شرکت حبتور

برند لینکلن
برند لینکلن
lincoln

لینکلن

برند لینکلن به خاطر تجهیزات خدمات غذایی با کیفیت بالا، به ویژه در زمینه فرهای پخت با جریان پرفشار هوای گرم به نام impinge و با سرعت پخت بالا و اجاق‌های نقاله همینطور تجهیزات پخت و پز روی میز شناخته می‌شود. با یک تاریخچه غنی که چند دهه را شامل می‌شود، لینکلن شهرت محکمی برای قابلیت اعتماد، نوآوری و عملکرد در آشپزخانه‌های تجاری در سراسر جهان کسب کرده است. یکی از محصولات پرچمدار لینکلن، خط اجاق‌های نقاله آن است که به خاطر کارایی، یکنواختی و توانایی مدیریت وظایف پخت برای حجم بالا شناخته می‌شوند. این اجاق‌ها دارای فناوری‌های پیشرفته پخت، کنترل دما دقیق و تنظیمات قابل تنظیم برای متنوع کردن غذاها و ترجیحات پخت مختلف هستند.

علاوه بر اجاق‌های نقاله، لینکلن یک مجموعه گسترده از تجهیزات پخت روی میز ارائه می‌دهد که شامل گریل‌ها، زیرسوزن‌ها و توسترها می‌شود. این دستگاه‌های کوچک اما قدرتمند طراحی شده‌اند تا با بهره‌گیری از فضای بهینه، نتایج پخت بی‌نظیری را ارائه دهند، بنابراین برای آشپزخانه‌های پرکاربرد با فضای محدود مناسب هستند.

products

محصولات لینکلن lincoln

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله لینکلن، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

ترندهای طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران در سال 2024

28 آبان 1403
با توجه به تغییرات سریع در صنعت رستوران‌داری و رشد روزافزون تقاضا برای غذاهای باکیفیت، طراحی آشپزخانه صنعتی به یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت رستوران‌ها تبدیل شده است. برای بسیاری از رستوران‌ها، بهینه‌سازی فضا و راه اندازی آشپزخانه صنعتی به شکلی کارآمد و مدرن، تضمین‌کننده ارائه خدمات سریع و باکیفیت به مشتریان است. همچنین، با تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن می‌توان نه تنها بهره‌وری کارکنان را افزایش داد، بلکه تجربه دلپذیرتری را برای مشتریان فراهم کرد.

آشنایی با سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی، آنچه باید بدانید

22 آبان 1403
هنگام راه اندازی رستوران، به‌ویژه رستوران‌های بزرگ و صنعتی، کیفیت هوای داخل آشپزخانه تأثیر زیادی بر کیفیت غذا و تجربه مشتری دارد. سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی یکی از مهم‌ترین اجزای هر رستوران است که به کنترل دما، رطوبت و کیفیت هوا کمک می‌کند. در این مقاله، به بررسی اجزا، نکات طراحی و نصب سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی و استانداردهای آن می‌پردازیم.

راه اندازی کترینگ غذا

19 آبان 1403
در این مقاله با مفهوم کترینگ غذا، انواع خدماتی که ارائه می‌دهد، تفاوت‌های آن با رستوران‌های سنتی و انواع مختلف کترینگ از جمله شرکتی، مراسم ازدواج و سیار آشنا می‌شوید. همچنین، با نیازمندی‌های مختلف برای راه اندازی یک کسب‌وکار کترینگ و تجهیزات ضروری آن آشنا خواهید شد.