کافه دیدار

کافه دیدار واقع در باغ دیدار و در مجتمع تجاری ایرانمال قرار د ارد. حجم بالای مراجعین در طول ایام هفته از ویژگی های این مجموعه است. طراحی و تجهیز فضای کافه برعهده شرکت  Habtoor-kitchentech بوده و در این راستا از برندهای معروفی همچون رشنال، سن مارکو جهت بیکری و تولید وعده های غذایی محدود مجموعه و برندهای دیگری چون ویتامیکس، اسکاتمن، کورکو و دیگر محصولات با کیفیت صنایع استیل در قالب تولیداتی چون بار سرد و انواع دستگاه های برودتی بهره گرفته شده است.

ایرانمال در غرب تهران قرار دارد. مجموعه ای که متشکل از تعداد زیادی رستوران و کافه و فودکورت می باشد. حضور مراجعین در ساعات مختلف ارزش این واحدهای غذایی را دو چندان کرده است. باغ دیدار از مهمترین سرا های این مجموعه می باشد. ایجاد کافه ای در مرکز این سرا از جذاب ترین اتفاقات رخ داده در ایرانمال می باشد.
لکه گذاری اولیه توسط تیم طراح معمار صورت گرفت و چیدمان دستگاه ها و خطوط آماده سازی محصول و ارائه آن توسط شرکت حتبور انجام شده است. محدودیت های این پروژه نکته ای بود که سعی شد با طراحی اصولی و استفاده درست از تجهیزات به نقطه قوت تبدیل شود.استفاده از فر رشنال جهت بیکری و پخت غذاها, استفاده از یخچال های میز کاری و تجهیزاتی که تا ارتفاع نود سانتی متر به صورت ماکزیمم فضا را اشغال می کنند باعث شد کلیه فعالیت ها در یک محیط باز و قابل رویت به بهترین شکل اتفاق بیوفتد.
یخچال های اسپانیایی کورکو, بلندرهای مخصوص کافه ویتامیکس امریکا,یخساز ایتالیایی جهت تولید بالای یخ,دستگاه اسپرسو مناسب جهت ارائه سرویس به بهترین نحو, شو کیس کیک جهت نمایش کیک ها در کنار یونیت بار سرد جهت آماده سازی و سرو نوشیدنی های سرد با ماکزیمم نمایش ممکن از مهمترین اقدامات صورت گرفته می باشد.
مسلما فر پخت کامبی استیمر رشنال شاخص ترین قسمت این کافه می باشد. دستگاهی که علارغم نداشتن مکش کافی در مجموعه , این امکان را با استفاده از تکنولوژی روز به وجود آورد تا از پخت انواع شیرینی و غذا در حضور خودتان , لذت ببرید.

اطلاعــــــــــات پــــــــــــروژه
  • موقعیت مکانی
    مجتمع ایران مال
آخرین‌های مجله
12 مرحله برای راه اندازی رستوران
12 مرحله برای راه اندازی رستوران

یکی از جذاب‌ترین مراحل راه اندازی انتخاب کانسپت است

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران
تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

فر پخت ترکیبی رشنال
فر پخت ترکیبی رشنال

 فر پخت ترکیبی رشنال (فر کامبی) توانایی پخت انواع سبزیجات، انواع گوشت ها و ... را به روش کامبی در کوتاه ترین زمان ممکن به شما می دهد. فر رشنال قابلیت پخت به روش ۱- فقط حرارت، ۲- پخت به روش حرارت و بخار و ۳- روش فقط بخار را دارد.

 

طراحی فود تراک
طراحی فود تراک

به عنوان یک کارآفرین، شاید بخواهید یک کسب و کار موفق در زمینه فود تراک انجام دهید. پس از تحقیق در مورد خرید یک فود تراک، در مرحله بعد باید بدانید چه نوع چیدمانی در فود تراک برای رفع نیاز شما مناسب است.  برای آشنایی با طراحی و چیدمان داخلی فود تراک متن زیر را دنبال کنید.

مشاهده همه