شرکت حبتور

09 تیر 1399

روش‌های متفاوتی برای حفظ و نگهداری قارچ در فریزر وجود دارد، اما برای اینکه قارچ بافت و طعم خود را به خوبی حفظ کند، می‌بایست شناختی از انواع قارچ‌ها داشت.

روش های نگهداری قارچ

روش‌های متفاوتی برای حفظ و نگهداری قارچ در فریزر وجود دارد، اما برای اینکه قارچ بافت و طعم خود را به خوبی حفظ کند، می‌بایست شناختی از انواع قارچ‌ها داشت. قارچ‌هایی که بافت لطیف‌تری دارند بهتر است از روش بلانچ کردن یا تفت دادن برای فریز کردن آن‌ها استفاده کرد. در کنار این دو روش برای قارچ‌هایی که بافت سفت‌تری دارند، می‌توان به صورت مستقیم یا بخارپز استفاده کرد.

به طور کلی برای نگهداری طولانی مدت انواع قارچ در فریزر با توجه به نکات بالا باید یکی از سه روش ذکر شده را انتخاب کرد. لازم به ذکر است حداکثر زمان نگه‌داری (زمان مطلوب) قارچ در فریزر ۴ ماه است.

روش اول : بلانچ کردن قارچ

 بلانچ کردن در آشپزی یک تکنیک برای نگه‌داری طولانی مدت سبزیجات است. برای بلانچ کردن قارچ ابتدا می‌بایست قارچ‌ها را خوب بشوئید. سپس برای مدتی قارچ‌ها را در آب سرد غوطه‌ور کنید، تا ناخالصی آن‌ها گرفته شود. نکته حائز اهمیت این است از قارچ‌های سیاه شده یا لکه‌دار استفاده نکنید یا حتی المقدور پوست آن را بگیرید. 

قابلمه‌ی مناسبی را آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش آید. مقداری آبلیمو به آب اضافه کنید. اضافه کردن آبلیمو باعث حفظ هر چه بهتر طعم و رنگ قارچ می‌شود. قارچ‌های خرد شده را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه درون آب جوش بپزد. قارچ‌ها از آب جوش خارج کرده و درون آب سرد بریزید. بعد از اینکه قارچ‌ها سرد شد، دوباره درون آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید ۲ الی ۳ دقیقه دیگر بپزد. سپس قارچ‌ها را دوباره درون آب سرد بگذارید تا کاملا خنک شود. قارچ‌ها را درون آبکش بریزید تا آب آن‌ها کاملا خارج شود. بعد از آن می‌توانید قارچ‌های بلانچ شده را درون ظرف درب‌دار مناسبی ریخته و در فریزر بگذارید. در این روش می‌توان قارچ را به مدت ۴ ماه درون فریزر نگه‌داری کرد.

روش دوم : بخارپز کردن

 بخارپز کردن قارچ روش بسیار مناسبی است تا بتوان طعم و عطر قارچ را بعد از فریز کردن حفظ کرد.

روش سوم : تفت دادن

 برخی معتقدند با تفت دادن قارچ‌ عطر و طعم قوی‌تری برای نگه‌داری طولانی مدت قارچ در فریزر باقی خواهد ماند. البته این موضوع کاملا وابسته به این مسئله است که از چه نوع روغن یا کره‌ای استفاده می‌شود.

 گردآوری سارا مجید

تمامی مطالب متعلق به سایت حبتور می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

our projects

برخی از پروژه‌های ما

Services

خدمات حبتور