راه اندازی سوخاری کیلویی، راهنمای جامع برای شروع یک کسب و کار پرسود
17 اردیبهشت 1403
راه اندازی سوخاری کیلویی، فرصتی برای کسب و کاری پر سود است. قبل از تاسیس مغازه سوخاری کیلویی بهتر است با مراحل، تجهیزات، منو و هزینه آن آشنا شوید.
محاسبه هزینه های ثابت و متغییر رستوران به ساده ترین روش
10 اردیبهشت 1403
برای آنکه هزینه های رستوران را به درستی مدیریت کنید، ابتدا باید با روش محاسبه اصولی آشنا شوید.
تجهیزات فست فود: آشنایی با لوازم مورد نیاز این کانسپت محبوب
27 فروردین 1403
تجهیزات فست فود یکی از تعیین کنندهترین کلیدها برای اداره موفق این کانسپت پرطرفدار رستورانی است.
معرفی انواع استیک
14 فروردین 1403
گوشت گاو یکی از غذاهای مورد علاقه بشر از زمان های خیلی دور است و همچنان یکی از پر مصرف ترین و پرطرفدارترین انواع گوشتها می باشد.
صفر تا صد راه اندازی فست فود
14 اسفند 1402
شاید شما هم به فکر راه اندازی رستوران و یا فست فود خود افتاده باشید. دنیای جذاب و پر ماجرای رستوران داری میتواند تجاربی هیجانانگیز و البته چالش برانگیز را برای شما رقم بزند.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی هتل چیست؟
10 اسفند 1402
با درک اطلاعات اساسی در مورد تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه صنعتی هتلها دانش جامعی در این باره کسب خواهید کرد.
راه اندازی رستوران
2 اسفند 1402
اگر به فکر تاسیس و راه اندازی رستوران خود هستید و تمایل دارید دارایی خود را هدفمند سرمایه گذاری کنید این مطلب را تا آخر بخوانید.
روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه
30 بهمن 1402
درصد هزینه غذا منعکس کننده قیمت آن است. هزینه غذا با میزان فروش تغییر میکند به همین دلیل باید از فرمولی ساده برای محاسبه قیمت بهره بگیرید تا روند اجرایی به درستی پیش برود. در این بلاگ حبتور روش ساده محاسبه درصد هزینه غذا آورده شده است.
اصول طراحی آشپزخانه صنعتی
23 بهمن 1402
به هنگام راه اندازی یک رستوران و ورود به صنعت رستوران داری، افراد اغلب اهمیت طراحی و چیدمان را فراموش میکنند.
هزینه راه اندازی کافه رستوران
26 دی 1402
هزینه راه اندازی کافه رستوران به عوامل مختلفی مانند متراژ کافه رستوران، موقعیت مکانی، تجهیزات و لوازم مورد نیاز و