و با استفاده از آنها دستورالعملها را با یکدیگر ادغام کنید. این تکنیک برای ساختن طعمهای جدید و ارائه غذاهای خاص به مشتریان است که جای دیگری نمیتوانند مشابه آن را پیدا کنند. غذای تلفیقی تاریخچهی پیچیده ای دارد که منشا آن را به راحتی نمیتوان مشخص کرد.
قرص رشنال
کاربرد قرص رشنال در فر کامبی،
زمانی که از دستگاه فر رشنال برای پخت غذاهایی از جمله مرغ سوخاری ، برگر هات داگ ، تخم مرغ ، استیک، کنتاکی ، سوپ ، کباب ، نان ، برنج ، میگو ، ماهی ، کیک ، سبزیجات ،سیب زمینی تنوری ، کروسان و غذاهای متنوع دیگر استفاده می کنید،باید بدانید این دستگاه مانند دیگر تجهیزات نیاز به شستشو و نگهداری مناسب خواهد داشت.
شرکت رشنال علاوه بر تولید دستگاهی با این کارایی بالا، لوازم جانبی کاملی برای فرکامبی رشنال تولید و عرضه و در زمینه شستشو و نگهداری دستگاه فر کامبی رشنال ، قرص های متفاوت با کارایی متنوع ارائه کرده است.
محفظه های غذا به عنوان یک گزینه تحویل غذا به طور فزاینده ای محبوب شده اند. در این مقاله به چگونگی عملکرد آنها خواهیم پرداخت. به طور کلی میتوان گفت، مشتریان غذا را از رستوران های مورد علاقه خود سفارش می دهند و میتوانند آن را از یک محفظه نگهدارنده تحویل بگیرند.
به دست آوردن مشتریان جدید بسیار خوب است، اما چیزی که رستوران را سرپا نگه می دارد افرادی هستند که به طور مکرر به رستوران شما می آیند. این مشتریان دائمی، علاوه بر اینکه چهره های آشنا هستند، مشتریان برتر و وفادار شما نیز به حساب می آیند. بیشتر اوقات، آنها پول بیشتری نسبت به سایر مهمانان رستوران خرج می کنند و از تجربیاتشان در رابطه با رستوران مورد علاقه خود به دیگران می گویند. بر اساس یک مطالعه که توسط Bain & Company انجام شد، با حفظ مشتری تنها به میزان 5٪، سود حاصل بین 25٪ تا 95٪ افزایش می یابد.
بنابراین، اگر استراتژی کسب و کار شما صرفاً بر جذب مشتریان جدید متمرکز است ممکن است فرصت ارزشمندی را از دست دهید. ما در اینجا چهار استراتژی ثابت برای حفظ مشتری ارائه می کنیم که باعث می شود مردم در مورد رستوران شما صحبت کنند و به رستوران شما بازگردند. پس با ما همراه شوید!
هر روزه زنان بیشتری در صنایع F&B (غذا و نوشیدنی) در حال ایفای نقش های مدیریتی هستند. آنها راه زنان خارقالعاده ای را دنبال میکنند که در طول سالها، مسیر کسبوکار را هموار کرده و به طور مداوم در حال اثبات این امر هستند که بازار رقابتی نیازمند یک نیروی محرکه می باشد.
طبق تحقیق «زنان در محل کار» که توسط McKinsey & Company در سال 2021 صورت گرفت، طی پنج سال گذشته حضور زنان در سطوح مختلف مدیریتی افزایش قابل توجهی داشته است. در میان شرکت کنندگان در این تحقیق، 61 درصد موافق بودند که قرارگیری زنان در پستهای مدیریتی مزایای زیادی به همراه دارد، برای مثال آن ها با بررسی مداوم وضعیت کارمندان به بهتر شدن حال آنها کمک می کنند.
در اینجا هشت بانوی استثنایی در صنعت غذا و نوشیدنی معرفی می شود که داستانهایشان برای بسیاری از افراد الهامبخش بوده است.
طراحی کاربردی آشپزخانه های صنعتی
به هنگام راه اندازی یک رستوران و ورود به صنعت رستوران داری، افراد اغلب اهمیت طراحی و چیدمان را فراموش میکنند.
در بدترین حالت، کارآفرینان تنها زمانی به فکر ایجاد تغییر و اصلاح چیدمان آشپزخانه میافتند که عملکرد دستگاه ها و تجهیزات مختل شده و بهره برداری مطلوب به خطر افتاده است.
علاوه بر توجه ویژه به پیشبرد صحیح امور روزمره آشپزخانه، موارد دیگری نیز وجود دارند که میبایست آن ها را در ساختار آشپزخانه در نظر بگیرید.
عملکرد کامل و درست یک رستوران زمانی محقق میشود که فعالیت کارکنان، تقسیمبندی فضا، مدیریت زمان بندی عملکردها، فضای آماده سازی غذا و چیدمان و طراحی سالن غذا خوری کارآمد بوده و هماهنگ با یکدیگر فعالیت کنند.
کریمه لوپز بانوی تاثیرگذار صنعت غذا و سرآشپز رستوران معروف گوچی آستریا که با تلاش و پشت کار و اعتقاد به اصل برابری و با رویکردی آرام و آزاد، عنوان بهترین سرآشپز زن جهان را از آن خود کرده و اعتقاد دارد زنان باید با یکدیگر متحد شوند و همیشه از یکدیگر حمایت کنند. در حال حاضر، هیچ داستان موفقیتی جذاب تر از داستان بانوی سرآشپز مکزیکی «کریمه لوپز» نیست. اما در پس موفقیت خیره کننده او چه چیزی نهفته است و چه چیزی او را به یک فرد تاثیر گذار تبدیل می کند؟
ایدههای کاربردی در جهت داشتن یک افتتاحیه مناسب برای رستورانتان
ربات ها به انسان این قابلیت را میدهند تا از انجام کارهای تکراری رهایی یابند. درهرحال با ورود به فضای همکاری با رباتها، به حمایت مستقیم از انسان ها میپردازیم. پیشبینی میشود در آینده رباتها با فضای آشپزخانه ترکیب شده و همچون دیگر وسایل کاربرد خاص و ویژهای پیدا کنند.در این مقاله به سناریوهای متفاوتی که ربات به انسان کمک میکند اشاره میکنیم، سپس چالشها و مزیتهای ورود رباتها به فضای آشپزخانه را مشخص خواهیم کرد.
فقدان اقدامات پیشگیرانه موثر میتواند به بیماریها و حوادث ناشی از کار منجر شود. برای شناسایی و کاهش این خطرات، ماتریس GUT با تعیین میزان «ضرورت»، «فوریت» و «اهمیت» مشکلات، آنها را اولویت بندی میکند. در این مقاله ماتریسی مطرح شده که در آن خطرات زیست محیطی موجود در آشپزخانه صنعتی یک بیمارستان دانشگاهی بررسی میشود.
با درک اطلاعات اساسی در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتل ها دانش جامعی در این باره کسب خواهید کرد. اطلاع از این موارد برای فراهم کردن کارکرد دقیق در این فضا و بالا نگهداشتن کیفیت در هتلهای چند ستاره ضروری است.
هدف البته این است که آشپزخانهای راه اندازی کنید که با نیازهای هتل کاملا منطبق باشد، همین طور بهترین تجربه ممکن را برای میهمانان هتل فراهم کند. در اینجا راهنمای در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه هتلهای چند ستاره آورده شده است.
در متن زیر به صورت مختصر به تاریخچه پیتزا و پیدایش اولیه آن می پردازیم.
اسم پیتزا یادآور کشور ایتالیا و شهرناپل است. این غذای پرطرفدار برای تبدیل شدن به یک غذای بین المللی راه طولانی را پیموده است.
گوشت گاو یکی از غذاهای مورد علاقه بشر از زمان های خیلی دور است و همچنان یکی از پر مصرف ترین و پرطرفدارترین انواع گوشتها می باشد. اما برش های مختلف گوشت گاو بر چه اساسی ومنشا آن از کجا بوده است؟ یک استیک خوب چه ویژگی هایی دارد؟ مطلب زیر توسط کارشناسی به نام اتو Otto به انواع استیک و کیفیت و نحوه برش آن پرداخته است.
این روزها بسیار دیده می شود که افراد باقی مانده غذای خود را فریز کرده و مجدد آن را مصرف می کنند. اگر چه در برخی موارد، این کار اشکالی ندارد اما گاهی سلامت افراد را تهدید می کند. به گفته متخصصان نگه داری باقی مانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی برای بدن به همراه دارد. واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارد.
درصد هزینه غذا منعکس کننده قیمت آن است. هزینه غذا با میزان فروش تغییر میکند به همین دلیل باید از فرمولی ساده برای محاسبه قیمت بهره بگیرید تا روند اجرایی به درستی پیش برود. در این بلاگ حبتور روش ساده محاسبه درصد هزینه غذا آورده شده است.
برای مثال در طراحی رستورانی استاندارد پوشش سطح دیوار سالنهاى پذیرایى باید ضمن دارا از کف تا زیر سقف از مصالح مقاوم، صاف، بدون فرورفتگى و شکاف و قابل شستشو باشد. در ادامه ویژگی های مهم که باید ضمن طراحی و راه اندازی رستوران در نظر داشته باشید آورده شده است.