فودکورت مهر و ماه - قم

فود کورت مجموعه مهر و ماه در 6 کیلومتری شهر قم افتتاح شد.مشاوره، ارائه نقشه‌های تاسیسات، طراحی و راه اندازی تجهیزات فود کورت مهر و ماه که شامل غرفه ایتالیایی (Angelo)، غرفه فست فود (Fast & Fun)، غرفه برگر (TouchBurger)، غرفه ساندویچ سرد (CityBurger) و ... می‌شود، توسط شرکت  Habtoor-kitchentech انجام شده است.

فود کورت مجموعه مهر و ماه قم در شش کیلو متری شهر قم قرار دارد. این مجموعه دارای دو مولفه مهم و اساسی می باشد. فضایی برای خرید و توقف مراجعین که در جاده در ساعات طولانی در حال رانندگی بوده اند و صرف غذا و نوشیدنی.
تصورات عموم جامعه از غذای بین راهی غذایی با کیفیت نامناسب و نامطمئن می باشد. مجوعه مهر و ماه قم با این تفکر شکل گرفت تا ضمن ارائه غذای با کیفیت , این تفکر را نیز در اذهان مخاطبین تغییر دهد.
مدت زمان کوتاه توقف و لزوم ادامه مسیر بر مبنای برنامه های تعریف شده باعث می گردد تا سرویس دهی سریع و هماهنگی بین پخت و سرو بسیار حائز اهمیت باشد.
حساسیت های مدیریت مجموعه جناب آقای ساعدی نیا و تیم های در گیر در این پروژه باعث گردید مجموعه مهر و ماه با بالاترین استانداردهای یک فود کورت شکل گیرد. مجموعه ای که پا را فراتر گذاشته است و امروز پذیرای افرادی است که از شهر قم صرفا برای گذران وقت , خرید و استفاده از فود کورت به آن مراجعه می کنند.
این مجموعه شامل غرفه ایتالیایی (Angelo) , غرفه فست فود (Fast & Fun) , غرفه برگر (Touch Burger), غرفه ساندویچ(city burger),... می باشد.
شرکت مشاور در زمینه طراحی چیدمان و تجهیز غرفه ها مجموعه حبتور می باشد. حفظ ارتباط میان مجموعه مشاور و مدیران مهر و ماه باعث گردید در سالیان بعد باز طراحی غرفه هایی در این مجموعه رخ دهد.اتفاقی که با توجه به تغییر نیاز های بازار امری طبیعی و عادی می باشد.
افتتاح غرفه پلو بار که تمرکز بر ارائه غذای ایرانی با سرعت سرو بالاتر از غذای سلف سرویس ایرانی را دارد مثالی است برای باز طراحی های عنوان شده.
در تجهیز مجموعه مهر و ماه قم از بروز ترین تجهیزات فست فودی مانند فرهای پخت پیتزا برند کوپونه ایتالیا,تاپینگ های مخصوص پیتزا برند کورکو اسپانیا,صنایع استیل مخصوص خطوط فست فود ساخت شرکت حبتور, سرخ کن های تحت فشار هنی پنی و انواع تجهیزات باکیفیت مورد نیاز جهت تجهیز رستوران ایرانی , رستوران ایتالیایی و ... استفاده شده است.

اطلاعــــــــــات پــــــــــــروژه
  • موقعیت مکانی
    قم
آخرین‌های مجله
تاریخچه پیتزا
تاریخچه پیتزا

در متن زیر به صورت مختصر به تاریخچه پیتزا و پیدایش اولیه آن می پردازیم.
اسم پیتزا یادآور کشور ایتالیا و شهرناپل است. این غذای پرطرف‌دار برای تبدیل شدن به یک غذای بین المللی  راه طولانی را پیموده  است.

انواع استیک
انواع استیک

گوشت گاو یکی از غذاهای مورد علاقه بشر از زمان های خیلی دور است و همچنان یکی از پر مصرف ترین و پرطرفدارترین انواع گوشتها می باشد. اما برش های مختلف گوشت گاو بر چه اساسی ومنشا آن از کجا بوده است؟ یک  استیک خوب چه ویژگی هایی دارد؟ مطلب زیر توسط کارشناسی به نام اتو  Otto به انواع استیک و کیفیت و نحوه برش آن پرداخته است.

مواد غذایی که نباید دوباره گرم شوند
مواد غذایی که نباید دوباره گرم شوند

این روزها بسیار دیده می شود که افراد باقی مانده غذای خود را فریز کرده و مجدد آن را مصرف می کنند. اگر چه در برخی موارد، این کار اشکالی ندارد اما گاهی سلامت افراد را تهدید می کند. به گفته متخصصان نگه داری باقی مانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی برای بدن به همراه دارد. واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارد.

روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه
روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه

درصد هزینه غذا منعکس کننده قیمت آن است. هزینه غذا با میزان فروش تغییر می‌کند به همین دلیل باید از فرمولی ساده برای محاسبه قیمت بهره بگیرید تا روند اجرایی به درستی پیش برود. در این بلاگ حبتور روش ساده محاسبه درصد هزینه غذا آورده شده است. 

مشاهده همه