شرکت حبتور

برند وی ام اف آلمان
برند وی ام اف
wmf

وی ام اف

برند WMF، یک نام محبوب از کشور آلمان، در طی دوران فعالیت خود با ارائه محصولات با کیفیت بالاتر نسبت به رقبا و ارائه گارانتی کامل خدمات، به یک برند قابل اعتماد در زمینه تولید محصولاتی برای پخت و پز، خوردن و آشامیدن و سایر نیازهای خانگی و صنعتی تبدیل شده است. این برند مشهور از آلمان، با تمرکز بر کیفیت، نوآوری و ارائه محصولاتی که بازخورد مثبت مشتریان را به دنبال داشته‌اند، توانسته است جایگاه خود را در بازار بین‌المللی تثبیت کند و به یکی از پیشتازان در صنعت آشپزخانه تبدیل شود که در سال ۱۸۵۳ در Geislingen، آلمان تأسیس شده است و طی سال‌ها به یک برند قابل اعتماد و معتبر و محبوب در صنعت خودش تبدیل شده است. 

در حال حاضر این برند با ۶۰۰۰ کارمند در بیش از ۹۰ کشور فعالیت می‌کند و نمایندگی WMF در سراسر جهان وجود دارد. WMF در سال ۲۰۱۶ توانست عنوان برندی که بیشترین رشد را در بین برندهای دیگر داشته است، کسب کند. همچنین به‌عنوان برندی با بیشترین نرخ رشد در میان رقبا شناخته شد، که این نشان می‌دهد تعهد این برند به کیفیت و نوآوری در محصولات خود است. از لوازم آشپزخانه تا وسایل غذایی، محصولات WMF برای بهبود تجربه کولیناری و تأمین نیازهای متنوع مشتریان در سراسر جهان طراحی شده‌اند.

products

محصولات وی ام اف wmf

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله وی ام اف، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

 

 

هر روز بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در دنیا از محصولات WMF برای پخت و پز و خوردن و آشامیدن در منازلشان استفاده می‌کنند یا اگر غذایی نمی‌پزند، قهوه می‌خورند و یا از رستوران‌ها و کترینگ‌هایی که از محصولات WMF استفاده می‌کنند، سفارش غذا می‌دهند.

همه کارمندان نمایندگی WMF در همه جای جهان، تلاش می‌کنند تا افراد را گرد هم جمع کنند چه در خانه چه در هرجای دیگری و با ارائه محصولات با کیفیت لذت و حس خوش را برای آن‌ها به ارمغان آورند و این لذت را با ارائه محصولاتی با طراحی زیبا، عملکرد عالی و کیفیت بالا برای هر آشپزی مهیا کرده‌اند. محصولات برند WMF شامل سه بخش ابزار آشپزخانه، تجهیزات کافی شاپ و آماده سازی قهوه و تجهیزات هتل می‌شود.

WMF محصولاتی با کیفیت و عملکرد بالا و طراحی زیبا را برای همه آشپزان ارائه می‌دهد که حتی با دقیق‌ترین استانداردهای جهانی هم همخوانی دارد. برند WMF با تاریخچه طولانی که دارد توانسته چهره‌ای بین المللی کسب کند تا جایی که به عنوان برندی که نوآوری را همراه با استاندارهای جهانی همراه کرده است، الهام بخش سایر برندها شده است.

محصولات WMF می‌تواند در تمام مراحل پختن، خوردن و آشامیدن در کنار شما باشد. از تجهیزات آماده سازی غذا همچون چاقوهای با کیفیت گرفته تا تجهیزات پخت و سرخ کردن با ماهی تابه‌ها و قابلمه، لیوان‌ها و پارچ‌های روی میز و تجهیزات کافی شاپ و آماده سازی انواع قهوه و اسپرسو و …. WMF همه این لحظات را از سال ۱۸۵۳ برای مشتریانش خاص کرده است.

از سال ۱۹۲۷ کمپانی WMF در آلمان شروع به طراحی دستگاه های قهوه برای صنعت کافی شاپ کرد. هر یک از دستگاه های قهوه به صورت جداگانه در کمپانی WMF آزمایش شده و تنها در صورت بی عیب و نقص بودن از کارخانه خارج می‌شوند. درواقع WMF مبتکر راحتی در صنعت قهوه بوده است. بیش از ۸۵ سال پیش دستگاه های قهوه WMF انقلابی جهت سهولت کار برای مبتدی‌ترین کاربرها به پا کرد. دستگاه های قهوه اتوماتیک WMF بدون نیاز به باریستا و یا فردی حرفه‌ای تنها با لمس یک دکمه نیاز و خواسته شما را برآورده می‌کند.

امکان برنامه‌ریزی به صورت پیشرفته در دستگاه قهوه WMF، آن را از سایر دستگاه‌ها متمایز کرده است. از دیگر ویژگی‌های دستگاه های قهوه WMF می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • همراه با دو آسیاب و تمپر خودکار
  • امکان تنظیم فشار تمپینگ
  • دارای سیستم اتواستیم به همراه سه نوع فوم
  • دارای سیستم برنامه ریزی پیشرفته
  • سیستم پیش تزریق (Pre-Infusion)
  • با قابلیت تعیین گِرم قهوه برای هر هد گروپ
  • کنترل دمای آب برای هر منو به صورت جداگانه
  • با شبکه‌های تاشو برای قراردادن فنجان و لیوان بلند
  • در رنگ‌بندی‌های مختلف متناسب با نیاز شما

شرکت تک آشپزخانه (کیچن تک) تنها نمایندگی WMF و واردکننده دستگاه های قهوه صنعتی WMF به همراه Cup&cool و یخچال است که دارای گواهی نمایندگی فروش، خدمات و خدمات پس از فروش از کمپانی WMF در ایران می‌باشد.

our latest news

آخرین مقالات ما

چالش های راه اندازی رستوران

14 آبان 1403
مالکین یا مدیران رستورانها هر روزه با چالش‌های متفاوتی رو به رو هستند که لازمست با آگاهی و دانش بر این چالش‌ها غلبه کنند. در این مقاله به ده مورد از چالش های راه اندازی رستوران اشاره می‌نماییم.

راه اندازی ساندویچ فروشی موفق

17 مهر 1403
در این مقاله با مراحل راه اندازی ساندویچی، از انتخاب موقعیت و تجهیزات مورد نیاز تا طراحی منو و استراتژی‌های بازاریابی آشنا خواهید شد. همچنین نکات کلیدی برای موفقیت در این کسب‌وکار جذاب و پرسود را بررسی می‌کنیم.

استانداردهای طراحی آشپزخانه صنعتی

4 مهر 1403
بررسی استانداردهای طراحی آشپزخانه صنعتی که شامل اصولی برای بهره‌وری بهینه، ایمنی و سهولت در نظافت و نظارت است. رعایت این اصول، آشپزخانه‌ای کارآمد و متناسب با نیازهای روز ایجاد می‌کند.