10 کانسپت کافی شاپ متمایز
۲۴ فروردین ۱۴۰۰

آن روزهایی که کافی شاپ صرفا محلی برای خرید سریع قهوه و انواع میان وعده بود، گذشته است. فضاهای کافه ها بیش از پیش متحول شده‌اند، و آنها چنان توسعه یافته اند که به محل های محبوب برای دور هم بودن و فعالیت های اجتماعی بی شماری تبدیل شده اند. انتخاب تم متمایز برای کافی شاپ می تواند به این میل مشتری ها پاسخ دهد و آن را با موفقیت روبرو کند. در ادامه با ۱۰ کانسپت پرطرافدار آشنا خواهید شد.

طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن
۲۲ فروردین ۱۴۰۰

احتمالا با انواع قهوه، و تکنیک های رست کردن و ترفندهای باریستا آشنایی خوبی دارید و در نظر دارید تا کافی شاپ را افتتاح کنید. اما انتخاب ها برای طراحی کافی شاپ آن هم به طوری که مدرن و جذاب باشد، بی شمار است. به خصوص اگر متراژ زیادی را در اختیار نداشته باشید.

طراحی کافی شاپ برای جذب مشتری الزامی است، و یکی از مهم ترین قدم های برای شروع موفق در این کار است. هدف این است که هر رهگذری که تمایل به صرف نوشیدنی و میان وعده دارد، را به مشتری دائمی خود تبدیل کنید. برای همین باید اصول طراحی کافی شاپ را بدانید تا المان های جذاب برای مجموعه خود انتخاب نمایید. در این بلاگ حبتور با روش طراحی کافی شاپ آشنا خواهید شد.


لیست مقالات
10 کانسپت کافی شاپ متمایز

آن روزهایی که کافی شاپ صرفا محلی برای خرید سریع قهوه و انواع میان وعده بود، گذشته است. فضاهای کافه ها بیش از پیش متحول شده‌اند، و آنها چنان توسعه یافته اند که به محل های محبوب برای دور هم بودن و فعالیت های اجتماعی بی شماری تبدیل شده اند. انتخاب تم متمایز برای کافی شاپ می تواند به این میل مشتری ها پاسخ دهد و آن را با موفقیت روبرو کند. در ادامه با ۱۰ کانسپت پرطرافدار آشنا خواهید شد.

طراحی کافی شاپ به شیوه خلاقانه و مدرن

احتمالا با انواع قهوه، و تکنیک های رست کردن و ترفندهای باریستا آشنایی خوبی دارید و در نظر دارید تا کافی شاپ را افتتاح کنید. اما انتخاب ها برای طراحی کافی شاپ آن هم به طوری که مدرن و جذاب باشد، بی شمار است. به خصوص اگر متراژ زیادی را در اختیار نداشته باشید.

طراحی کافی شاپ برای جذب مشتری الزامی است، و یکی از مهم ترین قدم های برای شروع موفق در این کار است. هدف این است که هر رهگذری که تمایل به صرف نوشیدنی و میان وعده دارد، را به مشتری دائمی خود تبدیل کنید. برای همین باید اصول طراحی کافی شاپ را بدانید تا المان های جذاب برای مجموعه خود انتخاب نمایید. در این بلاگ حبتور با روش طراحی کافی شاپ آشنا خواهید شد.

چگونه بهترین مکان ممکن را برای راه اندازی رستوران انتخاب کنید؟

موقعیت مناسب، مکان یابی دقیق، انتخاب بهترین لوکیشن همه اینها بر این واقعیت تاکید می‌کند که باید برای انتخاب مکان رستوران، راه کارهای اساسی را به کار بگیرید تا موفقیت در این کار را از همان ابتدا قطعی کنید. در این بلاگ با روش های انتخاب بهترین موقعیت رستوران آشنا شوید.

تجهیزات رستوران ایتالیایی

رستوران ایتالیایی با منویی از بر گرفته از رنج خاصی از غذاهای مدیترانه ای مثل  پاستا، پنه و پیتزاهای متفاوت، پذیرای مشتریان است. لازم است تا برای طبخ این نوع منو، آن هم در حجم بالا و بر طبق استایل رستوران، تجهیزات رستوران ایتالیایی اختصاصی را به کار بگیرید و کیفیت  سفارش ها را چند برابر کنید.  در این بلاگ حبتور با جزییات این نوع لوازم آشنا می ‌شوید.

طراحی خط پخت با اجاق های صنعتی مارنو Mareno

طراحی خط پخت در آشپزخانه صنعتی رستوران می تواند حجم کاری را در چند منطقه متمرکز و سایر نواحی را از ترافیک انسانی آزاد نماید. اجاق گازی های مارنو ایتالیا با پخت ترکیبی گازی و برقی بر اساس نقشه آشپزخانه صنعتی ساخته می شوند. کیفیت و کارایی بالا این برند در خط پخت رستوران آن را به یکی از تجهیزات بی رقیب تبدیل کرده است. در این بلاگ حبتور با نحوه طراحی و کارکرد خط پخت مارنو آشنا شوید.

لیست جامع مجوزهای مورد نیاز راه اندازی رستوران و کافه

برای راه اندازی رستوران به مجوزهای مختلفی نیاز است. اما ممکن است بر طبق ویژگی مجموعه مد نظر شما به همه، یا صرفا فقط چند مورد از این مجوزها نیاز داشته باشید. در این بلاگ حبتور با مجوزهای مورد نیاز برای رستوران و کافه و شرایط اخذ هر کدام آشنا خواهید شد.

۵ مثال پلان طراحی آشپزخانه صنعتی و ناحیه مشتریان رستوران

طراحی پلان رستوران چه در بخش آشپزخانه صنعتی و چه در ناحیه مشتریان در واقع نقشه فضای فیزیکی رستوران شما است. زمانی که به خوبی طراحی شده باشد، می تواند حاشیه سود مجموعه را بالا نگه دارد. در این بلاگ حبتور ۵ نمونه پلان بر اساس طراحی فضاهای مختلف آورده شده است. 

ایده های تازه رستوران و ترندهای غذا در سال 2021

سال ۲۰۲۰ اصلا سال معمولی نبود و همین موج غذا و رستوران و کافه داری را به طور کل متحول کرد. در سال ۲۰۲۱ و روز های بعد از آن همه چیز باید متحول شود و کم و کاستی ها تا آنجا که ممکن است، جبران شود تا موفقیت کسب و کار خود را قطعی نمایید. در اینجا ۱۰ ایده برتر را آورده شده است تا شما را در تازه کردن همه چیز، همراهی نمایید.

فودهال تفسیری مدرن از کانسپت فودکورت

توسعه دهنده های فودهال این ظرفیت را فراهم کرده اند تا آیتم های خاص برند های فعال به فضای این چنینی آورده و البته نسخه بهتری از آن غذا ها سرو  شود.  این کانسپت دقیقا بر روی همین متمرکز است. هر مجموعه می تواند پرفروش ترین آیتم خود را متفاوت تر در فود هال به فروش برساند. هیچ شکی نیست که با این رویکرد ساخت، فود هال به عادات غذایی افراد هم شکل می‌دهد. رستوران هایی با رنج قیمتی میانه، بازار را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند و همه چیز را برای مخاطبین جذاب تر می‌کنند. 

روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه

درصد هزینه غذا منعکس کننده قیمت آن است. هزینه غذا با میزان فروش تغییر می‌کند به همین دلیل باید از فرمولی ساده برای محاسبه قیمت بهره بگیرید تا روند اجرایی به درستی پیش برود. در این بلاگ حبتور روش ساده محاسبه درصد هزینه غذا آورده شده است. 

استاندارد های طراحی رستوران: حداقل متراژ مورد نیاز و ارتفاع سقف آشپزخانه صنعتی

برای مثال در طراحی رستورانی استاندارد پوشش سطح دیوار سالنهاى پذیرایى باید ضمن دارا از کف تا زیر سقف از مصالح مقاوم، صاف، بدون فرورفتگى و شکاف و قابل شستشو باشد. در ادامه ویژگی های مهم که باید ضمن طراحی و راه اندازی رستوران در نظر داشته باشید آورده شده است.

کانسپت رستوران به چه معنا است؟

اين روز ها كلمه كانسپت از تمام راه انداز ها، مشاوران ، سرآشپزان و اينفلوئنسر ها و البته متولیان مشاغل فوق در صنعت خوراك و نوشيدنى به راحتى شنيده مى شود و هركدام تفسير خود را از اين كلمه دارند. در این بلاگ حبتور با مفهوم کانسپت رستوران و روش انتخاب درست آن آشنا شوید.

راه اندازی رستوران ترکی و تجربه دیگری از غذای اصیل

نام تخصصی یک کانسپت غذایی گاهی اوقات شامل یک شهر یا منطقه است ، چه در ترکیه و چه در خارج از آن ، و ممکن است به روش خاص یا مواد استفاده شده در آن منطقه اشاره شده باشد. به عنوان مثال ، تفاوت کباب اورفا با کباب آدانا ضخامت سیخ و مقدار فلفل تند موجود در کباب است. کباب اورفا از ادویه و ضخامت کمتری نسبت به کباب آدانا برخوردار است. در ادامه در این بلاگ حبتور با کانسپت رستوران ترکی رو روش راه اندازی آن آشنا شوید.

نگاهی به بیزینس مدل دانکین دونات : کسب درآمد این برند از چه کانال هایی است؟

دانکین دنات چهارمین برند بر طبق کانسپت کافه هایی با سرویس سریع در جهان است. نوشیدنی هایی بر پایه قهوه و انواع نان و شیرینی های خاص دانکین دنات جزو شناخته شده ترین ها در دنیا می باشند.

این برند در بیش از ۳۳ کشور فعالیت می‌کند و بیش از ۱۰ هزار شعبه در سراسر دنیا دارد. در این بلاگ از جزییات کانال های درآمدی و بیزنیس مدل دانکین دنات مطلع شوید.  

انتخاب بهترین تجهیزات کافه نان

انتخاب بهترین تجهیزات، آنهایی که دقیقا با کافه نان شما هماهنگی لازم را داشته باشد کار ساده‌ای نیست. این اهمیت دارد که نه تنها به آنچه که در مجموعه آماده و فرآوری می‌شود، فکر کنید بلکه باید حداقل میزان تولید روز را از هم قبل مشخص نمایید. هر دو این عوامل در انتخاب تجهیزات کافه نان نقش اساسی بازی خواهند کرد.

طراحی پلان بیکری : چه چیدمانی با فضای شما هماهنگ است؟

راه اندازی قنادی مدرن، بیکری و یا کافه نان هر کدام که انتخاب شما باشد در هر صورت همه چیز به طراحی اختصاصی بر اساس فضای موجود متکی خواهد بود. به جز این موضوع طراحی پلان بیکری اصولی، با در نظر گرفتن تمام نیازمندی ها به فاکتورهای کلیدی دیگری نیز بستگی دارد. در این بلاگ با شیوهای مرسوم طراحی پلان بیکری، و به حداکثر رساندن کارایی در فضا آشنا خواهید شد.