شرکت حبتور

برند هنی پنی
برند هنی پنی
henny-penny

هنی پنی

هنی پنی یکی از برندهای معروف که یک سازنده آمریکایی و از پیشگامان صنعت غذا و فست فود است.  به‌ویژه به خاطر تجهیزات تجاری با کیفیت بالا شناخته می‌شود.هنی پنی خود را به عنوان یک ارائه‌دهنده قابل اعتماد و نوآور با توجه به نیاز مشتریان و بازار و با توجه به محیط زیست تجهیزات خود را به روز کرده و در حال پیشرفت در این صنعت می باشد.  

یکی از محصولات برجسته هنی پنی، خط تولید فرایر آن است که به دلیل قابلیت اعتماد، کارایی و فناوری پیشرفته فرایند سرخ کردن شناخته می‌شود. این فرایر به طور منظم نتایج سرخ‌کردنی قارچی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و سایر موارد سرخ‌کردنی را ارائه می‌دهد، در حالی که مصرف انرژی و هزینه‌های عملیاتی را برای مکان‌های خدمات غذایی بهینه می‌کند.

علاوه بر فرایر، هنی پنی طیف گسترده‌ای از تجهیزات خدمات غذایی را ارائه می‌دهد از جمله فرایر فشاری، چرخ‌رو، فرهای کمبی، کابین‌های نگهداری و موارد دیگر. هر یک از این محصولات برای تامین نیازهای خواسته‌شده در آشپزخانه‌های کامرسیال طراحی شده‌اند و عملکرد، مقاومت و سهولت استفاده بالایی را ارائه می‌دهند.

products

محصولات هنی پنی henny-penny

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله هنی پنی، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

چالش های راه اندازی رستوران

14 آبان 1403
مالکین یا مدیران رستورانها هر روزه با چالش‌های متفاوتی رو به رو هستند که لازمست با آگاهی و دانش بر این چالش‌ها غلبه کنند. در این مقاله به ده مورد از چالش های راه اندازی رستوران اشاره می‌نماییم.

راه اندازی ساندویچ فروشی موفق

17 مهر 1403
در این مقاله با مراحل راه اندازی ساندویچی، از انتخاب موقعیت و تجهیزات مورد نیاز تا طراحی منو و استراتژی‌های بازاریابی آشنا خواهید شد. همچنین نکات کلیدی برای موفقیت در این کسب‌وکار جذاب و پرسود را بررسی می‌کنیم.

استانداردهای طراحی آشپزخانه صنعتی

4 مهر 1403
بررسی استانداردهای طراحی آشپزخانه صنعتی که شامل اصولی برای بهره‌وری بهینه، ایمنی و سهولت در نظافت و نظارت است. رعایت این اصول، آشپزخانه‌ای کارآمد و متناسب با نیازهای روز ایجاد می‌کند.