شرکت حبتور

برند رشنال
برند رشنال
rational

رشنال

برند رشنال rational اولین بار در سال ۱۹۷۶ در کشور آلمان یکی از پیشروان تولید کنندگان دستگاه‌های آشپزخانه صنعتی برای رستوران‌ها، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و صنایع غذایی دیگر است. با بیش از ۴۰ سال تجربه در فناوری آشپزی مدرن، این برند استانداردهای بالا را در کیفیت و عملکرد دستگاه‌هایش حفظ کرده و به یکی از معتبرترین برندها در این صنعت تبدیل شده است.

تنوع پخت همزمان، تنها سیستم پخت و پز به همراه ۵ حس، پیاده سازی دقیق خواسته های شما، ترکیب هوشمندانه، قدرت ۴ برابری سیستم پخت، تولید بخار تازه، مدیریت هوشمند رطوبت، سیستم شستشوی خودکار از ویژگی های فر پخت ترکیبی رشنال هستند. دستگاه‌های راشنال به دلیل طراحی مدرن، فناوری پیشرفته و کارایی بالا، شامل انواع دستگاه‌های بخارپز و فرهای گازی/برقی برای آشپزی انواع غذاها به صورت صنعتی هستند. این دستگاه‌ها ویژگی‌هایی مانند کنترل دما و زمان، تنظیمات پیش‌فرض برای غذاهای مختلف و گزینه‌های اتصال به شبکه‌های اینترنتی را ارائه می‌دهند.

products

محصولات رشنال rational

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله رشنال، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

چگونه یک منوی فست فود حرفه‌ای طراحی کنیم؟

24 دی 1403
آیا می‌دانستید منوی فست فود شما می‌تواند مثل یک فروشنده حرفه‌ای عمل کند؟ طراحی منوی جذاب و هوشمندانه نه‌تنها مشتریان بیشتری را به سمت شما جذب می‌کند، بلکه می‌تواند فروش شما را به شکل چشمگیری افزایش دهد. در این مقاله با اصول طراحی منوی فست فود و نکات کلیدی برای موفقیت در این حوزه، از نقش آشپزخانه صنعتی گرفته تا ویژگی‌های منوی ایده‌آل و اشتباهاتی که باید از آن‌ها اجتناب کرد آشنا خواهید شد.

نحوه چیدمان تجهیزات در رستوران

18 دی 1403
چیدمان تجهیزات در رستوران به دلیل تأثیر زیادی که بر کارایی آشپزخانه و سرعت خدمات دارد، یکی از مهم‌ترین بخش‌های طراحی رستوران است. در این مقاله، به بررسی چیدمان تجهیزات مختلف آشپزخانه رستوران پرداخته و اصول طراحی و چیدمان هر بخش را به تفصیل توضیح می‌دهیم. این اصول به شما کمک می‌کند تا آشپزخانه‌ای کارآمد، ایمن و بهینه برای کارکنان و مشتریان خود ایجاد کنید