شرکت حبتور

پروژه
مجموعه شمیران سنتر

ایده اولیه

فود کورت در یک مجموعه تجاری بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

حضور مخاطبانی که برای غذا وارد یک مجموعه می‌شوند و با برندهای تجاری جهت خرید مواجه می‌شوند و بلعکس باعث ایجاد هم افزایی و رشد کل مجتمع می‌شود.

استراتژی

در گام اول بررسی عملکرد فود کورت قبلی و ایده‌ها و سبک جدیدی که بر اساس آن‌ها تغییرات شکل خواهند گرفت، مشخص شد. نوع مخاطب، ظرفیت و کلاس کاری قابل ارائه مبنای شکل‌گیری استراتژی اولیه بود. در گام دوم بر مبنای تحلیل‌های پروژه و دیتابیس‌های شکل گرفته در مجموعه حبتور و چشم اندازهای سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری، تفکیک مجموعه به ۵ واحد متشکل از برگرشاپ (کلاس برگر) ایتالیایی (رومی) رستوران ایرانی (ماهورا)، سوخاری (کاژه) و کافه رستوران (ویولانژ) صورت گرفت.

طرح نهایی

بر مبنای استراتژی تعریف شده و ریز فضاهای مورد نیاز هر یک از رستوران‌ها طرح نهایی شکل گرفت. طرح نهایی شامل تعریف روندها و ارتباطات فضایی می‌باشد. همچنین تکمیل نقشه‌های چیدمان تاسیسات و دیتیل‌های اجرایی خطوط پخت و کانترهای تحویل در این مرحله صورت می‌پذیرد.

درباره پروژه شمیران سنتر

مرکز خرید شمیران سنتر در شمال شمیران و منطقه ۱ شهرداری تهران قرار گرفته است. مجتمع شمیران سنتر دارای بخش‌های متنوع با کاربری‌های متفاوت برای سلیقه‌ها و قشرهای مختلف است. این مجتمع ۸۰ واحد اداری، ۷ طبقه تجاری، ۹ طبقه پارکینگ و بخش‌های دیگری مثل فودکورت، شهربازی هپی سیتی،  پردیس سینمایی و رستوران ارکیده دارد.  
فودکورت شمیران سنتر با دکوراسیون داخلی جذاب و چشم‌انداز ۳۶۰ درجه از شهر تهران یکی از گزینه‌های مناسب برای علاقه‌مندان به رستوران‌گردی و صرف غذا است. این فودکورت که بهترین فودکورت محله اقدسیه است با مساحتی در حدود ۱۴۰۰ متر مربع و ظرفیت ۴۰۰ نفر تنوع و کیفیت غذایی بالایی دارد. مجموعه حبتور با استفاده از امکانات و تجربیات خود در زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی، طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران، ساخت و تامین تجهیزات کافه رستوران در این مسیر گام‌هایی موثر برداشت.

آنچه
حبتور انجام داد

ﺷﺮﮐﺖ ﻓﻨﻰ ﻣﻬﻨﺪﺳﻰ رﺳﺎم ﺗﮏ آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ (شرکت ﺣﺒﺘﻮر) ﻧﻈﺮ ﺑﻪ دارا ﺑﻮدن ﺳﺎﺑﻘﻪ ﻃﻮﻻﻧﻰ در اﺟﺮاى ﭘﺮوژه‌ﻫﺎى رﺳﺘﻮراﻧﻰ و ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺷﮑﺴﺖ و ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺑﺴﯿﺎر، ﺑﺎ چالش‌های اﯾﻦ ﺻﻨﻌﺖ ﮐﺎﻣﻼ آﺷﻨﺎ است؛ ﻟﺬا از اﯾﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ و در ﺟﻬﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮى از ﺗﺸﺎﺑﻬﺎت ﮐﺎﻧﺴﭙﺘﻰ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺮ رﻗﺒﺎ، اﻗﺪام ﺑﻪ اﯾﺠﺎد دﭘﺎرﺗﻤﺎن ﺗﺤﻘﯿﻖ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻧﻤﻮده اﺳﺖ، ﮐﻪ ﻓﺮاﺧﻮر ﻫﺮ ﭘﺮوژه و ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ آن و رﺟﻮع ﺑﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻣﺤﯿﻄﻰ و ﻣﯿﺪاﻧﻰ، ﺗﯿﻢ ﺗﺤﻠﯿﻠﻰ اﯾﻦ دﭘﺎرﺗﻤﺎن در ﺑﺨﺶ‌ﻫﺎى ذﯾﻞ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻧﻤﻮده اﺳﺖ:

طراحی آشپزخانه صنعتی شمیران سنتر

تجهیزات انحصاری (ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﭘﺮوژه-ﺳﻔﺎرشی-اﺧﺘﺼﺎصی)

پروژه شمیران سنتر پروژه طراحی و تجهیز مجدد راه اندازی فود کورت بود. با توجه به بازخوردهایی که قبل‌تر از این مجموعه دریافت شده بود و اراداتی که در فودکورت وجود داشت، کارفرما پروژه تصمیم گرفت مجدد چیدمان و طراحی فود کورت را با مجموعه حبتور اجرا کند.
شروع پروژه با جلسات ابتدایی بررسی پروژه آغاز شد. سپس با توجه به مختصات جغرافیایی پروژه و ایده‌های غذایی مطرح، سعی شد تا ضمن امکان سنجی، کانسپت مناسب جهت هریک از واحدهای غذایی انتخاب و به کارفرمای پروژه پیشنهاد گردد.
بعد از نهایی شدن کانسپت پیشنهادی، اعضای مستقر در دپارتمان‌های حبتور فعالیت خود را به صورت مستقل و با هدف اجرای صحیح پروژه پیش بردند.

طراحی خاص و نمایشی آشپزخانه صنعتی

همکاری تیمی افراد متخصص در حبتور با تخصص‌های مختلف موجب گردید تا امکان بررسی جوانب مختلف پروژه از دیدگاه تخصصی فراهم گردد و خطاهای احتمالی در مسیر اجرا به حداقل ممکن برسد.
دپارتمان‌های فعال در این پروژه شامل دپارتمان‌های تحقیق و توسعه، دپارتمان مشاوره و طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران، دپارتمان ساخت، دپارتمان بازرگانی و دپارتمان نصب و خدمات پس از فروش بوده است.

طراحی آشپزخانه صنعتی شمیران سنتر
راه-اندازی آشپزخانه صنعتی شمیران سنتر

طراحی مجموعه شمیران سنتر

شروع فرایند از اتدهای اولیه شروع و به طرح نهایی رسیده است. مزیت این فعالیت در دپارتمان طراحی رسیدن به طرح نهایی در قالب بررسی طرح‌های مختلف بر روی کاغذ و نهایی شدن ایده اصلی در قالب نقشه بوده است. همچنین پاسخ دادن به چالش‌هایی چون کمبود فضا برای آماده‌سازی در این مرحله مورد توجه قرار گرفت و با مطرح شدن در جلسات مختلف در قالب فضاهایی در قسمت پارکینگ به آن پاسخ داده شد.

بـــرای مشـــاوره و طـــراحی تمــــاس بگیــــرید


شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات کافه و رستوران، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه، رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

نقشه‌های چیدمان غرفه‌های فودکورت

مسئله حائز اهمیت هنگام طراحی این پروژه چالش‌هایی بود که برای چیدمان دستگاه بر اساس الکترومکانیکال‌های موجود در پروژه وجود داشت زیرا امکان تغییرات گسترده آن‌ها در اکثر غرفه‌ها برای تاسیسات آب و برق وجود نداشت.

Consultation

رزرو وقت مشاوره