شرکت حبتور

راه اندازی بستنی فروشی نیازمند توجه به ترندهای جهانی و نیازهای مشتریان است. ابداع طعم‌های جدید، ارائه گزینه‌های سلامت‌محور، تمرکز بر کیفیت و توسعه در بازارهای جدید از عوامل موفقیت در این حوزه هستند. پیش از شروع، تعیین منو و نوع بستنی‌های ارائه‌شده ضروری است.

راه اندازی بستنی فروشی

راه اندازی بستنی فروشی

راه اندازی بستنی فروشی یکی از مشاغل پرسود و جذاب در صنعت غذا است که با توجه به تقاضای بالای مردم برای خوراکی‌های سرد و خوشمزه، گزینه‌ای عالی برای کارآفرینان می‌باشد. در این مسیر، راه اندازی آشپزخانه بستنی فروشی باید با دقت بالا و رعایت استانداردهای بهداشتی صورت گیرد. همچنین برای تولید بستنی با طعم‌های متنوع و باکیفیت، استفاده از مواد اولیه درجه یک و ترکیب‌های خاص ضروری است. با یک برنامه‌ریزی مالی و بازاریابی قوی برای جلب مشتری و مدیریت هزینه‌ها می‌توان به موفقیت در این کسب‌وکار دست یابید. آمار و گزارشات جهانی نشان دهنده اینست که آینده بازار صنعت بستنی بسیار امید بخش بنظر می‌رسد اما چگونه؟! فاکتورهای ذیل در توسعه این امر بسیار دخیل هستند:

  • ابداع طعم های جدید: تولید کنندگان بستنی دایما در حال آزمایشاتی هستند تا مزه های منحصر به فرد با طعم های متنوع به بازار عرضه کنند.
  • گزینه های سلامت محور: همانطور که مشتریان نسبت به سلا متی خود هشیارتر و آگاه تر می شوند تقاضای بستنی های کم چرب، کم شیرینی و غیر لبنی دارند برندهای معروف جهان با ارائه گزینه های سالمتر، پاسخگوی این نیازها هستند.
  • مرغوبیت: اکنون بستنی‌های دست ساز و مرغوب، شهرت بسیاری در جهان بدست آورده‌اند، البته خاطر نشان می نماییم که برای بدست آوردن مواد با کیفیت و مرغوب بهای ان را نیز باید پرداخت.
  • توسعه جهانی: ظهور بازار سنتی در آسیا، آفریقا و امریکای لاتین نشان دهنده افزایش روزانه مصرف بستنی در سراسر جهان می‌باشد.
راه اندازی فروشگاه بستنی

مراحل راه اندازی بستنی فروشی

برای راه اندازی بستنی فروشی، مراحل مهمی را باید طی کرد. ابتدا باید تحقیقات بازار انجام دهید تا با نیازها و سلیقه‌های مشتریان منطقه آشنا شوید و با رقبا و فرصت‌های موجود آشنایی پیدا کنید. سپس، انتخاب مکان مناسب بسیار مهم است؛ مکانی با دسترسی آسان، ترافیک مناسب و فضای کافی برای قرار دادن تجهیزات مورد نیاز. طراحی دکوراسیون و انتخاب فضای داخلی نیز اهمیت دارد، چرا که یک محیط جذاب می‌تواند تجربه لذت‌بخش‌تری برای مشتریان ایجاد کند. بعد از انتخاب مکان، باید تجهیزات آشپزخانه تهیه شوند. تهیه مواد اولیه باکیفیت و دستورالعمل‌های جذاب برای طعم‌های متنوع بستنی، از دیگر مراحل است. همچنین باید به مسائل قانونی مانند اخذ مجوزهای بهداشتی و تجاری توجه داشته باشید. در نهایت، با اجرای یک برنامه تبلیغاتی و ارائه تخفیف‌ها یا نمونه‌های رایگان در روزهای آغازین، می‌توانید مشتریان جدید را جذب کرده و شهرت کسب‌وکار خود را در منطقه افزایش دهید.

تجهیزات راه اندازی بستنی فروشی

پیش از راه اندازی بستنی فروشی و خرید دستگاه‌های بستنی ساز، ابتدا باید منو و آنچه را که قصد داریم سرو کنیم، نهایی و قطعی کنیم. از این رو باید تصمیم بگیریم که قصدمان سرو بستنی سافت یا هارد و یا ژلاتو می باشد! آیا تاپینگ‌های خاص روی بستنی برایتان اولویت دارد یا طعم‌های متفاوت نان‌های قیفی شکل و سوالات دیگری از این قبیل! اینها همه عوامل مهمی هستند که باید در تصمیم‌گیری خود لحاظ کنید. در ادامه لیست اقلامی که برای راه اندازی بستنی فروشی خود نیاز دارید آورده شده است تا شاید مفید واقع گردد.

راه اندازی و تجهیز آشپزخانه بستنی فروشی با حبتور

استفاده از مشاوران حرفه‌ای و با تجربه به کاهش ریسک و افزایش شانس موفقیت شما کمک می‌کند. متخصصان شرکت حبتور در زمینه راه اندازی، طراحی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات راهنمایی‌های ارزشمندی ارائه می‌دهند. برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

پودر پایه بستنی

پایه بستنی، پودر میکس بستنی می‌باشد که بطور معمول مخلوطی از محصولات لبنی مانند شیر و خامه و همچنین شکر و مواد معطر و طعم‌دار می‌باشد. شما می‌توانید از انواع پایه بستنی‌های پیش آماده طعم‌دار استفاده نمایید و آن را با پایه بستنی مایع شکل مخلوط نمایید و یا اینکه خود، مواد اولیه پایه بستنی را باهم ترکیب نموده و استفاده نمایید.

  • چاشنی‌های بستنی: برای تهیه بستنی با طعم های لذیذ به انواعی از چاشنی های مختلف بستنی نیاز دارید که ممکن است بصورت خمیر، عصاره ، پودر و یا شربت باشند.
  • رنگی کردن بستنی: پودرها و مواد رنگی رنگی برای اضافه نمودن طعم ، مزه و بافت بستنی بسیار سودمند هستند.
  • فیلینگ های داخل بستنی : میتوان داخل بستنی را با تکه هایی از مواد جامد کوچک مانند شکلات یا کوکی ، تکه های میوه ، مغزهای آجیل و تافی پر نمود تا بافت بستنی قوام بیشتری یابد و در عین حال طعم آنرا بهبود بخشید.
  • تثبیت کننده‌ها و امولسیفایرها: اگر برای تهیه بستنی ازمواد اولیه پایه بستنی استفاده می نمایید باید از تثبیت کننده ها و امولسیفایرها جهت بهبود بافت و قوام بستنی استفاده نمایید. این مواد از تشکیل کریستالهای یخ داخل بستنی ممانعت می کنند و یک محصول نرم وخامه ای ایجاد می نمایند و درعین حال سرعت ذوب شدن بستنی را کاهش می دهند. مواد رایج برای استفاده شامل صمغ گوار ، صمغ زانتان و لسیتین میباشد.
  • شربت‌ها و سس‌ها: شربت‌ها و سس‌ها برای تهیه ساندی های لذیذ، اساسی وضروری هستند. این سس ها کم کم به بستنی اضافه می گردند بطوریکه رگه های پیچ در پیچ رنگی ایجاد می نمایند. گاهی نیز شربت را با بستنی بطور کامل مخلوط می نمایند. بهترین راه، استفاده از گزینه های کلاسیک شامل شکلات، کارامل و توت فرنگی می باشد و یا میتوان از افزودنی های خاص مانند کره بادام زمینی، تافی و مارشمالو استفاده نمود.
  • تاپینگ روی بستنی: تاپینگ‌ها آخرین بخش تزیین بستنی می باشند. معروفترین تاپینگها شامل مواد بسیار ریز رنگی، مغزدانه های خرد شده، خامه پف کرده و ماراسکینو ( لیکور آلبالو) می باشد. همچنین می توانید از گزینه های خاص تری از قبیل کوکی خرد شده، تافی و یا میوه تازه استفاده نمایید.
  • بستنی قیفی: جهت تقویت بافت و مزه بستنی می توانید از نان قیفی استفاده نمایید که سبب افزایش فروش موارد منو نیز می شود. نان قیفی های کلاسیک، نان قیفی های شکری و کیکهای قیفی همه از انواع این نانها محسوب می شوند.
  • بستنی قیفی غوطه ور شده در مایعات مختلف: استفاده از یک نوع تاپینگ نرم روی قسمت خارجی بستنی که بافت متفاوت و رنگینی با بستنی ایجاد می نماید از نظر بصری فروش بستنی را افزون می نماید. رایج ترین طعم کلاسیک، طعم شکلات می باشد اما طعمهای گیلاس و تافی و کیک تولد نیز قابل استفاده است.
پودر پایه بستنی

انواع دستگاه‌ بستنی ساز

زمانیکه بطور قطعی تصمیم گرفتید که قبل از راه اندازی بستنی فروشی چه نوع دسر سردی در منوی خود جای دهید نوبت به انتخاب و خرید دستگاهی می‌رسد که قادر به تولید بستنی مطلوب شما باشد. ماشین‌های تولید بستنی سافت (Soft Ice Cream)  و بستنی هارد (Hard Ice Cream) و ژلاتو (Gelato) سه نوع اصلی دستگاه‌های بستنی ساز هستند. به هر حال دستگاه‌های تخصصی متنوعی جهت تولید بستنی وجود دارند که عواملی از قبیل ظرفیت تولید، نظافت آسان و بهره‌وری انرژی را باید در نظر داشته باشید تا انتخاب مناسب‌تری در خرید داشته باشید.

  • دستگاه سرو بستنی سافت: ساخت بستنی در این نوع دستگاه‌ها از طریق تزریق هوا به داخل مخلوط بستنی ، هنگامی که عمل انجماد در حال وقوع است صورت می‌گیرد. این روش سبب می شود تا بستنی نرم و سبک و پفکی شود. نازل‌های متفاوت برای طعم‌های مختلف در اینگونه دستگاه‌ها تعبیه شده است. بسیاری از این نوع دستگاه‌ها حتی قادر به تولید ماست بستنی نیز می باشند.
  • دستگاه سرو بستنی هارد : این نوع دستگاه‌ها قادرند که مقادیر زیادی بستنی، ماست بستنی ، ژلاتو ، شربت و فرنی را به راحتی تهیه نمایند. روش کار به این صورت است که در حین زمانیکه بستنی در حال انجماد است بطور مداوم درهم آمیخته شود .عمل هم زدن بجهت ممانعت از تشکیل کریستال‌های یخ در حین فرآیند تشکیل بستنی می باشد.
  • دستگاه بستنی ژلاتو: این دستگاه‌ها بطور تخصصی طراحی شده اند تا بستنی ژلاتو اصیل ایتالیایی را تولید نمایند. سرعت کره گیری این دستگاه‌ها از سرعت دستگاه‌های بستنی ساز سنتی کمتر است بنحوی که محصول بافت غلیظ و کرم مانند پیدا می کند.این دستگاه‌ها هم بصورت رومیزی و هم بصورت ایستاده وجود دارند.
  • دستگاه میلک شیک : اگر مایل هستید بستنی را بشکل میلک شیک و یا مخلوط با نوشیدنی‌های دیگر به مشتریان عرضه نمایید ،وجود این دستگاه‌ها نیز مفید می باشد. بخش دوکی شکل دستگاه، بافت بستنی هارد را در هم می شکند و هوا را داخل بافت آن تزریق می نماید و اجزا را بخوبی ترکیب می نماید. محصول نهایی باید در عین حال که بافت بستنی را دارا می باشد بحد کافی نرم باشد تا مصرف کنندگان بتوانند با نی آنرا میل کنند. این دستگاه‌ها ممکن است یک ، دو ویا سه نازل داشته باشند.
انواع دستگاه‌ بستنی ساز
  • ویترین سرد نمایش بستنی: این نوع ویترین ها برای فروشگاههایی که تنوعی از طعم های مختلف بستنی را ارائه می دهند لازم وضروریست. این ویترین ها بگونه ای طراحی شده اند که تعدادی بن ماری در انها برای نگهداری و اسکوپ کردن بستنی تعبیه شده است . ویترین هایی که از شیشه می باشند امکان بیشتری جهت رویت مشتری فراهم می نمایند. در بخش زیرین این ویترین ها محفظه یخچالی وجود دارد که میتوان بن ماری های اضافی حاوی بستنی را داخل آن قرار داد. اگر بستنی ژلاتو سرو می نمایید باید ویترین مخصوص بستنی ژلاتو تهیه نمایید زیرا آنها بگونه ای طراحی شده اند که این نوع بستنی را در دمای مناسب و خاصی نگاه می دارند.
  • فریزر نگهداری بستنی: این فریزرها طوری طراحی شده اند که بستنی های قابل انجماد را نگهداری ودرمعرض نمایش قرار میدهند.این نوع فریزرها در مدلها واندازه های مختلفی از قبیل فریزرهای صندوقی ویا فریزرهایی با دربهای شیشه ای وجود دارند.
  • مخزن آب جهت شستشو: این مخزنها معمولا در کنار ویترین های نمایش بستنی تعبیه می شود تا کارکنان قادر باشند پس از اسکوپ کردن بستنی ، ابزار اسکوپ را با آب تمیز شستشو دهند.
    دستگاههای سازنده نان قیفی: این دستگاهها قادرند که نان قیفی های تازه و ترد که طعم خاصی به بستنی می بخشد را آماده نمایند. اینگونه نانها محبوب بسیاری از افراد می باشند.
  • دستگاه گرمکن فاج ( مخلوط شکلات و شیر وقند): این دستگاه جهت سرو تاپینگ گرم برای روی بستنی مورد نیاز می باشد. این دستگاه مواد را در دمای مناسبی نگاه می دارد تا به اسانی روی بستنی قرار داده شود.
ویترین سرد نمایش بستنی

تجهیزات سرو بستنی

چنانچه می خواهید راه اندازی بستنی فروشی موفقی داشته باشید، ضروریست تا ابزارهای مناسب برای بستنی از قبیل اسکوپ و کاردک و غیره در اختیار داشته باشید.

  • اسکوپ بستنی: از مهمترین ابزار لازم برای سرو بستنی، اسکوپ می‌باشد که در اندازه‌های مختلف موجود می‌باشد.
  • کاردک بستنی: این ابزار با لبه صاف وپهنی که دارد جهت زدودن باقیمانده بستنی موجود در محفظه بن ماری می‌باشد تا بتوان از آخرین باقیمانده های بستنی نیز استفاده نمود. از این کاردک همچنین برای مخلوط کردن تاپینگ های مختلف برای ایجاد طعمهای متفاوت نیز میتوان استفاده کرد.
  • نگهدارنده نان‌های قیفی: نانهای قیفی بستنی را میتوان در محفظه هایی دیواری یا روی کانتری که در سایزهای مختلف موجود می باشند نگهداری نمود.
  • محفظه نگهداری و نمایش بستنی: این محفظه ها برای نگهداری و نمایش بستنی حتی زمانیکه فریزر وجود ندارد بسیار مناسب است و از آنها حتی برای رویدهای از پیش تعیین شده نیز میتوان استفاده کرد. تنها لازم است که محفظه های خالی را درطول شب فریز نمود و سپس آنها را با بستنی پر نمود. ساختار دوجداره بدنه این محفظه ها با مواد سرماساز غیر سمی پرشده است که قادر است برای چندین ساعت بستنی را در حالت سرد نگاه دارد.
  • دیسپنسر تاپینگ روی بستنی: مواد مخصوص تاپینگ را داخل دیسپنسرهای شفاف که قابل رویت باشند نگهداری نمایید تا از این طریق لذت خوردن بستنی را در مشتریان خود تقویت نمایید.

لوازم یکبار مصرف مربوط به بستنی

بسیاری از مشتریان تمایل دارند تا بستنی خود را تحویل گرفته و در راه میل نمایند بنابراین لازم است هر فروشگاهی، لوازم یکبار مصرف با کیفیتی در اختیار داشته باشد تا به مشتریان ارائه دهند. در اینجا لیستی از لوازم یک بار مصرف ضروری در راه اندازی بستنی فروشی آورده شده است:

  1.  لیوان یکبار مصرف: لیوانهای کاغذی به اندازه های مختلف برای سرو تک اسکوپ بستنی و یا سرو چند اسکوپ نیاز هر فروشگاهی می باشد.لیوانها باید از جنس کاغذ محکم باشند تا بتوانند وزن بستنی را تحمل کنند بدون اینکه نشتی به بیرون داشته باشند.
  2.  قاشق های یکبار مصرف: اطمینان حاصل نمایید که قاشقهای پلاستیکی محکم که بتواند سرمای بستنی را تحمل کند حتما بصورت ذخیره داشته باشید. در نظر داشته باشید که هم قاشقهای معمولی و هم قاشقهای دسته بلند ( برای دسترسی به انتهای لیوانهای بلند) حتما در اختیار داشته باشید.
  3. نی یکبار مصرف: اگر میلک شیک یا نوشیدنیهای مخلوط سرو می نمایید مطمئنا به نی هایی با قطر مناسب باید دسترسی داشته باشید تا بتوان مخلوطهای غلیظ را هم زد.
  4. دستمال: به تعداد کافی دستمالهایی که جاذب آلودگیهای بستنی ریخته شده باشد در اختیار داشته باشید تا به مشتریان عرضه نمایید.
  5. پکیج بسته بندی: اگر لازم باشد تا مقدار زیادی بستنی به مشتری عرضه نمایید تا قابل حمل باشد باید بسته بندیهای مناسب در اختیار داشته باشید که هم نشتی نداشته باشد و هم در طول زمان انتقال، بستنی را سرد نگاه دارد.
اسکوپ بستنی

در اینجا نیز به چند مورد از چالش‌هایی که فروشگاه‌های عرضه بستنی با آن مواجه هستند می‌پردازیم:

  • قطع برق
  • ثابت نگاه داشتن دمای محصول
  • الگوهای متغیر آب و هوا
  • پیش بینی دقیق تقاضاها
  • یافتن مکانی مناسب و پرتردد برای جلب مشتری

هزینه راه اندازی بستنی فروشی

هزینه راه اندازی بستنی فروشی به عوامل متعددی بستگی دارد و بسته به نوع و موقعیت فروشگاه و مقیاس کسب‌وکار متغیر می‌باشد. از اصلی‌ترین هزینه‌ها می‌توان به خرید تجهیزات تخصصی مانند دستگاه بستنی‌ساز، فریزر صنعتی، یخچال‌های ویترینی و مخلوط‌کن‌های صنعتی اشاره کرد. همچنین، دکوراسیون فروشگاه و طراحی داخلی برای جذب مشتری، هزینه‌های اولیه تبلیغات و تأمین مواد اولیه باکیفیت مانند شیر، طعم‌دهنده‌ها و تاپینگ‌های مختلف نیز از دیگر هزینه‌های قابل توجه هستند. علاوه بر این، اخذ مجوزهای بهداشتی و کسب‌وکار، اجاره مکان، هزینه‌های مربوط به بسته‌بندی و حمل‌ونقل مواد اولیه، هزینه‌های جانبی کارمندان و آموزش آن‌ها نیز بر بودجه تأثیرگذار است. برای مدیریت بهتر هزینه‌ها، بسیاری از کارآفرینان از یک طرح کسب‌وکار دقیق استفاده می‌کنند تا بتوانند بودجه‌بندی مناسبی برای شروع و ادامه فعالیت داشته باشند.

مشاوره راه اندازی بستنی فروشی با حبتور

برای راه اندازی بستنی فروشی موفق، داشتن مشاوری متخصص و باتجربه در کنار شما ضروری است. شرکت حبتور با بیش از ۲۰ سال سابقه درخشان در صنعت طراحی آشپزخانه صنعتی و تجهیز آن، از صفر تا صد در کنار شماست. این شرکت، با ارائه خدمات جامع از طراحی تخصصی آشپزخانه تا نصب و راه اندازی تجهیزات حرفه‌ای، تمامی نیازهای شما را به‌صورت یکپارچه و با بالاترین کیفیت برآورده می‌کند. با مشاوره حبتور، می‌توانید با خیال آسوده به‌دنبال تحقق رویاهای خود در بازار بستنی فروشی باشید و اطمینان داشته باشید که آشپزخانه‌ای استاندارد، مدرن و پربازده خواهید داشت.

our projects

برخی از پروژه‌های ما

Services

خدمات حبتور