شرکت حبتور

طراحی پلان آشپزخانه رستوران

9 آذر 1404
طراحی پلان آشپزخانه رستوران یکی از مهم‌ترین مراحل در راه‌اندازی یک کسب‌وکار غذایی موفق است. در این مقاله، تمام نکاتی که باید قبل از طراحی پلان رستوران بدانید را به‌صورت کاربردی و حرفه‌ای بررسی می‌کنیم.

درباره صنعت قهوه این حقیقت را می‌دانستید؟

25 آبان 1404
صنعت قهوه نه تنها نوشیدنی محبوب جهان است، بلکه تأثیر شگفت‌انگیزی بر اختراعات، سلامت انسان‌ها و اقتصاد جهانی دارد. قهوه باعث خلق وب‌کم شد، به حمایت از ورزشکاران برزیلی کمک کرد و با فواید سلامتی متعدد، میلیون‌ها نفر را در معیشت خود شریک می‌کند.

طرح توجیهی راه اندازی کافه ‌رستوران

6 آبان 1404
این طرح توجیهی به بررسی گام‌به‌گام مراحل راه اندازی یک کافه رستوران موفق می‌پردازد از تحلیل بازار و طراحی فضا تا انتخاب منو، تجهیزات و آموزش کارکنان و راهکارهایی علمی برای سودآوری پایدار در این کسب‌وکار ارائه می‌دهد.

فر سالامندر چیست؟

29 شهریور 1404
سالامندر یک دستگاه پخت‌وپز همه‌کاره است که با حرارت بالا غذاها را گریل، برشته یا کاراملی می‌کند و فضای فر اصلی را آزاد نگه می‌دارد. این دستگاه برای رستوران‌ها و کافه‌ها، با مدل‌های برقی و گازی، گزینه‌ای ایده‌آل برای پخت سریع و دقیق است.

هزینه راه اندازی کافه رستوران

20 خرداد 1404
هزینه راه اندازی کافه رستوران به عوامل مختلفی مانند متراژ کافه رستوران، موقعیت مکانی، تجهیزات و لوازم مورد نیاز و هزینه‌های جاری بستگی دارد. در این مقاله، به بررسی جامع و دقیق تمامی هزینه‌های مربوط به تاسیس کافه رستوران خواهیم پرداخت.

تاریخچه کافه و مقایسه آن با رستوران یا کافه تریا

18 خرداد 1404
در این مقاله به بررسی تاریخچه کافه و تفاوت‌های مفهومی و ساختاری میان کافه، رستوران و کافه‌تریا می‌پردازیم و ضمن معرفی ریشه‌های تاریخی هر یک، ویژگی‌های خدماتی، فضایی و فرهنگی آن‌ها را مقایسه و به نقش اجتماعی و اقتصادی این فضاها در جوامع مختلف خواهیم پرداخت.