ایده اولیه
هتلهای کوچک و بوتیک هتلها نقش مهمی در پاسخگویی به نیازهای مسافران و توریستها دارند. واحدهای غذایی موجود در این نوع هتلها در عین دارا بودن استانداردهای بین المللی دارای رنگ و بوی بومی میباشد.
استراتژی
بررسی و تحلیل دقیق منطقه جغرافیایی و تعریف روندها با در نظر گرفتن استانداردها از دغدغههای اصلی تیم طراحی بوده است. طراحی بوفه صبحانه جهت سرویس دهی در زمان صبح و راه اندازی رستوران ایتالیایی، ایرانی، کافیشاپ و فضاهای عمومی غذایی جهت سرویس دهی در مناسبتهای خاص از سناریوهای تعریف شده در فرآیند طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران و اجرا بوده است.
طرح نهایی
بر مبنای استراتژی تعریف شده و ریز فضاهای مورد نیاز هر یک از ر
بر مبنای استراتژی تعریف شده و ریز فضاهای مورد نیاز هر یک از رستورانها طرح نهایی شکل گرفت. طرح نهایی شامل تعریف روندها و ارتباطات فضایی میباشد. همچنین تکمیل نقشههای چیدمان تاسیسات و دیتیلهای اجرایی خطوط پخت و کانترهای تحویل در این مرحله صورت میپذیرد.
ستورانها طرح نهایی شکل گرفت. طرح نهایی شامل تعریف روندها و ارتباطات فضایی میباشد. همچنین تکمیل نقشههای چیدمان تاسیسات و دیتیلهای اجرایی خطوط پخت و کانترهای تحویل در این مرحله صورت میپذیرد.