شرکت حبتور

برند کورکو
برند کورکو
coreco

کورکو

برند اسپانیایی کورکو Coreco که در هر ۵ قاره جهان دارای نمایندگی می باشد، از سال ۱۹۸۶ تا کنون در زمینه تجهیزات آشپزخانه صنعتی مشغول به فعالیت است. برند کورکو به خاطر تولید تجهیزات یخچال‌های صنعتی و مجمدان تجاری معروف است. این برند به عنوان سازنده دستگاه‌هایی برای نگهداری ایمن و موثر اقلام غذایی در محیط‌های صنعتی و تجاری شناخته می‌شود. با بیش از چهل سال تجربه در این زمینه، کورکو به عنوان رهبر در صنعت محسوب می‌شود.

محصولات کورکو شامل یخچال‌ها، فریزرها، اتاق‌های سرد و دستگاه‌های خنک‌کننده صنعتی مختلف است که به عنوان اجزای حیاتی زیرساخت‌ها در هتل‌ها، رستوران‌ها، فروشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و سایر مجموعه‌های خدماتی عمل می‌کنند. این دستگاه‌ها برای ملاقات با نیازهای گوناگون مشتریان، از جمله نیازهای نگهداری اقلام غذایی در شرایط دمایی مختلف، طراحی و ساخته شده‌اند کمپانی کورکو با توجه به نیاز مشتری و اهمیت به بهبود محیط زیست، تجهیزاتی با طراحی‌های با کیفیت در اختیارمشتریان خود قرار می دهد. این محصولات بی سرو صدا و علاقمند به محیط زیست، با استفاده از تکنولوژی جدید کم مصرف، دارای آلاینده‌های خیلی کمتر که پیوسته در آزمایشگاه های کورکو در حال تجزیه و تحلیل هستند..

products

محصولات کورکو coreco

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله کورکو، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

چگونه یک منوی فست فود حرفه‌ای طراحی کنیم؟

24 دی 1403
آیا می‌دانستید منوی فست فود شما می‌تواند مثل یک فروشنده حرفه‌ای عمل کند؟ طراحی منوی جذاب و هوشمندانه نه‌تنها مشتریان بیشتری را به سمت شما جذب می‌کند، بلکه می‌تواند فروش شما را به شکل چشمگیری افزایش دهد. در این مقاله با اصول طراحی منوی فست فود و نکات کلیدی برای موفقیت در این حوزه، از نقش آشپزخانه صنعتی گرفته تا ویژگی‌های منوی ایده‌آل و اشتباهاتی که باید از آن‌ها اجتناب کرد آشنا خواهید شد.

نحوه چیدمان تجهیزات در رستوران

18 دی 1403
چیدمان تجهیزات در رستوران به دلیل تأثیر زیادی که بر کارایی آشپزخانه و سرعت خدمات دارد، یکی از مهم‌ترین بخش‌های طراحی رستوران است. در این مقاله، به بررسی چیدمان تجهیزات مختلف آشپزخانه رستوران پرداخته و اصول طراحی و چیدمان هر بخش را به تفصیل توضیح می‌دهیم. این اصول به شما کمک می‌کند تا آشپزخانه‌ای کارآمد، ایمن و بهینه برای کارکنان و مشتریان خود ایجاد کنید