فودکورت مهر و ماه - قم

فود کورت مجموعه مهر و ماه در 6 کیلومتری شهر قم افتتاح شد.مشاوره، ارائه نقشه‌های تاسیسات، طراحی و راه اندازی تجهیزات فود کورت مهر و ماه که شامل غرفه ایتالیایی (Angelo)، غرفه فست فود (Fast & Fun)، غرفه برگر (TouchBurger)، غرفه ساندویچ سرد (CityBurger) و ... می‌شود، توسط شرکت  Habtoor-kitchentech انجام شده است.

فود کورت مجموعه مهر و ماه قم در شش کیلو متری شهر قم قرار دارد. این مجموعه دارای دو مولفه مهم و اساسی می باشد. فضایی برای خرید و توقف مراجعین که در جاده در ساعات طولانی در حال رانندگی بوده اند و صرف غذا و نوشیدنی.
تصورات عموم جامعه از غذای بین راهی غذایی با کیفیت نامناسب و نامطمئن می باشد. مجوعه مهر و ماه قم با این تفکر شکل گرفت تا ضمن ارائه غذای با کیفیت , این تفکر را نیز در اذهان مخاطبین تغییر دهد.
مدت زمان کوتاه توقف و لزوم ادامه مسیر بر مبنای برنامه های تعریف شده باعث می گردد تا سرویس دهی سریع و هماهنگی بین پخت و سرو بسیار حائز اهمیت باشد.
حساسیت های مدیریت مجموعه جناب آقای ساعدی نیا و تیم های در گیر در این پروژه باعث گردید مجموعه مهر و ماه با بالاترین استانداردهای یک فود کورت شکل گیرد. مجموعه ای که پا را فراتر گذاشته است و امروز پذیرای افرادی است که از شهر قم صرفا برای گذران وقت , خرید و استفاده از فود کورت به آن مراجعه می کنند.
این مجموعه شامل غرفه ایتالیایی (Angelo) , غرفه فست فود (Fast & Fun) , غرفه برگر (Touch Burger), غرفه ساندویچ(city burger),... می باشد.
شرکت مشاور در زمینه طراحی چیدمان و تجهیز غرفه ها مجموعه حبتور می باشد. حفظ ارتباط میان مجموعه مشاور و مدیران مهر و ماه باعث گردید در سالیان بعد باز طراحی غرفه هایی در این مجموعه رخ دهد.اتفاقی که با توجه به تغییر نیاز های بازار امری طبیعی و عادی می باشد.
افتتاح غرفه پلو بار که تمرکز بر ارائه غذای ایرانی با سرعت سرو بالاتر از غذای سلف سرویس ایرانی را دارد مثالی است برای باز طراحی های عنوان شده.
در تجهیز مجموعه مهر و ماه قم از بروز ترین تجهیزات فست فودی مانند فرهای پخت پیتزا برند کوپونه ایتالیا,تاپینگ های مخصوص پیتزا برند کورکو اسپانیا,صنایع استیل مخصوص خطوط فست فود ساخت شرکت حبتور, سرخ کن های تحت فشار هنی پنی و انواع تجهیزات باکیفیت مورد نیاز جهت تجهیز رستوران ایرانی , رستوران ایتالیایی و ... استفاده شده است.

اطلاعــــــــــات پــــــــــــروژه
  • موقعیت مکانی
    قم
آخرین‌های مجله
12 مرحله برای راه اندازی رستوران
12 مرحله برای راه اندازی رستوران

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران
تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

فر پخت ترکیبی رشنال
فر پخت ترکیبی رشنال

 فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. فر رشنال قابلیت پخت به روش ۱- فقط حرارت، ۲- پخت به روش حرارت و بخار و ۳- روش فقط بخار را دارد.

 

طراحی فود تراک
طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

مشاهده همه