شرکت حبتور

برند آی جی اف
برند آی جی اف
IGF

آی جی اف

برند IGF به دلیل تجهیزات با کیفیت بالا در زمینه خدمات غذایی، به ویژه در زمینه پخت و پز شناخته می‌شود. با تاریخچه‌ای پرافتخار که چندین دهه را در برمی‌گیرد، IGF برای قابلیت اعتماد، نوآوری و عملکرد خود در آشپزخانه‌های تجاری در سراسر جهان شهرت دارد. محصولات آی جی اف IGF در زمینه تکنولوژی و تجهیزات رستوران از جمله میکسر خمیر، رولر خمیر، دیوایدر خمیر و… برای پخت نان، خمیر پیتزا و شیرینی آماده ارائه می باشد. یکی از محصولات پرطرفدار IGF، خطوط انواع رستوران‌هاست که برای کارایی، یکنواختی و توانایی مدیریت وظایف پخت برای حجم بالا شناخته می‌شوند. این خطوط از فناوری‌های پخت پیشرفته، کنترل دمای دقیق و تنظیمات قابل تنظیم برای تنوع گزینه‌های پخت و تطبیق با ترجیحات آشپزی مختلف برخوردارند.

علاوه بر خطوط پخت، IGF مجموعه‌ای گسترده از تجهیزات پخت رومیزی ارائه می‌دهد که شامل اجاق‌های گریل، تافتون‌ها و توسترها می‌شود. این دستگاه‌های کوچک اما قدرتمند طراحی شده‌اند تا نتایج پخت استثنایی را ارائه دهند در حالی که فضای مورد نیاز را بهینه‌سازی کنند، بنابراین برای آشپزخانه‌های پرکاربرد با فضای محدود مناسب هستند.

products

محصولات آی جی اف IGF

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله آی جی اف، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

چگونه یک منوی فست فود حرفه‌ای طراحی کنیم؟

24 دی 1403
آیا می‌دانستید منوی فست فود شما می‌تواند مثل یک فروشنده حرفه‌ای عمل کند؟ طراحی منوی جذاب و هوشمندانه نه‌تنها مشتریان بیشتری را به سمت شما جذب می‌کند، بلکه می‌تواند فروش شما را به شکل چشمگیری افزایش دهد. در این مقاله با اصول طراحی منوی فست فود و نکات کلیدی برای موفقیت در این حوزه، از نقش آشپزخانه صنعتی گرفته تا ویژگی‌های منوی ایده‌آل و اشتباهاتی که باید از آن‌ها اجتناب کرد آشنا خواهید شد.

نحوه چیدمان تجهیزات در رستوران

18 دی 1403
چیدمان تجهیزات در رستوران به دلیل تأثیر زیادی که بر کارایی آشپزخانه و سرعت خدمات دارد، یکی از مهم‌ترین بخش‌های طراحی رستوران است. در این مقاله، به بررسی چیدمان تجهیزات مختلف آشپزخانه رستوران پرداخته و اصول طراحی و چیدمان هر بخش را به تفصیل توضیح می‌دهیم. این اصول به شما کمک می‌کند تا آشپزخانه‌ای کارآمد، ایمن و بهینه برای کارکنان و مشتریان خود ایجاد کنید