رستوران ماتریکس

این مجموعه متشکل از 2 طبقه بوده؛ طبقه اول دربردارنده آشپزخانه زنده، فضای نشیمن نیمه باز و طبقه دوم دارای کافه و فضای نشیمن مسقف میباشد. آنچه در این مجموعه شاخص و حائز اهمیت است، نمایش گریل هایی است که از سبک روتاری گریل ساخته شده و در محفظه ای شیشه ای به نمایش گذاشته شده است.

طراحی و تجهیز آشپزخانه و کافه این مجموعه برعهده شرکت Habtoor-kitchentech بوده است. جهت تجهیز از دستگاه هایی چون هنی پنی، فرای مستر، فر رشنال، فر پیتزا گردان کوپونه، گاز و گریل مارنو استفاده شده است. صنایع استیل داخلی نیز با تولید گریل های روتاری و شلف های آویز از سقف نمای جالبی به مجموعه داده اند.

اطلاعــــــــــات پــــــــــــروژه
  • موقعیت مکانی
    تهران - بلوار اندرزگو
آخرین‌های مجله
12 مرحله برای راه اندازی رستوران
12 مرحله برای راه اندازی رستوران

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران
تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

فر پخت ترکیبی رشنال
فر پخت ترکیبی رشنال

 فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. فر رشنال قابلیت پخت به روش ۱- فقط حرارت، ۲- پخت به روش حرارت و بخار و ۳- روش فقط بخار را دارد.

 

طراحی فود تراک
طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

مشاهده همه