رستوران ماتریکس

این مجموعه متشکل از 2 طبقه بوده؛ طبقه اول دربردارنده آشپزخانه زنده، فضای نشیمن نیمه باز و طبقه دوم دارای کافه و فضای نشیمن مسقف میباشد. آنچه در این مجموعه شاخص و حائز اهمیت است، نمایش گریل هایی است که از سبک روتاری گریل ساخته شده و در محفظه ای شیشه ای به نمایش گذاشته شده است.

طراحی و تجهیز آشپزخانه و کافه این مجموعه برعهده شرکت Habtoor-kitchentech بوده است. جهت تجهیز از دستگاه هایی چون هنی پنی، فرای مستر، فر رشنال، فر پیتزا گردان کوپونه، گاز و گریل مارنو استفاده شده است. صنایع استیل داخلی نیز با تولید گریل های روتاری و شلف های آویز از سقف نمای جالبی به مجموعه داده اند.

اطلاعــــــــــات پــــــــــــروژه
  • موقعیت مکانی
    تهران - بلوار اندرزگو
آخرین‌های مجله
تاریخچه پیتزا
تاریخچه پیتزا

در متن زیر به صورت مختصر به تاریخچه پیتزا و پیدایش اولیه آن می پردازیم.
اسم پیتزا یادآور کشور ایتالیا و شهرناپل است. این غذای پرطرف‌دار برای تبدیل شدن به یک غذای بین المللی  راه طولانی را پیموده  است.

انواع استیک
انواع استیک

گوشت گاو یکی از غذاهای مورد علاقه بشر از زمان های خیلی دور است و همچنان یکی از پر مصرف ترین و پرطرفدارترین انواع گوشتها می باشد. اما برش های مختلف گوشت گاو بر چه اساسی ومنشا آن از کجا بوده است؟ یک  استیک خوب چه ویژگی هایی دارد؟ مطلب زیر توسط کارشناسی به نام اتو  Otto به انواع استیک و کیفیت و نحوه برش آن پرداخته است.

مواد غذایی که نباید دوباره گرم شوند
مواد غذایی که نباید دوباره گرم شوند

این روزها بسیار دیده می شود که افراد باقی مانده غذای خود را فریز کرده و مجدد آن را مصرف می کنند. اگر چه در برخی موارد، این کار اشکالی ندارد اما گاهی سلامت افراد را تهدید می کند. به گفته متخصصان نگه داری باقی مانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی برای بدن به همراه دارد. واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارد.

روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه
روش صحیح محاسبه درصد قیمت غذا در رستوران و کافه

درصد هزینه غذا منعکس کننده قیمت آن است. هزینه غذا با میزان فروش تغییر می‌کند به همین دلیل باید از فرمولی ساده برای محاسبه قیمت بهره بگیرید تا روند اجرایی به درستی پیش برود. در این بلاگ حبتور روش ساده محاسبه درصد هزینه غذا آورده شده است. 

مشاهده همه